bende iyiym vakit geçiriyorumi işte... ayyy iddalı değil beee...takır tukur gidior benim sporlar...ite kaka valla...
selam kızlar nasılsınız, ben 3-4 gündür çok yedimtartıda 1-1.5 kilo kadar fazlayım
bende iyiym vakit geçiriyorumi işte... ayyy iddalı değil beee...takır tukur gidior benim sporlar...ite kaka valla...
selam kızlar nasılsınız, ben 3-4 gündür çok yedimtartıda 1-1.5 kilo kadar fazlayım
kizlar slm bugün stepperimle cok vakit gecirdim hatta simdi yine biraz yapicam costum
bugün kizartma sebzeler yedim de cok suclu hissettim, fena halde telafi icin tepindim :)
sabah 300 kalori yakmistim ama gel görki aksama dogru o kizartmalarla fena halde
yeni bir hafta yeni bir ümit canim
İyiyiz lachesiscim, Bu hafta dikkat edip dengelersin sen de :13:
hafta içi dengelersin az yersin sorn olmaz sıkma canını...
.
inşallah kızlar ya, ben ne yapıcam boğazımı ya offf
iyiki doğdun gzmnc sevdiklerinle nice mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim
Haftasonu genelde böyle oluyor
GZMNC doğum günü kutlu olsun, her şey gönlünce olsun
inşallah kızlar ya, ben ne yapıcam boğazımı ya offf
hafta içi dengelersin az yersin sorn olmaz sıkma canını...
hadi hayırlı olsun ozama.....az daha yap stepperini ozaman.... bu hafta sor liseside görebilcez desene seni.....
evet canim kesinlikle varim bu hafta spor listesinde. olmaliyim.. zaten gicik oldum enerjimi bu sekilde atayim :88: begendigim salak oglan yilbasi partisinde bir kizanumarasini vermis. ondan vazgecmeliyim inadina incecik güzel olayim ki kaybeden o olsun
Lachesiscim senin şu an sadece 1 - 2 kilo fazlan var, o yüzden rahat ol. İstediğin zaman güzel besleneceği sen de biliyorsun. Yeni, haftasonu derken biraz fazla yedin, haftaiçi toparlarsın :119:
evet canim kesinlikle varim bu hafta spor listesinde. olmaliyim.. zaten gicik oldum enerjimi bu sekilde atayim :88: begendigim salak oglan yilbasi partisinde bir kizanumarasini vermis. ondan vazgecmeliyim inadina incecik güzel olayim ki kaybeden o olsun
Güle güle, bol kalori harcaya harcaya kullan stepper ını
Kimmiş o salak oğlan :76: Şimdiden senin gibi pozitif enerjili cıvıl cıvıl bi kızı kaybetmiş :76: Sonraki çıtır halini bilemicem
Tamam nutella, 55 ol, sanki zor di mien az 55 olmam lazım kuşum ya55.6 yı gördüm sonra geri aldım salak gibi of of, neyse demoralize olmayayım devam ediyim
sagol canim umarim hevesim kalici olur ..
salagin teki iste. gicik oldum haa.. kac yilda bi birinden hoslanayim dedim buda böyle cikti.
sonra o gelmeli ben ama almiym canim demeliyim o kadar citir olmaliyim canim , verin gazi
en az 55 olmam lazım kuşum ya55.6 yı gördüm sonra geri aldım salak gibi of of, neyse demoralize olmayayım devam ediyim
amannn boşver sen onu, ama bunun seni gaza getiriyor olması güzel tabi:)
Tamam nutella, 55 ol, sanki zor di miKarar verip isteyince kilo vermek çok basit :118: Çok şükür sağlık problemimiz de yok o konuda. Yarından itibaren dikkat et yediklerine, menülerini de yaz sana bi güzel kızalım
kilolari verirsin eminim..
bosverdimdövsem kilo verirmiyim ki ?
Bilmiyordur canım senin ondan hoşlandığını, bu kadar da kızma çocuğuaParti heyecanıyla insan doğru karar verebilir mi hiç :76:
Ben yavaştan filme başlıyorum kızlar, iyi geceler
eheh valla bilemem, uğraşmaya değmez bence:) güzelliğinle döversin sen zaten onu kuşum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?