50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım en azından 10 da kalk, 10:30 da tv8de ebru şallı ile plates yaparsın

canım hiç bir şey yememişin gün boyu böyle kilo verirsin ama bıraktıığın anda tüm kilonu geri alırısın çok az yiyorsun.... dengeli beslenmiyorsun......:26:

yazdiklarindan merak ettim heralde gec kahvaltinin üstüne aksam yemegi yemenin zararindan bahsettin..
masallah yiyormussun bu ögünle kilo almiyosan senin metabolizma pek bi calisiyor demek ki..

cikolatasiz olsaydi süpermis ama insan dayanamiyo dimi

afiyet olsun sana da canim, cipura ve salata iyiymis. haftasonlari insan daha bi zorlaniyo dimi ya..
seramik boyuyosun ha, güzelmis

iyidir kuzu yorucu bir haftasonu geçirdim, misafirler falan, senden naber?

ooo misafir ağırladın haaa geçmiş olsun.... ben evdeydim kar yağdı gün boyu ev keyfi yaptık...dinlenerek evde geçti hafta sonum.....

aaaa lachesıs cnm ebru şallımı varr cidden hiç 10da uyanmadıgımdan o sıra tv de ne var bilmiyorum:)
bu arada benim plates topum yok kıs:)
ama yarın 10da uyancam saatimi kurdum şimdiden 10 a 10 :30da kalkmış olsam benden iyisi yok:)

ooo misafir ağırladın haaa geçmiş olsun.... ben evdeydim kar yağdı gün boyu ev keyfi yaptık...dinlenerek evde geçti hafta sonum.....

evde olmak da ayrı bir keyifli oluyor ama:)

canım top nadir kullanıyor, yeni başladığı için sezona pek kullanmıyor hatta. arada lastik kullansa da aynı hareketleri lastiksiz de yapabilirsin, ya da havluyla falan. kur valla saatini keyifli oluyor canlı canlı, nasıl zaman geçiyor anlamıyorsun hem de sıkılaşmış oluyorsun

aaa tamam yaırn bakim lachesıs tvyeee bende plates dşyşnce sadece topla oluyo sanıyodum:)
spordan nekdr uzagım burdan belli oluyo heralde:)merak ettim yaırn bakcam sgl kuşum benm:)
bende çıkayım görüşrüs yarınnnn:)
eşim tantuni almaya gitti bu saatte umarım şeytana uymam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…