Güüüüüüünaaayyyddıııııııııııııııııııınnnnnnnnn kııızlaaaaaaaaaaaaar
yılın son günüüüüüüüüüüüüüü enerjimizzzz sonsuz olsuuuuuuuuuuun
yeni yıla nasıl girersek tüm yıl öyle geçer derler bu koca bi YALAAAN
ama olsunnnnn biz yinede çok enerjik mutlu huzurlu hoppala zıppala girelimmmm
bugunluk kiloları dert etmeyeeeliiiiiim
yiyelim içelim eğlenelim düşünmeyelim
nasıl olsa el birliğiyle biz bu kiloların üstesinden geliriiiz
hepimiiizeee mmuuutlu sağlıklı bir yıl diliorum
ve oynuorummmmm
Rica ederim
Rica ederim, zaten bugün menü yazmanızı beklemiyorum. Listeyi pzt-perş yi dikkate alarak yayınladım :86:
İstediğin şekilde hitap edebilirsin tabiBu haftaki koç aygirl olacak sanırım. Bu sabah tartıldıysan kilo anchusaya özelden mesaj atarak bildirirsin
Margarin yerine tam yağlı yumuşak beyaz peynir öneririm... Yavaş yavaş yeşil çaya geçiş de yap istersen :) 1 adet şekerle ara yapmış mı saysam o zaman seni :)) Çok fazla şeker içiyorsun dolayısıyla çok fazla şeker tüketmişsin bugün. Yavaş yavaş bu alışkanlığın da değişecektir, çünkü sağlıklı bişi değil. Öğleden önce güzel bi ara yapsaydın, öğleyin çok fazla yemezdin ama çok da önemli değil, öğle yemeklerini yakmak için çok vakit var nasılsa... Akşam menüne salata veya ayran/ yoğurt eklemeni öneririm. Bu haliyle 8 puan veriyorum :81: En önemli kurallardan biri gün içinde aç kalmamak, aralarını ona göre ayarlamanı öneririm. Anchusanın menülerini incele ilk fırsatta. Sporun çok güzelmiş :81:
Şeker için ayrıca tebrikler, sevmemen daha iyi, çok fazla siyah çay içme, yeşil çay daha sağlıklı. Kilo vermeye de yardımcı hemTabi onu da abartmadan içmeli.
Anchusa örnek menüleriyle bu haftaki 1. miz oldu.:81: Tebrikler :118: :119: :92:
Ayrıca diğer arkadaşlarımı da kutlarım. Zaten arada çok az fark var :81: :119:
Lachesiscim ne zaman gelirsin bilemediğimden yayınladım listeyi.
Ben zumbaya başlayayım, 100 gram vermenin şeferine göbek atasım var :118: Görüşürük :80:
Daha gün uzun, yersin bişilerZaten listeyi pzt- perş e göre yayınladım. Gelecek hafta koç sensin di mi?
tamam ducicim ,kg bildirimi yaptım o zaman bu haftaki önerilerin için teşşekkür ediyorum,bugün çayı çok içtim malesef ama bugüne özel oldu,günde 2 fincan içsem toplam 2 kesme şeker almış olurum o da çok olmaz değil mi, şu yeşil çayı inan hiç sevmiyorum ama onuda içicem, gün içinde okulda olunca öğünleri aksatmak biraz kaçınılmaz oluyor ama ben en iyisi çantama süt ve meyve atım dursunlar onları kullanırım gerekince,merak ettim senin boyun kaç bayağı kg vermişsim maşallah hedefine yaklaşmısın tebriklerdarısı başıma
Selam kızlar, selam Dulci
Bugün yine iğrenç bir menüyle karşınızdayı malum yılbaşı
sabah:1 dilim çavdar ekmeği.6 taze zeytin.1 parça beyaz peynir
Ara:1 paket bisküvi
Öğlen:Uyudum saat 4 de uyandım.5 de yemeğimi yedim
1 tabak bulgur pilavı.Biraz yaprak sarma (Fazla kaçtı sanırım)
Ara:1 bardak maden suyu
Çerez bisküvi sarma falan yerim
woow
anchusacim tebrikler
anladim canim, zaten haftasonu puanlandirmamaktan yanayim ben :)
aa evet galiba bendim senden sonra dimi :44:
Aygirlcüm seni de tebrik ederim, erbesenle 2. liği paylaştınız
Öyle hatırlıyorum. Bakalım nasıl bi koç olacaksın
Tesekkür ederim Dulcim
Ben de merak ediyorum, nasil nir koc olucam acabaPazartesi basliyor kocluk dimi ?
Yarından itibaren başlıyor, bugün benim sonAma tabi haftasonu çok yazan olmuyor menü.
Rica ederimÇok olur mu emin değilim... ben küçüklükten beri şekersiz içtiğimden (öyle seviyorum) benim için burdan konuşmak daha kolay Yeşil çayı ben ilk yaseminlisiyle sevmiştim, bi de onu deneyebilirsin, ya da çubuk tarçın ve karanfille de çok leziz oluyor bence :)
Okulda dediğin gibi meyve süt veya kuru meyve ve kuruyemiş de çok güzel olur. Daha sağlıklı beslenmiş olursun böylece.
Boyum 1,57-1,58 53 kilodan aşağı nasıl olurum bilmiyorum (61 den 53 e düşmüştüm şubat mayıs arası, sana söylediğimden emin değilim, ama şu anki kilomdan da gayet memnunum :86: Senin boyun kaçtı, kilo hedefin?
kızlar..... regli olcam ama hiç bir yerim ağrımıyor şişliğim yok diyordumya sebebii buldum....
ben hergün yeşil çay içindede çok az mate funda biberiye karışımı vardı.bunları içiyorum her akşam...bu yüzden hiç vucudum su tutmadı tartıdada bunu fark ettim. regliyim 300 gr verdim bu hafta
ben 53 kg yada razıyım hedefi yüksek tuttuyum diye hedefim 50ama 7kg vermek bilmiyorum bana şuan çok uzak geliyor ah bi 4-5 versem oda iyi olcak,tatlım boyun 163 kg da 57 ha bide bedenimin önünde balkon var :78:,ne giysem fırlıyor göbeğim gören 5 aylık hamile sancak,birde eski kıyafetlerimin içine zor giriyorum bazı pantolanlarımın içineyse hiç giremiyorum,bu yüzden zayıflamaya karar verdim zaten ,önceden zayıftım kansız dım şimdi balık etli oldum kansızlık gitti balkonlu oldum,biz kadınların derdi ve takıntıları bitmiyor işte özellikle benim,şu yeşil çay olayını yarın çıbuk tarçınla deniycem tarçın şekerli sayılır aramo katar çaya, ben ablama koçluk yaptım 20 kg verdirdim erkek arkadaşıma daha yeni 2.5 ayda 10 kg verdirdim lokmalarını saydım resmen ama çokta bilinçli değildi malesef allahtan sağlıkları iyi sıra kendi lokmalarıma geldi onlarıda sayıcam
ayy beni anattin sanki. göbekten kilo almak ne kötüymüs..
evet malesef öyle,bıktım artık hamile kıyafetine benzeyen göğüs altından itibraren bollaşan şeyleri giymekten,resmen saklıyorum aman kimse görmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?