50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyilikmelegim arkadasim;

menulerle ilgili kafan karismis sanirim;
canim mesela ben onceden hic plan yapmiyorum; zaten calisiyorum , sirkette cikan yemeklere gore menumu olusturuyorum. ertesi gun de bir gun once ne yediysem her lokmasina kadar yaziyorum buraya.

tabii plan yapmiyorum derken onume ne gelirse de yemiyorum;
**sabah; peynirli, salatalikli olursa yumurtali, domatesli kahvalti yapmaya

**1. arada sut icmeye ya da yogurt yemeye

**oglen , et,kofte, tavuk, sebze, balik, corba seceneklerinden birini yanina ayran ya da yogurt ve salata ekleyerek yemeye

** 2. arami yine saglikli biseylerle yapmaya

**aksam oglen yemedigim biseyi yemeye (ornegin oglen kofte yemissem aksam sebze yemeye )

**3. arada da meyve yemeye ya da suyunu icmeye
dikkat ediyorum

kola, kizartma, cips, biskuvi, hazir meyve sulari vs.den de uzak durmaya calisiyorum cnm

belki yol gosterici olr diye yazdim canim.

kac aydir burda olunca ben de bu yeme duzeni yerlesti canim; hic bir ozel caba sarfetmiyorum bunlari yapmak icin; zamanla sende de oturur

çok çok çooook teşekkür ederim şimdi daha iyi anladım

çok çok çooook teşekkür ederim şimdi daha iyi anladım

rica ederim canim;
yine takildigin bisey olursa sor bizlere;

zaten her hafta bir kocumuz oluyor; son zamanlarda koclarimiz da cok ilgililer sagolsun.

bu hafta suleulku bir puanlama sistemi olusturdu, her ogunumuze puan veriyor. gun sonunda da herkesin puanini yayinliyor. boylece tatli bir rekabet de oluyor aramizda.
haftanin son gunu beslenme birincisi
spor birincisi ve
kilo verme birincisi ayri ayri listelerle aciklaniyor

--gerci bunlari zaten belki ogrenmissindir

Son düzenleme:
o zaman bugün ki menüm:

sabah:5 tane sigara böreği orta boy,7-8 tane sarma(bulgurlu),bol su
sabah-öğle arası: hiçbirşey yemedim aç kaldım saat 3 e kadar
öğlen:1 tabak ıspanaklı bulgurlu yumurtalı ıspanak
ikindi:1 elma
akşam:1 tabak makarna ve meyve suyu içicem
2 sa sonra:1 tarbzon hurması yiycem

aksam ki meyvesuyunu hazir icme sakin..

Şulecim 20 dk zumba express yaptım. :119: Dünden kaynaklı hamlamışım Zumba flat abs i ilk yapışlarımda hep böyle oluyor. Simit bölgesini sağlam çalıştırıyor sanırım, çünkü hep oralar ağrıyor.

hmmm teşekkürler bende egzersizlere başlasam iyi olacak ama çok vakit ayıramam.sadece mekik çekebilirim.ne zaman bişeye başlasam kızım zorla kaldırıyor beni.veya üstüme hopluyor

canim aksam yediklerim:
ispanak corbasi
firinda patates tavuk
yaninda yogurtlanmis biber kizartmasi (daha cok yogurdunu yedim)

5i bi yerde cay ve/ya nar düsünüyorum ara olarak.

Bugün yediklerim:

sabah

1 peynirli muffin
1 kk beyaz peynir
1 zeytin.

ara
1 mandalina

öğlen
(ananemdeydim o yüzden böyle oldu)
yarım dilim börek
3-4 tuzlu kuru pasta

ara
1 kase aşure

ara
2 badem

akşam

yarım tabak izmir köfte
yarım tabak makarna
1 kase yoğurt

ara
1 mandalina
3 badem.

sabah ki menü pek olmamış ama sebebi belli...ara yapmamak kötü olmuş...yanında meyve süt kuru meyve leblebi faln taşırsan iyi olur...

öğlenki menün harika tebrik ederim 3 gda çeşidide var..akşam makarna kıymalı olsa tam puanı alıırdın aa gene çok iyi puaın 8

canim aksam yediklerim:
ispanak corbasi
firinda patates tavuk
yaninda yogurtlanmis biber kizartmasi (daha cok yogurdunu yedim)

5i bi yerde cay ve/ya nar düsünüyorum ara olarak.

kızartmayı görmezden geliyorum...aradada tek çay olmaz yanında bir şey yemelisin ben nar yediğini düşünerek puanın açıklıyrum puanın 9

muhteşemsinnn tebrik ediyorum beni çok şaşırttın....harika bir menü olmuş.öğlenki böreği pynirli var sayarak puan veriyorm. puanın 9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…