50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Findik yagi burada yok sanirim veya yaygin degil, ama aycicek ve zeytinyagini zaten fazlasiyla tüketiyorum iyi dogru yoldaymisim o zaman

canim benim
cok sevindim Dualarim seninle.
Ay cok mutlu oldum

wwwwoooooooooooooooooooooooooooooooooooooow
ne güzel bi haberrrrr yeni yıla ne kadar da güzel haberlerle başlıosun cnmmmm
allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin bebişine inşallah..analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun
senin artık beslenmene ekstra özen göstermen lazım
çok sevindim cnm benim hayırlısıyla doğsun inş

bu arada GÜÜÜÜÜÜÜÜNAAAAYDDDIIIIIIIIIIN
pepermintin haberini alıncaaa günaydın demeyi unuttum

nasılsınız kızlar??? gazete de okudum da sabah manken isabella die biri anoreksiyon hastalığından ölmüş=( zayıflık hastalığına yakalanmış bi ön şöle kaldım aklımdan bin tane soru sordum kendime

Hiiiiiii peppermintt çok ama çooookk sevindim :81: Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın
Belki daha önce yazdıklarımdan okumuşsundur ben de anne olmayı çok istiyorum ama henüz kısmet olmadı, inşallah Allah bana da böyle güzel haberleri sizlere vermeyi nasip eder
Kendine ve beslenmene çok dikkat et tamam mııı
Ayyy bu bi mucize yaaaaaa

cok cok sagol cnm,
dedigini denicem cnm.

ac drunca rahatim, bisey yiyince fena oluyorum, sadece simit ve cubuk kraker iyi geliyor simdilik kesfettigim. bir de kivi eksi eksi hosuma gidiyor o kadar :-(

canim benim
cok sevindim Dualarim seninle.
Ay cok mutlu oldum

canim, cok cok sagoll optummmm

hoşgeldin cnm aramızaaaaaaaaa
bende bi dönem senın gibiydim sürekli yediklerimin kaç kalori olduğunu hesaplıodum =)) ama o dönemde vermiştm baya kilo da bi yerden sonra psikoya sarıo tavsiye etmem cnm bi an önce kurtul

ayyyy çok sevindim.... ne kadar şanslısınız... çok uğraşmadan hamile kalmışın.... şaşırdım valla .... çok güzel inş sağlıkla kucağına almak nasip olsun..... darısı tüm isteyenlerin başına......

Son düzenleme:
bu arada günaydınlarrrrr nasılsınız bakalım... çok güze bir haberle güne başladık......yeni bir anne adayımız daha oldu.....

ya bir şey sorcam... benim reglim yaklaştı acayip karnım ağrıyor ama bende hiç şişlik yok.... hala kilo veriyorum... acaba bu normal bir durum mu???

normal anormal verıosun ya cnm sen ona bak bence sonuçta sağlıklı beslenıosun her besin grubundan yiyosun olumsuz bi durum yoktur tahminim

anchusaa

cnm cheesecake'i nasıl yaptın ben bayılıorum ama dışardakiler çok kalorili die almıorum çunku aldım mı yarısnı bi oturuşta yiyorum

belki seninki hafiftir evde yaparım hem temiz temiz oh mis gibi yerım

hafta sonu serbest olduğunu bilmiyordum canım teşekkür ederim:13:
spor listenize de girmek istiyorum :78::78:

canım dünkü menümü utanarak yazıyorum:78::78:
sabah
1 kk peynir
0.5 domates
0.5 dilim ekmek
ara
muzlu süt
öğlen
1 kepçe düğün çorbası
1 kepçe ıspanak
200 gr yoğurt
1 adet patatesli börek(paçanga büyüklüğünde)
ara
2 bardak form çayı
ara
çeyrek ekmek arası domates ve peynir
2 bardak form çayı
akşam
4 paçanga büyüklüğünde börek
1 kase ayran
1 bardak mandalinalı gazoz
1 kup tatlı beyaz ve siyah çukulatalı:78:
ara
5 cevi
2 kuru incir
1 bardak kuşburnu çayı :26:
bugünkü menümü de akşama yazarım

günaydınnnn....

peppermint cok cok tebrık ederım.... cok guzel bır haber... cok sevındım...

inşallah, saglıkla kollarına alırsın bebısını.....

sevgıler...

Amin !

Kizlar ben bi ara verdim, "olur ya" yi dinliyorum barbarostan

canim cok sagol, umarim bu sans devam eder canim, umarim hersey yolunda gider.
amin canim darisi sizlerin basinaa

canim var miydi bebek denemeniz?

günaydınnnn....

peppermint cok cok tebrık ederım.... cok guzel bır haber... cok sevındım...

inşallah, saglıkla kollarına alırsın bebısını.....

sevgıler...

sagol cnm, darisi sizlerin de basina insallahh

canim var miydi bebek denemeniz?

yok henüz...ama hiç bir yöntem %100 lük güven sağlamadığı için %1 bile olsa ihtimal olabilir.... hiç böyle olmazdım.... hep şişerdim.. şimdi ne hissediyrum ne tartıya yansıyo.... 31-1 gibi regliyi bekliyorum...karnım ağrıyor ve çok çok az lekelenmeler başladı... bilemiyorum artık sonucu...

regli olmayı istiyorum bu ay..... lazerli epilasyona gittim seansın vardı ...nede olsa ışın aldım.... içimde aklımda soru işareti kalsın isemiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…