50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

muhteşemsinnn tebrik ediyorum beni çok şaşırttın....harika bir menü olmuş.öğlenki böreği pynirli var sayarak puan veriyorm. puanın 9

yaşasın ilk defa 9 puan aldım

çok mutlu oldum senin sayende gaza geldim dikkat etmeye çalışıyorum şulem, çok sağol

bende yazayım menümü.... bugün gene oruç tuttum. çocuklar öğlene bir şeyler yapıp getirmişler pasta börek tatlı faan.Allahtan oruçmuşum yksa çok zararlı şeyler yerdim..

sahurda
1 kırmızıbier dolması
1 dev boy biber dolması
yoğurt
az salata
yarım dilim peynirli pırasa
1 mandalina

iftarda
yarım bardak süt
1 madalina

akşam
3 kepçe etli kuru fasülye ( suyunu çok yemedm)
3 kaşık mercimekli bulgur plavı
yoğurt

ara
2 fincan karışık bitkiçayı
3-4 kaşık aşure ( okula ark.yapıp getirmişti sağolsunnbanada kavanoza koydu..çokta güzeldi zor durdurdum kendimi ( )

ara
yarım elma
yarım portakal
2 dilim armut

benimde puanım 8

bugünkü menüm;

kahvaltı

1 dilim kek,çay, 1 muz

ara

1 kase yoğurt

öğlen 1 tabak bzelye yemeği, 1 servis kaşığı bulgur pilavı

ara:1 elma,1portakal

akşam:1 tabak bulgur pilavı salata 2 bardak ayran
akşam yemeği biraz geç olduğu için ara yapmadım

sporları yazmıştım

Son düzenleme:
gunaydin kizlarr

sulecim dunku menum

sabah
yarşm yuvarlak kepek kemegi
yarim kk dil peyniri
1 kk beyaz peynir
1 minik bal
yarim salatalik

ara
1 bardak sut

ogle
1 servis kasigi tavuk sote
1 servis kasigi pilav
1 bardak light ayran

1 kare bitter

ara
yarim salatalik
yarim kk dil peyniri
yarim dilim kepek ekmei

aksam
1 kase sehriye corbasi
1 servis kasigi yohurtlu ispanak yemegi
1 servis kasigi yogurtlu makarna

ara
2 ad.kivi
2-3 hanimeller biskuvi :-(

bu kadar canimm

Son düzenleme:
kizlar nrelerdesiniz;

sabahtan beri girip bakiyorum gelen-giden yok ???
gunaydin peppermint,
bugun benim temizlik gunum, o yuzden sabahtan beri pek vaktim olmadi. Temizlikci gelse de onun yaninda oturmak ayip gibi geliyor ve bir yandan ben de habire dolap ici duzenle, ortaligi topla, nevresim degistir, ciceklere bak derken bakiyorum aksam olmus..
Kimse yok muydu??

Günaydin kizlar
gunaydin sana da

Günaydın yeni uyandım ben de, kötü kötü rüyalar gördüğümden dinlemedim ve zor kalktım

günaydinnnn....

benim icinde zor bir sabahdi.. alarmi kurmamisim ya da duymamisim hatirlamiyorum, kalktigimda saat 8:30 du. hemen süt isittim koydum, ona da elim carpti döküldü, masa yer batti... sabah saclarimi yikayacaktim yikayamadim, cok kötü hissediyorum kafam tas gibi sanki.... kiyafet secemedim dünküleri giyindim ciktim, o da kakolu süt sicramis lekeli

okula geldigimde saat 10:00 du ((

neyse ki sadece 2 kisi ve hocayiz. cok göze batmam bügün ama....

moralim de bozuk, ocak sonunda ist.a bilet bulmstum cok cok uyguna, ama hoca dün 2 günlük workshop var dedi tarihlerini bilmiyordu, sonradan ögrendim tam benim ist. da olmayi planladigim gün.. ne yapacagimi bilmiyorum yaaaa....

Günaydın yeni uyandım ben de, kötü kötü rüyalar gördüğümden dinlemedim ve zor kalktım
hayirdir... bana da olur bazen..
bilmiyormus gibi workshopu ben su gun gitmek istiyorum desen. ya sen christmas tatilinde neden gitmedin ki....Unutma ozlem arttikca uzerindeki baski da artar..

hayirdir... bana da olur bazen..

bilmiyormus gibi workshopu ben su gun gitmek istiyorum desen. ya sen christmas tatilinde neden gitmedin ki....Unutma ozlem arttikca uzerindeki baski da artar..

ben workshop u gercekten bilmiyordum bileti aldigimda.. sekretere de haber vermistim ama elimde imzali resmi kagit yok.... simdi bileti aldiktan osnra konusmadigima pismanim...

ben workshop u gercekten bilmiyordum bileti aldigimda.. sekretere de haber vermistim ama elimde imzali resmi kagit yok.... simdi bileti aldiktan osnra konusmadigima pismanim...

ee bileti aldin mi??
o zaman hocanin karsisina dikilip diceksin ben aldim bilet ozur dilerim katilamam diye..
bir de su gunleri off gun aliyorum diye soylememis miydin onceden hocaya. bizim kocamaaan bir takvimimiz vardir lab ta herkes renkli kalemle off daylerini yazardu.. hep cok stresli olmustur cunku ben ne zaman off day almaya kalksam hocam problem yapardi. sinir olurdum almanlar bir ay izin kullanirlardi ben uutanarak 15 gun. sonra hocaya bir diklendim... Ondan sonra birsey diyememisti bana da...

Ya benim canta zevkim farklidir ama cok klasik canta sevmem... begenmezseniz bastan soyliyeyim
ya ben yanlislikla albumume eklemisim, ordan bakiverin..farkli renkleri ekledim begendigim cantalarin.

Ya benim canta zevkim farklidir ama cok klasik canta sevmem... begenmezseniz bastan soyliyeyim
ya ben yanlislikla albumume eklemisim, ordan bakiverin..farkli renkleri ekledim begendigim cantalarin.

ben de klasik çanta sevmem, bu arada albüm boş gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…