evet biraz öyle oldu bide poşetcay sanırım bi arkadas daha yazmış öğlen 10 jelibon ve soda aralarda bişey yok :S valla ben endişelendim tabiki saglıklı beslenmek çok yememek çok güzel şeyler ama bunlarda cok az geldi yani bana
eltimle bakıyoduk da onun için o sırada rastladık bu sayfa ben şok oldum yazmadan edemedim kusura bakmayın
canım jelibonu çok severimmmm ondan yedimmmm :)bide ben normaldede sabahla akşam yemegi araısnda bşy yemem rejim yapmasamda:)
yaniii yemek yiycektimde onun yerine jelibon yemeidm:)canım çekti yedim küçük bi paket:)
yemek yine yiyorum ama örnek vereyimmmm koca bi tabak makarna yerine 5-6 kaşık makarna yiyorum..
agır yemekte yapsam ondan yiyorum özellikle rejim yemekleir yapmıyorum..ama malesef kaşık hesabı yaparak yemek lasımm..vitaminnn konusundada meyve ve sebzze(salata)yiyorumm..emin olabilirsinki rejim yapmadıgım zaman ne salata nede meyve yerdimm...nerde agır yemekler var nerde abur cubur var onnları yerdim:)ee öle olunca kilo almamak imkansız:)
bu son 6 aya kadarrrr hep aynı kilodaydımm ama 6 ayda 8 kilo aldımm ve ciddi şekilde rejim yapmassam 1 senede 15-20 kilo alırdım kesin..
hımm anladım canım ama normalde arada bişey yememen de bence sorun
yazdım demnde okursn muhtemelen benim uyku saatim şaşsa veya yemek saatim deişse bünyem sapıtır hemen kilo almaya başlarım okula gitmediğim günlerde bile kalkar 7de kahvaltı yaparım mesela
kıslarrr iyi geceler ben çıkayımmmmm:)yarına görüşrüs inş :)
rica ederım canım ama denıyerek al bence belkı bakarsın senın cok gobegın yoktur pek faydası olmaz benım arkadasım bayagı kıloluydu en kucuk bedenını alıyrdu nasıl duruyrdu onu bılemem ama
bu haftaki koç ben olduğuma göre hemen yorum yapıyım
gayet sağlıklı bi menu ama taaki akşama kadar antep çok kalori fakat yarım saat spor yaptığın için benden 9 puan
anchusa 47 puanla haftanın en sağlıklı besleneni.. tebrikler anchusa
bu haftamızında 1. si değişmiyor. şampiyonumuz TWEETY.......
tebrikler başarılarının davamını dileriz......
cnm bugün baktim 50 euroya var. bi bellie den elbiseyle gidip denemem lazim. ve kilo vermek tabi :) o zaman belki hic gerek kalmaz :)
bu arada yediklerimi yazayim, bugün cok alakasiz beslendim:
sabah 1 fincan kahve tek sekerli ve 1,5 dilim ekmek tümü erik recelli digeri tahin pekmezli ama biraz istahsizdim
öglen alisveristeydim ve orada mdem bulandi eve geldigimde cok cok az eriste yedim az yogurtla birlikte 3-4 kasik eriste 1-2kasik yogurt
aksam: dügündeydim 3-4 tane findik yedim sonra yemek olarak pilav et ve az salata vardi. et degmeyen kisimdan pilav ve salatadan yedim ama cok cok az oldu, cünkü eti üzerne dökmüslerdi neredeyse.. ve eve gelince mc d. a ugradim bir balikli burger ve kizarmis patates, ayrica kola ictim. ama fena acikmistim evde bisey hazirlamakt bile istemedim hemen sicak bisey yemeliydim basim catladi agridan
canım uzerınde denedınmı fark varmı ınsaallah ıse yarar. menun bence kotu hem cok duzensız ve hep katı gıdalar corba sebze yok meyve de yok bır gune özelse bilemem ama hergun boyle beslenme
yok hic denemedim. zamanim kisitliydi, dügüne gec kaliriz diye ayrica yanimda ince gösterip göstermedigini deneyecek bir giysi yoktu. belli olmazdi pek . onun icin bi ara aklimdaki bir elbiseyle gidicem denemeye. o cünkü siyah penyeden bi elbise ve her olumsuz kiloyu cok cok gösteriyor. onda etki ederse biraz iyi demektir.
bu menü cok kötü farkindayim. hergün cok iyi beslenmesem de bu kadar kötü degil bu belki bi aydir ilk bu dende kötü menüm. kontrol edebilecegim sey pek yoktubugün. sabah istahsizdim onlari zor yedim öglen midem fenaydi yesem cikaririm korkusuyla anca onlari yedim ve acelem vardi, aksam dügündeki menüyü secemedim malesef. sadece mc d. elimde olan biseydi ona da acaip gerek duydum, acil sicak bisey yemeliydim hemen doyuran. tavada yumurtada düüsndüm az ekmekle, veya corba ama aklima bi girdi balikli burger cikmadi valla. en iyi cözüm olarak göründü saate ve sagliksiz ve kati olmasina ragmen. daha yeni yeni basimin agrisi gecti, cok actim..
ogeçmiş olsun canım sende de migren var mı? ben de cok yorulup aç kaldıgımda basım agryr mıdem bulanıyr bırseyler yıyınce kendıme gelıyrm. evet penye elbıseler dehset kılo bellı edyr bugun polo da yeşil bir elbise beğendım bu trikoydu ama giydim ve her kıvrım bellı oluyr dedım bunun ıcın sutun gıbı olsan bıle fazlalık cıkartır :)
migren mi bilmiyorum dogrusu, cünkü hic kontrol ettirmedim. yiyince iyi oldum ya...
bazi giysiler cidden her grami gösteriyor triko penye bunlar özellikle.
yinede takıntı yapma da kontrol et kendını ışıkda güneşde ve yorgun olunca ortaya cıkar. ama tabi normal bir ağrıda olabılır bu arada sen nerdesin canım yeni gelenlerdensin sanırım hatrlayamadım senı
yorgun olunca olabiliyor ama isikta pek zannetmiyorum bi dikkat edeym bi..
normal agri sanirim.. evet ben yneilerdenim fazla olmadi geleli..
canim ben yatiyorum, gözler kapaniyor :)
görüsürüz, iyi geceler
cnm ben evdeyim şuanda yeni evlendimmm çalışmıyourm onun için 7de uyanmam imkansız:)11-12 gibi kalkıp 1 giib kahvaltı yapıyorum akşamda 6 gibi yemek yiyoruz:)yani arada bşy yemiyorum çünküüü acıkmıyorummm aradaki süre kısa oldugundan..
eger zayıflamak istiyosa insan yemeyi baya bırakmak zorunda..ben kilo almadan önce çok az yerdim ve acaip doyardım çünkü midem küçüktü şimdi çöplüke dönmüş duurumda:)neversem alır valla:)mecburen dikat etcem normalde meyve yemem artık meyve yiyorum vitamin almak için:)
yedigimiz şeyler yok gibi görünsede vitaminli şeyler yemeye çalışıyorz..
tabi bünye meseleside önemli sen 2 tabak yersin ben yaırm tabak yerimmmmm ama senden kilolu olurummm çünkü metabolizmam hızlı deildir:)keşke yiyipte kilo alamayanlardan olsaydık:)
sen bilirsin tabi yatak keyfinin yeri farklı :) ama ben doya doya yemek yiyip zayıf kalma keyfini tercih ediyorum ben de evliyim ve okulda dersim en erken 11de başlıyo ama erkenden kalkıp bişey yiyorum mutlaka metabolizma hemen çalışmaya başlıyo erkenden. eşimin izin gününde o uyuyo, ben de kalkıp kahvaltı yapıyorum 12.30da onu uyandryrm yne kahvaltı yapıyoruz ama benim öğlen yemeğim oluyo oeşim 92 kilo ben 49, yakında tam 2 katım olcak :18: diyete başlatmam lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?