yemeğinde içinde ya da normal haliyle kokmuyor da kızartma yapınca çok kötü kokuyor, ballık gibi bir acaip kokuyor ve eve siniyor. ayçiçek, fındık, zeytinyağı. bildiğim en sağlıklı 3 yağ bu. fındık yemeklere pek yakışmıyor ama kızartmalarda dayanıklı olduğundan onu kullanabilirsin.
merhaba arkadaslar,
size mutlu bir haberim var; iyice emin olup oyle sizlere soylemek istiyordum, ama daha fazla icimde tutamicam.
canlarim ben hamileyin; 5 haftalik kadar.
gectigimiz h.sonu doktordaydim, minik kesesi gorundu ama cok kucuk oldugundan henuz bebegim gorunmedi, kalp atislarini da henuz duyamadik; 1,5 hafta sonra kismetse duyucaz.
su ana kadar pek belirtim yokken, 2 gundur tansiyonum epey dusuk, asiri bas donmelerim var, ve dunle bugun herseyden tiksinir oldum; sadece simit ve cubuk kraker yedigimde biraz mideme ve bas donmeme iyi geliyor
arkadaslar, cok cok mutluyum, benim icin dua edin, bu guzelligin surmesi icin, bebegimi kucagima aldigim gunu gorebilmem icin
ben de sizler icin dua edicem, hepiniz bu mutlulugu yasayin diye.
(bu arada sulecim dun sana yalan soyledigim icin kusura bakma nolur, aslinda kalp atislarini da dinleyip oyle aciklamayi planliyordum size, ama dedigim gibi sabredemedim iste )
optum hepinizi
merhaba arkadaslar,
size mutlu bir haberim var; iyice emin olup oyle sizlere soylemek istiyordum, ama daha fazla icimde tutamicam.
gectigimiz h.sonu doktordaydim, minik kesesi gorundu ama cok kucuk oldugundan henuz bebegim gorunmedi, kalp atislarini da henuz duyamadik; 1,5 hafta sonra kismetse duyucaz.
su ana kadar pek belirtim yokken, 2 gundur tansiyonum epey dusuk, asiri bas donmelerim var, ve dunle bugun herseyden tiksinir oldum; sadece simit ve cubuk kraker yedigimde biraz mideme ve bas donmeme iyi geliyor
arkadaslar, cok cok mutluyum, benim icin dua edin, bu guzelligin surmesi icin, bebegimi kucagima aldigim gunu gorebilmem icin
(bu arada sulecim dun sana yalan soyledigim icin kusura bakma nolur, aslinda kalp atislarini da dinleyip oyle aciklamayi planliyordum size, ama dedigim gibi sabredemedim iste )
optum hepinizi
merhaba arkadaslar,
optum hepinizi
gunaydin herkese
cheesecake hazirladim yarin icin. bnir d eboregimi halletsem super olacak
peppermint 2011 annesi olacak. tebrik ediyorum tekrar..bundan sonra kendine cok iyi bakman lazim.yemeklerden tiksindigindede limon tuz ve sodayi karisitip ic. ise yarar..
canim benim
cok sevindimDualarim seninle.
Ay cok mutlu oldum
Kızlar valla burası süpermiş,birlikten kuvvet doğarmış ve buda doğruymuş,paylaşımlar öneriler,uyarılar,her bakış açısından farklı görüşler bilgiler.... tam benlik oldu :), sisteminizi anlmış değilim henüz liste falan deniliyor azcık daha bakıyım çözcem ,herkese de iyi geceler diliyorum... mışıl mışıl kalori yakarak uyuyalım... yalnız ben kafamdan şu kalori hesabını çıkarsam ii olcak
merhaba arkadaslar,
optum hepinizi
bu arada günaydınlarrrrr nasılsınız bakalım... çok güze bir haberle güne başladık......yeni bir anne adayımız daha oldu.....
ya bir şey sorcam... benim reglim yaklaştı acayip karnım ağrıyor ama bende hiç şişlik yok.... hala kilo veriyorum... acaba bu normal bir durum mu???
merhaba canım kaçamaklarını hafta sonuna saklasan daha iyiolur bence.. ben öyle yapıyorum kendime ödül veriyorum... hafta içi puan aldığım için kaçamak yapmıorum hafta sonu tatil olunca rahatlıyorum bwn metabolizam şaşırıyor hem ben :))))
bu arada senide spor listemize alalım mı gelmek ister misin????
Ara yapmadığın için yeterince kızdım sana zatenBi tabak mantı bence gayet güzel, nefis, leziz bi öğün olmuş. Lütfen arkadaşlar, mantıya saygı duyalım :86: Ya inan yemesen kızardım. Ama senin menülerin benimkilere benziyor, sevdiğin bişi görünce affetmiyorsun diye düşünüyorum :13:
Tabi ki kızartmadan pek ara olmaz, ama kahvaltıda yememişsin, fakat yine de erken saatte yemişsin. Afiyet olsun cansucum. Arada sırada tabi kızartmadan yicez. Senin menünde kızartma görmedim diye hatırlıyorum bu hafta o yüzden ordan puan kırmıyorum. Yanlış anlama yani, düzenli olarak kızartma yersen puan kırarımÖğleden sonra ara yapmamışsın (-1), ama akşam çok daha yanlış yapmışsın, ara öğün gibi akşam yemeği yemişsin. O seni hiç tok tutmaz ki... Senin fazla az yeme özelliğini bildiğimden akşam yemeği için 2 puan kırıyorum cansucum. (yediklerini çok fazla azaltmak yapabileceğin en büyük hatalardan biridir, sağlık problemleri olabilir, meta. yavaşladığı için normal yerse fazlasıyla kilo alırsın vs vs, e bi de yaşın küçük diye hatırlıyorum) O konuda gözüm üstünde 7 puan
Ama yazmazsan 1 günün eksik olur, ve genel listede çok aşağıya kayarsın, sen beğenmesen bile yaz, belki ben beğenirim :86: Ayrıca hiç kaçamak yapmıcaz diye bişi yok, doğru miktarda ve doğru zamanda yaptıktan sonra
:89:
Bu linkte çok güzel anlatmışlar: Lifli Gıdalar Nelerdir - Lifli Gıdalar Listesi
Genelde yumurta kahvaltıda yenir ya o yüzden öyle yazdım. İstediğin öğünde yiyebilirsin. Ama bak şu sebepten olabilir. Tok tutan yiyeceği erken saatte yersek gün içinde faydasını görürüz, geç saatte yersek şişkinlik yapabilir :86:
Miktara dikkat ediyorsan menün çok güzel aygirlcüm, 10 puan ve ÖRNEK MENÜ :81:
Tebrikler, bugün de çok beslenmişsin. Ama tabi normal ekmek yerinde daha sağlıklı ekmek türlerini tercih etsen daha güzel olur. Buna rağmen 10 puan ve ÖRNEK MENÜ :81:
Kızlar siz de az çok benim puan verme sistemimi anladınız. Özellikle yediğiniz saat ve miktara özen gösterirseniz, çoğu gıdaya olumlu bakıyorum. Diyet olayını ne kadar normal beslenme düzenimize benzetirsek, o kadar kalıcı kilo vereceğimize inanıyorum. Mesela ben kilo verdiğimde dönemde dahil, hiçbi zaman sizin kadar düzenli, bi çok ara yaparak beslenemedim. Ama dediğim gibi yaparak sonuca ulaştım ve kalıcı da oldu. Şu son günlerde ise miktar ve saati ayarlayamadığımdan yavaş da olsa kilo almaya başlamadım. Bünyenizi az yiyerek yıpratmazsanız, kilo almanın da kolay bişi olmadığını görürsünüz :97:
ayyyy çok sevindim.... ne kadar şanslısınız... çok uğraşmadan hamile kalmışın.... şaşırdım valla .... çok güzel inş sağlıkla kucağına almak nasip olsun..... darısı tüm isteyenlerin başına......
canim cok sagol, umarim bu sans devam eder canim, umarim hersey yolunda gider.ayyyy çok sevindim.... ne kadar şanslısınız... çok uğraşmadan hamile kalmışın.... şaşırdım valla .... çok güzel inş sağlıkla kucağına almak nasip olsun..... darısı tüm isteyenlerin başına......
bu arada günaydınlarrrrr nasılsınız bakalım... çok güze bir haberle güne başladık......yeni bir anne adayımız daha oldu.....
ya bir şey sorcam... benim reglim yaklaştı acayip karnım ağrıyor ama bende hiç şişlik yok.... hala kilo veriyorum... acaba bu normal bir durum mu???
günaydınnnn....
peppermint cok cok tebrık ederım.... cok guzel bır haber... cok sevındım...
inşallah, saglıkla kollarına alırsın bebısını.....
sevgıler...
canim var miydi bebek denemeniz?
spor listenize de girmek istiyorum :78::78:
regli olmayı istiyorum bu ay..... lazerli epilasyona gittim seansın vardı ...nede olsa ışın aldım.... içimde aklımda soru işareti kalsın isemiyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?