slm. aygirl,naber canim nasilsin?beni biraz hava carpti galiba,hasta oluyorum:2:
tesekkür ederim tatlim iyiyim sen nasilsin ? Gecmis olsun aman dikkat et kendine.
ben de yarin dügün var, ne giysem diye kara kara düsünüyorum, maglum göbek sorunum var. ya ben kiloyu sadece su göbegim yüzünden bile vermeliyim..
tesekkür ederim tatlim iyiyim sen nasilsin ? Gecmis olsun aman dikkat et kendine.
ben de yarin dügün var, ne giysem diye kara kara düsünüyorum, maglum göbek sorunum var. ya ben kiloyu sadece su göbegim yüzünden bile vermeliyim..
ayy canım en zor karar.. bendede göbek sorunu var... rahat rahat elbise giyemzsin....(((
önde br çıkıntıda senden önce gider... e nee giycen elbisemi, ceket pantolon falanmı etek mi karar verdin mi?
cok sagol canim,icim disim nane limon oldu,az önce uyandim saat 19dan beri uyumusum,bence ozaman siyah birseyler giy cünki siyah fazlaliklari saklar,tabi yine sen bilirsin:79:
elbise giyemiyorum gömlek hiccccc giyemiyorum korkunc duruyor. "bugün ne giydin" topiginde resim ekledim, evdekilerden giyip. hep ayni mesele. hic karar veremedim cnm. ablam yarin bi sehre alisverise ugrayacak, beni de al dedim bari bi bakayim hani söyle göbek kismi genis, sade birsey bulsam desenli saten gibi süper olurdu..
o kadar carpti ha ?!
siyahtan baskasi kurtarmiyo ama öte yandan da siyah dügüne cok sade kaliyor.
be genelde kuşaklı kullnıyorum kıyafetleri... arkaya bağlanan kuşaklar. göğüsten bol şeylerden nefret ediyorum. bele oturan kuşağı olan kıyafetlr göbeği belli etmiyor tavsiye ederim....
evet elbiselerde falan arkadan baglanan kusaklar olunca önleri de fazla olmadan biraz bol oluyor ama sarkmiyor hos duruyor. iyi bi ayrinti simdi dediginde farkettim, sagol !
hmm peki benim bakinacagim yer alisveris merkezi degil ve senecekler de kisitli biliyorum.
naisl biseyler bakabilirim ? fikrim olsun ki ona göre arayayim diye soruyorum...
evet elbiselerde falan arkadan baglanan kusaklar olunca önleri de fazla olmadan biraz bol oluyor ama sarkmiyor hos duruyor. iyi bi ayrinti simdi dediginde farkettim, sagol !
hmm peki benim bakinacagim yer alisveris merkezi degil ve senecekler de kisitli biliyorum.
naisl biseyler bakabilirim ? fikrim olsun ki ona göre arayayim diye soruyorum...
sade siyah demek istemedim, etegin veya pantolonun siyah olabilir gibi....
evet carpti ya,malum havadurumlarini biliyorsun
benden de bir taviye gelsin sana korse kullanabilirsin cok sıkıcı bırsey ama sadece düğünde giyebılırsın
sen yarin en iyisi schalkeye gel orada birseyler bulursun
gercekten ise yariyor mu ? alttan üstten cikarmiyor mu ?? olmazsa yarin bi korse alayim ben
canım bende pek bu konuda deneyımlı degılım ama arkadasım vardı sureklı gıyerdı bazıları var goğüs altına kadar cıkıyr onların tasırma sansı olmaz bence yınede denersın
malesef oraya gelemicem canim. gittigim yer duisburg zentrum. artik c&a,p&c, h&m falan bide su Schalkede "billiGA" diyen adamlarin dükkanlari varya oralara bakicam
hee tamam ozaman,ama o billiga diyen adamlar orada sürüyle,sana ozaman kolay gelsin ben kacmam lazim yavastankizim uyandi oda biraz rahatsizda,sana yarin icin iyi eylenceler,
herkese iyi haftasonlari,görüsmek üzere bye.....
hatirlattigin iyi oldu belki ise yarar.. cok tesekkür ederim ben yarin bi bakayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?