herkese sela:81:m,
herkesin yeni :81:yilini kutluyorum,saglik,mutluluk,huzur ve bol sans getirmsini diliyorum......
iyi geceler tatli rüyalar:79:
selam kızlar nbr
ben hala şu depresifhalimden kurtulamadım malesef ama neolursa olsun pazartesi yani yarın yine spora başlamam lazım adet im daha bitmedi ama spor yapamıcak kadar kötü değilim şükür
1 haftadır diremedim kk ye ama kimsecikler yokluğumu farketmemişküstüm
neyse ben gidip yatim biraz hazır ev boşken kafamı dinlim azıcık canım çok sıkkın çok ooooof of
nolcam ben böyle hep sıkıl hep sıkıl ne yapsam da kendime gelsem ay kendimden nefret etmeye başladım artık
neyse ben kaçar bye bye
merhabaaaaa..................
bugün çok çok çoook güzel1 yaş daha yaşlanıyorum :)) tadını çıkarmalıyım değil mi ama :))
Öpüldünüsssss..................
Bugün senin günün eglence varmi canim ? Pastamizi isteriiiiiiz
:)) gün uzun bilmiyorumAcık pastane gibi biryer bulabilirsek alcam pasta ama bakalım....
merhabaaaaa..................
bugün çok çok çoook güzel1 yaş daha yaşlanıyorum :)) tadını çıkarmalıyım değil mi ama :))
Öpüldünüsssss..................
evebu haftamızın 1.si DULCİNEA.... tebrikler tatlımmm......süpersin... geçtin hepimizi...
evebu haftamızın 1.si DULCİNEA.... tebrikler tatlımmm......süpersin... geçtin hepimizi...
Tebrikler Dulci
neden kimse menüsünü yazmıyor?:26:
Haftasonu genelde böyle oluyor
GZMNC doğum günü kutlu olsun, her şey gönlünce olsun
ben 53 kg yada razıyım hedefi yüksek tuttuyum diye hedefim 50ama 7kg vermek bilmiyorum bana şuan çok uzak geliyor ah bi 4-5 versem oda iyi olcak,tatlım boyun 163 kg da 57 ha bide bedenimin önünde balkon var :78:,ne giysem fırlıyor göbeğim gören 5 aylık hamile sancak,birde eski kıyafetlerimin içine zor giriyorum bazı pantolanlarımın içineyse hiç giremiyorum,bu yüzden zayıflamaya karar verdim zaten ,önceden zayıftım kansız dım şimdi balık etli oldum kansızlık gitti balkonlu oldum,biz kadınların derdi ve takıntıları bitmiyor işte özellikle benim,şu yeşil çay olayını yarın çıbuk tarçınla deniycem tarçın şekerli sayılır aramo katar çaya, ben ablama koçluk yaptım 20 kg verdirdim erkek arkadaşıma daha yeni 2.5 ayda 10 kg verdirdim lokmalarını saydım resmen ama çokta bilinçli değildi malesef allahtan sağlıkları iyi sıra kendi lokmalarıma geldi onlarıda sayıcam
tebrik ederim:)
ooooo kızlar nbr???
İyidir şulecim, senden naber?? Bu hafta spor konusunda iddalı mısın? :)) Bu hafta arkadaşıma gitme ihtimali olduğundan çok iddalı değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?