50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o zaman müsliyi ara öğün olarak tüketebilirim sanırım.zaten müsliyi sütle tüketiyorum.öğlen biraz fazla yemek yediğim için akşamı hafif geçirdim.aslında doymadım yalan değil:))bende burda kepek ekmeğini zor buldum valla.köy burası.anneme gezmeye geldim.kepek ekmeğini bile zor buluyorsun:)

Umarim anchusa ve lachesis de yanitlarlar. Bi ara doktoruma sormustum meraktan. Sicak olarak kullanmanizi önermem ama salatalar icin kullanabilirsiniz dedi.

bide bazen ceviz yagi kullaniyorum...

Evet az evvel, biraz daha okudum da, özellikle sıcak olarak çok sakıncalıymış.. insan sağlığına zararlı bi madde üretiyormuş sıcak olunca...

Ceviz yağı da kesin güzeldir :) Ama en iyisi zeytin yağından şaşmamak :)

Ben bile istikrarlı bi şekilde 61 den 53 e düştüysem (şubat mayıs arası) burdaki arkadaşlar sayesinde, inan ki sen de düşersin. Ama sabırlı olmalısın çünkü hızlı kilo vermek sağlıklı bişi değil. Sağlıklı beslenerek kilo ver ki, sonradan sağlık problemi de yaşama, verdiğin kiloları da kolay kolay alma...

Aynen dediğin gibi, illa sağlam bi öğün yiyeceksen sabah ye, akşamları daha özenli ol. Özellikle gün içinde ara yaparsan da, ana öğünlerde abartmazsın. Sen akşam yemediğini erken yiyorsun da sonra da boğazın durmamış ki

Seni çok iyi anlıyorum ama, ben de bol bol sabahladığım için, saat kaçta hangi öğünü yediğim belirsiz malesef.

Müsli konusunda diğer arkadaşların da fikrini almak iyidir, ben çok fazla tüketmediğim için pek bilmiyorum. Köyde aslında daha sağlıklı ekmekler bulunmaz mı... şaşırdım doğrusu. :)

Yemekteyizin bu fazlaliklarimda mutlaka etkeni vardir :44:az sonra baslar yine

Maşallah yine de baya iradelisin demek ki...

Ceviz yagindan ümitliyim, digerini daha az kullanicam madem süpheli zeytinyagi her zaman iyidir, sindirime de iyi

Ceviz yagindan ümitliyim, digerini daha az kullanicam madem süpheli zeytinyagi her zaman iyidir, sindirime de iyi

Ceviz yağına da baktım şimdi çok faydası var... Bu sıralar bol bol ceviz yiyorum ben de :) Kanı temizliyormuş, saça iyi geliyormuş, fazla regl kanamalarını azaltıyomuş, romantizma ağrıları....

karnim tokken izleyince sorun yok ama hafif ac olayim cogu zaman odama kaciyorum yoksa bisey yerim diye. bi de annemlerle tvkolik oldum onlar habire atistiriyor biseyler.

bu arada benim ara zamanim geldi catti ne yisem ? :)

Doğru diyorsun, ara öğünleri atlamazsan kolay kolay çok aç olmazsın zaten :13:
Çok açlık varsa süt içebilirsin :) Canın isterse meyve...

köyde annem arada sırada köy ekmeği yapar.ama oda beyaz unlu olduğu için ben pek tercih etmiyorum.

Doğru diyorsun, ara öğünleri atlamazsan kolay kolay çok aç olmazsın zaten :13:
Çok açlık varsa süt içebilirsin :) Canın isterse meyve...

hmm tamam ben birazdan bi bakayim ama sanirim secimim meyveden yana olacak..bugün gözlerim kare olucak sirf ekran basindayim az ekrani uzaklastirip tv izleyeyim bari, ali riza beyde ölmüs zaten
size iyi geceler sekerler. Dulcicim ya portakal yada mandalina diyorum egerki bi kaza olursa sabah yazarim

Ay teşekkür ederim çok mutlu oldum. Valla ben de bilmiyorum can sıkıntısı değişiklik olsun diye menülerime dikkat ediyorum

Neyi sorcaksınız kuşum kanola yağı ise çok kötü kokuyor ben o yüzden sevmiyorum lezzetli de değil, sağlıklı olup olmaması da büyük bir tartışma konusu. Kullanmayın derim.

evet galiba ayni yag. Almancasi RAPSöl (öl=yag)hmm benim kullandigim hic kokmuyor yalniz. aycicek yagi gibi kokusunu algilamiyorsun hic.. ama iyi degilse uzak durayim ben her ihtimale karsi

köyde annem arada sırada köy ekmeği yapar.ama oda beyaz unlu olduğu için ben pek tercih etmiyorum.

Köyde kepeği atıyorlar genelde, öyle bişi de var :)) Ama isterse annen kepek bulup kendisi yapabilir

Pardon aygirlcüm, senin süt olayını unutmuşum. Afiyet olsun, iyi geceler

Rica ederim
Yanılmamışım, bu konuda da bilgin var :81:

Doğuyu bilmiyordum gerçekten şimdi canım ne istiyorsa yiyorum ama az az :)

kızlar hem zayıflatan hemde bitkisel herşey bulunan bir site buldum ben lida kullanmaya başladım 8. günüm 3 kilom gitti orjinal satıyorlarmış bir baksanıza ben güvendim ama bilemem adres yazabiliyor muyum ???

lidanın sahteler çok çok zararlı ne kadar kilo verdirsede kalıcı olmaz...8 günde 3 kilo ço fazla haftada 500 gr diyorlar bene sağlığınla oynama naasılsa geri alacaksın o kiloları hapı bırakınca... gel takıl bize sağlıklı beslenerek kilo ver.....

canım hoş geldn öncelikle aramıza....kilo hesabı yapılarak kilo verilmez. ömür boyu böyle beslenemezsin.. her yediğini hesaplayamazsın....gel aramıza sğlıklı beslenerek yavaş yavaş verelim kilolarımızı....

amin canim allah sanada nasip etsin insallah,birbirleriyle anlasmaya gelince kedi ve köpek gibiler malesef.....
evet cok kalabaydi ama iceriye girebildik disarida beklemedik,sansimiz vardi bizden sonrakiler beklemek zorunde kaldilar,saydigin diger magazalarada girmeyi düsünüyorduk ama aldiklarimizdan sonra gerek görmedim,evet epey birseyler almisim ya hic bukadar cok kendime alis veris yapmamistim

dulcicim bugn spor yapamadım......nöbetçiydim bide oruçtum spor yapaya halim kalmadı....hıımmm ama yarın açığı kapatmlaıyım beni geçtin........ gelelim menüme...

sahurda

3 minik ıspanaklı peynirli börek
1 bardak süt
1 tabak kuru börülce yemeği
1 sütaş tatlım

iftarda

yarım galeta
1 elma

akşam
1 kase mantar çorbası
kırmızı pncarlı salata
1 ızgara balık
1,5 dilim ekmek

ara
3 fincan yeşil çay

ara ( yaprak dökümü yüzünden taaa 11.30 d yaptım aramı br türlü reklam girmedi (( )
1,5 minik mandalina
1 hurma

Sevgili rakibeciğim yarın ben de boş durmucam ama sen yine de elinden geleni ardına koyma Haftaya daha çok şansın var Zaten bugün aslında farkında olmadan yeterince spor yapmışsındır. Ben sürekli evde olduğumdan zumbayı yorulmadan seve seve yapıyorum, senin olay çok daha farklı.

Bugün diğer menüne yaptığım aynı yorum geçerli. Şartlar altında en güzel şekilde beslendiğini düşünüyorum. 10 puan :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…