50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıl yaniiiii MAŞALLAH

2 lahmacunmu :O

BUGÜN YEDİKLERİM

saban 3dilim ekmekle kahvaltı

bugün acıkmadam nedense ara öğün yapmasdım

öğle 2-3 yk mantı ve fırında pişmiş çok az yağlı kaşarlı kabak yoğurt ve olmassa olmazım patates az yağda buda

ara küçük bi dilim kakaolu kek ve irmikli süt tatlısı yağzız ve bisküisiz şekeri de azaltılmış

akşam ne yerim bilmiyorum acıkmadım da aslında meyveyle yetincem herhal

niye yahu 2 lahmacun çok mu

Canım valla bende lahmacunu çok severim.Ama zayflamaya başladmdan beri hamur işlerini kestim mecvur arkadşlrmla yemem gerekirse de az yiyorum.Ama 2 lahmacun çok
Ben diyette lmadığım zaman 2 lahmacnu saat 3 4 gibi yiyorsam bir daha nefes bile alamıyorum hi bir şey yemiyorm akşam.Tabi buda hatalı yanlş oluyor dengesz beslenmiş oluyrm.Gerçektn 2 lahmacn ağır.1 tane yemelisn yinede sen bilirsn

nasıl yaniiiii MAŞALLAH

=) saol cnm ama bugn çok şişkinlk var karnmda şu anda ndense 54.8 üm. =(
Öğlen arkadşmn dğm günüydü mecvuren pata ve cola ydm başka da bi şey yemedm cola şişknlk yaptı sanırım çok uzun zamandr içmiyordm ondan olması lazm.şimdide maden suyu içtim geçrsn diye inş geçer

Kızlar bugnkü enüm için puan verirmisnz?
Sabah:1 dilim kızarmış ekmek 3 mandalina
Öğlen:1 dilim pasta 1 bardak cola.(arkadşmın doğum günüydü).
Ara:2 kupa yeşil çay
Akşam:Balık.Ekmek yok.
Ara:1 şişe maden suyu.

neden kahvaltını sadece ekmekle yapıyosun cnm.. öğlende çok sağlıksız olmuş..
maalesef 6 puan..

hava neden böyle yaa.. bu haftasonu full gezemyi düşünüyorduk.. yine oturduk 3-4 bölüm birden mentalist izledik:89:

neden kahvaltını sadece ekmekle yapıyosun cnm.. öğlende çok sağlıksız olmuş..
maalesef 6 puan..

Canım birde meyve yiyorum kahvaltıda.Menüm 10 gün boyunca sadece sabah kahvaltılarım bu şeklde.Kızarmş ekmek hafif oluyr hoşuma gidiyor.Diyet listemi internetten bu şeklde aldm kahvaltılar 10 gn boynca ekmek çay meywe şeklnde
sence nasıl yapıyım sağlıksızmı? =S

hava neden böyle yaa.. bu haftasonu full gezemyi düşünüyorduk.. yine oturduk 3-4 bölüm birden mentalist izledik:89:
biz de bu hafta sou true blood i bitiririz herhalde.

amanin netten aldigin diyet listelerini uygulama..
kocumuz ceker kulagini valla

canım mutlaka bi süt ürünü sağlığımız için çok önemli..

o netteki diet listelerindende uzak dur herşeyden ye (abur cubur hariç) ama az az ye..

canım mutlaka bi süt ürünü sağlığımız için çok önemli..

o netteki diet listelerindende uzak dur herşeyden ye (abur cubur hariç) ama az az ye..

Tamam zaten zaten canım çekiyor arada sırada bugn birde balıktan önce bi parça peynr yemştm byle dolabı acıp yıyorm ara sıra ama kahvaltımı öle yaptm hep düzeltcem artık.

Nedenki canım o diyet listelerini neden uygulamıyoruz anlamadım? =S

genellikle tek yonlu beslenme oluyor. saglikli bir sekilde kilo veremiyor, versen bile saglikli yeme aliskanligi kazanamadigin icin diyeti birakinca aynen verdigin kilolari aliyorsun
biz burada saglikli beslenmeyi aliskanlik haline getirmeye calisiyoruz. Sabah peynir ve domates salatalikyemek ve ara ogunleri de sodayle degil minik meyve ve meyve kurulariyla yapmak daha saglikli olurdu.
buraya takilip menunu koca bildirirsen seni daha dogru birsekilde yonlendirirler. kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…