Gece gece yiyeceğine, bu saatte ye :)
Buarada ben de 100 gram verdim verdim bu hafta, ki çok kilo alacağımı düşünmüştüm. Miktarı abarttım ama geç saatte yemek yeme huyumu düzelttim. 100 grama acaip sevindim bu sebeple :119:
eskiye bakıyoumda hakikatenöğrenmişiz beslenme işini önceden ne yiyeceğimiz bilemezdik.. sağlıklı beslenme isterdik ama bilgisizdik..ben buraya gelmeden önce karbonhidrat ne protein ne bilmezdm ayırt edemiyordum... bide sayısalcı olcam :))) burda sayenizd öğrendim...çok teşekkür ederim....
hepimz öğrendik artık...yeni gelen arkadaşlarada bu öğrendiklerimiz paylaşca daha güzel oldu her şey.....
gündüz okulda olunca beslenmem ancak böyle oldu... salata çok yapmıştım akşamada eşim yesin diye koydum sofraya ama ben yedim o pancarı yedi daha çok :))) ama yemesemde olurdu haklısın zate mantı çok geldi.....
ara konusunda haklısın öfff evde kahaltı ypınca öyle oluyor... geç kahvaltı yapıyorum öğlende mecbur okulda yiyorum başka vakti olmuyr....acıkmadığım için öğle yemeğimde az oluyor.... dengesizce gidiyor perşembe günleri
bu hafta harika spor yaptın maşallah tebrik ederim geçtin beni.....haftaya kendimi hazırlıyım bende bari....
Çok güzel yazmışsın şulecimDoğru diyorsun çok şey öğrendik. Bi de bilip de uygulamayanlar var :)
Anladım canım... Sadece 1 günlük böyle oluyorsa sorun yok. Ama perşembe günleri şöyle yapabilirsin: Akşam yemeğinden önce güzel bi ara yaparak, yine akşam abartma ihtimalini düşürebilirsin. Kilo vermeden en etkili öğün bence akşam
TeşekkürlerHaftaya zımbırtı var, ama neticede havalar serin olduğu için sporu bırakmam diyorum. Normalde kilo almış sayılırım ama spor yaptığım için fiziğimi çok beğeniyorum :78:
Aynen öyle, 100 gram bile çok motive ediyor insanı, hele ki 300-400 gram alacağını düşünürken. Nerdeyse tartıya çıkmayacaktım korkudan :))
3-4 gündür giremiyorum nete.çok hastalandım,güçsüz düşmüş vücudumüstüne bide bronşit oldum.dr kızdı her öğünü hiç kaçırmadan etiyle sütüyle yemelisin dedi.nerdese her gece pekmez ve bal y,yorum 4 gündür.hemen çıkmışım 62 lere.ya bir insan nasıl 2 günde kilo alıp verir aklım almıyor.yoksa tartımmı bozuk anlamadım.tüm motivasyonumu kaybettim,çok üzgünüm
ayyy evet kilo alcam diye korkarken vermek ne güzel bir duygu dimiaz olsa bile.....
perşembeleri öğlenden sonraki ara mı 2 tane tutayım ozama.... 5.30 - 6 gibi anca evde oluyorum ogün... saat 4 gibi bir ara yapayım.... ozaman akşamıda hafif atlatmış olurum....
anchusa ben bu hafta kilo bildirimi yapmıycam.. sabah tartıldım alt üst oldum iki kilo fazla çıkıyorum
moralim çok bozuk..
eskiye bakıyoumda hakikatenöğrenmişiz beslenme işini önceden ne yiyeceğimiz bilemezdik.. sağlıklı beslenme isterdik ama bilgisizdik..ben buraya gelmeden önce karbonhidrat ne protein ne bilmezdm ayırt edemiyordum... bide sayısalcı olcam :))) burda sayenizd öğrendim...çok teşekkür ederim....
hepimz öğrendik artık...yeni gelen arkadaşlarada bu öğrendiklerimiz paylaşca daha güzel oldu her şey.....QUOTE]
ben hala bilmiyorum ne yazık ki.ama en azından bir şei yerken akşam bunu yediğimi nasıl yazarım olmaz diyorum kendimi tutuyorum:)buda bir başarı.ama şu aralar doymadığımı hissetmeye başladım.hep yiyesim var.kendimi tutuyorum.oğlum emdikçe acıkıyorum berbat durumdayım.6 aydan sonra kilo almaya başlarsam berbat hissedicem.olmaz almamalıyım offf(
kızlar selammmm!
bir daha fırsatım olmaz, şimdiden kutlamak isterim hepinizin yeni yılını.
tüm sevdiklerinizle beraber, sağlıklı mutlu huzurlu başarılı paralı aşklı kariyerli bol eğlenceli bol dinlenceli şekerrr gibi bir yıl diliyorum sizlere!
ben hala bilmiyorum ne yazık ki.ama en azından bir şei yerken akşam bunu yediğimi nasıl yazarım olmaz diyorum kendimi tutuyorum:)buda bir başarı.ama şu aralar doymadığımı hissetmeye başladım.hep yiyesim var.kendimi tutuyorum.oğlum emdikçe acıkıyorum berbat durumdayım.6 aydan sonra kilo almaya başlarsam berbat hissedicem.olmaz almamalıyım offf(
Dulcicim büyük bir sabırla menülerimizi yorumladın güzel koçluğun için teşekkür ederim Çok haklısın gerçekten ara öğünleri önemsemiyordum bu gruba geldiğimden beri çok dikkat ediyorum sayenizde
Şulecim bugün 40 dk pilates 20 dk zumba yaptım
Rica ederim, zaten bugün menü yazmanızı beklemiyorum. Listeyi pzt-perş yi dikkate alarak yayınladım :86:selam kizlarrrrrr,yilin son gününde herkes iyimi????
anchusa tebrikler haftanin birinciligine....
dulci sanada tebrikler haftanin kocluk görevini süper üstlendigin icin,
ben bugünki menümü yazmasam daha iyi olur!!!!!!!!
herkese simdikten iyi eylenceler ve keyifli bir yilbasi günü gecirmenizi diliyorum,daima saglikli enerji dolu ve mutlu kalin kizlarrrr...
kendinize iyi bakin daha sonra görüsmek üzere hepiniz öpüldünüz
slm kızlar
aranıza katılır katılmaz fena gaza geldimumarım bu gaz geçici olmaz garip bir şekilde sorumluluk hissediyorum buraya girince ve ducicim demek istiyom müsadenle kg vermek aklımdan çıkmıyor bu kahafta anshusa sanırım puan veriyor menulere nese ben yazım kıslar siz daha iyi biliyosunuz
100 dakika yürüyüş ( dün çektiğim mekiklerden üst karın bölgem fena halde acıyor ama yılmadım, bugün çok yürüdüm  )
evet nası buldunuz ? aslında şu şeker sayısını 8 den 4 e 4 ten 2 ye ve 2 den 1 e düşürmem benim içim devrim niteliğindeher ne kadar çayı neredeyse tiksinerek içsemde amma yapacak bişi yok ,yeni yılda herkese sağlık mutluklar diliyorum
Slm kizlar yarin tartilmayi düsünüyorum. Bugün evdeydim is olmayinca cok uyudum ve bir ögün atlattim diyebilirim. 11 bucukda uyaninca.. yediklerim:
kahvalti olarak melemen
ara: bir mandalina
ögle / aksam: 2 kücük gözleme, biri peynirli biri ispanakli
acikirsam yine ya diyet karisimi yada cornflakes yemeyi düsünüyorum. evde kalirsam , kalmazsam degisir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?