Hemen bugunku menumu de yazayim
Sabah
Yarim dilim ispanakli borek(borekler cok buyuktu o yuzden ikiye boldum)
yarim domates
yarim salata
1 kk beyaz peynir
Ara: Ihlamur,incir kurusu, 3 badem
Ogle:
2 adet mercimek koftesi
Yogurt corbasi
2 adet normal izgara kofte
Tursu (yaa diyeceksiniz ki bu kiz paso tursu yiyor, ama annem bir suru salatalik tursusu kurmus bize, ingiltere isi cikinca da bitirmemiz gerek diye her ogunde tursu cikariyorum. Allahtan severim, ama belki tuursu yuzunden vucudum su tutuyor bayagidir o yuzden agir basiyorum)
Ara:1 bardak tarcinli light sut
Aksam Zengin acikbufe...ama yemekleri ben hazirladigim icin yag miktarlarni oldukca azalttim ve az miktarlarda tuketecegim.. Uzgunum bu gece herseyden yiyecegim...
Anchusacım günaydınNasılsın, iyi misin? Ben yeni rahatlıyorum çok yoğundum.. Akşam zengin açık büfende neler var merak ettim.işten erken çıkamıycam ama yine de belki eve gidince bir iki tanesini yapabilirim:26:
gunaydin sana katiliyorum. bu gece gonlumuzce yiyelim....Güüüüüüünaaayyyddıııııııııııııııııııınnnnnnnnn kııızlaaaaaaaaaaaaar
yılın son günüüüüüüüüüüüüüü enerjimizzzz sonsuz olsuuuuuuuuuuun
yeni yıla nasıl girersek tüm yıl öyle geçer derler bu koca bi YALAAAN
ama olsunnnnn biz yinede çok enerjik mutlu huzurlu hoppala zıppala girelimmmm
bugunluk kiloları dert etmeyeeeliiiiiim
yiyelim içelim eğlenelim düşünmeyelim
nasıl olsa el birliğiyle biz bu kiloların üstesinden geliriiiz
gunaydin sana katiliyorum. bu gece gonlumuzce yiyelim....
hepimiiizeee mmuuutlu sağlıklı bir yıl diliorum
ve oynuorummmmm
gunaydin sana katiliyorum. bu gece gonlumuzce yiyelim....
merhaba
ben iyi sayilirim, bugun biraz stresliyim cunku ogrencim yollamasi gereken sonucu yollamadi. bir yakalasam fena haslayacagim...sen neler yapiyorsun?
bu gece misafir gelecekti, ama onemli isleri cikti. bir tek ablam ve enistem gelecek yegeimle. hos isime de geldi diyebiliriz bu durum. menum su sekilde...bu gece hesaplamadan yiyip icilmesinden yanayim arkadaslar.tadini cikaralim lutfen...
avci boregi (firinda), bogurtlenli cheesecake, zeytinyagli enginar, kofte, borulce salatasi, mercimek koftesi, lahana sarmasi, meyve tabagi...
icecek olarak da kirmizi sarap ve pina colada hazirlamayi dusunuyorum..
ben 7 ocaga kadar kaçak konumundayımP Suan Viyanadayım, burası süper :)) eski yapılar, sanatsal binalar, yılbası süslemelerı, ışıklandırmalar..... yemek konusunda durum vahım demınce kocaman bır pizza yedim
50 de fazla duramayacagım gıbı :)) hersabah tartılıyorum ve 50 i görünce mutlu oluyorm ama bakalım :))
:) upuzun bir yıl yarın bitiyor cok ilginç.... bu yılın bana birsürü şey kattıgını düşünüyorum bunun için çok mutluyum. Sizleri tanımak da güzel olaylar arasında....
Hertürlü desteginiz, sıcak yaklaşımlarınız, yaş, memleket, tip, görüş.. gibi fiziksel ya da fikirsel hicbir ayrım gözetmeksizin sundugunuz arkadaslık için teşekkür ederim....
Güüüüüüünaaayyyddıııııııııııııııııııınnnnnnnnn kııızlaaaaaaaaaaaaar
yılın son günüüüüüüüüüüüüüü enerjimizzzz sonsuz olsuuuuuuuuuuun
yeni yıla nasıl girersek tüm yıl öyle geçer derler bu koca bi YALAAAN
ama olsunnnnn biz yinede çok enerjik mutlu huzurlu hoppala zıppala girelimmmm
bugunluk kiloları dert etmeyeeeliiiiiim
yiyelim içelim eğlenelim düşünmeyelim
nasıl olsa el birliğiyle biz bu kiloların üstesinden geliriiiz
hepimiiizeee mmuuutlu sağlıklı bir yıl diliorum
ve oynuorummmmm
Benim kilom aynı çıktı bu arada:S 58.2 çivilendim sanki. neyse aman çıkmayayım da buna da şükreder hale geldim.
herkese selamlar:)
bugünkü menüm...
sabah kalkınca 1 bardak ılık su
1 bardak şekersiz çay,2 dilim kızarmış ekmek,1 kk peynir,1 haşlanmış yumurta.domates salatalık
ara:aşure
öğlen 1 tabak yağsız yoğurtlu makarna
ara:4-5 tane bebeğimin bisküvelerinden çaldım:))
akşam:yoğurt çorbası 1 kase,1 tabakta az yağlı et yahni.
heralde yatana kadarda meyve filan yerim
spor yapamadım malum fıtıktan dolayı çok ağrı var belimde(
selaam Dulcicim bugünkü menüm
sabah
1 domates kibrit kutusu kadar peynir bir dilim kepek ekmeği sonra dayanamadım yarım simit
ara
1 patatesli çörek
öğle
1 kaşık makarna biraz da patlıcan yemeği salata ayran
ara
1 elma
akşam
1 tabaak paatates yemeği
ara
kuruyemiş
spor yinee yapamadım
Bacak kaslarını birden aşırı yormamakla iyi yapmışsın, hamlayınca çok kötü oluyor :)))yazilanlara bakmadan yediklerimi yazayim ben :
sabah: 2 dilim biri cavdar biri ketenli falan icinde cok sey var, üzerine tereyagi sürdüm
ara: 2 kuru kayisi, bir fistik
ögle: pizzacidan bisey aldim: pizza hamurunun icinde ton baligi ve kasar , bu sarilip kesiliyor 6 dilim
ara: bir büyük bardak süt
aksam: 1 tabak mercimek corbasi
ara: bir portakal birde mandalina yerim heralde
bu arada dünki barbunyadan siskin hissediyorum kendimi.
vee bugün stepperim geldi. sadece 8 dakika kullandim ama hemen yoruldum :) hizli yaptim costum sonra abartmiym dedim alistira alistirave sabah ve aksam yürüdüm ise / eve yaklasik 40 dakka
menümü yazmaya gec kaldim ama misafire yakalandim hemen yaziyorum
sabah:1kase sütlü müsli
ara:1meyveli yogurt
öglen:firinda tavuklu patates(derisini yemedim)
cok az kurufasilye,3kasik yogurt
ara:2kayisi,3tane minik bitter cikolatali gofret
aksam:haslanmis yumurtali brokkoli (1tabak)
ara:yarim elma,1tane mandalin
herkese iyi geceler
suleulkucum bugün 40dk. yürüdüm
Kocum iki gunluk menumu yazmamistim ben. hemen yaziyorum
Carsamba
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim tam tahilli ekmek
yarim domates
yarim salata
Ara:6 adet badem
Ogle:
2 adet izgara kofte
mercimek corbasi
Salata, yogurt
1 dilim ekmek
Ara:Ihlamur, 1 adet incir kurusu
Aksam:
Mercimek corbasi
Chilili fasulye
yogurt
Tursu
Ara:Yarim kiivi, yarim armut
Spor yok...
Persembe
Kahvalti
1 kk beyaz peynir
Yarim domates
yarim salata
1 zeytin
1 dilim tam tahilli ekmek
Ara:3 adet kestane
Ogle:Mercimek corbasi
3 kasik zeytinyagli pirasa
Yogurt, tursu
Ara:yarim avuc beyaz leblebi, ihlamur
Aksam
Somonlu buyuk bir salata (disarida yedik de saldirmak istemedim kebaplara, en sagliklisi bu geldi)
Yanina da soda
Ara: yogurt
ara:Ihlamur
Spor yok
Hemen bugunku menumu de yazayim
Sabah
Yarim dilim ispanakli borek(borekler cok buyuktu o yuzden ikiye boldum)
yarim domates
yarim salata
1 kk beyaz peynir
Ara: Ihlamur,incir kurusu, 3 badem
Ogle:
2 adet mercimek koftesi
Yogurt corbasi
2 adet normal izgara kofte
Tursu (yaa diyeceksiniz ki bu kiz paso tursu yiyor, ama annem bir suru salatalik tursusu kurmus bize, ingiltere isi cikinca da bitirmemiz gerek diye her ogunde tursu cikariyorum. Allahtan severim, ama belki tuursu yuzunden vucudum su tutuyor bayagidir o yuzden agir basiyorum)
Ara:1 bardak tarcinli light sut
Aksam Zengin acikbufe...ama yemekleri ben hazirladigim icin yag miktarlarni oldukca azalttim ve az miktarlarda tuketecegim.. Uzgunum bu gece herseyden yiyecegim...
günaydınlar herkese..... yılın son gününden hüzünlü bir merhaba... koskoca bir yılı daha devirdik...bir yaş daha büyüdük olgunlaştık......
gelelim kiloma .... bugün 52. yi gördüm.... 300 gr vermişim..... dulcicim koçluğun için şimdiden çok teşekkür ederim canım sağolasın.....
geleim dünkü menüme....
sabah
1,5 dilim tam buğday ekmeği ile klasik kahvaltı haşlanmış yumurtada da var dı
ara
kahvaltıyı 10 da yaptığım için 12,30 dada öğle yemeğini yedim. ara yok
öğle
k.bahar,brokoli,kırmızı fasulye ,mısır ve yeşillikten oluşan salata
ara
1 elma
ara
yarım bardak kefir
akşam
bir tabak mantı
pancar salatası
öğlenki salata
ara
1 elma
1 çikolatalı biskuvi
3 fincan 5 i bir yerde çayı
spor sadece yürüyş yapabildim...20 dk falan....
Nutellacım dönem dönem oluyor ama zaten senin sadece 1,2 kilo fazla var, rahat olBenim kilom aynı çıktı bu arada:S 58.2 çivilendim sanki. neyse aman çıkmayayım da buna da şükreder hale geldim.
canlarimmm nasilsinizz..
hepinizin yeni yilini kutluyorum simdidennn
ben yeni yila biraz rahatsiz bi sekilde yiyemeden icemeden giricem sanirim :-(
cok sevdigim beyaz peyniri bile yiyemez oldum, cok tuhaf. :-(
aksam icin kimseyi davet edemedim, sadece erkek kardesim gelecek, belki esimin kardesi de gelir.
hazir bikac sey aldim,
kuru patlicam dolmasi, arnavut cigeri, haydari. esim de etsiz cig kofte alir.
ben de yanina bikac sey yapabilirsem yeterli olur sanirim. kuru yemis meyve de olur
tabi ben bunlari yiyebilecek miyim bilmiyorum
bizim hazirliklar bunlardan ibaret; sizlerde de hazirliklar tam gaz devam gordugum kadariylaa
dulci cnm dunku menum
sabah
yarim simit
yarim kk kasar peynir
ara
-
ogle
2 kasik tavuk sote,
2 kasik pilav
1 ligt ayran
ara
sirketin kokteyli vardi ben sace e havuc+salatalik yedim.
aksam
yarim kase tahrana corbasi
1 tabak yogurtlu makarna
ara
1 muz + 1 kivi
Tebrikler :81:günaydın arkadaşlar 59.8 kiloyum tartıldım sabah:78::78::78:
anchusa ben bu hafta kilo bildirimi yapmıycam.. sabah tartıldım alt üst oldum iki kilo fazla çıkıyorum
moralim çok bozuk..
demincek tartıldımmm...... 50 çıktım :)
dulci iki haftadır okadar ağır misafirler ağırladımki ve devamlı davetler vardı onlarada katıldık.. giremedim oyüzden yazılacak menülerim ve sporlarımda yoktu zaten
:81: Tebrikler, kilo almak da zordur ama yine çok zorlamamak lazım :86:
yok yok almıcam kilo kararlıyım... koruyacagım....
ama reglim yaklaştı, 1-2 gün içinde olcam sanırım acayip çikolata yiyesim var :))
Ben teşekkür ederim şulecimSen herkesi hizaya sokmuşsun, bana eleştirecek çok az şey kalmıştı :86:
Bir çiko. bisküviyi minicik sayıyorum ve ve kahvaltıdan sonra ara yapmayıp azıcık öğle yemeği yedikten sonra, akşam mantı yanında tekrar öğle yemeğindeki salatayı yedin için 1 puan kırıyorum. Akşam yemediğinde sadece pancar salatası yeterliydi bence. Diğer salata baya doyurucu :)) (böyle durumlarda, her halükarda ara yapıp, öğle yemeğini kaydırsan daha güzel olabilir, akşam yemeğinde daha az yersin hem) 9 puan
Kilo vermene çok ama çok sevindim. Yaz tatilinden önce bu kilolardaydı en son. Buaradan dün 40 dk zumba yaptım. Birazdan yine zumba yapacağım :86:
Bugün menün dünden daha güzel olmuş. Ama tabi ara olmadığı için 9 puan(o arada da küçük bi meyve yesen çok güzel olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?