sen öyle diyorsan kabul koçum.9 puan dA güzel.ama tostu evden götürüyorum.okulda başka türlü teneffüslerde bitiremiyorum.en kolay ve yiyebileceğim şey bu.hafta sonu evde güzelce klasik kahvaltımı yapıyorum.haşlamış yumurtalı falan.
arasıra sandviç olarakta yapabilirsin.. yeşillikli falan tek yönlü oluyor böyle biraz
doğru söylüyorsun kolaya kaçıyorum biraz.2 dilim çavdar ekmeği ve dil peyniri .at tost makinaesine 2 dak sonra kapat.al sana tost
ben de hep sandwichimi yanimda tasirdim yurtdisinda yasarken. sandvicinin icine evdeki saksilardam biraz feslegen yolup koyuabilirsin ya da biraz ceviz ya da kabak cekirdegi ici koyabilirsin.. boyle seyler daha da renklendiriyor ve zevkle yiyorsun....mutlaka salata dilimleri koyardim ben mesela...insanin ici kuruyor ekmek peynir yiye yiye...bir arada kabak rendeleyip salatasini yapip onu koyuyordum peynirle...
BUGÜN YEDİKLERİM
saban 3dilim ekmekle kahvaltı
bugün acıkmadam nedense ara öğün yapmasdım
öğle 2-3 yk mantı ve fırında pişmiş çok az yağlı kaşarlı kabak yoğurt ve olmassa olmazım patates az yağda buda
ara küçük bi dilim kakaolu kek ve irmikli süt tatlısı yağzız ve bisküisiz şekeri de azaltılmış
akşam ne yerim bilmiyorum acıkmadım da aslında meyveyle yetincem herhal
önümüzdeki hafta tavsiyelerinizi dikkate alacağım.biraz renklendirmek lazım gerçekten
anchusa, kuzu, lachesis, erbesen, ca_cansu bugünkü sporlarınız var mıydı????
benim yok canım. dediğim gibi halim olmadı
hayr cnm bugn hiç spor yapmadım ama yatmadan önce bi kaç mekik çekerm kesnlkle.o da saat 12 yi bulur yani.kavak yellerni izliyorum şimdi canm ondan istersen spor yapmadım die yaz.çnkü daha yapmadım.:)
tamam kızlar yapılmadı olarak yazdm.....
bende kavak yellerin izliyorum.... sinir olsamda konusuna izlicek başka bir şey bulamıyoru bugün((
ay kiyamam :)))aygirl ona öyle yavrım, yapılırmı bu bana ya, canım çekti ama
erbesen dün ve bugün spor yaptın mı????
selam arkadaşlar...bu sabah tartıldım kilo vermeye devam...işe başlamak bana ii geldi
57.6 olmuşum...
aygrılllll.........tahminin doğru canım dünkü şambaliye rağmen 100gr
yani geçen hafta 58 dim bu hafta 57.6 az olsun bizim olsun değilmi ama...:))))
bugünkü menüm ise
sabah
2dilim lıgt ekmek arasına tost taze sıkılmış meyve suyu
öğle
zeytinyağlı tabağı içinde 4 köfte
akşam üstü
1 porsiyon zeytin yağlı pırasa aslında 3 kaşık diyebiliriz
akşam
çokla az arası makarna ve annem gene köfte yaptığı için öğle ile pişti olup köfte yedik
anchusa, kuzu, lachesis, erbesen, ca_cansu bugünkü sporlarınız var mıydı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?