Kilo listesini ararken senin mesaj gözüme çarptı. Daha önce de yazmıştım ama bi daha yazayım. Çok kötü besleniyorsun. Hiç mi duymadın, hızla kilo verip fazlasıyla geri alanları?? Bi de yaşın küçükse daha da kötü sağlığın açısından :97: Bi haftada 2,5 kilo vermek sağlıklı bişi değil. Senin durum fazla suyu atmaktan çok, yetersiz beslenmeden kaynaklı bariz. Sürekli böyle beslenmeyeceğine göre, bu beslenmeyle de metabolizmanı iyice çökerttiğine göre, eskisi beslenmeye başladığında, eski kilonu bile arar olursun... Verdiğin kiloyu koruyamadıktan sonra, sağlığını tehdit ettikten sonra ne önemi var ki kilo vermenin
buara liste birincisi cansuya tebrikler,,,,
Günaydin millet ...
Cansu, tebrikler !
Toplam kiloya bakilirsa su yaptigimizin ne kadar ise yaradigini görüyoruz, daha cok inceliriz insallah bu hafta.
Geçen hafta yazdığın menüleri hatırlıyorum, çok güzeldi... arada böyle beslenmek de güzel :13:
kızlar bu forum çok kalabalıktı niye bıraktı herkess.
sensewitch,gamiş,ev cadısı,katrace,linguist,yasemin,yesa.......aklıma gelenler
nerdeler.. eskiden sayfa hızına yetişemezdim valla.
degil mi??
herkes hedifine ulasti mi yoksa vaz mi gectiler incelmekten....
Kilo listesini ararken senin mesaj gözüme çarptı. Daha önce de yazmıştım ama bi daha yazayım. Çok kötü besleniyorsun. Hiç mi duymadın, hızla kilo verip fazlasıyla geri alanları?? Bi de yaşın küçükse daha da kötü sağlığın açısından :97: Bi haftada 2,5 kilo vermek sağlıklı bişi değil. Senin durum fazla suyu atmaktan çok, yetersiz beslenmeden kaynaklı bariz. Sürekli böyle beslenmeyeceğine göre, bu beslenmeyle de metabolizmanı iyice çökerttiğine göre, eskisi beslenmeye başladığında, eski kilonu bile arar olursun... Verdiğin kiloyu koruyamadıktan sonra, sağlığını tehdit ettikten sonra ne önemi var ki kilo vermenin
Çok güzel liste olmuş, teşekkürler anchusaGerçekten herkes sirkelenmeye başlamış, bu hafta da devamı gelir umarım
Lachesiscim, senin sınırın 57 kilo benim gözümde, o yüzden daha dikkatli olalım lütfen :92:
Şulecim en çok dikkatimi çeken kişi sen oldun listede, tebriklerHedefim senin peşinden koşturmak Bakalım bu hafta 53 lü kilolara gelcek miyim :80:
Buarada bu hafta kesin spor listesine dahil olacam, ama ev müsait olamadığından spor yapamadım bugün, belki gece bişiler yapabilirim :82:
hepinize iyi aksamlar bayanlarr......
sevgiler.........
Bugun de lachesis kayip...
is telasidir.
bazen benim mail bakmmak bir kenara, oturmaya bile vaktim olmuyordu is yerinde..
yok isi var herhalde. ben genel olarak konusmustum..işemi başladı lache?
eger h.sonu evde olamazsam toparlanmam 1-2 günü buluyor. gecen haftada pazartesi-sali cok kotuydu... hem yemegim yoktu hem de disci maceram vardi :))
yarin birseyler pisirebilecegimi umuyorum....
degil mi??
herkes hedifine ulasti mi yoksa vaz mi gectiler incelmekten....
Yurtdışında tek başına yaşamana rağmen çok güzel bi işi beceriyorsun bence
Yesadan mesaj aldım, türkiyeye dönmüş, üni de çalışıyormuş :) Kilosunu sordum yanıtımda, bakalım ne yapmış
Ben çıkıyorum kızlar, sonra görüşmek üzere
senin gayretine bakarsak en incemiz sen olmalisin moralini bozma
aaa neden canımmm hayırdır ara mı verdin spora yoksa bizdenmi sıkıldın ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?