50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

100 gram da cok az canim yaaa..
ama eskiler biliyor. bazen boyle oluyor. haftada 100 gram ancak veriyoruz, hatta bazen veremiyoruz. sonra metabolizma bir atak yapiyor. haftada 800 gram azaliyoruz. Insallah oyle bir donemdeyimdir...

evet ozaman sen öyle bir dönemdesindir.........
eyvahhhhhhhhhhhhh,dalmisim sizlere esimi uyandirmam gerekiyordu,ben kactim

Günaydin millet ...

Cansu, tebrikler !

Toplam kiloya bakilirsa su yaptigimizin ne kadar ise yaradigini görüyoruz, daha cok inceliriz insallah bu hafta.

100 gram da cok az canim yaaa..
ama eskiler biliyor. bazen boyle oluyor. haftada 100 gram ancak veriyoruz, hatta bazen veremiyoruz. sonra metabolizma bir atak yapiyor. haftada 800 gram azaliyoruz. Insallah oyle bir donemdeyimdir...

insallah. sen dert etme o güzel menülerle kilon inecek bundan his süphem yok.

intlogistics seninde kilo bildirimini bulamadim. bildirmedin mi ben mi kaydetmemisim??

günaydın herkeseeee
anchusacım valla bende naptığımı bilmıorum
benim kilo 51,8 den 51,1e düştü ordada çakıldı kaldı hem sağlıksız beslenıorum hem kilo veremıorum

bi düzen otutrcan inş

daha az ya da daha cok yiyerek metabolizmayi sasirtmak lazim galiba

haftasonlarını çok kaçırıorum haftaiçi az yemeye çalışıorum ama ben biliorum hatamı akşamları aşırı leblebi yoiyorum hem kabız problemı başladı ztn hem de 3 aydır regli olamadım onunda bi sıkıntısı var artık bu gun yarın olurum heralde ilaç kullandım çünkü...bu cuma çok daha ii sonuçla çıkıcam karşınıza

leblebi disinda senin ogle yemeklerin cok zengin. ya herseyden yarim porsiyon al, ya da herseyin yarisini ye, tatliya hic dokunma. bence kilo verememenin sebebi ogle yemeklerin.

kizlar karar verdim ben yarin bir gunluk detoks yapacagim...
yalniz siyah cay icmeden nasil duracagim bilmem. ders calisirken cok iciyorum cunku...

vay en şişko benmişim yaaaa

bi veremedim gitti şu kiloları ya napcam ben yaaa:84::84::84:

cansu tebrikler tatlım ve bütün kilo veren güzeller tebrikler

anchusacım liste için teşekkürler sana da tebrikler canım 100g 100g dır ben onu bile veremedim

canim adet düzensizligiyle mutlaka ilgisi vardir. leblebileri azalt sekerim biraz.. kabizlik kötü oluyor. ben de hemen kabiz olurum beslenmeme azcik dikkat etmedikce

canim bence sen sporu abartiyorsun..
vucudun artik bunu normal algiliyor ve yag yakmiyor.

kizlar karar verdim ben yarin bir gunluk detoks yapacagim...
yalniz siyah cay icmeden nasil duracagim bilmem. ders calisirken cok iciyorum cunku...

ayy canım bende aynı şeyi düşünüyorum. ama önce bi pazara çıkıp bol yeşillenmek lazım. bende dün akşam marankidiledim gaza geldim.

ayy canım bende aynı şeyi düşünüyorum. ama önce bi pazara çıkıp bol yeşillenmek lazım. bende dün akşam marankidiledim gaza geldim.

evet bugun kereviz, maydonoz, kabak falan alayim..
aslinda lahana da almak lazim, ama koca lahanayi bitiremiyorum hic yazik oluyor.
bir de esimden gizli yapacagim. yarin gece annesine gidiyor. yarin yaparsam anlamaz..

evet bugun kereviz, maydonoz, kabak falan alayim..
aslinda lahana da almak lazim, ama koca lahanayi bitiremiyorum hic yazik oluyor.
bir de esimden gizli yapacagim. yarin gece annesine gidiyor. yarin yaparsam anlamaz..

evett yaaa koca lahana kalıyor.
birde sabahları kırmızı pancar yiyin dedi maranki amca
. nasıl yeniyor haşlanıyomu???

gnaydınlarrrr herkese....... bu arada hemen unutmadan kuzucum koçluğun için çok çok teşekkür ederimmm ellerine sağlıkkkkk....

anchusacık tebrik ederim bu hafta çok sağlıklı beslenerek 1. olmuşun...100 gr verdim diye hiç üzülme direnç noktasındasındır eminim haftaya bunu kırarak dahaçok verirsin merak etme......

günaydın kıslar kahvaltı yaptım bi bakim dedim buraya:)
bu arada zayıflayan arkadaşları tebrik ediyorum özlelikle cansu ve kahvekokusu arkadaşları baya vermiş darısı bize inş:)
biras spor yapayımmm kalkayımdaa:)

selam kizlaarrr;

sayfa acik ama benim biraz islerim vardi, bakamadim yazdiklariniza.

simdi yemekten dondum de okudum biraz;

anchusa tatlim liste icin cok sagol.. bir de beslenmede birinci sporda 2. olmussun tebriklerr;
ben de beslenmede 3. oldum
100 gr vermissin; bence eger yagdan gittiyse 100 gr bile super;
ben 500 gr verdim duruyor ama yumurtlamadan kaynaklanan odem vardi onu attim sadece

bu h.sonu da o kadar cok yedim ki; cuma aksami sinemaya gidince, cumartesi sabahtan k.valideme aksam anneme gidince; pazar da hava soguk olunca evde sinema keyfi yapinca... olanlar oldu

ben detoks yapamam ama biseyler yapmam sart, aksam yemeklerini azalticam ben de bikac gun bakalim

nilufert cnmmm donmussun, hosgeldin; nasilsin evini koltuklar haric yerlestirmissin okudum, gule gule oturun canim benimm cok ozledim snei, ozlemez olur muyummm tatli arkadasim, hosgeldin tekrar

ca_cansu seni de tebrik ederim, cok iyi kilo vermissinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…