50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sağol canım, seviyorum misafiri çoğunu ben çağırıyorum :) çoğu arkadaş zaten eğlenceli oluyor

yanlışlıkla yoksaydım deyip eklersin, gizlilik ayarlarından da resimlerini görmeni engelelrsin

pırasalı peynirliden yapablirisn ben çok beğendim anchusada yapmış oda beğenmiş....

k. baharı sevmiyorz dedin ama ark şöyle bir şey yapmış mink mnik k.baharları ayırıp çok az yağda kendisuyuyla pişirmiş havuçları patatesleride ayrı ayrı az yağda pişirmiş bunları karıştırıp üzerine samrımsaı yoğurt dökmüş çok güzel oldu dedi ben üşendiğimden yapmadım istersen bir dene.. yağda pişince daha lezzetli olyor k .bahar ben denedim haşlamak yerine....

başkada bi şey gelmiyr aklıma (((

bak okadar da kötü değil menün iyikide yazmışın.. peynirli gözlemenin yanına bide ayran olsa tam puan alacaktn öğlen yemeğinde. aşure ack çok olmuşonuda ara öğün olarakdeğerlendirdim...hiç tencere yemği yememişsin ama puanın 5

bu kadar annene soracak kadar önem verdiyse kesin resimler içindir ne meraklı insanlar var yaaa.... kendilerini ne kadar küçültüyorlar......

slm.suleulku,cok sagol canim,istesemde kipirdiyamiyorum zaten,bugün bütün gün yatim uyudum sanirim iyi geldi simdi biraz daha iyiyim,düzelince haber veririm:80:

çok geçmiş olsun canım tekrardan....inş tez zamnda iyileşirsin.....

iyilikmeleğim bgün yediklerini yazar mısın yorumlayıp senide listemize dahil edelim..

ilk gün fiyaskoyla sonuçlandı çünkü plansız başladım bu işe.yazdıklarınızı okudum ve çok doğru buldum.hiçbirşey tek başına zayıflatmaz.planlı programlı ve istikrarlı bir şekilde hareket etmek lazım.onun için öncelikle kendime bir menü hazırlamaya karar verdim.şöyle:

sabah:kahvaltı yapamıyorum onun yerine 1 elma
sabah-öğle arası:1 tost veya peynir zeytin 1 dilim ekmek
öğlen:1 porsiyon sebze yemeği yağsız salata veya 1 küçük kase yoğurt
ikindi:1 çeşit meyve
akşam:1 kase çorba 1 dilim ekmek bol salata ama yağsız
2 saat sonra(7-8 gibi) 1 bardak şekersiz süt

Hadi ya :118: Ama şunu da ekleyeyim, bugün son zamanlardaki en güzel menümdü diyebilirim :86: Aşureyi aslında akşam yemeği niyetiyle yemiştim, içinde bi sürü şey var ya :)

ya pardon ben olaayı kavramaya çalışıyorumda yazdıklarınızı okuyupsiz planladığınız değil o gün yedikleriizi yazıyorsunuz anladım şükür:)o zaman bugünkü menümü hiç yazmıyorum yarın akşam az önce yazdığım menüyü uygulayıp başlıyorum.(çünkü bugün neler yediğimi ben bile hatırlamak istemiyorum:)

kizlar naber ? ben iyi degilim pek basim zonkluyor hem is cok yogun gecti hem de üsüttüm su an iyice halsizlestim..

bugün yediklerim:
sabah: bir ácma tarzinda bisey yarisi kadar, kahve
ögle: domates ve salatalik üzerne azcik yogurtlu sos (hazir, hafif), bir cavdar ekmegi
ara: bir minik cikolata noelbaba
aksam: sandal sefasi (tarif icin cok tesekkür ederim)
meyveden bisey yiyebilirim daha...

spor yok, yürüyüs 15 dakikacik..

bu arada az önce düsündüm de, bir hedef mi belirleyeyim diye..
3. aya kadar 56 kilo olur muyum acaba ? bir is seyahati var o zaman ve giysileri güzelce ince ince tasimak isterim orada.

bence yaz cünkü insan bazen yazdiginda farkediyor neler neler yedigini ama hatirlamak istemedigine göre durum vahim aramiza hosgeldin

canım sabahlarıtek elma olmaz bence ara öğünün ilke kahvaltını değişir.tostunu kahvaltıda ye... valtim olmuyr dersen süt iç sabahları en azından

öğle ve ikinin çok güzel ama yağsız salatadn vaz geç.doktorumda dilara koçak demişti yağda erien vitaminle varmış o içni az da olsa saltaya yağ konulacakmış.eskiden bende koymazdım şimdi bir tatlı kaşığı ekliyorum....

akşam menün çok az tek çorba olmaz öğlen yapığın sebze yemeğinden akşamada ayır ozaman öğlende yemeğin yanında pilav makana ekmek gibi karbonhidratlardan ye....

hiç yada az ekmek yemek kas kaybna neden oluyormuş... o yüzden ben artık yemeklein yanında bu tür şeyleri yemeye dikkatiyorum....

bide bu menü sadece yarın için değilmi hergün değiştreceksin....???

Hadi ya :118: Ama şunu da ekleyeyim, bugün son zamanlardaki en güzel menümdü diyebilirim :86: Aşureyi aslında akşam yemeği niyetiyle yemiştim, içinde bi sürü şey var ya :)

hıııımmmm haklısın aşurede herşey var ama o yemek deil tatlı.. içine şeker incir üzüm koyuyoruz... o yüzden araöğün ancak.....(((

geçmiş olsun canım......dikkat et kendne

şimdiii sabahsabah kahve olmamış e çok az yemişin yarım açma neye yeter... ara öğün yok.. öğle yemeğin kahvaltı gibi olmuş ( hani evden bir şeyler getirecektin.. salata falan yapıp yada szin orda dardanel tonlardan satılırdır mutlaka. evde marulla falan içine koy ekmeğin onu ye.. yada salatasını yap marıul mısır vb.... 1 dilim ekmekle onu ye....)

sabah kahve içtiğin için ar öğündeki noelbaba - olarak sana dönecek malsef...(((

akşam çok isabetl bir yemek seçmişin keşke yanındada pilav makarna falan yeseydin tam puan alacakın bu öğünden..

tüm bu yazdıklarmdan sonra puanın 6

marta kadar ooooo çoktan verirsen 4 ay var önünde.... biraz irade biraz azimle olur bu iş...3 kilo nedirki. yeterki iste...hedefine ulaşırsın......

günaydın kızlar moralim çok bozuk bu ara çok yiyorum ve doymuyorum kendimi kontrol edemiyorum
dünkü menü

sabah: 2 ptatesli çörek, yarım gözleme,peynir
ara: 1 dilim kepek ekmeği, bitki çayı, meyve
öğle: biraz patates yemeği ve yağsız salata
akşam: 1 kase aşure
ara: çikolata ve susamlı fıstık
spor: yok

dün çok yoruldum iş yerinde spor yapacak halim kalmadı bugün öğlene kadar okuldayım birazdan çıkacağım öğleden sonra spor yapcam ceza verin bana

canm yaaa hep patatesten gitmiişn tüm gün... sende biliyorsn hiç sağlıklı değil menün....

sabah 2 patatesli çöreği yedin gözleme niye onunyerine süt meve suyu falan içsen yeşillik yesen daha iyi olur daha çok tok tutar seni....

ara güzel ama ekmek olmamış ne gerek var.. myve ile yoğrt ayran süt olsa daha tok tutardı seni

öğlen güzel doyurucu am patesin tavuklu yada etli falan olsa tam puanı alacaktın öğünden
aran yok olmamış
akşama aşure olmaz o tatldır ara öğündür.... helehele bide bunların üstünde çikolata susamlıfıstık yemişin...maalesef puanın 4

dün çok yoruldum iş yerinde spor yapacak halim kalmadı bugün öğlene kadar okuldayım birazdan çıkacağım öğleden sonra spor yapcam ceza verin bana

hııımmmmm ceza olark leslie 4 fast mil veriyorum indirmişmiydin..... yoksa 1 saat yürüyüş yada 30 dk pilates veriorum

hııımmmmm ceza olark leslie 4 fast mil veriyorum indirmişmiydin..... yoksa 1 saat yürüyüş yada 30 dk pilates veriorum

leslie 5 mil var indirmiştim ama evde ben annemdeyim oğlanı anneme bırakıyorum okula gitcem ya akşam eşimle birlikte eve gidiyoruz koşu bandı var annemde koşarım pilates de yaparım okula bi gidip geleyim akşam yazarım söz bugün çok çalışcam dünkü kalorileri yakmak için

günaydin kizlar,bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum cok sükür,
suleulkucum cocuklari biraktim geldim 40 dk karda yürüyüs yapmis oldum,ama ben bu hafta katilsammi yoksa haftaya mi katilsam???:80:

günaydin canim,cok gecmis olsun arkadasim,aman kendine iyi bak fenalasma cok zor oluyor,sana acil sifalar...kilona gelince bence atarsin üc ay var daha cünki bence her ay bir kilo saglikli bir sekilde atarsan tam olur,hadi gayret bol sanslar

güüüünaaaydddıııııııııııııııııın
menümü yazıorum hemenn çok çok sağlıklı olmadığını bliorum=(
sabah
1 dilim kızarmış buğday ekmek
yarım domates

ara
1 kraker

öğlen
az tarhana çorba
ekşili köfte
salata( yağsız)

ara
yeşilçay
light bisküvi

ara
puding

akşam
yağsız tost
çay

ara
1 elma

spor: 30 dk yürüyüş

suleulkucum bugunku 2 gün önceye göre daha ii sanırsam:26:

günaydin kizlar,bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum cok sükür,
suleulkucum cocuklari biraktim geldim 40 dk karda yürüyüs yapmis oldum,ama ben bu hafta katilsammi yoksa haftaya mi katilsam???:80:

aman iyi ol..... bence bu hafta dinlen sen.... iyice iyileş haftaya bomba gibi gelirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…