50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birazcik aranizdaki iliskiye bagli sanirim.. hazir hem tuzlu hem tatli bisiler alsaniz, "kolaya kacmis aman" gibi birsey demezlerse hazir alin...

götürdüğüme şükretsinler bence ehehe:)

ehehe 2 ayda evlenen bir ayda da çocuk yapar şaşırmamak lazım:) konuştuk tabi sen kaçırdın:)
kayınvalidem pek beklemez öyle şeyler. kendisi börekleri yapıp getirmiştir yine

Lachesis al hazir bosver ugrasma...
birseyler yapacaktim ama hic vaktim olmadi kusura bakmayin diye verirsin..
öyle yapıyım ya, yapmak zorunda da değilim sonuçta benim de canım istemişti senin kurbişlerden :)

ehehe ne ezdirmesi yahu, o benden korkuyor bile, ya ben elim boş gitmeyi sevmiyorum biryerlere alışkanlık. zaten 1 kere gittik, onda da hediye almıştım birşey yapmamıştım. yapcam dediysem de son anda vazgemişimdir yine:)
ya ben annemleri de götürcektim annem düğün hediyesi almış vermek istiyordu, annemler için yapıcaktım daha çok aslında :)
sonra annem vazgeçti kargaşada gitmeyelim sonra gideriz dedi, benim de aklımda kaldı kurabiye mevzusu, vazgeçiyim bari, zaten kayınvalidem şeker hastası fazla yiyemez ayıp olur şimdi jeton düştü :)

ya bir de ben yemek yapmayı çok seviyorum, şimdi eşim istese saniyesinde kalkar yaparım yani hoşuma gidiyor, kek, börek kurabiye yapmak. ama sonra başıma patlıyor gram gram
bugünlerde iştahı açık delinin kek yapmıştım ya dün o bitti:) onu yerken biryandan da geçen günki böreğin tadı damağımda kaldı ne yapıcaz şimdi diyor utana sıkıla :)
akşam beni kurabiyeye ikna etmese iyi, kendi de yiyecek diye

Hhe hee o senden korkar demek..

anladim cnm, biriki sefer daha ne yapayim mevzu olmustu da ben de her seferinde borek-corek yapip goturuyosun sandim;

uyanik bi de annesi icin yapcakmiss

tabi bizde k.valideme ya da bi baskasina eli bos gidemeyiz hic de; tatli, pasta, meyve falan alirizz
sen de oyle biseyler goturursun bari canimm

Lachesis anlattiginda sen var miydin ayrilmis miydin bizden???. cok komik bir gorumcesi var.Cok nazli.. Lachesis de anladigim kadariyla mumkun oldugunca destek olmaya calisiyor. Suratini ve nazini cekmektense boyle ince dusunmek daha iyi diye dusunuyor herhalde..

))
canim yaaa cok komik bu erkeklerr

benim esimde bana kek ya da tavuk gogsu vs. yaptirdiginda abartmiyorum bir aksamda yarisini bitiriyor

kalkip kalkip gidip kendine bi tabak alip geliyor;

bazen bakiyorum gece kalkmis yemis, sabah tabagi goruyorum odada

ikna ederse de yapiver bari napcaksin; bi kurabiye fazla yormaz senii

tünaydın canım, çizelge için anchusa da bir not vardı o ekler müsait oldu yaparsın sen de

tmm cnm sagolasın:)
bşy diycem şimdi bennn netten iki videodan oluşan walks of life yi açtım kadının yaptıklarını yaptımmm 15 dakikalık iki videodan yarım saat spor oluyooo..neyseee her videonun sonunda 2 mil yürümüş oluyomuşuz ama bana biras saçma geldi iki videonun sonunda 4 mil ettii oda 6.5 km yapıyoo okdr yoll yarım saatte yürünmezki saçma geldide sizde dogrumudur :)

bir kaç tepemin atmış halini gördü o gün bugündür çekinir
ay benim annem ve babam tam bir kurabiye canavarı kime çektiğim belli

hazır bişeyler alırız biz de içimden gelmedi şimdi, bu hava beni çok baydı ya yerimden kalkasım gelmiyor, akşam yemeği yapasım da yok, söyliyim de eşime hazır yiyelim.

bende sevmem elim bos gitmeyi ama baska islerin varsa da kendini strese sokmaya inan degmez...
sonra kayinvalidene diyabetler icin seker alip kurabiye yaparsin. benim annem de seker hastasi. ona oyle yapiyorum. hatta biur tarif vereyim sana.. kufur edeceksin niye bu tarifi verdin kilo alicam senin yuzunden diye... cunku durduramiyorsun kendini

ya ben et cozdurdugum icin pisirmek zorundayim...yoksa ben de hiic istemiyorum pisirmek

lachesıs görümcen iki ayk-lık evliyken hamilemi kaldıı vay maşallahh ben geç kalmışım desene:):):)
için rahat etmiyo illla bşy yapmak istiyosan börek yap gitsinn...az dersen bide kek yap ama ikiside ugraştırmıycak tarzdan olsunn..hoşş alıştırmamak lasımmmm bu konulardaaa sonra hep bekleniyooo:)

ya kurabiye yormaz da ona yapınca benim de canım çekiyor ben de yiyorum :26:

onu bilmiyorum ki, biz walk at home yapıyoruz 1 saatte 4 mil, çok hızlı ve yorucu olduğundan normal, seninkini bilmiyorum canım, bir araştırıyım.

valla anchusa senin tariflerin yaktı beni ehehe, şaka tabi çok sağol kuzum süper tariflerin alıyım o tarifi de yaparım jest olur hoş olur bence

ya ben et cozdurdugum icin pisirmek zorundayim...yoksa ben de hiic istemiyorum pisirmek

çözdürdüysen pişir tabi ziyan etme canım.

eheh öyle yaptı, o tanımadan da evlendi, kötü örnek yani sen bakma ona kuzum :)
börek kesin vardır onlarda geleneksel:) kayınvalidem memleketinden yapıp getiriyor, börek yaparsam küfür etmiş gibi olurum

posetcay kopyaliyorum asagiya. ben mesgulsem bile uygun olan herhangi bir ark. yardimci olabilir
1-ÖncelikleKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com" sitesinde yer alan çizelge için olduğunu belirtmeliyim.
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarakKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonraKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:

track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1Kilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında mKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? ve cm göründüğünden emin ol.

9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeniKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? kadinlakulubu.com da profiline yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanıKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.

yaa bir kismina yetistim canimm gercekten de komik..
dogru, lachesis en iyisini yapiyorr

ya annem dondurlmus et koymus kurban bayraminda... cozdurdum bir tanesini tas kebabi yapacaktim ama bu minik minik dogranmis cigere benziyor.. anlamadim ya ciger mi et mi??nasil anlicam ben bunu???

Selam kızlar okuldan geldim bugün.
Bugmkü menümü yazayım sizlere

Sabah:1 dilim kızarmş ekmek.3 tane mandalina
Öğlen:1 dilim pasta arkadşımn doğum günüydü bugn =( 1bardak kola
Öğlen baska bi şey yemeyi düşünmüyorum biliyorum sağlıksız ama karnım çok şiş nedense .Uzun zamandır tatlı hamur işleri yemediiğimden ağır gelmiş olmalı. =(
Çok üznüm.
Akşam: balık yiyeceğim.
Ara vericem:1 tane elma

aa cnmm şimdi baktım videoya kadının arkasında walk at home de yazıyoda ama aynımı bilmiomm..senin dedigin 1 saatlikse mantıklıda benimki yaırm saatte 4mil biras saçma geldi:)
valla cnm sen hamaratlısın ben daha okdr olamadımmm en iyi yaptıgım fırında mücver bide mayalı poaca:)senin pasta listen büyük sec birini gitsin nslsa şahane yapıyosun:)

sagolasın cnmmm gözüm korktu yalnız bu yazıyı görünce çok zora benziyo deniyeyeim şimdi inş yaparım:)

şulecim yarım saat pilates yaptım az önce heves geldi sizi görünce
poşet çay o kadının adı Leslie Sansone ben 5 millik videosunu yapıyorum arada bir saat sürüyor Mantıklı çünkü egzersizin yoğunluğu artıyor süre kısa tamam ama adımlar hızlı ve geniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…