biliyorum kızlar söylediklerinizin ne kadar doğru olduğunu zaten ama mesela sütü o yüzden sordum çünkü çok severim sık tüketirim :81:
Ama zaten sağlıksız beslenmiyorum ki sadece tuz, şeker, un vs. yok hazır meyva suyu ve kola yok meyve yerim zaten ara öğünlerde elmayı severim mesela abur cubura herkes gibi bayılırım ama en son ne zaman bisküvi vs. yediğimi hatırlamıyorumkola cips yok :26:
bu kadar yani sizce sağlıksız mı :18::18::18::18:
Orange ıle temmuz annelerı topigınde yazıstık bugun. Ya bende bulantı hala devam edıyor maalesef. Bende kesılecek dıye umuyodum. Senınkıde zor.evde yemek yapamıyosundur kokudan. Yıyememek de kotu tabı. Ama bende ıstahda bol bulantının yanında
BRAVO CNM
BEN TEAKP ETMEYELİ EPEY ZAYİFLAMİSSİN
canim,
seni fazla takintili gordum ben.
yasinin kucuk oldugunu tahmin ediyorum, o yuzden bir abla gibi uyarayim canim seni, bak bu kadari iyi degil; anoreksik olursun sonra, turlu hastalik kapini calar Allah korusun.
47 kilo birinin diyet peynir yemesi hic mantikli dedil
3-4 haftada bir cikolata yemek ne demek
z.yagi saglikli biseydir vucudumuza girmesi lazim
tuza da , sekere de ihtiyacimiz var belli olculerde,
hele ki sen sut kilo aldirir mi diyecek duruma gelmissin
cnm dikkat et kendine,
buraya gunluk menulerini bi yaz bakalim biz degerlendirelim
aynada kendini sisman mi goruyorsun canim ??
Öyle zaten çok takıntılıyım hastalık resmen bu biliyorum yazayım günlük menümü :
Sabah (okula gittiğim için acele bir şekilde)
( Hafta İçi) Bazı sabahlar 1 kase cornflakes ya da 1 kk (belki o kadarda yoktur) diyet peynir 1 ya da yarım domates yarım biber yeşillik varsa eğer çok az yeşillik maydonoz filan en fazla 1 dilim kepek ekmek bu kadar
Ara
Yarım litre süt (biliyorum çok fazla) ya da bir elma
Öğle
kahvaltıyı sabah yapamadığım için kahvaltı yapıyorum örneğin;
1 domates, 1 kk diyet peynir, 1 ya da 2 dilim kepek ekmek, salatalık ve canım isterse yeşillik(maydonoz, marul, dereotu vb.) bir de 1 damla bile yağ olmadan tavada yumurta (bazen yumurtayı yemiyorum)
Ara
1 elma ya da mandalina veya biraz kuruyemiş (genelde leblebi)
Akşam (saat 7 olmadan yerim 7 den sonra su dışında bir şey tüketmem)
Genelde çorba az kalorili olduğu için çorba yerim salata hemen hemen her gün ve en fazla yarım dilim kepek ekmek bu kadar .. .
Kızlar ya bu akşam börek var ıspanaklı sizce yiyeyim mi bir dilim canımda çok istiyor ama korkuyorum kilo alır mıyım bir de ben bu gün 3-4 haftadan sonra ilk defa çikolata yedim ve yarım litre süt içtim birazda kuru üzüm of çok oldu ama kaç aydır (yılbaşında biraz) hiç kaçamak yapmamıştım
selam kızlar bende aranıza katıldım kısaca anlatayım kendimi aslında kilolu birisi değilim boyum 1.63 kilom da hmm orası biraz karışık şimdi yeni bir baskül aldım dijital çok hassasmış ondan sanırım bende fazla takıntılı olduğum için şu ana kadar en yüksek gördüğüm rakam 50 ama 47 filan gösteriyor bazen böyle işte kızlar beni de aranıza alır mısınız :26:
selam canım boyun ve kilon gayet normal görünüyor niye zayıfmak istiyorsun..
cnm cubuk karaker, leblebi iyi geliyor bulantiya..
ben de agustos annesi olucam kismetse.
cnm evet pek yemek yapamiyorum. sadece corba ve yagsiz makarna yapabiliyorum.
arada annem cagiriyor sagolsun, ya da boyle seylerle idare ediyorum.
bu aralar esim mesaiye kaliyor, yiyip geliyor
o yuzden rahat
sonra da yine kendim yaparim yemegimi diyorum ama biraz daha duzelirsem , bakalimm
selam cnm :82: takıntılıyım çünkü ve korkuyorum en ufak bir şeyde kilo aldım gibi hissediyorum
kizlarr,
nezmandir dogru durust selam veremiyorum;
intlogistics, gzmnc, aygirl, ca_cansu.. ismini unuttugum herkese selamlarrrr
anchusa nerelerde kizlar bilginiz var mi?
ozel msj da attim yanitlamadi,
lachem sen biliyo musun?
spatziii kusum napiyosun
nilufert artik hic ugramiyo mu??
hamilelerden ne haber, orange meselaa
sana yazılan yorumları şimdi gördüm..herkese katılıyorum.o zaman burada senin o takıntıdan kurtulmana yardımcı olalım.hergün yedklerini yazıp degerlendirmeye kulak verirsen daha sağlıklı beslenip takıntından kurtulursun inşallah..
kızlar ben size bir şey soracağım şimdi yemekte ıspanaklı börek var hani şu gül börek varya ondan yanında da tuzsuz yağsız ayran filan içsem olur mu sizce yoksa kilo aldırıcı mı işin kötüsü bu günde uzun bir aradan sonra ilk defa (3-4 hafta) çikolata yemiştim keşke yemeseydim börek yiyeyim mi şimdi sizce yoksa başka bir şey mi
ben olsam yerdim ama sonrasinda cok kilo aldigini dusunup (ki bence olmaz oyle birsey) aclik rejimine girme de....
menuleri takip edersen kimse ac kalmiyor.. hatta bazen özel sebeplerden bir gunu cok az beslenerek gecirdigimizde kocumuz hemen bize kiziyor...
burada amac sadece kilo vermek degil, saglikli kilo vermek...
kızlar ben size bir şey soracağım şimdi yemekte ıspanaklı börek var hani şu gül börek varya ondan yanında da tuzsuz yağsız ayran filan içsem olur mu sizce yoksa kilo aldırıcı mı işin kötüsü bu günde uzun bir aradan sonra ilk defa (3-4 hafta) çikolata yemiştim keşke yemeseydim börek yiyeyim mi şimdi sizce yoksa başka bir şey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?