ama pırasa dilimleri çok büyük ve kalındı. 1.5 kg pırasayı küçük dikdörtgen borcama sığdırmaya çalışınca baya kalın olmuşlar:S yoğurtlarda 6 tepeleme yemek kaşığı vardır. ben aşırı yoğurt yediğimden mi zayıflayamıyorum acaba diye düşündüm bugün hatta:S
hııımmmm öyleyse iyi beslenmişin bugün.....yokyaa yoğurtla alakası yoktur.zaten yeterinde kalsiyum alamazsan yağ yakamazmışın.... senin kilo biraz inatçı okadar....:)))
evime gitmek istiyorumm
daha çalışıyormusun sen??
kızlar böreğimi yedim geldim böreği yiyince iştahım açıldı biliyordum böyle olacağını bu günki menümü yazsam beni de değerlendirir misiniz ve o puan meselesi ne oluyor onuda söyler misiniz :26:
Sabah
Yarım dilim kepek ekmek, yarım domates, yarım kk diyet peynir bir tanede 40 grlık 222 kalorilik bir çikolata :26:
Ara
Pet şişeler varya 0,5 ml (yarım kilo) yarım yağlı süt
Öğle
2 fincan 5 i bir yerde çay ardından bir domates, bir kase yeşillik (maydanoz,dere otu, marul,roka), 1 kk peynir çeyrek kepek ekmek ve tam olmasada tama yaklaşık simit ve antep fıstıklı kare çikolatanın ilk bölmesi
Ara
leblebi ve kuru üzüm bir avuç ve küçük bir mandalinanın yarısı
Akşam
Yarım elma, çeyrekten biraz az muz, bir tane gül börek (ıspanaklı) yanında tuzsuz ayran, antep fıstıklı kare çikolatanın 2. bölmesi ve toplamda bir avuç leblebi ve kuru üzüm (leblebi ve kuru üzüm ayrı ayrı bir avuç değil tabiki)
Uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar kaçamak yaptım 3-4 haftadır hiç çikolata yememiştim çünkü
Şu andan itibaren uyuyana kadar (12:30 da filan uyurum) 200-250 kere ip atlayacağım ve 40-45 dk pilates yapacağım ve meyve bile yemiyeceğim sadece 2 litre suyum kaldı onu içeceğim ve eklemek istediklerim yediklerimin hiç birine tuz katmadım ve bu gün toplam 4-4,5 litre su içmiş olacağım
kocummm aksam yemegim yine saat 8:30 u bulacak
bundan sonra aksam yemegini de yanimda mi getirsem :)) eve gidince de sadece ara yaparim... hmm bunu düsüneyim... ama eve gidip bisiler yiyip uyumak istiyorum :)
iyi aksamlarrr.............
pilates yine yatar
ama yürüyerek duraga gidecegim 30 dk :)
hmm anladım şimdi :97: bir de regl olacağım bugün yarın o yüzden canım feci şekilde tatlı istiyorduama yarın normale döndüreceğim öğünlerimi su miktarına gelince ebru şallı 4-4,5 lt içiyorum demişti gerçi o çocuk emziriyor onun için bu kadar içiyordu sanırım ama yinede 3 lt içsem bari ve bu forumda bir yerde okudum bir bayan yemeklerinden kısmayarak günde 3 lt su ile haftada 1,5 kilo vermiş off ne yapsam ki kafam karıştı 3 lt içeyim bari
Beni de puanlamaya dahil eder misiniz?
haftada 1.5 kilo vermek zaten sağlıklı bir şey değil....ve veren kişini kilosu kaç acaba 90-100 falansa 1.5 çok normal ama sen veremezsin...en fazla 2,5 litreyi geçme...
sabah 9-12 arası bir 500 ml li şişeyi bitiri
12-15
15-18
18-21
ark dyetisyen önermşti.... ve yatmadan 2 saat önce yeme içmeyi bırak....
ama sen hiç düzenli uğramıyorsun en son uğradığında gene ben koçtum ve üstünden 2 hfta geçti.... eğer düzenli gelecesen ve pazartesi günkü menünüde yazarsan dahil edyim....
Koçummmmmm benim yediklerime bir şey dememişsin
Bir tek akşam menümü yazmamıştım, onu da ekleyip tüm günkü menümü yazayım şimdi...
Sabah :
3 dilim ekmek
Çokça bal,az biraz tereyağı
6-7 adet yeşil zeytin
1lokma beyaz peynir
Biraz salatalık
2 bardak şekersiz çay
Öğle :
4 adet küçük kurabiye
4 adet yaprak sarma
1 bardak şekersiz çay
Ara :
1 adet elma
Akşam :
1 porsiyon tavuklu çorba
Biraz lahana sarması
Biraz yoğurt
Bir iki lokma kadayıf tatlısı
Ara : 1 adet damak çikolata ve albeni tane tane... (Offf bunu neden yedim bilmiyorum! )
Artık bir şey yemem. Akşam ağır oldu biraz... Birazdan sade maden suyu içerim. Akşamada yarım saat egzersiz...
Yaramaz çocuklar gibiyim ben... Menüm yorumlanmayınca küsüyorum :)
Bugünkü menümü yazdım, dünkünü de yazayım da ekleyin benide listeye... Düzenli uğrarım artık :))
Dün ;
Sabah :
1 kk peynir
Bal
1,5 dilim ekmek
Biraz domates, salatalık
1 bardak şekersiz çay
Öğle :
1 hamburger
Biraz patates kızartması
Bir adet ıce tea şeftali
Ara :
2 adet küçük muz
Akşam :
1 porsiyon çorba
1 küçük porsiyon makarna
Ara :
1 adet beyaz gofret ( Tatlı hastalığıma nasıl engel olcam bilmiyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?