yok henüz...ama hiç bir yöntem %100 lük güven sağlamadığı için %1 bile olsa ihtimal olabilir.... hiç böyle olmazdım.... hep şişerdim.. şimdi ne hissediyrum ne tartıya yansıyo.... 31-1 gibi regliyi bekliyorum...karnım ağrıyor ve çok çok az lekelenmeler başladı... bilemiyorum artık sonucu...
regli olmayı istiyorum bu ay..... lazerli epilasyona gittim seansın vardı ...nede olsa ışın aldım.... içimde aklımda soru işareti kalsın isemiyorum.....
o zaman bu ay regl olursun umarim gelecek ay mutlu haberi aliriz insallah
kısmet bakalım yeni yıl neler getirecek.......
hadi bakalim,
pesimden gelin yalniz birakmayin beni)
bu arada ben h.sonu evde 55 kg ciktim,
doktorun tartisinda cizmelerim ve giysilerimle 57 ciktim.
doktor 57 ile basladik, 70 le tamamlamamiz lazim dedi. umarim fazla kilo almam..
regli olmayı istiyorum bu ay..... lazerli epilasyona gittim seansın vardı ...nede olsa ışın aldım.... içimde aklımda soru işareti kalsın isemiyorum.....
hadi bakalim,
pesimden gelin yalniz birakmayin beni)
bu arada ben h.sonu evde 55 kg ciktim,
doktorun tartisinda cizmelerim ve giysilerimle 57 ciktim.
doktor 57 ile basladik, 70 le tamamlamamiz lazim dedi. umarim fazla kilo almam..
yok yok almazsın.. se sağlıklı beslenen birisn.... inş çok rahat bir hamileliğin olur.... bizde acık daha zayıflayalım öyle gelelim arkandan... :)))
almazsın canım korkma o kadar ya, abartma tabi de, ben senin hiç abartacağını sanmıyorum.
Sağlıklı ve dengeli beslensen yeter.
benim görümce zayıfladı bile. gerçi onun gibi olma, o da hiçbirşey yemiyor, salatalıktan başka
besinsiz de kalırsan sonra hastalıklarla uğraşırsınız Allah korusun.
Zaten hamileyken metabolizma hızı artıyormuş. Son ay sadece çok kilo alma tehlikesi oluyormuş galiba. Son ay baya dikkatli olursun :)
benim de lazere gitmem lazım yahamile değilim ama yine de ne olur ne olmaz diye korkuyorum çok zararlı çünkü bebek olursa.
ay bugün çok kötü beslendim, yarın da yılbaşı kötü beslenirim, bu hafta çok fena
ay bugün çok kötü beslendim, yarın da yılbaşı kötü beslenirim, bu hafta çok fena
şişttt gzmnc naber şekercik ne var ne yok????????
ay kızlar bugün hiç sesiniz çıkmıyor, benim de canım sıkılıyor. Anlatın bakalım yılbaşında eşinize ne hediye aldınız? yılbaşında neler yapacaksınız, menünüzde neler var? sohbet olsun yahu :)
canım hoşbuldum, garip bir şekilde ister istemez kafam kaloriye gitmeye başladı, mesela kalori değilde şekerden yağdan uzak durmam sanırım, bugün tartıldım 57 çıktım kalori hesaplarken 1-2 kg gitmiş sanırım, bir şey sorcam siz nasıl tartılıyosunuz ? sabah uyanınca lavabo ihtiyacını giderip bişey yiyip içmeden çıplak olarak mı ? şimdi ben kahvaltıdan sonra 1 lt su içtikten sonra tartıldım 57-1 :56 yapsammıhoşgeldin cnm aramızaaaaaaaaa
bende bi dönem senın gibiydim sürekli yediklerimin kaç kalori olduğunu hesaplıodum =)) ama o dönemde vermiştm baya kilo da bi yerden sonra psikoya sarıo tavsiye etmem cnm bi an önce kurtul
Sen benden çok öndesin zaten. Ben kolayına kaçıp, en kısa neyse onu yapıyorum. Ama Zumba yapacağım günler de gelecek:97:.
dulci canim, yukaridaki bilgiler isiginda dunku menum:
Dulcicim, aksam mandalina yerine bir tane Dickmann yedim
besin degerlerine baktim da 2,5g yag 98,6 kcal diyor..
canım dünkü menümü utanarak yazıyorum:78::78:
Bugünkü menüm tek kelimeyle iğrenç
Sabah: 10:00 kepeki tost ekmeğinden karışık tost 8 tane zeytn
Ara:1 tane halka tatlı
Ara:Mısır ekmeği(Biraz fazla yedm sıcaktı)
Öğlen: 15:00 2 dilim su böreği dilimler büyüktü.1 bardak ayran
Ara:1 bardak çay
Ara:Yoğurt 2 kupa yeşil çay
canım hoşbuldum, garip bir şekilde ister istemez kafam kaloriye gitmeye başladı, mesela kalori değilde şekerden yağdan uzak durmam sanırım, bugün tartıldım 57 çıktım kalori hesaplarken 1-2 kg gitmiş sanırım, bir şey sorcam siz nasıl tartılıyosunuz ? sabah uyanınca lavabo ihtiyacını giderip bişey yiyip içmeden çıplak olarak mı ? şimdi ben kahvaltıdan sonra 1 lt su içtikten sonra tartıldım 57-1 :56 yapsammı, beni bi aydınlatı verin :97: bugun ki menumu söyliyim sonra kg mu ilgili arkadaşa bildiriyim,
sagol tatlim amin. kedi köpek gibi olmalari cocukluklarini daha civil civil gecirmelerine ve büyüdüklerinde cok iyi anlasacaklarina alamet :)
cok sey aldin demek ki, iyi etmissin vallahi.. ohh güle güle giyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?