selam kızlar..
nasılsınız?ben 53,5tum şimdi 55 çıkıyorum. 5 günde nasıl oldu anlamadım.evet biraz kaçırdım ama çook da değildi.çok mutsuz oldum.geçen hafta boyunca okulda yerli malını kutladık.hatta hala devam ediyor. az da olsa zararlı şeylerden yedim.hemen kilo olarak döndü. bugün kendimce çorba diyetine başladım.sabah peynirli,maydonozlu yağsız tost.öğlen ve akşam 1 kase çorba,yağsız bol salatave 1 er dilim ekmek yiyeceğim.aralarada meyve yiyeceğim.off moralim bozuldu yaa .umarım şişliktir.2 gündür menülerimi de belirtmedim.bu hafta da böyle geçsin.
akşam üstü arkadaşım uğrayacak.konsere gidecekmiş de evi uzak,benden geçecek.onu arıyorum dışarıda mı yiyecek ulaşamıyorum.eşim de dışarda yemek yiycekmiş, geç gelecek de.ona göre yemek yapacağım.
selam kızlar..
nasılsınız?ben 53,5tum şimdi 55 çıkıyorum. 5 günde nasıl oldu anlamadım.evet biraz kaçırdım ama çook da değildi.çok mutsuz oldum.geçen hafta boyunca okulda yerli malını kutladık.hatta hala devam ediyor. az da olsa zararlı şeylerden yedim.hemen kilo olarak döndü. bugün kendimce çorba diyetine başladım.sabah peynirli,maydonozlu yağsız tost.öğlen ve akşam 1 kase çorba,yağsız bol salatave 1 er dilim ekmek yiyeceğim.aralarada meyve yiyeceğim.off moralim bozuldu yaa .umarım şişliktir.2 gündür menülerimi de belirtmedim.bu hafta da böyle geçsin.
akşam üstü arkadaşım uğrayacak.konsere gidecekmiş de evi uzak,benden geçecek.onu arıyorum dışarıda mı yiyecek ulaşamıyorum.eşim de dışarda yemek yiycekmiş, geç gelecek de.ona göre yemek yapacağım.
sabah okula gittim yine yerli malı vardı sigara böreği ve sarma yedim 5 er tane:)elmam kaldı yiyemedim ve hala açım.çünkü eve yeni gelebildim.şimdi yumurtalı ve bulgurlu ıspanak pişiriyorum.ondan yiycem 1 porsiyon yanında ayran ve 1 dilim çavdar ekmeğiyle.dün yazdıklarınızdan sonra ekmeği ve yağı tamamen bırakmamaya karar verdim.yeni menüde oluşturcam vakit bulursam.iyiki gelmişim aranıza çok mutluyum :)
menünüzü altalta liste halinde yazarsaniz daha okunakli olur...
yerlimali haftasi epey tehlikeli bisiymis :)))
sabah okula gittim yine yerli malı vardı sigara böreği ve sarma yedim 5 er tane:)elmam kaldı yiyemedim ve hala açım.çünkü eve yeni gelebildim.şimdi yumurtalı ve bulgurlu ıspanak pişiriyorum.ondan yiycem 1 porsiyon yanında ayran ve 1 dilim çavdar ekmeğiyle.dün yazdıklarınızdan sonra ekmeği ve yağı tamamen bırakmamaya karar verdim.yeni menüde oluşturcam vakit bulursam.iyiki gelmişim aranıza çok mutluyum :)
selam kızlar..
moralini bozma canim belki siskinlik yada ödemdir. sen bir an önce dedigin menüye gec , illaki faydasini görürsün...
bu arada yediklerimi yazayim:
sabah: bir dilim cörek
ara: bir muz ve kakaolu süt (laktoz icermeyen, az sekerli, özel yani)
ögle: cavdar ekmegi üzerine haslanmis yumurta
ara: bir berliner (canim tatli ve yagli bisey istemisti )
aksam: belirsiz henüz.
25 dakika yürüdüm, bi 25 daha eklenecek
kesinlikle çok tehlikeli bişey:)bugün yediklerimimi yazıyorum yoksa yiyeceklerimle birlikte tam bir günün menüsünü mü???
akşam yediklerimi menü şeklinde altalta yazarım.benim göbeğimde birikmiş durumda kilolar ama egzersiz olarak ancak mekik çekebilirim gün içinde.acaba yeterli olurmu?5 cm incelmem lazım.
dün yapmıştım zaten o şekilde bir menü,nasıl yapılacağını biliyorum ama az önce menü diye yazmamıştım onları sadece yine düzensiz beslendiğimden yakınıyordum :)yoksa akşam yapıcam zaten menüyü.size sorduğum mesela yarın yiyeceklerimizle ilgili önceden bir menü planlayıp ona mı uyuyoruz yoksa gün içinde yediklerimizi menü haline getirip burayam yazıyoruzdu.ama anladım hergünün bitiminde yediklerimizi alt alta yazıyormuşuztüm günün menüsünü yazıyosun... geçmişe bakarsan anchusa,peppemint, benim yada,gzmnc menü yazma stillerimize bakabiliin....
sabah öğle akşam ara öğünler heps yazılıyor yapıyorsn birde spor......
Selam kızlar
bugün öğlen yemeğim gerçekten çok kötü oldu =( çok üzgünüm.Kendime hakim olamadım ama napıyım.çiğköfteciyi görnce aldım bir tane dürüm ==(
Sabah:1 tane tos kepek ekmeğinden Başka bi şey yok okula geç kalıyordum.
Ara:yok okulda yiyemedim bugnde =S
Öğlenürüm çiğ köfte bir tane lavaştan.1 bardak ayran.
Ara:1 kupa yeşil çay
Akşam:Yumurtalı ıspanak yicem 1 porsiyon.Ekmek yok.onun yerine yarım kır pidesi yiyebiirim annem alacaktıda :)
Ara:leblebi yicem tok tutuyormuş. =)Birde 1 kupa yeşil çay içerim sanırım.
dün yapmıştım zaten o şekilde bir menü,nasıl yapılacağını biliyorum ama az önce menü diye yazmamıştım onları sadece yine düzensiz beslendiğimden yakınıyordum :)yoksa akşam yapıcam zaten menüyü.size sorduğum mesela yarın yiyeceklerimizle ilgili önceden bir menü planlayıp ona mı uyuyoruz yoksa gün içinde yediklerimizi menü haline getirip burayam yazıyoruzdu.ama anladım hergünün bitiminde yediklerimizi alt alta yazıyormuşuz
Öğleni beğediğine çok sevindim gerçekten :)Çünkü ben üzülüyodum kötü oldu diye.öğlenin çok güzeol olmuş.... tam puanı aldın bile....hem değişikl bir lezzet hemde bağısakları çok güzel çalıştırıyor ( geçen hafta bende yedim de ordan biliyorum)
sabah az farkındasın
ara yok ( okula elma yiyeilirsin ben öyle yapıyorum yada görünmesi istrsen ceviz kayısı kuru uzum fındık vb....)
2 .ara tek yeşl çay olmaz mutlaka yanında bir şey yeme gerekiyordu
akşam ekmek yada pilav yiyorsunki tam puan alasın
akşam 1 dilim ekmek yersen en azından ona göre puanı yazayım......
canim hiiic calismak istemiyor... bu hafta cabucak bitsin istiyorum... tatil moduna girmek kotuymus :))
Öğleni beğediğine çok sevindim gerçekten :)Çünkü ben üzülüyodum kötü oldu diye.
2.arada yeşil çayın yanında 1 kase yoğurt yiyorum o zaman canım.Akşam ekmek yda pilav demişsin.
Yarım kır pidesi yiyorum dye yazmştım ekmek yerine.O zaman bir dilimde kepek ekmeği yiyecm.
Bugün sözünü dinliyorum yüksek puan almak istyorum çünkü bende. :):):)
Akşam ekmek fazla olmazmı peki yaa ?yarım kır pidesinin yanında. =(
Eğer fazla olmaz diyoran yiyeceğim?
canım kır pidesini görmemişim be.. ekmek yok okudum sadece......kır pideside ekmek sonuça....sadece onu ye yeterli
ozaman puanın açıklıyım puanın 8
araları yaparsan kahvaltıda daha doyurucu olursa 10 puan alabiirsin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?