50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen, tamam o tarzda Allahtan cok kiyafet var ama yter artik dimi. sen normal gömlek giyebiliyor musun ?

giyiyorum canım,ama ince badilerden kaçıyorum tüm hızımla,karnım dümdüzkende yemek yediğimde göbek var gibi çıkardı,anam şimdi hepten çıkıyo,kamufle kamufle, ikimizede hatta hepimize göbeksiz yıllar kızlar

ayy umarim hepimiz kurtuluruz su göbeklerden.
bende de öyle yiyince cikardi simdi yemeden de cikik .. benim birde gögsümün altinda basliyor kilo alma kismim belimde kaybolmustu yeni yeni cikiyor ortaya yavas yavas. iyice kütük olmustum

arkadaslar herkesin yeni yili kutlu olsun,saglikli,mutlu ve huzurlu yeni bir yil gecirmenizi temenni ediyorum,hersey gönlünüzce ve hayirlara vesile olsun.......
selamlar:79:

4 kg kalmış tatlım verirsin onlarıda, ondan sonra fit , ben daha yolun başındayım, yılbaşı beni mahfetti akşama kadar ne güzel sabrettim gece 2 küçük parça börek, çikolata,ve formun mısır patlağı gibi bişeyi varya ondan yedim, ama bugün telafi ediyorum az önce sıkı bir kahvaltı yaptım aralarımıda kaçırmıycam evdeyim bugün ve kalan ana öğünlerde az yiycem, efem kahvaltımı yazıyım
kahvaltı :
4 küçük parça börek ( elde açılmış bir adet yufkadan yapılmıştır 4 üde ama söz bugün başka unlu birşey yemiycem)
1 fincan çay ( 2 kesme şeker attım tek şeker çok kötü oldu ama başka çay içmiycem,tarçınlı yeşil çay içerim onada şeker atmam)
7 tane yeşil zeytin( çekirdekli ve çok küçüklerdi )
1kk beyaz peynir
4-5 tane küçük turşu biber( ne adanalıyım ne urfalı eskişehirliyim bu acı sevdam nereden geliyor bütün aile çözemedik )
işte bu kadar , daha ne olsun dimi , ama diğer öğünleri harbiden az az geçiştirerek halletcem,görüşmek üzere kızlar:79:

selam hanımlar.dünkü menümü yazmak istiyorum.kendimi fazla sıkmadım fazlada abartıya kaçmadığımı düşünüyorum
kahvaltı:1 kk beyaz peynir,2 dilim kızarmış ekmek,1 haşlanmış yumurta,domates salatalık
ara:1 dilim tam buğday ekmeğine az salça sürüp yedim
öğle:1 kase yy sütle hazırlanmış müsli yarım pikolata
araikolatanın diğer yarısı:)
akşam:1 kepçe pilav az tavuk,1 kepçe tavuk çorbası
veee malum yılbaşı dolayısıyla 1 avuç kadar çerez yedim ama 3 bardak kola içtim((

aklımdayken bu sabahki kahvaltımıda yazayım sonra unutuyorum
2 bardak açık ve şekersiz çay,1 dilim tam buğday ekmeği,3 çubuk patates kızartması:))aylar varki yemiyordum olsun o kadar:),az omlet,1 kk kadar peynir domates,2 siyah zeytin
ara:az öncede yarım avuç leblebi yedim şu andada yeşil çayımı yudumluyorum

selam şekerler dünkü menüm

sabah
1 avuç antep fıstığı ve yeşil çay

öğle
haşlanmış tavuk ve yoğurt

ara
meyve

akşam
1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
5 parça yağlama (kayserinin özel yemeğidir)

ara
1 dilim pasta az kuruyemiş ve cips ,fanta , meyvesuyu

mehabaaaaa...............

Yepyeni bir yılın ilk günü.....

Herkesin bu yılda istedigi herseyin olmasını dilerim.....

Sevgiler...

merhaba herkese...... ben selam atana kadar akşam olmuş valla.... temizlik falan yaptım şimdide akşam yemeğini hazrlıyorum... sizlerde ne var ne yok görüşmeyeli.....

umarim veririm. ben dün aslinda abartmadim, ama öglen aksam arasindaki yedigim 2 kücük gözleme hemencik oturmus, sabah tartildim ve yarin tekrar tartilmayi düsünüyorum belki 100 gram azalirim ümidiyle..

basarilar diliyorum canim pazartesi puanlama basliyor yine azaltmaya basla

bence mümkün olduğu kadar az tartıl yani haftada 1-2 defa,sonuçta vücut su topluyı,atıyo,kabız oluyorz bir sürü faktör var sen daha iyi bilirsin, 2 gözlemeden bişey olmaz telafi edersin , puanlama pazartesi başlıyorsa son kaçamakları yapsak mı ne bugün ve yarın ..

zaten normalde sirf cuma günleri tartiliyorum, ama cuma yapamayinca cumartesi tartilayim dedim moralim bozuldu. iki gözlemeden cidden bisey olmamali ama ben hamur isinin bende direkt oturdugunu farkettim kendimde, bu genellikle öyle. kacamak yapalim ama ufak ufak abartmadan :)

İyi akşamlar herkese nasılsınız?Umarım herkes iyidir.Eğlenceli bir gecenin ardından yep yeni huzurlu sağlıklı bir güne başladık değilmi.Eeee artık kilolar daha çabuk gidecekler inş. :)

naber ca_cansu nasılsın????

İyim şule sağol sen nasılsın neler yapıyorsun yeni yılın nasıl geçti canım?

bende iyiym tv izliyorum....evdeydik ptt yaptık...her gün olduğu gibi :))))

Allah tan bu sene tv de izlicek bir şeyler vardı hiç sıkılmadık...1.30 gbide yattık zaten.... sabahta geç kalktık... haftasonu kahvaltısı derken bide temizlik yaptıp akşam oldu hemen..... havada buz gibi zaten kafanı çıkartamıyorsun...akşama kadar evde oturuyorsun....

Valla biz tvde de bi şey bulamadık izliyecek 12.30 da yattık annemle bbamda dışarıda olnca sıkldık sanırım sıkıcı geçti bize yeni yıl yani canım. :)
Neyseki bugün güzel geçti.
Canım ben uyuyorum sana iyi geceler görüşürüz yine.

bizde dün çocuklar duymasın izledik biraz film izledik,sonrada yahşi cazibeye baktık..... şimdide yeni bölümü var gene onu izliyoruz :))) iyi bari bugünün güzel geçmiş neyseki...

iyi geceler canım görüşürüz.....

.......................

Son düzenleme:
herkese selam,
herkesin yeni yilini kutluyorum,saglik,mutluluk,huzur ve bol sans getirmsini diliyorum......
iyi geceler tatli rüyalar:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…