:))))E sen zaten yemekteyiz i de izliyordun. Neyseki ben artık çok nadir tv izliyorum, bilgisayar başında da bişi yenmiyo pek allahtan :86:
Umarim anchusa ve lachesis de yanitlarlar. Bi ara doktoruma sormustum meraktan. Sicak olarak kullanmanizi önermem ama salatalar icin kullanabilirsiniz dedi.
bide bazen ceviz yagi kullaniyorum...
Ne söylesen haklısın ,kg verme konusunda biraz sabırsızım bir o kadarda pisboğazım,ama tabi kg vercem diye sağlığımdan olmakta istemem, burayı yeni fark ettim inceleyeceğim menüleri, ve şu ana öğün ara öğün olayını bir düzene koyacağım, kahvaltıyı atlayıp öğleden başlıyorum akşama kadar dışarıda olunca ara yapmıyorum, akşam ana öğünden sonrada tonla ara öğün yapıyorum,yarın itibariyle dikkat etcem,aslında sabah sağlam yesem bişey olmaz dimi sonuçta onu daha kolay yakabilirim, önemli olan akşam saatleri az yemek, ama genelde akşam yemeğini 6 dan önce yiyirorum ve 1 den önce yatmıyorum bakalım inşallah hep birlikte fazlalıklarımızdan kurtuluruz ayrıca önerileriniz benim için gerçekten değerli...
o zaman müsliyi ara öğün olarak tüketebilirim sanırım.zaten müsliyi sütle tüketiyorum.öğlen biraz fazla yemek yediğim için akşamı hafif geçirdim.aslında doymadım yalan değil:))bende burda kepek ekmeğini zor buldum valla.köy burası.anneme gezmeye geldim.kepek ekmeğini bile zor buluyorsun:)
Yemekteyizin bu fazlaliklarimda mutlaka etkeni vardir :44:az sonra baslar yine
Evet az evvel, biraz daha okudum da, özellikle sıcak olarak çok sakıncalıymış.. insan sağlığına zararlı bi madde üretiyormuş sıcak olunca...
Ceviz yağı da kesin güzeldir :) Ama en iyisi zeytin yağından şaşmamak :)
Ceviz yagindan ümitliyim, digerini daha az kullanicam madem süphelizeytinyagi her zaman iyidir, sindirime de iyi
Maşallah yine de baya iradelisin demek ki...
Ceviz yağına da baktım şimdi çok faydası var... Bu sıralar bol bol ceviz yiyorum ben de :) Kanı temizliyormuş, saça iyi geliyormuş, fazla regl kanamalarını azaltıyomuş, romantizma ağrıları....
karnim tokken izleyince sorun yok ama hafif ac olayim cogu zaman odama kaciyorum yoksa bisey yerim diye. bi de annemlerle tvkolik oldum onlar habire atistiriyor biseyler.
bu arada benim ara zamanim geldi catti ne yisem ? :)
Müsli konusunda diğer arkadaşların da fikrini almak iyidir, ben çok fazla tüketmediğim için pek bilmiyorum. Köyde aslında daha sağlıklı ekmekler bulunmaz mı... şaşırdım doğrusu. :)
Maşallah yine de baya iradelisin demek ki...
Doğru diyorsun, ara öğünleri atlamazsan kolay kolay çok aç olmazsın zaten :13:
Çok açlık varsa süt içebilirsin :) Canın isterse meyve...
Anchusa çok çeşitli şeyler biliyordu, en iyi ona sormak. Sevgili aşçımız lachesis de bilebilir :90:
Aygirlcüm senin dediğin yağa çok kısaca baktım da, faydası olduğu kadar cidden zararları da varmış, sen de bi araştır istersen.
Lachesiscim inan ki harikasınBu denli değişmenin sırrı nedir yahuu?? Boza içmeyeli de yıllar oldu... bu saatte 2 bardak çok mu olur bilmediğim için yorum yok o konuda. 10 puan ve ÖRNEK MENÜ
Ay teşekkür ederim çok mutlu oldum. Valla ben de bilmiyorum can sıkıntısı değişiklik olsun diye menülerime dikkat ediyorum
Neyi sorcaksınız kuşum kanola yağı ise çok kötü kokuyor ben o yüzden sevmiyorum lezzetli de değil, sağlıklı olup olmaması da büyük bir tartışma konusu. Kullanmayın derim.
köyde annem arada sırada köy ekmeği yapar.ama oda beyaz unlu olduğu için ben pek tercih etmiyorum.
hmm tamam ben birazdan bi bakayim ama sanirim secimim meyveden yana olacak..bugün gözlerim kare olucak sirf ekran basindayim az ekrani uzaklastirip tv izleyeyim bari, ali riza beyde ölmüs zaten
size iyi geceler sekerler. Dulcicim ya portakal yada mandalina diyorum egerki bi kaza olursa sabah yazarim
Ay teşekkür ederim çok mutlu oldum. Valla ben de bilmiyorum can sıkıntısı değişiklik olsun diye menülerime dikkat ediyorum
Neyi sorcaksınız kuşum kanola yağı ise çok kötü kokuyor ben o yüzden sevmiyorum lezzetli de değil, sağlıklı olup olmaması da büyük bir tartışma konusu. Kullanmayın derim.
Haklısın cansucum, o ihtimali de düşündüm... ama şöyle bişi var, miden çok dolu olsa bile, akşam yemeğini o kadar hafif geçirirsen ilerleyen saatlerde acıkmak ihtimalin çok yüksek. Tabi yine de en doğrusunu sen bilirsin... (eskiden doğruyu bilmiyordun pek orası ayrı) Ben de akşam yemeğini çok kaçırmışım, o kadar rahatsızım ki
HoşgeldinBoy kaç? Burda sistem şöyle: Her hafta birimiz koç oluyor, menüleri yorumlayıp puan veriyor. Ona göre birinci seçiyoruz. Ayrıca spor listemiz var, kilo listemiz var... Böyle şeylerle uğraşarak birbirimiz olumlu şekilde yönledirip, motivasyonu düşürmeden kilo vermeye çalışıyoruz.
Doğuyu bilmiyordum gerçekten şimdi canım ne istiyorsa yiyorum ama az az :)
kızlar hem zayıflatan hemde bitkisel herşey bulunan bir site buldum ben lida kullanmaya başladım 8. günüm 3 kilom gitti orjinal satıyorlarmış bir baksanıza ben güvendim ama bilemem adres yazabiliyor muyum ???
slm kızlar muarım beni alırsınız aranıza, bende 163 boyundayım ve 58 kg yum 52 kg düşmek istiyorum,rejim konusunda aslında çok dirayetsizim ama 3 gündür çabalıyorum 3 gündür yediğim şeyler şöyle :
1. gün 27 Aralık pazartesi
Kahvaltı: 1 bardak ayran, bir adet milföylü poça (70+ 200)
Akşam yemeği: 1 dilim ekmek, bir porsiyon patates yemeği, yarım porsiyon pilav, tatlı, 2 kaşık yoğurt (65+ 200+150+200+40)
Ara: 1 adet portakal (50)
Ara: 1 porsiyon çorba (150)
Ara: 1 fincan çay, çiğ köfte (2 adet) ; ( 120 )
TOPLAM:270+655+50 +150+120: 1245 kalori
1 SAAT YÜRÜYÜŞ
2. gün 28 Aralık Salı
Öğle: 1 kâse ezogelin çorbası,2 adet kurabiye ( 140 + 80 )
Akşam: çiğ köfte,2 bardak ayran (500+140 )
Ara: bir dilim kabak tatlısı fındıklı (200)
Ara: patlamış mısır (200)
Ara: bir kâse çorba (140)
TOPLAM: 220+640+200+200: 1400
1 SAAT YÜRÜYÜŞ
3.Gün 29 Aralık Çarşamba
Kahvaltı: 2 büyük dilim ekmek - 10 gr kadar margarin - yarım kibrit kutusu - bir çay kaşığı salça ile yapılmış tost, bir fincan çay, bir kâse yoğurt (200+70+150+60)
Ara: 1 adet mandalina(50)
Akşam: 1 buçuk kâse tarhana çorbası, bir porsiyon patates salatası, bir dilim ekmek( 200 +400+65)
Ara: 1 dilim fındıklı kabak tatlısı(200)
Ara : bir adet mandalina ve ince bir dilim ekmek (50+50)
TOPLAM: 480+50+665+200+100:1495
YARIM SAAT YÜRÜYÜŞ
Çok düzenli gitmiyorum biliyorum ama uyanış saatime göre kendimi frenleyerek anca bu kadar yapabiliryorum,1500 kaloriyi aşmadan kg verebilirmiyim acep ? yoksa çabam boşuna mı
Allah bagislasin onlari sana ve size ve sizi onlara.. pespese cok güzel bir cocukluk yasarlar ne güzel.
Ben oraya bi kere gittim sadece, cok doluydu. daha cok s.oliver, tom tailor takilmistim cünkü asiri doluydu. iyi etmissin canim, güle güle kullan. arada böyle seyler yapmali, hem harcadigin para icin cok daha fazla sey alabilmissindir eminim, kalitesi de iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?