kizlarr,
nezmandir dogru durust selam veremiyorum;
intlogistics, gzmnc, aygirl, ca_cansu.. ismini unuttugum herkese selamlarrrr
anchusa nerelerde kizlar bilginiz var mi?
ozel msj da attim yanitlamadi,
lachem sen biliyo musun?
spatziii kusum napiyosun
nilufert artik hic ugramiyo mu??
hamilelerden ne haber, orange meselaa
haklısın cnm ama ne bileyim sanki bir çikolata yesem hemen 3-4 kilo almışım gibi hissediyorum ya da şöyle söyliyeyim o zaman zayıflamak değil belki ama kilomu korumak
iyiyim ben tesekkürler....
bu aralar cok yogun olacagindan bahsetmisti... "islerimi yoluna koyayim daha cok ugrarim" gibi birsey soyledigini hatirliyorum...
bir de birisinin ailesi gelecekti o yuzden daha yogun olacakti ama kim hatirlamiyorumanchusa olabilir de olmayabilir de...
evt anchusaydı o...... ee şekercik çizelgeni değiştir artık yaaaa.....olmadı yeniden yap ....
sanada selam nanecim
nilufert geleli 2 hafta olmustur...
orange i bende cok merak ediyorum.. cok oldu ugramayali
kendini yormadan spor yap o zaman cnm,
fizigini korursun boylece
ama sakin cok dusuk kalorili diyet yapma
dengeli ve saglikli beslen
buraya takil zaten saglikli beslenmeyi hayat tarzi haline getirirsin
aa evet unutmusum :)) ben onu yeniden yapayim :) 52 kilo yazayim da gozume cok gozuksun.. digerturlu hemencecik boslayabilirim
ay sen kaca dustun kiiii
masallahhh
spor yap, daha iyi hissedersin
zaten her gün 45-50 dk yürüyorum ve pilates yapıyorum beslenmeye gelince çığır açtım sanırım. sırf sağlıksız beslenmemek için arkadaşlarımla bir yere bile gitmiyorum
5 i bir yerde çay içiyorum her gün 2-3 fincan, onun dışında yaklaşık 5 litre su içiyorum her gün ekmek asla beyaz yemiyorum kim bilir en son ne zaman yedim peynirim diyet peynir tuz ve şeker asla z.yağı bile kullanmıyorum kola asla hmm bunun dışında 1 ay önce filan haftada 1 kere düşük kalorili bir çikolata yiyiyordum artık takıntım gittikçe arttığı için 3 ya da 4 haftada bir çikolata yiyorum tatlı asla yok poğaça filan yok öyle işte kızlar ben site bir soru sorucam süt kilo aldırır mı sizce
elbette ki tercih meselesi ama biraz fazla yüklenmiyor musun kendine???
bence süt kilo aldirir mi aldirmaz mi diye dusunme cunku vucudun ihtiyaci var ona...
yasin kac acaba??
selam cnm
yaa nilufert geldi mi? hic rastlamadim ben?
orange ile ozelden konusmustum 1-2 kez. iyiyim demisti en son.. hamillelik iste napsinn
bilmiyorum ki fazla mı yükleniyorum takıntı oldu artık o yüzden sanırım ama yinede yiyip pişman olacağıma yemeyip aç kalmak daha mantıklı geliyor bana
23
zaten her gün 45-50 dk yürüyorum ve pilates yapıyorum beslenmeye gelince çığır açtım sanırım. sırf sağlıksız beslenmemek için arkadaşlarımla bir yere bile gitmiyorum
5 i bir yerde çay içiyorum her gün 2-3 fincan, onun dışında yaklaşık 5 litre su içiyorum her gün ekmek asla beyaz yemiyorum kim bilir en son ne zaman yedim peynirim diyet peynir tuz ve şeker asla z.yağı bile kullanmıyorum kola asla hmm bunun dışında 1 ay önce filan haftada 1 kere düşük kalorili bir çikolata yiyiyordum artık takıntım gittikçe arttığı için 3 ya da 4 haftada bir çikolata yiyorum tatlı asla yok poğaça filan yok öyle işte kızlar ben site bir soru sorucam süt kilo aldırır mı sizce :18:
tatilin ilk gunu 24 aralikta 50 kg ciktim tartida o eski baskuldu. donunce magazada kampanya vardi uygun fiyata digital aldm. sabahlari tartiliyorum. 51.8 ciktim en son... :))
5 i bir yerde çay içiyorum her gün 2-3 fincan, onun dışında yaklaşık 5 litre su içiyorum her gün ekmek asla beyaz yemiyorum kim bilir en son ne zaman yedim peynirim diyet peynir tuz ve şeker asla z.yağı bile kullanmıyorum kola asla hmm bunun dışında 1 ay önce filan haftada 1 kere düşük kalorili bir çikolata yiyiyordum artık takıntım gittikçe arttığı için 3 ya da 4 haftada bir çikolata yiyorum tatlı asla yok poğaça filan yok öyle işte kızlar ben site bir soru sorucam süt kilo aldırır mı sizce
yaa sen napıyrsu kendine..... kilo alacam korkusuylaa yaşanırmı yaaa..Alah korusun hasta olrusn burda bir ark vardı bulumeria oldu çok uyardık onu 1000 kaloryi geçmicem zayıflıcam diye hasta oldu....
z.yağı yemiyosun ama içinde minerallaer var ona ihtyacın var.... azda olsa kullanman gereli yemeklere... çikolata yiyceğime süt iç meyve yee...eğer yeterli kalsiyumu alamazsan vücudun kas kaybetmeye başlar haberin olsun...
biliyorum kızlar söylediklerinizin ne kadar doğru olduğunu zaten ama mesela sütü o yüzden sordum çünkü çok severim sık tüketirim :81:
Ama zaten sağlıksız beslenmiyorum ki sadece tuz, şeker, un vs. yok hazır meyva suyu ve kola yok meyve yerim zaten ara öğünlerde elmayı severim mesela abur cubura herkes gibi bayılırım ama en son ne zaman bisküvi vs. yediğimi hatırlamıyorumkola cips yok :26:
bu kadar yani sizce sağlıksız mı :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?