50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arasıra sandviç olarakta yapabilirsin.. yeşillikli falan tek yönlü oluyor böyle biraz

doğru söylüyorsun kolaya kaçıyorum biraz.2 dilim çavdar ekmeği ve dil peyniri .at tost makinaesine 2 dak sonra kapat.al sana tost

ben de hep sandwichimi yanimda tasirdim yurtdisinda yasarken. sandvicinin icine evdeki saksilardam biraz feslegen yolup koyuabilirsin ya da biraz ceviz ya da kabak cekirdegi ici koyabilirsin.. boyle seyler daha da renklendiriyor ve zevkle yiyorsun....mutlaka salata dilimleri koyardim ben mesela...insanin ici kuruyor ekmek peynir yiye yiye...bir arada kabak rendeleyip salatasini yapip onu koyuyordum peynirle...

önümüzdeki hafta tavsiyelerinizi dikkate alacağım.biraz renklendirmek lazım gerçekten

koçum benim menüyede bi yorum pleeeeeease

selam arkadaşlar...bu sabah tartıldım kilo vermeye devam...işe başlamak bana ii geldi
57.6 olmuşum...
aygrılllll.........tahminin doğru canım dünkü şambaliye rağmen 100gr
yani geçen hafta 58 dim bu hafta 57.6 az olsun bizim olsun değilmi ama...:))))
bugünkü menüm ise
sabah
2dilim lıgt ekmek arasına tost taze sıkılmış meyve suyu
öğle
zeytinyağlı tabağı içinde 4 köfte
akşam üstü
1 porsiyon zeytin yağlı pırasa aslında 3 kaşık diyebiliriz
akşam
çokla az arası makarna ve annem gene köfte yaptığı için öğle ile pişti olup köfte yedik

önümüzdeki hafta tavsiyelerinizi dikkate alacağım.biraz renklendirmek lazım gerçekten

tostun avantaji su: ekmek bir kac gunluk bile olsa tost seklinde yiyorsun. Ama sandwiche hep guzel ve taze ekmek lazim. yoksa keyifle yenmiyor.ben de o zamanlar tek basima yasadigim icin sandvic ekmeklerini buzluga atiyordum. gece yatarken cikariyordum sabah taze ekmek gibi oluyordu... dedim ya bu konuda cok deneyimliyim..

bende alternatif ve sağlıklı tost seçenekleri istiyorum kızlar......
bende her gece kendim hazırlıyorum dolaba koyuyorum sonra sabah hemen tost makinasın akyup ısıtıyorum o arada da meyve suyu sıkıyorum mandalin portakal ve greyfut 3 lüsüyle sonra onları alıp çıkıyorum yolum uzunn olduğu için arabada hamham yapıyorum

selamlar..... markete falan gittik her amanki gib yeni geldik hemen koçum kızmadan menümü yazayım...

sabah dr gittim aç gitmiştim 11.30 gibi eve geldim eşimin dr işeri daha bitmemişti ama ben çok acıkttım

ön kahvaltıyarım su bardağı yarım su bardağı süt, çeyrek ekmekten biraz az çavdar ekmeğinin içine peynir domates yeşillik koydum yedim

saat 13.30 gibide kahvaltı yaptık . 1,5 dilim çavdar ekmeği ile peynir domates yumurta 4 zeytin yeşillikle kahvlaı yaptım çok azda 1 lokmaekmeklede tahin pekmez yedim

tabı öğle yemeğide olmadı meyve yedik 2 dilim hurma,1,5 mandalina nar 1 şişe maden uyu

akşama
büyük bir kase patates çorbası içne 1 yemek kaşığı krema koydum
3 kaşık tavuk yemeği
1 sandal sefası
3-4 kaşık yeşillikli karnıbahar brokoli salatası
hoşaf

ara
2 fincan yeşil çay
yarım dilim kazandibi ( oh be hafta sonu gelince sonunda yedim :)))

anchusa, kuzu, lachesis, erbesen, ca_cansu bugünkü sporlarınız var mıydı????

benim yok canım. dediğim gibi halim olmadı

hayr cnm bugn hiç spor yapmadım ama yatmadan önce bi kaç mekik çekerm kesnlkle.o da saat 12 yi bulur yani.kavak yellerni izliyorum şimdi canm ondan istersen spor yapmadım die yaz.çnkü daha yapmadım.:)

tamam kızlar yapılmadı olarak yazdm.....

bende kavak yellerin izliyorum.... sinir olsamda konusuna izlicek başka bir şey bulamıyoru bugün ((

Son düzenleme:
erbesen dün ve bugün spor yaptın mı????

is sana yaradi canim. tebrikler bak en azindan kilo almamissin sambaliye ragmen :)
evet canim az olsun bizim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…