salatalık kayısı falan yemeye başlıcam bu günden itibaren adet düzensizliğide kabız yapar mı acaba:Scanim adet düzensizligiyle mutlaka ilgisi vardir. leblebileri azalt sekerim biraz.. kabizlik kötü oluyor. ben de hemen kabiz olurum beslenmeme azcik dikkat etmedikce
leblebi disinda senin ogle yemeklerin cok zengin. ya herseyden yarim porsiyon al, ya da herseyin yarisini ye, tatliya hic dokunma. bence kilo verememenin sebebi ogle yemeklerin.
canim bence sen sporu abartiyorsun..
vucudun artik bunu normal algiliyor ve yag yakmiyor.
gnaydınlarrrr herkese....... Bu arada hemen unutmadan kuzucum koçluğun için çok çok teşekkür ederimmm ellerine sağlıkkkkk....
Anchusacık tebrik ederim bu hafta çok sağlıklı beslenerek 1. Olmuşun...100 gr verdim diye hiç üzülme direnç noktasındasındır eminim haftaya bunu kırarak dahaçok verirsin merak etme......
evett yaaa koca lahana kalıyor.
birde sabahları kırmızı pancar yiyin dedi maranki amca
. nasıl yeniyor haşlanıyomu???
pisirip corbaya katiyorsun. hasliyorsun yani..
ama kirmizi pancari nerde bulacagiz. ben hic gormuyorum ki marketlerde...
salatalık kayısı falan yemeye başlıcam bu günden itibaren adet düzensizliğide kabız yapar mı acaba:S
yok hayatım yaa ben direkt listeyi kopyalıorum size ama çorba her zaman yarım pilav makarna fln zaten almıorum tatlıyıda adam zorla verırse 1 2 çatal alıorum o yani ama dediğim gibi akşamları kaçırıorum ben ona bi çözüm bulmam lazım aslında çözüm belli leblebi yerine 1 tane elma yesem ya da yoğurt falan yesem bulcam bulcam ben bi çözüm=)))
eee sen ogle yemegine onlari yazinca ben de hepsini yiyorsun saniyordum...
merhabaaa,
nasilsiniz??? burada ben resmen donuyorum.. hep disarida islerim vardi, bir de apagir bir sirt cantasi.. belim inanikmaz agriyor suan....
vay en şişko benmişim yaaaa
bi veremedim gitti şu kiloları ya napcam ben yaaa:84::84::84:
cansu tebrikler tatlım ve bütün kilo veren güzeller tebrikler
anchusacım liste için teşekkürler sana da tebrikler canım 100g 100g dır ben onu bile veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?