50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nbr

ben hala şu depresifhalimden kurtulamadım malesef ama neolursa olsun pazartesi yani yarın yine spora başlamam lazım adet im daha bitmedi ama spor yapamıcak kadar kötü değilim şükür

1 haftadır diremedim kk ye ama kimsecikler yokluğumu farketmemiş küstüm
neyse ben gidip yatim biraz hazır ev boşken kafamı dinlim azıcık canım çok sıkkın çok ooooof of

nolcam ben böyle hep sıkıl hep sıkıl ne yapsam da kendime gelsem ay kendimden nefret etmeye başladım artık

neyse ben kaçar bye bye

merhabaaaaa..................

bugün çok çok çoook güzel 1 yaş daha yaşlanıyorum :)) tadını çıkarmalıyım değil mi ama :))

Öpüldünüsssss..................

kilo durumun nasil canim ? senin yoklugunu farketmez olur muyuz, hatta lafin bile gecti. stepper ile ilgili arkadaslarla yazisirken sana sormali diye.

senin canin niye SIKKIN, hayrola ?? adetten olabilir canim o kadar takma, pozitif düsün...

merhabaaaaa..................

bugün çok çok çoook güzel 1 yaş daha yaşlanıyorum :)) tadını çıkarmalıyım değil mi ama :))

Öpüldünüsssss..................

doğum günün kutlu olsun......... sevdiğinle sağlıklı mutlu nice yaşlara......

Son düzenleme:
yürüyüş ( 60 dk= 6p ) fitness (60 dk=10 p) pilates (60dk=8p)
…… Pzt Pzt Pzt Salı Salı Salı Çrş Çrş Çrş Prş Prş Prş Cum Cum Cum
yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns TOPLAM
dulcina 15 70 60 40 40 38
airlikfeer 30 30 30 30 35 24
hatice_84 60 60 40 20 21
lachesis 40 20 25 25 30 19
şule 30 60 20 13
erbesen 30 45 40 12
intlogistics 30 3

evebu haftamızın 1.si DULCİNEA.... tebrikler tatlımmm......süpersin... geçtin hepimizi...

Son düzenleme:
ooooo kızlar nbr???

O zaman çok fazla fazlalığın yokmuş, esas ihtiyacın olan şey spor o halde :118:

Hala dikkat et kansızlık konusunda daisycim, özellikle bu sıralar ekstra dikkat et... kilolu bi insan da kansız olabiliyor neticede.

Ablanı da erkek arkadaşını da seni de ayrı ayrı kutlarım Sen bu işi zaten yeterince biliyorsun demek ki... :81:

İyidir şulecim, senden naber?? Bu hafta spor konusunda iddalı mısın? :)) Bu hafta arkadaşıma gitme ihtimali olduğundan çok iddalı değilim

bende iyiym vakit geçiriyorumi işte... ayyy iddalı değil beee...takır tukur gidior benim sporlar...ite kaka valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…