muhteşemsinnn tebrik ediyorum beni çok şaşırttın....harika bir menü olmuş.öğlenki böreği pynirli var sayarak puan veriyorm. puanın 9
yaşasın ilk defa 9 puan aldım
çok mutlu oldumsenin sayende gaza geldim dikkat etmeye çalışıyorum şulem, çok sağol
kızartmayı görmezden geliyorum...aradada tek çay olmaz yanında bir şey yemelisin ben nar yediğini düşünerek puanın açıklıyrum puanın 9
puanın 9
gunaydin peppermint,kizlar nrelerdesiniz;
sabahtan beri girip bakiyorum gelen-giden yok ???
gunaydin sana daGünaydin kizlar
hayirdir... bana da olur bazen..Günaydın yeni uyandım ben de, kötü kötü rüyalar gördüğümden dinlemedim ve zor kalktım
bilmiyormus gibi workshopu ben su gun gitmek istiyorum desen. ya sen christmas tatilinde neden gitmedin ki....Unutma ozlem arttikca uzerindeki baski da artar..günaydinnnn....
benim icinde zor bir sabahdi.. alarmi kurmamisim ya da duymamisim hatirlamiyorum, kalktigimda saat 8:30 du. hemen süt isittim koydum, ona da elim carpti döküldü, masa yer batti... sabah saclarimi yikayacaktim yikayamadim, cok kötü hissediyorum kafam tas gibi sanki.... kiyafet secemedim dünküleri giyindim ciktim, o da kakolu süt sicramis lekeli
okula geldigimde saat 10:00 du((
neyse ki sadece 2 kisi ve hocayiz. cok göze batmam bügün ama....
moralim de bozuk, ocak sonunda ist.a bilet bulmstum cok cok uyguna, ama hoca dün 2 günlük workshop var dedi tarihlerini bilmiyordu, sonradan ögrendim tam benim ist. da olmayi planladigim gün.. ne yapacagimi bilmiyorum yaaaa....
ben de gidip gelip markafonide iki canta izliyorum alsam mi almasam mi karar veremedim...
hayirdir... bana da olur bazen..
bilmiyormus gibi workshopu ben su gun gitmek istiyorum desen. ya sen christmas tatilinde neden gitmedin ki....Unutma ozlem arttikca uzerindeki baski da artar..
ben workshop u gercekten bilmiyordum bileti aldigimda.. sekretere de haber vermistim ama elimde imzali resmi kagit yok.... simdi bileti aldiktan osnra konusmadigima pismanim...
resimlerini koy yorum yapalım
Ya benim canta zevkim farklidir ama cok klasik canta sevmem... begenmezseniz bastan soyliyeyim
ya ben yanlislikla albumume eklemisim, ordan bakiverin..farkli renkleri ekledim begendigim cantalarin.
ben de klasik çanta sevmem, bu arada albüm boş gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?