ellerine sağlık canım sayende bizde güzel şeyler öğreniyouz...
düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sbh ( 1p ) ara ( 1p ) öğle ( 3p ) ara ( 1p ) akşam ( 3p ) ara ( 1p ) - TOPLAM
şule 0 0 3 1 3 1 0 8
peppermint 1 1 2 1 3 1 0 9
lachesis 1 0 2 0 1 1 0 5
gzmnc 1 1 2 1 3 1 0 9
aygirl 1 0 2 1 2 1 1 6
anchusa 1 1 3 1 3 1 0 10
dulcina 1 0 2 1 0 1 0 5
kahvekokusu menüsü gelmedi 0
kuzu 1 1 2 1 2 1 0 8
intlogistics 1 1 2 1 2 1 1 7
ca_cansu 1 1 1 1 1 2 0 7
hatice_84 1 1 2 0 1 0 1 4
spatz menüsü gelmedi 0
salı günün menü puanlma listesi yukardaki şekildedir...
Senin video izleme imkanın yok muydu evde?
:81:
saol cnm yarın hurma alıcam gelşrken arada onu yicem hem lezzetli hem çok faydalısabahları çok acele çıkıorum o yuzden böle geciştirorum
Kizlar yilbais planlariniz neler?
Biz dun bir arkadasa davet edildik ama biz de eve baska arkadaslari davet etmeyi planliyoruz o yuzden gelemeyecegiz dedik. Zaten esim evde otursak da olur diyor tv karsisinda. Ben de zorluyorum biraz arkadaslarimizla olalim bak 1 aya gidiyoruz diye....
Misafir davet edersem yemek yapmam gerekecek... Ama az cok kafamda var birseyler.
günaydin demeyi unutmusum :78: :78:
Günayddiiinnnnnn!!!!!!!!!
valla ben de karar veremedim. geçen sene bizdeydik çok yorulmuştum, bu sefer istemiyorum açıkçası misafir, ya dışarı çıkarız, ya da evde diablo oynarız
Kizlar yilbais planlariniz neler?
Biz dun bir arkadasa davet edildik ama biz de eve baska arkadaslari davet etmeyi planliyoruz o yuzden gelemeyecegiz dedik. Zaten esim evde otursak da olur diyor tv karsisinda. Ben de zorluyorum biraz arkadaslarimizla olalim bak 1 aya gidiyoruz diye....
Misafir davet edersem yemek yapmam gerekecek... Ama az cok kafamda var birseyler.
sPatz bu sefer gordum seni laptop karsisinda oldugum icin...Gunaydin...
geçmiş olsun canım......dikkat et kendne
şimdiii sabahsabah kahve olmamış e çok az yemişin yarım açma neye yeter... ara öğün yok.. öğle yemeğin kahvaltı gibi olmuş ( hani evden bir şeyler getirecektin.. salata falan yapıp yada szin orda dardanel tonlardan satılırdır mutlaka. evde marulla falan içine koy ekmeğin onu ye.. yada salatasını yap marıul mısır vb.... 1 dilim ekmekle onu ye....)
sabah kahve içtiğin için ar öğündeki noelbaba - olarak sana dönecek malsef...(((
akşam çok isabetl bir yemek seçmişin keşke yanındada pilav makarna falan yeseydin tam puan alacakın bu öğünden..
tüm bu yazdıklarmdan sonra puanın 6
marta kadar ooooo çoktan verirsen 4 ay var önünde.... biraz irade biraz azimle olur bu iş...3 kilo nedirki. yeterki iste...hedefine ulaşırsın......
günaydin canim,cok gecmis olsun arkadasim,aman kendine iyi bak fenalasma cok zor oluyor,sana acil sifalar...kilona gelince bence atarsin üc ay var daha cünki bence her ay bir kilo saglikli bir sekilde atarsan tam olur,hadi gayret bol sanslar
gunaydinnn
biz de yılbaşında arkadaşlarımızla evde olmayı planlıyoruz. henuz kimin evinde toplanacağımız belli değil ama, kimde olursak olalım yiyecekleri birlikte yapıyoruz. paylaşıyoruz herkes 2 çeşit meze yapıyor, biraraya gelince de ızgara - pilav gibi bişey yapıyoruz oluyor bitiyo :89: yılbaşında dışarıda olmak çılgınlık gibi geliyor, maddi ve manevi olarak çok yorucu.
koçum az sonra yazıyorum dünkü menümü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?