50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim adet düzensizligiyle mutlaka ilgisi vardir. leblebileri azalt sekerim biraz.. kabizlik kötü oluyor. ben de hemen kabiz olurum beslenmeme azcik dikkat etmedikce
salatalık kayısı falan yemeye başlıcam bu günden itibaren adet düzensizliğide kabız yapar mı acaba:S
leblebi disinda senin ogle yemeklerin cok zengin. ya herseyden yarim porsiyon al, ya da herseyin yarisini ye, tatliya hic dokunma. bence kilo verememenin sebebi ogle yemeklerin.

yok hayatım yaa ben direkt listeyi kopyalıorum size ama çorba her zaman yarım pilav makarna fln zaten almıorum tatlıyıda adam zorla verırse 1 2 çatal alıorum o yani ama dediğim gibi akşamları kaçırıorum ben ona bi çözüm bulmam lazım aslında çözüm belli leblebi yerine 1 tane elma yesem ya da yoğurt falan yesem bulcam bulcam ben bi çözüm=)))

rica cederim cnm ne demek

eee sen ogle yemegine onlari yazinca ben de hepsini yiyorsun saniyordum...

evi temizlemem lazım.. ama bi türlü başlayamıyorum oyalayıp duruyorum kendimi..
off çok tembelim yaa:78:

eee sen ogle yemegine onlari yazinca ben de hepsini yiyorsun saniyordum...

haklısın cnm yemek listesini kopyalıodum size
hani bakın ne yemekler var da ben yemıorum der gibi
bu gun öğlen yemeğine bile gidemedim ztn çok yoğun iş
pazarteside olunca hepten bi yoğunluk var=(
krakerlerle idare edıorum bugunluk=(

merhabaaa,

nasilsiniz??? burada ben resmen donuyorum.. hep disarida islerim vardi, bir de apagir bir sirt cantasi.. belim inanikmaz agriyor suan....

senin gayretine bakarsak en incemiz sen olmalisin moralini bozma

1 saattir giremiyorum siteye... simdi de nezaman baglanti hatasi verecek diye merakla bekliyorum...

cok kotu coookkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…