50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Anchusacım günaydın Nasılsın, iyi misin? Ben yeni rahatlıyorum çok yoğundum.. Akşam zengin açık büfende neler var merak ettim.işten erken çıkamıycam ama yine de belki eve gidince bir iki tanesini yapabilirim:26:

merhaba
ben iyi sayilirim, bugun biraz stresliyim cunku ogrencim yollamasi gereken sonucu yollamadi. bir yakalasam fena haslayacagim...sen neler yapiyorsun?
bu gece misafir gelecekti, ama onemli isleri cikti. bir tek ablam ve enistem gelecek yegeimle. hos isime de geldi diyebiliriz bu durum. menum su sekilde...bu gece hesaplamadan yiyip icilmesinden yanayim arkadaslar.tadini cikaralim lutfen...
avci boregi (firinda), bogurtlenli cheesecake, zeytinyagli enginar, kofte, borulce salatasi, mercimek koftesi, lahana sarmasi, meyve tabagi...
icecek olarak da kirmizi sarap ve pina colada hazirlamayi dusunuyorum..

gunaydin sana katiliyorum. bu gece gonlumuzce yiyelim....

gunaydin sana katiliyorum. bu gece gonlumuzce yiyelim....

dimi yaaaaa
anchusacım dün sana cheesecakein tarifini sormuştum ama görmedin galiba dışardakiler gibi çok kalorili mi yoksa seninkisi daha mı hafif ben çok sevıorumda aldımmı yarısını yemeden bırakamıorum senınki hafifse evde yapar yapar yerım

Napıyım ben de idare ediyorum işte, pek keyfim yoktu bir süredir.. işler de çok yoğundu, yılın sonuna doğru hakimler dosyalar devrolmasın diye bitirmek için duruşmaları dayadılar.Neyse ki bitti çok şükür şimdi iyiyim..
Ben de ne bir yere gideceğim ne de birilerini çağırdım, eşimle sakin bi akşam geçiricez..yaşlanıyor muyum ne!?..
Senin menün süpermiş ya,gelmeyecek olanlar şanslarına küssünler Baya uğraşacaksın ama çok zahmetli..benim bu gün vaktim yok güzel bi sofra kurmak istiyorum ama ancak bir iki çeşit pratik bişiler yapabilicem sanırım.işten 7 ye doğru çıkıyorum, fırına tavuk koysam bile anca 9 da sofraya otururuz

günaydınlar herkese..... yılın son gününden hüzünlü bir merhaba... koskoca bir yılı daha devirdik...bir yaş daha büyüdük olgunlaştık......

gelelim kiloma .... bugün 52. yi gördüm.... 300 gr vermişim..... dulcicim koçluğun için şimdiden çok teşekkür ederim canım sağolasın.....

geleim dünkü menüme....

sabah
1,5 dilim tam buğday ekmeği ile klasik kahvaltı haşlanmış yumurtada da var dı

ara
kahvaltıyı 10 da yaptığım için 12,30 dada öğle yemeğini yedim. ara yok

öğle
k.bahar,brokoli,kırmızı fasulye ,mısır ve yeşillikten oluşan salata

ara
1 elma

ara
yarım bardak kefir

akşam
bir tabak mantı
pancar salatası
öğlenki salata

ara
1 elma
1 çikolatalı biskuvi
3 fincan 5 i bir yerde çayı

spor sadece yürüyş yapabildim...20 dk falan....

canımmm aynı fikirdeyiz, iyi yıllar hayatım, güzel gezmeler

sağol canım, bence de yiyelim. Benden de herkese mutlu yıllar

Benim kilom aynı çıktı bu arada:S 58.2 çivilendim sanki. neyse aman çıkmayayım da buna da şükreder hale geldim.

canlarimmm nasilsinizz..

hepinizin yeni yilini kutluyorum simdidennn

ben yeni yila biraz rahatsiz bi sekilde yiyemeden icemeden giricem sanirim :-(
cok sevdigim beyaz peyniri bile yiyemez oldum, cok tuhaf. :-(

aksam icin kimseyi davet edemedim, sadece erkek kardesim gelecek, belki esimin kardesi de gelir.
hazir bikac sey aldim,

kuru patlicam dolmasi, arnavut cigeri, haydari. esim de etsiz cig kofte alir.
ben de yanina bikac sey yapabilirsem yeterli olur sanirim. kuru yemis meyve de olur
tabi ben bunlari yiyebilecek miyim bilmiyorum

bizim hazirliklar bunlardan ibaret; sizlerde de hazirliklar tam gaz devam gordugum kadariylaa

dulci cnm dunku menum

sabah
yarim simit
yarim kk kasar peynir

ara
-

ogle
2 kasik tavuk sote,
2 kasik pilav
1 ligt ayran

ara
sirketin kokteyli vardi ben sace e havuc+salatalik yedim.

aksam
yarim kase tahrana corbasi
1 tabak yogurtlu makarna

ara
1 muz + 1 kivi

Benim kilom aynı çıktı bu arada:S 58.2 çivilendim sanki. neyse aman çıkmayayım da buna da şükreder hale geldim.

canim kilonu koru yeter, bosverr

ben tartilmadim bu sabah.
artik size bildirim biraz zor yaparim sanirim. :-((

cumartesileri tartilip not edicem bi kenara.
bakalim ne kadar kilo alicam gorucezz :26:

anchusa ben bu hafta kilo bildirimi yapmıycam.. sabah tartıldım alt üst oldum iki kilo fazla çıkıyorum

moralim çok bozuk..

Menün gayet güzel :81: 10 puan ve ÖRNEK MENÜ

Kahvaltıda peyniri daha fazla yiyebilirsin bence Senin menün de gayet güzel, hiç bir aranı kaçırmamışsın, bu senin en büyük problemindi :) 10 puan ve ÖRNEK MENÜ

Bacak kaslarını birden aşırı yormamakla iyi yapmışsın, hamlayınca çok kötü oluyor :)))

Bugün herkesin menüsü çok güzel 10 puan ve ÖRNEK MENÜ

Kızlar herkes benden nasıl yüksek puan alınacağını çözmüş 10 puan ve ÖRNEK MENÜ

Anchusacım inan ki sen bu işi çok ama çok iyi biliyorsun. :81: Öğünleri tam olanlara 10 puan veriyorum ama sana 10++ falan vermeliyim sanırım. Sporu bu hafta baya boşladın sanırım :) 1 rakibim azaldı :86:

Kızlar anchusa nın tüm menülerini incelemenizi öneririm.

Turşu sebebiyle ağır çıkacağını yazmadıysam ben de yazayım, gerçekten öyle ama çok da önemsemiyorum. Sonrasında vücut normale dönüyor zaten. Bugün de akşama kadar çok güzel. Ama ben bugünlük kimseye puan vermeme taraftarıyım. Herkes gönlünce beslensin Hemen anons da yapayım.

Kızlar bu haftalık listede sadece pzt-perş arasını dikkate alacağım. Herkese mutlu yıllar :118:

Ben teşekkür ederim şulecim Sen herkesi hizaya sokmuşsun, bana eleştirecek çok az şey kalmıştı :86:
Bir çiko. bisküviyi minicik sayıyorum ve ve kahvaltıdan sonra ara yapmayıp azıcık öğle yemeği yedikten sonra, akşam mantı yanında tekrar öğle yemeğindeki salatayı yedin için 1 puan kırıyorum. Akşam yemediğinde sadece pancar salatası yeterliydi bence. Diğer salata baya doyurucu :)) (böyle durumlarda, her halükarda ara yapıp, öğle yemeğini kaydırsan daha güzel olabilir, akşam yemeğinde daha az yersin hem ) 9 puan

Kilo vermene çok ama çok sevindim. Yaz tatilinden önce bu kilolardaydı en son. Buaradan dün 40 dk zumba yaptım. Birazdan yine zumba yapacağım :86:

Nutellacım dönem dönem oluyor ama zaten senin sadece 1,2 kilo fazla var, rahat ol Hem dün fazla kaçırdıysan bugün tartıya yansımıştır. Dünkü menünü yazmadın, sen de yaz da listeyi yayınlayayım :86:

Selam peppercim, bu gün acilen sevdiğin şeyleri keşfetmelisin Ama yine de sağlıklı şeyleri yemeye çalış :)

Bugün menün dünden daha güzel olmuş. Ama tabi ara olmadığı için 9 puan (o arada da küçük bi meyve yesen çok güzel olur :)
günaydın arkadaşlar 59.8 kiloyum tartıldım sabah:78::78::78:
Tebrikler :81:
anchusa ben bu hafta kilo bildirimi yapmıycam.. sabah tartıldım alt üst oldum iki kilo fazla çıkıyorum

moralim çok bozuk..

Kuzucum hiç buraya yazmıyorsun ama, ne sporlarını ne menülerini, niye??

dulci iki haftadır okadar ağır misafirler ağırladımki ve devamlı davetler vardı onlarada katıldık.. giremedim oyüzden yazılacak menülerim ve sporlarımda yoktu zaten

dulci iki haftadır okadar ağır misafirler ağırladımki ve devamlı davetler vardı onlarada katıldık.. giremedim oyüzden yazılacak menülerim ve sporlarımda yoktu zaten

Anladım canım. Bariz mazeretin varmış ama 1 haftada 2 kilo alınmaz. Bariz akşam yemeklerini çok fazla yediğin için böyle olmuş. Haftaya umarım misafir gelmez de toparlarsın

yok yok almıcam kilo kararlıyım... koruyacagım....

ama reglim yaklaştı, 1-2 gün içinde olcam sanırım acayip çikolata yiyesim var :))

Gece gece yiyeceğine, bu saatte ye :)

Buarada ben de 100 gram verdim verdim bu hafta, ki çok kilo alacağımı düşünmüştüm. Miktarı abarttım ama geç saatte yemek yeme huyumu düzelttim. 100 grama acaip sevindim bu sebeple :119:

eskiye bakıyoumda hakikatenöğrenmişiz beslenme işini önceden ne yiyeceğimiz bilemezdik.. sağlıklı beslenme isterdik ama bilgisizdik..ben buraya gelmeden önce karbonhidrat ne protein ne bilmezdm ayırt edemiyordum... bide sayısalcı olcam :))) burda sayenizd öğrendim...çok teşekkür ederim....

hepimz öğrendik artık...yeni gelen arkadaşlarada bu öğrendiklerimiz paylaşca daha güzel oldu her şey.....

gündüz okulda olunca beslenmem ancak böyle oldu... salata çok yapmıştım akşamada eşim yesin diye koydum sofraya ama ben yedim o pancarı yedi daha çok :))) ama yemesemde olurdu haklısın zate mantı çok geldi.....

ara konusunda haklısın öfff evde kahaltı ypınca öyle oluyor... geç kahvaltı yapıyorum öğlende mecbur okulda yiyorum başka vakti olmuyr....acıkmadığım için öğle yemeğimde az oluyor.... dengesizce gidiyor perşembe günleri

bu hafta harika spor yaptın maşallah tebrik ederim geçtin beni.....haftaya kendimi hazırlıyım bende bari....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…