50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kocum geldi
hemen dunku guzel menumu yazayim
Kahvalti
1 dilim tam tahilli ekmek
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 domates, 1 salata

Ara:1 elma

Ogle:
tarhana corbasi
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik taze fasulye ve 1 kasik yogurt

Ara:1 incir kurusu, 3 badem,1 kestane biberiye cayi

Aksam:
Bezelye corbasi
Firinda kiymali patates oturtma, yarim dilim ekmek
Cacik, Tursu

Ara:Yarim armut, yarim kivi,yarim mandalina

50 dk fitness yaptim

Son düzenleme:

konustum hocayla, birkac secenek var simdi....

bizde de var o takvim ama genelde sonanda farkli seyler cikabiliyor. kesinlesince yaziyoruz. bu sefer sekreter erken tatile gitti, o yüzden imzalanmadi günlerimiz...

bakalim ne olcak...

menün gayet iyi yalnız öğle ve akşamda birer eksik var... öğlen salata yada ayanı seçseydin tam puanı alacaktın.. akşamda tek bulgur pilavı az olmuş yada mercimkli falan yapsan eksik besin grubunuda tamamlamış olurdun... yada et,tavuk,balık sebze grubundan bir ymek seçseydin daa güzel olurdu.....
akşam arada yok. yeeği geç yedim dedin ama ben listeye göre puan vediğim için ne yazıkki o üğünede puan veriyorum ((

puanın 7 canım

her zamanki gib çok güzel ve dengeli...... 1 bitter ve hanm eller fazla olmuş bende 2 kaçamağa puan kırılıyor ama bu sefeer görmezen gliyorum ve puanın 10

bu hafta gördüğüm n güzel kahvaltılardan biri hak ederk puanın aldın menün tam tekmil puanın 10

bu arada bende bezelye çorbasını dedim.... içine havuç ve patateste koydum.. bilmem nasıl olduartık... suyu biraz fazla oldu ölçemedn rastgele koymştum.... su tadı geldi (( bende patates haşladım onu unla kovurdum içine ekledim tekrardan blendırdan geçridim gedimbilmiyorum nasıl oldu artık (((

günaydin kocum, benim menüm

sabah---> 2 yudum süt (döktüm cünkü yaaa) + kurabiye 1 adet

ara---> elma+mandalina

öglen--->balik+maydonozlu ekmek 2 dilim

ara---> kivi+mandalina

aksam---> yumurta+2 dilim maydonozlu ekmek+yogurt

ara---> mandalina

10 puan icin tesekkur ederim, evde yumurrta bollugu var haftada iki kere yumurta haslamaya karar verdim kahvaltiya..

ben ozellikle suyunu 1 bardak koyup sut ekliyorum sulandirmam gerektiginde. gercekten su fazla olunca tadi tuzukalmiyor corbanin. sut de tada tamamen lezzet kazandiriyor. biraz krema eklersen belki daha lezzetli olur.

Son düzenleme:
ay benim hiç çantaya ihtiyacım yok, ama çok da alasım var
ee o psikolojiyi de iyi biliyorum...:)
Ben gidiyim aşure yapıyım, akşam annemlere gelene kadar soğusun.

yaaa ben de yapmak istiyorum ama yapinca bir kazan oluyor. sonra oturup tek basima yiyorum... cok tehlikeli cook..
biri yapsa da apartmandan bana yollasalar. kimse de yollamaz ki... bari ablam yapsa da onda yesem iki kase.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…