50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

regli olmayı istiyorum bu ay..... lazerli epilasyona gittim seansın vardı ...nede olsa ışın aldım.... içimde aklımda soru işareti kalsın isemiyorum.....

hm anladim cnm, endiselenme ama, genelde o kadar kolay olmuyor hamilelik. bu ay regli olursun umarim. cocuk dusunceniz oldugu zamanda lachesis ve benim gibi daha hamile kaldigini bilmeden dikkat etmeye baslarsin canim (ilac alirken, spor yaparken vss )

ne zaman istiyorsaniz o zaman verir Allah umarim

hadi bakalim,
pesimden gelin yalniz birakmayin beni )

bu arada ben h.sonu evde 55 kg ciktim,
doktorun tartisinda cizmelerim ve giysilerimle 57 ciktim.
doktor 57 ile basladik, 70 le tamamlamamiz lazim dedi. umarim fazla kilo almam..

yok yok almazsın.. se sağlıklı beslenen birisn.... inş çok rahat bir hamileliğin olur.... bizde acık daha zayıflayalım öyle gelelim arkandan... :)))

regli olmayı istiyorum bu ay..... lazerli epilasyona gittim seansın vardı ...nede olsa ışın aldım.... içimde aklımda soru işareti kalsın isemiyorum.....

benim de lazere gitmem lazım ya hamile değilim ama yine de ne olur ne olmaz diye korkuyorum çok zararlı çünkü bebek olursa.

hadi bakalim,
pesimden gelin yalniz birakmayin beni )

bu arada ben h.sonu evde 55 kg ciktim,
doktorun tartisinda cizmelerim ve giysilerimle 57 ciktim.
doktor 57 ile basladik, 70 le tamamlamamiz lazim dedi. umarim fazla kilo almam..

almazsın canım korkma o kadar ya, abartma tabi de, ben senin hiç abartacağını sanmıyorum.
Sağlıklı ve dengeli beslensen yeter.
benim görümce zayıfladı bile. gerçi onun gibi olma, o da hiçbirşey yemiyor, salatalıktan başka
besinsiz de kalırsan sonra hastalıklarla uğraşırsınız Allah korusun.
Zaten hamileyken metabolizma hızı artıyormuş. Son ay sadece çok kilo alma tehlikesi oluyormuş galiba. Son ay baya dikkatli olursun :)

yok yok almazsın.. se sağlıklı beslenen birisn.... inş çok rahat bir hamileliğin olur.... bizde acık daha zayıflayalım öyle gelelim arkandan... :)))

insallah dedigin gibi olur canim.

canim dengeli beslenmeye cok dikkat ediyordum ama 2 gundur midem kotu olunca hic dikkat edemedim,
beyaz peynir; kuru yemis, sut, yogurt, balik et simdi yazarken bile kotu oldum tiksinc geliyor bunlar bana :-(((
ablam da ilk 3 ay , 2 kilo vermis, sonra midesi duzelince almis; toplam 15 kiloda tamamlamis iki hamileligini de. ben de 13-max 15 de kalmak istiyorum ama nasip bakalim

benim de lazere gitmem lazım ya hamile değilim ama yine de ne olur ne olmaz diye korkuyorum çok zararlı çünkü bebek olursa.

Allahtan bir sonraki seansım taa şubatta benim...o zamana kadar rahatım..

ay bugün çok kötü beslendim, yarın da yılbaşı kötü beslenirim, bu hafta çok fena

boşver.... haftaya dengelersin....mtabolizman şaşırır....

şişttt gzmnc naber şekercik ne var ne yok????????

ay kızlar bugün hiç sesiniz çıkmıyor, benim de canım sıkılıyor. Anlatın bakalım yılbaşında eşinize ne hediye aldınız? yılbaşında neler yapacaksınız, menünüzde neler var? sohbet olsun yahu :)

sabah
ıspamaklı yumurta
1 dilim ekmek
ara
1 abrdak yarım yağlı süt
ara
1 adet haşlanmış patates
2 yk yoğurt
akşam
4 yk ıspanak
üzeri 1 yk yoğurt
1 kase ayran
patates püresi(süt,1 tatlı kaşıgı tereyağı,1 kk kaşar,2 haşlanmış paates)
ara
form çayı
su
3 litre
spor
5 dk zumba
30 dakika basen ve kalça

Bugünkü menüm tek kelimeyle iğrenç
Sabah: 10:00 kepeki tost ekmeğinden karışık tost 8 tane zeytn
Ara:1 tane halka tatlı
Ara:Mısır ekmeği(Biraz fazla yedm sıcaktı)
Öğlen: 15:00 2 dilim su böreği dilimler büyüktü.1 bardak ayran
Ara:1 bardak çay
Ara:Yoğurt 2 kupa yeşil çay

şişttt gzmnc naber şekercik ne var ne yok????????

ben 7 ocaga kadar kaçak konumundayım P Suan Viyanadayım, burası süper :)) eski yapılar, sanatsal binalar, yılbası süslemelerı, ışıklandırmalar..... yemek konusunda durum vahım demınce kocaman bır pizza yedim

50 de fazla duramayacagım gıbı :)) hersabah tartılıyorum ve 50 i görünce mutlu oluyorm ama bakalım :))

:) upuzun bir yıl yarın bitiyor cok ilginç.... bu yılın bana birsürü şey kattıgını düşünüyorum bunun için çok mutluyum. Sizleri tanımak da güzel olaylar arasında....

Hertürlü desteginiz, sıcak yaklaşımlarınız, yaş, memleket, tip, görüş.. gibi fiziksel ya da fikirsel hicbir ayrım gözetmeksizin sundugunuz arkadaslık için teşekkür ederim....

canım hoşbuldum, garip bir şekilde ister istemez kafam kaloriye gitmeye başladı, mesela kalori değilde şekerden yağdan uzak durmam sanırım, bugün tartıldım 57 çıktım kalori hesaplarken 1-2 kg gitmiş sanırım, bir şey sorcam siz nasıl tartılıyosunuz ? sabah uyanınca lavabo ihtiyacını giderip bişey yiyip içmeden çıplak olarak mı ? şimdi ben kahvaltıdan sonra 1 lt su içtikten sonra tartıldım 57-1 :56 yapsammı , beni bi aydınlatı verin :97: bugun ki menumu söyliyim sonra kg mu ilgili arkadaşa bildiriyim,

Kahvaltı: 1 dilim ekmek, bir adet haşlanmış yumurta,6 adet yeşil zeytin, 1 kk peynir, roka salatası, 1 fincan çay (2 adet kesme şekerle)

Ara: bir su bardağının 3/2 si kadar yarım yağlı süt

Öğle: 10 adet çiğ köfte ( yapma olaydım az yağlı ve etsizdi amma yinede günü mahfetti sanırım )

Akşam: 2 adet derisiz tavuk baget,2 yemek kaşığı pirinç pilavı, birkaç dilim fırınlanmış patates (küçük 1 tane patates kadar )

Ara: bir adet portakal suyuna karıştırılmış 1 adet maden suyu ( bunu henüz yapmadım ilerleyen saatlerde yapcam

Ara ara yapılmış toplamda yarım saat yürüyüş ve 20 dakika evde yapılmış koşu ve mekik

öğleyle akşam arasına ara koyamadım çünkü çiğ köfte suyu içince miğdemde şişti resmen ,3 ara 3 ana öğün yeterli olur normal de demi kızlar , birçoğumuz anlaşılan tatlısız böreksiz duramıyoruz menülere baktımda

Sen benden çok öndesin zaten . Ben kolayına kaçıp, en kısa neyse onu yapıyorum. Ama Zumba yapacağım günler de gelecek:97:.

Sevdiğin bi spor olursa hiç çekinmeden bol bol vakit ayırırsın :))

dulci canim, yukaridaki bilgiler isiginda dunku menum:

Öncelikle hayırlı olsun, herşey gönlünce olsun

Menün gayet güzeldi. 1 aran eksik sadece. Ama tabiki artık farklı gözle yorumlayacağım menünü. Hiç meyve yememişsin dün, arkadaşın da hastaydı, kendine çok daha iyi bakman lazım, o yüzden puanım 9

Dulcicim, aksam mandalina yerine bir tane Dickmann yedim
besin degerlerine baktim da 2,5g yag 98,6 kcal diyor..

2,5 gram için puan falan kırmam, afiyet olsun

canım dünkü menümü utanarak yazıyorum:78::78:

Kuş gibi kahvaltı yapıp arayla telafi etmişsin.. öğle yemeğin de güzel... Form çayının içeriğini bilmiyorum ama 3 kupa daha iyi bi miktar olabilir sanırım. 2 şer 2 şer fazla gelmesin bünyene :) Akşam yemeğinde baya bi abartmışsın, hızını alamayıp sağlam bi ara da yapmışsın. :)Bence beslenmenin böyle olmasının birinci sebebi yetersiz kahvaltı. 7 puan

Bugün değişik bi menü olmuş, sanırım dünü telafi etmek istedin. Kahvaltını güzel yapman çok iyi olmuş. Aralarla öğle yemeği açığını kapatmışsın, özellikle 2. aran öğle yemeği olabilecek nitelikte. Fakat akşam yemeğine kadar 1 ara yapsan daha iyi olurmuş (-1) 9 puan :)

Güne güzel başlayıp çok kötü bitirmişsin ama devamı gelir yediklerinin diye düşünüyorum :) Mısır ekmeğinin yanında peynir ayran falan da tüketseymişsin daha iyi olurmuş. Çay ara değil :))) Akşam yemeğin yok. (anlıyorum gündüz biraz fazla yediğinin farkındasın da, en azından 1 tabak çorba içsen bu kadar kötü olmazdı menü) Kim bilir yatmaya doğru ne kadar acıkacaksın. 6 puan

ANCHUSA çarşamba günkü menünü yazmış mıydın? Geçmişe iyi baktım sanıyorum ama gözümden kaçtıysa uyarır mısın beni? Geçmişe tekrar bakmaya üşeniyorum da, boşuna bakmış olamayayım :))

Kızlar yorumlamadığım menü olursa gözümden kaçtığı içindir, gerekli uyarıyı yaparsınız..

Güne çok güzel başlamışsın, şimdiden 4 ten 2 ye düşürdün şekerleri Öğleden sonra ara yok (-1) seb ebini tahmin ettim ama yine de akşam yemeğinden önce ara yapmayı ihmal etme ki, akşam yemedğinde çok yeme ihtimalini azalt. En önemli ara diyebilirim :)) Bunun dışında herşey güzel. Öğle yemeği biraz fazla sanırım ama o kadar da olur. Aniden yediklerini çok fazla azaltıp kendine eziyet etme. Zamanla miden alışır zaten. Gün içinde aç kalmak yasak, bilmiyorsan hatırlatayım Sporun da gayet güzel.

Tartı işini ilk yazdığın şekilde yapıyoruz... Yarın sabah tartılıp anchusa ya bildirirsin. Genelde özelden mesaj atıyoruz.

(buarada bu hafta beslenme listesinde dahil etmeyeceğim. Önceki günlere de puan vermedim ya o yüzden, alışma haftası olsun senin için :))

sagol tatlim amin. kedi köpek gibi olmalari cocukluklarini daha civil civil gecirmelerine ve büyüdüklerinde cok iyi anlasacaklarina alamet :)
cok sey aldin demek ki, iyi etmissin vallahi.. ohh güle güle giyin

slm.canim,ay evet ya insallah ona alametdir......
cok sagol canim .......:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…