50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Orange ıle temmuz annelerı topigınde yazıstık bugun. Ya bende bulantı hala devam edıyor maalesef. Bende kesılecek dıye umuyodum. Senınkıde zor.evde yemek yapamıyosundur kokudan. Yıyememek de kotu tabı. Ama bende ıstahda bol bulantının yanında

cnm biz de kola icmiyoruz,
hazir m.suyu icmeyiz
kizartma, cips, biskuvi, fast food yemeyiz
ama sifir yag, sifir tuz, herseyin diyeti seklinde beslenmiyoruz
sutlu tatli yeriz mesela, 1-2 kare bitter yeriz arada

cnm sen gunluk menulerini yaz daha iyi degerlendiririz, seni de daha iyi anlariz cnmm

cnm cubuk karaker, leblebi iyi geliyor bulantiya..

ben de agustos annesi olucam kismetse.

cnm evet pek yemek yapamiyorum. sadece corba ve yagsiz makarna yapabiliyorum.
arada annem cagiriyor sagolsun, ya da boyle seylerle idare ediyorum.
bu aralar esim mesaiye kaliyor, yiyip geliyor
o yuzden rahat

sonra da yine kendim yaparim yemegimi diyorum ama biraz daha duzelirsem , bakalimm

Öyle zaten çok takıntılıyım hastalık resmen bu biliyorum yazayım günlük menümü :

Sabah (okula gittiğim için acele bir şekilde)
( Hafta İçi) Bazı sabahlar 1 kase cornflakes ya da 1 kk (belki o kadarda yoktur) diyet peynir 1 ya da yarım domates yarım biber yeşillik varsa eğer çok az yeşillik maydonoz filan en fazla 1 dilim kepek ekmek bu kadar

Ara
Yarım litre süt (biliyorum çok fazla ) ya da bir elma

Öğle
kahvaltıyı sabah yapamadığım için kahvaltı yapıyorum örneğin;
1 domates, 1 kk diyet peynir, 1 ya da 2 dilim kepek ekmek, salatalık ve canım isterse yeşillik(maydonoz, marul, dereotu vb.) bir de 1 damla bile yağ olmadan tavada yumurta (bazen yumurtayı yemiyorum)

Ara
1 elma ya da mandalina veya biraz kuruyemiş (genelde leblebi )

Akşam (saat 7 olmadan yerim 7 den sonra su dışında bir şey tüketmem)
Genelde çorba az kalorili olduğu için çorba yerim salata hemen hemen her gün ve en fazla yarım dilim kepek ekmek bu kadar .. .

Kızlar ya bu akşam börek var ıspanaklı sizce yiyeyim mi bir dilim canımda çok istiyor ama korkuyorum kilo alır mıyım bir de ben bu gün 3-4 haftadan sonra ilk defa çikolata yedim ve yarım litre süt içtim birazda kuru üzüm of çok oldu ama kaç aydır (yılbaşında biraz) hiç kaçamak yapmamıştım

canim sen fazla takinti yapiyorsun...

bir kere dogru duzgun protein iceren gida almamissin..

vucudun gunluk olarak belirli proteine karbonhidrata mineral ve vitaminlere ihtiyaci vardir...acikcasi herseyden kararinca (cips kola hamburger gibi hazir yiyecekler ve katkili icecekler disinda) yedigin surece ve spor yaptigin surece kilo almazsin............

selam canım boyun ve kilon gayet normal görünüyor niye zayıfmak istiyorsun..

selaaaaaaaaaaam cnmmm
hoşgeldiiiiiiin dicem ma aben baya geç görmüşüm:26:
işler yoğun çalışmaya devam yeni yeni bilgiler öğrenıoruzz sağlıkla ilgili
mesela yemek yerken su içmek mide genişletirmiş ve sıcak su mideden 80 dk da boşalırmış soğul 20 dk da falan filan amaç aynı konular farklı sohbet muhabbet sen nasılsın ?
ultrasona ne zaman giriosunbebişi ne zaman görebilcezzz

[QUOTE

menün çok güzellll tebrik ederim.... akşama yemeğinden sonra ara yapacakmısın yaptıysen bildir puanını vereyim.....

aralarda biskuvi yerine meyve yersen daha güzelolur......

puanın 9[/QUOTE]

aksam yemeqınden snr ara ypmıorum yazdıqım qıbı fazla kacırdıqım için

Son düzenleme:

duzelıceksın tabı peppercım.benım kuzenımde ılk hamılelılıgınde aynıydı,mutfaga gıremezdı.ama 2. 3 aydında duzeldı durumu. Ne guzel aslan burcu olcak bebısın.tabı bana gore guzel.bende benımkının temmuz 26 ya denk gelmesını ısterdım,benle aynı gun olurdu ama doktor 11 temmuz dedı.yengec olcak yanı.duygusal yengec :)

selam cnm :82: takıntılıyım çünkü ve korkuyorum en ufak bir şeyde kilo aldım gibi hissediyorum

sana yazılan yorumları şimdi gördüm..herkese katılıyorum.o zaman burada senin o takıntıdan kurtulmana yardımcı olalım.hergün yedklerini yazıp degerlendirmeye kulak verirsen daha sağlıklı beslenip takıntından kurtulursun inşallah..

selaaaaaaaaaaam cnmmm
hoşgeldiiiiiiin dicem ma aben baya geç görmüşüm:26:
işler yoğun çalışmaya devam yeni yeni bilgiler öğrenıoruzz sağlıkla ilgili
mesela yemek yerken su içmek mide genişletirmiş ve sıcak su mideden 80 dk da boşalırmış soğul 20 dk da falan filan amaç aynı konular farklı sohbet muhabbet sen nasılsın ?
ultrasona ne zaman giriosunbebişi ne zaman görebilcezzz

koçum dünkü menüme yazdıklarında çok haklısın..bugün ben oruç tuttum. aralarım falan yok tabi ama inşallah begenirsin..
SAHUR:
1 br su
2 dilim kepek ekmek
maydonozlu peynirli 1 yumurtadan omlet
az sütüzeri ve bal
çok az krem peynir
1küçük kase portakallı muhallebi (az şekerli)
birkaç çubuk kraker
küçük br şekersiz çay

AKŞAM:
1 br ılık su
1 tabak sütlü şehriye çorbası
1 yumurta sarısı 1 lokma ekmek
(1 SAAT SONRA)
biraz yeşil fasülye ve
yeşil mercimekli bulgur pilavı
biraz salata yicez inş.
ARADA meyve ya da yoğurt yerim yarın yazarım akşamdan sonrasını ve sporu..

kızlar ben size bir şey soracağım şimdi yemekte ıspanaklı börek var hani şu gül börek varya ondan yanında da tuzsuz yağsız ayran filan içsem olur mu sizce yoksa kilo aldırıcı mı işin kötüsü bu günde uzun bir aradan sonra ilk defa (3-4 hafta) çikolata yemiştim keşke yemeseydim börek yiyeyim mi şimdi sizce yoksa başka bir şey mi

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, bugün yediklerim;

sabah;
1 dilim tam buğday ekmeği, kk peynir, küçük bir domates, 2 zeytin, 1 çay kaşığı bal, şekersiz çay

ara:
1 mandalin

öğle:
Çorba, 1 dilim ekmek, salata

ara:
1 avuç fındık

akşam:
küçük bir kase çorba, 2 kaşık mantı,
canım çok tatlı istemişti dayanamadım fırın sütlaç yedim

akşam arasında 1 portakal yemeyi düşünüyorum...

Bugün çok yoruldum, spor yapamıycam

ben olsam yerdim ama sonrasinda cok kilo aldigini dusunup (ki bence olmaz oyle birsey) aclik rejimine girme de....

menuleri takip edersen kimse ac kalmiyor.. hatta bazen özel sebeplerden bir gunu cok az beslenerek gecirdigimizde kocumuz hemen bize kiziyor...

burada amac sadece kilo vermek degil, saglikli kilo vermek...

peki o zaman bende birisi ye desede yesem diye bekliyordum açıkcası

Bence yiyceksen küçük bir parça börek ve yanında bolca ayran içebilirsin...Çünkü ben canımın istediğini yemediğim zaman başka bir şey yesemde yediklerimden tatmin olmuyorum, sonrasında daha fazla yiyorum...Ama yinede sen bilirsin karar senin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…