Selam kızlar bugün pek sesiniz çıkmıyor. :)
napıonz ne edionz?
Bugnkü menüm
Sabah:1 bardak yeşil çay.1 dilim kızarmış ekmek.1 tane elma
Ara:annem poğaça yapmş ikiye böldm yarısını yedm küçück.canım çekti.peynir az bi şey 2 tane siyh zeytn
1 bardak yeşil çay içtim
Öğlen:1 tane elma.2 tane mandalina
Ara:3 5 tane çubuk kraker.Yeşil çay
Akşam:Yarım salatalık.Yarım domates.4 tane siyah zeytin.1 parça peynir.
Birazdan da ara veririm 1 tane portakal yicem.
Yorum ve puanlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
kıs hiç bşy yememişsinn:)acıkmadınmı şimdii:)
ben bugun senden çok yeidm ve şuandaaa acaip bşyler yemek istiyom:)
Yaa canm acıktımda dayanmaya çalşıyorm birazcık ondan
aslında yanlş ama nasl gitck başka trlü bu kilolar.=(
off valla nebilimmm gitsinde kilolarr sevinelim bu işkenceye degsin:)
şimdi kalkıp patatesli kek yapcam yagı az olcak bi dilim yemem lasım valla uyuyamam bu midemin sesinden:)gelirim yine allah kolaylık versinde yemiyelim şu yiycekleri:)
Selam kızlar bugün pek sesiniz çıkmıyor. :)
napıonz ne edionz?
Bugnkü menüm
Sabah:1 bardak yeşil çay.1 dilim kızarmış ekmek.1 tane elma
Ara:annem poğaça yapmş ikiye böldm yarısını yedm küçück.canım çekti.peynir az bi şey 2 tane siyh zeytn
1 bardak yeşil çay içtim
Öğlen:1 tane elma.2 tane mandalina
Ara:3 5 tane çubuk kraker.Yeşil çay
Akşam:Yarım salatalık.Yarım domates.4 tane siyah zeytin.1 parça peynir.
Birazdan da ara veririm 1 tane portakal yicem.
Yorum ve puanlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
şiiişşttt kızlar nbr nasılınz görüşmeyeli....
iyiyiz kuzum senden naber?
ay bu nasıl menü çok kötüyemek namına birşey yok, böyle metabolizmanı yavaşlatırsın ama hep böyle az yemiyceksin sonuçta, bırakınca alırsın sonra.
keşke böyle bir iki ay dayanıp kilo versek ama olmuyor bırakınca geri geliyor fazlasıyla
çokmu kötü gerçektn yaa =S
akıl vermek gibi anlamayın ama bence cok az yemek yedğnz için metabolizmanız çalışmıyo, ben burda tüm gün için yazılanların 3 katını falan tek öğünde yiyorum
akıl vermek gibi anlamayın ama bence cok az yemek yedğnz için metabolizmanız çalışmıyo, ben burda tüm gün için yazılanların 3 katını falan tek öğünde yiyorum
hayr canm akıl vermek gibi anlamadm Peki kilo verebiliomsn kaç gnde kaç kilo mesela?
cnım sen ca_cansu arkaşımızın menüseüneakarak bunu söyeldiyesen onu bizde az bulduk zatn..... biz bura menülerimizi yazarak yoruma sunuyoruz.....
geçmişe bakarsan anchusa,peppermint, kahvekokusu nun menülerine bakabilirsin....onlar örnek menüler....
cnım sen ca_cansu arkaşımızın menüseüneakarak bunu söyeldiyesen onu bizde az bulduk zatn..... biz bura menülerimizi yazarak yoruma sunuyoruz.....
geçmişe bakarsan anchusa,peppermint, kahvekokusu nun menülerine bakabilirsin....onlar örnek menüler....
evet biraz öyle oldu bide poşetcay sanırım bi arkadas daha yazmış öğlen 10 jelibon ve soda aralarda bişey yok :S valla ben endişelendim tabiki saglıklı beslenmek çok yememek çok güzel şeyler ama bunlarda cok az geldi yani bana
eltimle bakıyoduk da onun için o sırada rastladık bu sayfa ben şok oldum yazmadan edemedim kusura bakmayın
yok canım ne kusuru...... ama biz önce kendimize dürüst olmayı öğrendik her zaman mükemmel beslenemeyiz... arada bizimde kaçamaklarımız oluyor bzde insanınz önemli olan dengeleye bilmek...
kaçamak olur tabi canım
ne var canı jelibon ister yer tabi=) ama yani gidip yediğiniz 3-5 jelibonun hesabını yapmayın bence, onu yazan arkadas jelibon yediği için mi yemek yemedi bilmiyorum tabi ama umarım öyle değildir
ben bu sabah yarım ekmek tostun üstüne fıstıklı damak yedim bundan 2 saat sonrada 3 tabak yemek yedim mesela =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?