Kızlar valla burası süpermiş,birlikten kuvvet doğarmış ve buda doğruymuş,paylaşımlar öneriler,uyarılar,her bakış açısından farklı görüşler bilgiler.... tam benlik oldu :), sisteminizi anlmış değilim henüz liste falan deniliyor azcık daha bakıyım çözcem ,herkese de iyi geceler diliyorum... mışıl mışıl kalori yakarak uyuyalım... yalnız ben kafamdan şu kalori hesabını çıkarsam ii olcak
Buranın en büyük faydası kilo vermek gibi bi amacın olduğunu unutmuyorsun, dolayısıyla er ya da geç hedefine ulaşıyorsun Liste olayında bişi yok. Mesela menülere göre puanı bu hafta ben veriyorum, haftasonu ordan 1. seçeceğiz. Her cuma kilo bildirimini anchusa ya yapıyoruz, ordan da kim daha çok kilo veremiş onu görüyoruz... şule de spor listesi tutuyor, kim daha çok spor yapmışsa o birinci oluyor. Hem arkadaş hem rakibiz yani :86:
Ben de kaçıyorum yavaştan, herkeslere iyi geceler :80:
Ufak tefek bir bilgi vereyim. Sanırım şınav ve dambıl fitness alanına giriyor. Cardio değil, yürüyüş hiç değil, geriye fitness kalıyorŞulecim bugün 60 dk zumba, 10 dk da şınav + dambıl (hangi alana girer bilmiyorum cidden)
Sen benden çok öndesin zatenAy çok sevindim bu bilgiye :118: Fitness en çok puan kazandıran spor türü de listede ayıptır söylemesi
Tebrikler nutcasecim, bakalım seni ne zaman geçebileceğim :87:
evet galiba ayni yag. Almancasi RAPSöl (öl=yag)hmm benim kullandigim hic kokmuyor yalniz. aycicek yagi gibi kokusunu algilamiyorsun hic.. ama iyi degilse uzak durayim ben her ihtimale karsi
merhaba arkadaslar,
size mutlu bir haberim var; iyice emin olup oyle sizlere soylemek istiyordum, ama daha fazla icimde tutamicam.
canlarim ben hamileyin; 5 haftalik kadar.
gectigimiz h.sonu doktordaydim, minik kesesi gorundu ama cok kucuk oldugundan henuz bebegim gorunmedi, kalp atislarini da henuz duyamadik; 1,5 hafta sonra kismetse duyucaz.
su ana kadar pek belirtim yokken, 2 gundur tansiyonum epey dusuk, asiri bas donmelerim var, ve dunle bugun herseyden tiksinir oldum; sadece simit ve cubuk kraker yedigimde biraz mideme ve bas donmeme iyi geliyor
arkadaslar, cok cok mutluyum, benim icin dua edin, bu guzelligin surmesi icin, bebegimi kucagima aldigim gunu gorebilmem icin
ben de sizler icin dua edicem, hepiniz bu mutlulugu yasayin diye.
(bu arada sulecim dun sana yalan soyledigim icin kusura bakma nolur, aslinda kalp atislarini da dinleyip oyle aciklamayi planliyordum size, ama dedigim gibi sabredemedim iste )
optum hepinizi
merhaba arkadaslar,
size mutlu bir haberim var; iyice emin olup oyle sizlere soylemek istiyordum, ama daha fazla icimde tutamicam.
gectigimiz h.sonu doktordaydim, minik kesesi gorundu ama cok kucuk oldugundan henuz bebegim gorunmedi, kalp atislarini da henuz duyamadik; 1,5 hafta sonra kismetse duyucaz.
su ana kadar pek belirtim yokken, 2 gundur tansiyonum epey dusuk, asiri bas donmelerim var, ve dunle bugun herseyden tiksinir oldum; sadece simit ve cubuk kraker yedigimde biraz mideme ve bas donmeme iyi geliyor
arkadaslar, cok cok mutluyum, benim icin dua edin, bu guzelligin surmesi icin, bebegimi kucagima aldigim gunu gorebilmem icin
(bu arada sulecim dun sana yalan soyledigim icin kusura bakma nolur, aslinda kalp atislarini da dinleyip oyle aciklamayi planliyordum size, ama dedigim gibi sabredemedim iste )
optum hepinizi
peppeeeerr çok sevindim..:81::81::81:
Allah analı babalı büyütsün bir mür boyu mutlu olun inşallah..
inşallah herşey yolunda gider.. bi sıkıntı yaşamazsın..
tekrar tebrikler.. darısıda başımıza
Özelden yazmıştım burdan da yazıyım:) Mükemmel bir haber bu hayatım
Birtanem sağlıkla al kucağına bebişini inşallah.
İnşallah çok güzel geçer hamileliğin. Kendine çok ama çok dikkat et.
Müthiş bir anne olacağından hiç şüphem yok
merhaba arkadaslar,
optum hepinizi
Tam bir yeni yıl hediyesi gelmiş sana.Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. :)
merhaba arkadaslar,
optum hepinizi
Pardon aygirlcüm, senin süt olayını unutmuşum. Afiyet olsun, iyi geceler
amin canim allah sanada nasip etsin insallah,birbirleriyle anlasmaya gelince kedi ve köpek gibiler malesef.....evet cok kalabaydi ama iceriye girebildik disarida beklemedik,sansimiz vardi bizden sonrakiler beklemek zorunde kaldilar,saydigin diger magazalarada girmeyi düsünüyorduk ama aldiklarimizdan sonra gerek görmedim,evet epey birseyler almisim ya hic bukadar cok kendime alis veris yapmamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?