50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama yiyipte kilo almamak da insanın kendisine bağlı biraz ben sabah gec kalkıp kahvaltı edip bide akşam yemeği yersem sadece kilo alıyorum
vücut bi düzene girince hemen kilo veriyorum ben de zevkmden 7de kalkmıyrm =))
bide her sabah köpüşlerimi gezdiriyorum

eltim de uyanır saat 12de kahvaltı eder kahvaltıda da ya nutella yer ya salam sosis, alman o, pek peynir zeytin falan yemez öyle
arada çay içer bide akşam yemek yer
ama 58 kiloymuş :26: bana geldiğinden beri 2 kilo verdi sabah sabah tatlı yenmez diye elnden nutellayı alıyorum 36 yaşındaki kadının (ben 21im nerdeyse anam yaşında) kalkıyo 7de bnmle kahvaltı ediyo kocam da 100 kilo olcak yakında zaten

aksamlari yemek yiyorsun ama dimi ? belki düzensiz zamanlardan etkileniyor olabiliriz..

aksamlari yemek yiyorsun ama dimi ? belki düzensiz zamanlardan etkileniyor olabiliriz..

yiyorum tabi akşam yemek yemeden olur mu en sevdiğim öğündür
mesela dün akşam ne yediğimi yazıym;
2 kase çorba
2 karnıyarık (patlıcanlarda yağda kızarmıştı)
1 kase cacık
1 tabak pilav
2 dilim ekmek salata ve turşu
sonrada 3 tane fıstıklı baklava yedim ancak doydum

ca_cansucu nasılsınşekrim bi 2 miz varmışız burda...

Valla canım maş ne mide varmş bee sende de :)
ağzım açık kaldı k bakma ama
bn bunları yesem heralde baya bi kilo alırım.Bn sadece diyette değil normalde bile bu kadr çok yemek yediğimi bilmiyorum.Nasıl oluyor da kilo almıosn anlamıyorum maş valla çok imrendim sana.

her sabah akşam köpüş gezdiriyorum her gece aynı saatte yatıp her sabah aynı saatte kalkıyorum yemek saatlerim tatilde bile şaşmıyo ve kalkar kalkmaz kahvaltı edyrm =) çok acı yiyorum bide bunları yap inanki ne yesen kilo almazsın, bunlar metabolizmanı hızlandrr cnkü
bide cok cok su iç çok klişe bu biliyrm ama öle işte =)
benim eşim elimden almasa ben daha da yerim biliyo musun =)

İyim canm saol sen nasılsın?neler yedin bugün =)

bende iyiym.. karla tanıştık bugün... dün hiç bir şey yyoktu sabah bem beyaz bir saah uyandık.. :))))
bayağı bir şeylr yedim içtim... tipik hafa sonu durumu ama karda 1.5 saat yürüdm....şimdide tv ve internet keyfi yapıyorum....

oooo waterspider gelmiş.....naber şekerim görünmüyorsun artık...fazla görüşemiyoruz....

Slm kizlar haftasonu da olsa bugün yediklerimi yazmak istiyorum:

sabah: güzel bir kahvalti, kaynamis 3 yumurta(piyaz seklinde, cok az sogan ve kirmizi biberle), kk peynir, zeytin 5 tane, bir tahinli pekmezli ekmek, yumurtanin yanina 2 dilim ekmek

öglen: 3 kasik kadar pilav ve bir kepce patlican yemegi, ara yapmadim

aksam icin corba düsünüyorum birazdan ve ara olarak da eger canim isterse bitane lebkuchen yicem yada hurma

kızlar bugnkü menm yazmk istedm.
sabah 1 dilim kızarmş ekmek.1 bardak yeşil çay.1 tane portakl
öğlen 1 tane salatalık.bir parça peynir.5 tane siyah zeytin.
Ara:1 tane elma kağıt helva
Akşam:4 tane havucu rendeledim kavurdum yoğurtladım yedim :)

Son düzenleme:

valla cnm sen yiyipte kilo almıyoisunn ben bunnları rejim yapmadıgım zaman bile bukdr yemiyorum valla:)
2 kase çorba içtigim günü hatırlamam karnıyarık hayatta iki tane yememişimdirrr akşam yemekleirnde pilav varsaa ekmek yemezdim rejim yapmadan önce:)
ben hemen kilo alan hemende kilo veren cinstenim :)
sana yemeklerle güzel zamnalar diliyorum:)benden uzak dursunlar bisüre:):):)

cansu aygirl valla menuleriniz mükemmell:)tebrik ederim kıslaR:)
bende bugunnn yedikleirmi yazayım...bu arada lachesıs nerede
sabah..
yarım ekmegin dörtte biri kadar tost
bir dilim küçük börek
1 salatalık

ögle..
piko gofret yedim

akşam..
fırında balıkk
3 kaşık karnı bahar
salata

akşam 8 gibide
6-7 tane kestane
soda

şimdide dayanamayıp piko yiycem kıslar 100 kalorilik:)
şu akşammm yemekten sonra çikolata kırizimide bi atlatsaydım benden iyisi yok:)

ya bana yine misafir geldi, yine kekler, börekler, kurabiyeler, pastalar yaktı beni offf
misafirleri de rejime sokayım ben:)

LACHESİS bana misafir gelmedi ama genede bugün kekikli kurabiye ve pasta yaptım kendimize,şimdi 3 kurabile 1 dilimde pasta yedim akşam fırında çüpra biraz patates kızartması ve bol salata yedim
sabah güzel bir kahvaltı klasik yağda yumurta vardı ama,öğlen ara bunların hiçibiri yok bugün yemek yerine bol ütü iş yaptım birde uzun süredir yapmadığım hobim seramik boyama yaptım kafa dağıttımm....,

bebekim burdayım ama birazdan dizi izliycem :) öğlen yine boş, yine mi geç kalktın alış erken kalkmaya:)

vay hem çalışıyorsun hem de bunlara zaman buluyorsun süpersin kuzum

saol cnm bnce seninde menün gayet güzel

sagol cansucum şu gofretleri yemesem daha iyi olcak:)
lachesıs 12 de uyandım cnmmm kahvaltıdan 1 de kalkıtıkk ondan acıkmıyomki arada:)
offf her uyandıgımda başım agrıyo oluyo çok yatmaktan ama erken kalksam neyapcam zaman hiç geçmiyokii:)iş de arıyorum ama çok zor bburalarda bölümümden bulmak

Canım.Saat 12 de sabah kahaltını az yapsan sonra saat 3de ara yerine öğlen yemiği yesen.7 gibide akşam yemeği yersin daha düzenli olmazmı.
Mesela bnde dün 11 de kalktım.12 de kahvaltmı yaptm 2 3 arası öğleyemeğimi yedm en azndan daha düznli oluyr hemde uykunuda almş oluosn.Ama erken kalkmaya alış.Ben sadece haftasonları böyle ypıyorum.Hafta içi 8 de okul başlıoda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…