50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

100 gr bile olsa kilo vermek çok güzel bir duygu.. insan motive oluyor.... tebrik ederim.....inş haftaya daha çokverirsn...

Anchusa örnek menüleriyle bu haftaki 1. miz oldu. :81: Tebrikler :118: :119: :92:

Ayrıca diğer arkadaşlarımı da kutlarım. Zaten arada çok az fark var :81: :119:

Lachesiscim ne zaman gelirsin bilemediğimden yayınladım listeyi.

Çok güzel yazmışsın şulecim Doğru diyorsun çok şey öğrendik. Bi de bilip de uygulamayanlar var :)

Anladım canım... Sadece 1 günlük böyle oluyorsa sorun yok. Ama perşembe günleri şöyle yapabilirsin: Akşam yemeğinden önce güzel bi ara yaparak, yine akşam abartma ihtimalini düşürebilirsin. Kilo vermeden en etkili öğün bence akşam

Teşekkürler Haftaya zımbırtı var, ama neticede havalar serin olduğu için sporu bırakmam diyorum. Normalde kilo almış sayılırım ama spor yaptığım için fiziğimi çok beğeniyorum :78:

Aynen öyle, 100 gram bile çok motive ediyor insanı, hele ki 300-400 gram alacağını düşünürken. Nerdeyse tartıya çıkmayacaktım korkudan :))

3-4 gündür giremiyorum nete.çok hastalandım,güçsüz düşmüş vücudumüstüne bide bronşit oldum.dr kızdı her öğünü hiç kaçırmadan etiyle sütüyle yemelisin dedi.nerdese her gece pekmez ve bal y,yorum 4 gündür.hemen çıkmışım 62 lere.ya bir insan nasıl 2 günde kilo alıp verir aklım almıyor.yoksa tartımmı bozuk anlamadım.tüm motivasyonumu kaybettim,çok üzgünüm

ayyy evet kilo alcam diye korkarken vermek ne güzel bir duygu dimi az olsa bile.....

perşembeleri öğlenden sonraki ara mı 2 tane tutayım ozama.... 5.30 - 6 gibi anca evde oluyorum ogün... saat 4 gibi bir ara yapayım.... ozaman akşamıda hafif atlatmış olurum....

Geçmiş olsun iyilikmeleğim.... Doktor doğru demiş, kendimize iyi bakmalıyız. Bal pekmek i gündüz yesen de işe yarar. Gece vakti kilo aldırır baya. Senin menülerini hatırlamıyorum, çok mu yetersiz besleniyordun, öğün atlıyordun? Motivasyonunu kaybetme. Burda çok dengeli beslenen arkadaşlar var. Onların menülerine bakarak, sağlıklı beslenerek istediğin kiloya düşersin :)

Evet öyle

Anlaştık, çok iyi fikir. Hafif bi ara yapsan yeterli, akşam eşini sofrada yalnız bırakma

Ben zumbaya başlayayım, 100 gram vermenin şeferine göbek atasım var :118: Görüşürük :80:

Son düzenleme:
anchusa ben bu hafta kilo bildirimi yapmıycam.. sabah tartıldım alt üst oldum iki kilo fazla çıkıyorum

moralim çok bozuk..

benim gecen haftaki dumura uğramış halim gibi=( benimki 2 kilodan da fazlaydı=( nie öyle oldu anlamadım yaa demekki dönem dönem kiloda artış oluo deyip kendimi kandırmaya çalışıorum neyse şu yılbaşı geçsin pazartesi çeki duzen verme zamandır

Dulcicim büyük bir sabırla menülerimizi yorumladın güzel koçluğun için teşekkür ederim Çok haklısın gerçekten ara öğünleri önemsemiyordum bu gruba geldiğimden beri çok dikkat ediyorum sayenizde

Şulecim bugün 40 dk pilates 20 dk zumba yaptım

selam kizlarrrrrr,yilin son gününde herkes iyimi????
anchusa tebrikler haftanin birinciligine....
dulci sanada tebrikler haftanin kocluk görevini süper üstlendigin icin,
ben bugünki menümü yazmasam daha iyi olur!!!!!!!!
herkese simdikten iyi eylenceler ve keyifli bir yilbasi günü gecirmenizi diliyorum,daima saglikli enerji dolu ve mutlu kalin kizlarrrr...
kendinize iyi bakin daha sonra görüsmek üzere hepiniz öpüldünüz

kızlar selammmm!

bir daha fırsatım olmaz, şimdiden kutlamak isterim hepinizin yeni yılını.

tüm sevdiklerinizle beraber, sağlıklı mutlu huzurlu başarılı paralı aşklı kariyerli bol eğlenceli bol dinlenceli şekerrr gibi bir yıl diliyorum sizlere!

:)

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan

canım ben geçen hafta koçtum şöyle bir puanlama yapıyordum.... her öünde 3 grubuda almaya göre puan veriordum....

sebze+karbonhidrat+protein.....

proteinler:süt yumurta yoğurt ayran gibi
karbonhidratlarilav makarna ekmek
hayvansal proteinler:et tavuj balık
birde kuru baklagilller var...

sende menünü oluşturuken bunlara dikkat et...

örnek:mercimekli bulgur pilavı yanında ayran gibi 3 gruptan bir öğe seçerek yap....ben sağlıklı beslenirsin hem doyarsın.....

slm kızlar
aranıza katılır katılmaz fena gaza geldim umarım bu gaz geçici olmaz garip bir şekilde sorumluluk hissediyorum buraya girince ve ducicim demek istiyom müsadenle kg vermek aklımdan çıkmıyor bu kahafta anshusa sanırım puan veriyor menulere nese ben yazım kıslar siz daha iyi biliyosunuz

Kahvaltı: 1 dilim ekmek- 5 gr kadar margarin(çok azdı)-yarım kk kaşar( yarımdan bile azdı) ile yapılmış tost, 1 fincan çay (1 kesme şeker )

Ara: 1 çay bardağı çay ( 1 kesme şekerle )

Öğle: 1 kepçe nohut yemeği, 1 tabak z.y yaprak sarma, çok az turşu (çok doyurucuydu sarma biraz fazla kaçtı ama çok acıkmıştım sabah çok erken aatte kahvaltı yaptım ve bunları öğleden sonra yiyebildim ama ana öğün tabiki )

Ara: 1 çay bardağı çay ( 1 kesme şekerle ), 1 mandalina

Akşam: 1 fincan çay (1 adet kesme şekerle ) ve 4 börek ( parçalar çok küçük ) ( akşamı daha yemedim acıkınca biraz yiycem böreğim 2-3 te olabilir )

Ara: 1 adet maden suyu (içmedim içicem)

100 dakika yürüyüş ( dün çektiğim mekiklerden üst karın bölgem fena halde acıyor ama yılmadım, bugün çok yürüdüm  )

evet nası buldunuz ? aslında şu şeker sayısını 8 den 4 e 4 ten 2 ye ve 2 den 1 e düşürmem benim içim devrim niteliğinde her ne kadar çayı neredeyse tiksinerek içsemde amma yapacak bişi yok ,yeni yılda herkese sağlık mutluklar diliyorum

Slm kizlar yarin tartilmayi düsünüyorum. Bugün evdeydim is olmayinca cok uyudum ve bir ögün atlattim diyebilirim. 11 bucukda uyaninca.. yediklerim:
kahvalti olarak melemen
ara: bir mandalina
ögle / aksam: 2 kücük gözleme, biri peynirli biri ispanakli
acikirsam yine ya diyet karisimi yada cornflakes yemeyi düsünüyorum. evde kalirsam , kalmazsam degisir tabi

Rica ederim
Rica ederim, zaten bugün menü yazmanızı beklemiyorum. Listeyi pzt-perş yi dikkate alarak yayınladım :86:

İstediğin şekilde hitap edebilirsin tabi Bu haftaki koç aygirl olacak sanırım. Bu sabah tartıldıysan kilo anchusaya özelden mesaj atarak bildirirsin

Margarin yerine tam yağlı yumuşak beyaz peynir öneririm... Yavaş yavaş yeşil çaya geçiş de yap istersen :) 1 adet şekerle ara yapmış mı saysam o zaman seni :)) Çok fazla şeker içiyorsun dolayısıyla çok fazla şeker tüketmişsin bugün. Yavaş yavaş bu alışkanlığın da değişecektir, çünkü sağlıklı bişi değil. Öğleden önce güzel bi ara yapsaydın, öğleyin çok fazla yemezdin ama çok da önemli değil, öğle yemeklerini yakmak için çok vakit var nasılsa... Akşam menüne salata veya ayran/ yoğurt eklemeni öneririm. Bu haliyle 8 puan veriyorum :81: En önemli kurallardan biri gün içinde aç kalmamak, aralarını ona göre ayarlamanı öneririm. Anchusanın menülerini incele ilk fırsatta. Sporun çok güzelmiş :81:

Şeker için ayrıca tebrikler, sevmemen daha iyi, çok fazla siyah çay içme, yeşil çay daha sağlıklı. Kilo vermeye de yardımcı hem Tabi onu da abartmadan içmeli.

Daha gün uzun, yersin bişiler Zaten listeyi pzt- perş e göre yayınladım. Gelecek hafta koç sensin di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…