50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 saattir giremiyorum siteye... simdi de nezaman baglanti hatasi verecek diye merakla bekliyorum...

cok kotu coookkk...

gercekten inanilmaz kötü .. takilip duruyoruz..

nabersiniz kizlar ? ben öglen yemege davetliydim, tercihimi baliktan yana yaptim.. yaninda patates de vardi ama aksama daha az yerim bende

selam kizlaaarr

ben de haftasonunun rehaveti bugun de devam etti, cok yedim bugun cookk

bu haftaki kocumuz kimdi? o da puanlama sistemine mi devam edecek? ne kurallar koydu bize?

cnm cayla ilgili bi soru: biberiye taze mi olmali yoksa kurusu da olur mu ?
kurusu kurusu...abiz kurusunu kullaniyoruz.
selam kizlaaarr

ben de haftasonunun rehaveti bugun de devam etti, cok yedim bugun cookk

bu haftaki kocumuz kimdi? o da puanlama sistemine mi devam edecek? ne kurallar koydu bize?
koc intlogistics nane kardes..kural aciklamadi. ilk kez yapiyor ya belki biraz yonlendirmemize ihtiyac duyabilir.
1 saattir giremiyorum siteye... simdi de nezaman baglanti hatasi verecek diye merakla bekliyorum...

cok kotu coookkk...
yalniz degilsin...

ben de biras fazla kacirdim (

sabah--> 2 dilim kepek ekmegi + kk peynir + bal + elma suyu (sekersiz)

ara --> yok (toplantida hocayi yemeyi düsündüm bi ara ama )

öglen--> salata+1 kasik makarna+3 minik silim pizza

ara--> 1kivi+yarim hurma

aksam-->2 dilim börek

hocayu yemedigin iyi olmus o gdo´ludur yogun olmus ögle yemegin bence aksam börek yeme yarin kahvaltiya ye onu

Kilo listesini ararken senin mesaj gözüme çarptı. Daha önce de yazmıştım ama bi daha yazayım. Çok kötü besleniyorsun. Hiç mi duymadın, hızla kilo verip fazlasıyla geri alanları?? Bi de yaşın küçükse daha da kötü sağlığın açısından :97: Bi haftada 2,5 kilo vermek sağlıklı bişi değil. Senin durum fazla suyu atmaktan çok, yetersiz beslenmeden kaynaklı bariz. Sürekli böyle beslenmeyeceğine göre, bu beslenmeyle de metabolizmanı iyice çökerttiğine göre, eskisi beslenmeye başladığında, eski kilonu bile arar olursun... Verdiğin kiloyu koruyamadıktan sonra, sağlığını tehdit ettikten sonra ne önemi var ki kilo vermenin

Çok güzel liste olmuş, teşekkürler anchusa Gerçekten herkes sirkelenmeye başlamış, bu hafta da devamı gelir umarım

Lachesiscim, senin sınırın 57 kilo benim gözümde, o yüzden daha dikkatli olalım lütfen :92:

Şulecim en çok dikkatimi çeken kişi sen oldun listede, tebrikler Hedefim senin peşinden koşturmak Bakalım bu hafta 53 lü kilolara gelcek miyim :80:
Buarada bu hafta kesin spor listesine dahil olacam, ama ev müsait olamadığından spor yapamadım bugün, belki gece bişiler yapabilirim :82:

ben 30 dakika sabah 10 da yürüdüm. simdi de kursa giderken yürüyecegim 40 dak.

simdi böregin 1 tanesini yiyip cikacagim, digerini de sabaha birakacagim.. yeter bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…