50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar yilbais planlariniz neler?
Biz dun bir arkadasa davet edildik ama biz de eve baska arkadaslari davet etmeyi planliyoruz o yuzden gelemeyecegiz dedik. Zaten esim evde otursak da olur diyor tv karsisinda. Ben de zorluyorum biraz arkadaslarimizla olalim bak 1 aya gidiyoruz diye....
Misafir davet edersem yemek yapmam gerekecek... Ama az cok kafamda var birseyler.

Eline saglik...on aldigim icin ben de cok mutluyum.

Senin video izleme imkanın yok muydu evde?

:81:

yok malesef (

saol cnm yarın hurma alıcam gelşrken arada onu yicem hem lezzetli hem çok faydalı sabahları çok acele çıkıorum o yuzden böle geciştirorum

hurma kuru hurma mi meyve olan mi?? meyve olan ise yaninda c vitamini iceren bir meyveyle yemek hurmanin icindeki demir emilimini arttirir...

valla ben de karar veremedim. geçen sene bizdeydik çok yorulmuştum, bu sefer istemiyorum açıkçası misafir, ya dışarı çıkarız, ya da evde diablo oynarız

spatz günaydn canım menünü gönderirsen senide listeye eklyip tekrardan yayınlıyım....

valla ben de karar veremedim. geçen sene bizdeydik çok yorulmuştum, bu sefer istemiyorum açıkçası misafir, ya dışarı çıkarız, ya da evde diablo oynarız

evet misafir gelince yoruluyorsun dogru. ama bize gelecekler kucuk cocuklu. 12 olmadan kalkarlar sanirim. sonra da basbasa otururuz. Aslinda biz gitsek daha mutlu olurdum , ama digerleri hic musait degil cocuklar ve is yuzunden...Hatta bir tanesinin 4 aylik bebegi var, o yuzden en mantiklisi benim cagirmam.

sPatz bu sefer gordum seni laptop karsisinda oldugum icin...Gunaydin...

gunaydinnn

biz de yılbaşında arkadaşlarımızla evde olmayı planlıyoruz. henuz kimin evinde toplanacağımız belli değil ama, kimde olursak olalım yiyecekleri birlikte yapıyoruz. paylaşıyoruz herkes 2 çeşit meze yapıyor, biraraya gelince de ızgara - pilav gibi bişey yapıyoruz oluyor bitiyo :89: yılbaşında dışarıda olmak çılgınlık gibi geliyor, maddi ve manevi olarak çok yorucu.

koçum az sonra yazıyorum dünkü menümü.

Günaydin kizlar nasilsiniz ?

Ben hala biraz sürünüyorum :2: ama is te cok ha gayret diyorum...

Tesekkür ederim canim..
Kahveyle noel babanin baglantisini anlamadim ? Ben cok icerim kahveyi.. kilo olarak zarari mi var ki ??
öglen yedigim bir salataydi, soslu.. ama yapicam birgüna rtik dediklerinizden
aksam sandal sefasindan (kücük boydu)2,5 tane yedim, yanina birsey yeme ihtiyacini hic duymadim bundan dolayi :)

Ay umarim veririm su kilolari.. aslinda imkansiz degil dimi

yüksek lisans yapan arkadaşlara bi sorum vaaaaaaaaar

iş yerinde ales'e hazırlanıorum sizce başarı yüzdem nedir??
boş kaldıkça çıkmış soruları çözüorum mat. iidir fena saılmaz sözelde hızlıyımdır başarabilirmiyim sizce:18:

günaydin canim,cok gecmis olsun arkadasim,aman kendine iyi bak fenalasma cok zor oluyor,sana acil sifalar...kilona gelince bence atarsin üc ay var daha cünki bence her ay bir kilo saglikli bir sekilde atarsan tam olur,hadi gayret bol sanslar

Günaydin, cok sagol canim. evet her ay bir kilo iyi bir hedef :44:
Hani insan daha ince olunca kendine güveni durusu da farkli oluyor. Ayrica daha giyim ayarlamaliyim oraya. ona göre secimler yaparim, söyle güzel etuikleidlar falan giymek istiyorum ince belli olmak istiyorum

dünkü menum:

kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği+1 dilim beyaz peynir+domates+ tek şekerli çay
ara:
öğlen: sebzeli et yemeği yarım porsiyon + yarım porsiyon pilav
ara:1 kupa cappuccino +2 tane çikolatalı biskuvi
akşam: yoğurtlu ıspanak yemeği + 1 dilim beyaz ekmek
gece:1 mandalina

evet 25 liraya normal zamanda yiyecegin yemegi sinirsiz ickiyi isin icine soktuklari icin 150 lirayta yiyorsun. ben de sevmiyorum disarida olmayi. Bir de anlamsiz bir kalabalik ve sacma sapan eglenceler oluyor. Ben galiba artik iyice yaslandim. Evde oturmak daha eglenceli geliyor.

kocum bugünkü menüm:

sabah-----> 1 bardak süt, 1.5 dilim kepek ekmegi, kk peynir

kacama---->1.5 kücük kurabiye

ara----> 1 elma+1kivi

öglen---> 4 adet firinda balik+1.5dilim kepek ekmegi (yogurt da getirecektim yanimda unutmusum aksama yerim artik)

ara----> 1 muz

aksam---> yumurta+ekmek+yogurt

ara----> mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…