50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu dizinin konusu nedir anchusa.. bizde takılalım güzelse..

komik vampirler var....ama oyle korku falan degil.. genelde guluyorsun...ama sacma bir komedi de degil.. flash forward, how I met with your mother, Dexter, chuck, lost, prison break ve medium u bitirdik... ben de mentaliste bakayim..
lachesisler de dizici....o da cok dizi biliyor.

Tamam cnm peki ama koçumuz kim anlamş değilim =S Birde nasıl koç olunuyor?

lost ve prison break ı bizde bitirdik.. bende true blooda bakayım gerçi mentalist henüz bitmedi ama havalar böyle giderse bi kaç güne kalmaz biter:86:

Son düzenleme:
Tamam cnm peki ama koçumuz kim anlamş değilim =S Birde nasıl koç olunuyor?

koc genellikle buraya uzun surediur devam eden arkadaslar arasindan benim tarafimdan seciliyor. genelde herkes ne tuketip ne tuketilmeyecegini cok iyi biliyor. tabi once gonullu var mi diye soruyorum
bu hafta kuzuydu, haftaya intlogistics koc olacak. kilo bildirimleri her cuma ozel mesajla bana yapiliyor..

Bende koç olmak istiyorum ama 50 kiloya düşünce kendime ödül olarak istiyorum =)
aynı öğretmenlk gibi olur bence koçluk
50 kilo olnca bende koç olabilirmiyim?

Bende koç olmak istiyorum ama 50 kiloya düşünce kendime ödül olarak istiyorum =)
aynı öğretmenlk gibi olur bence koçluk
50 kilo olnca bende koç olabilirmiyim?

performansin iyi olursa 2 hafta sonra bile olabilirsin merak etme...
evet ogretmenlik gibi oluyor...
tek tek menuleri okuyup bunu yememliydin sunu az yesen olurdu, ya da cok yetersiz beslenmissin gibi yorumlar yapiyoruz. izledigimiz yolu anladign an seni koc yapalim...

Tamam canm ama unutma beni aa =)

hemen bugünkü menümü yazıp geçmişi okuyayım.misafirirm vardı.yeni oturabildim.

evden çıkmadan : 1sb yy süt

kahvaltı: her zamnki yağsız tostum- şekersiz açık çayımla birlikte

ara: 1mandalina

öğle: 2 dilim çavdar ekmeği ve 2 dilim dil peynir

ara: 2fincan yeşil çay

akşam: 1 keğçe mercimek çorbası, 1 kaşık pilav, 1 kaşık patetes saltası, 1 kaşık pancar salatası ve 1 sb ayran, küçük 1 tavuk şiş çok az zyetinyağıyla fırında yaptım.

ara. çay içtim sadece.misafrilerime sütlü tatlı ikram ettim

Son düzenleme:

aslında 10 puan verilebilir ama bir haftadır kahvaltın aynı olduğu için 1 puan kırıyorum melahatcım..

aslında 10 puan verilebilir ama bir haftadır kahvaltın aynı olduğu için 1 puan kırıyorum melahatcım..

sen öyle diyorsan kabul koçum.9 puan dA güzel.ama tostu evden götürüyorum.okulda başka türlü teneffüslerde bitiremiyorum.en kolay ve yiyebileceğim şey bu.hafta sonu evde güzelce klasik kahvaltımı yapıyorum.haşlamış yumurtalı falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…