50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanada selam nanecim
nilufert geleli 2 hafta olmustur...
orange i bende cok merak ediyorum.. cok oldu ugramayali

evt anchusaydı o...... ee şekercik çizelgeni değiştir artık yaaaa.....olmadı yeniden yap ....

kendini yormadan spor yap o zaman cnm,
fizigini korursun boylece

ama sakin cok dusuk kalorili diyet yapma

dengeli ve saglikli beslen

buraya takil zaten saglikli beslenmeyi hayat tarzi haline getirirsin

zaten her gün 45-50 dk yürüyorum ve pilates yapıyorum beslenmeye gelince çığır açtım sanırım. sırf sağlıksız beslenmemek için arkadaşlarımla bir yere bile gitmiyorum
5 i bir yerde çay içiyorum her gün 2-3 fincan, onun dışında yaklaşık 5 litre su içiyorum her gün ekmek asla beyaz yemiyorum kim bilir en son ne zaman yedim peynirim diyet peynir tuz ve şeker asla z.yağı bile kullanmıyorum kola asla hmm bunun dışında 1 ay önce filan haftada 1 kere düşük kalorili bir çikolata yiyiyordum artık takıntım gittikçe arttığı için 3 ya da 4 haftada bir çikolata yiyorum tatlı asla yok poğaça filan yok öyle işte kızlar ben site bir soru sorucam süt kilo aldırır mı sizce :18:

aksamlari gec yiyip yatiyorum o da sabahlari siskinlik yapiyor biras.. ama daha dikkatli olcam :))

aslinda bu ay sonunda annecigimin yanina gidecegim :) o zamana kadar kilo alsam daha iyi olur :))

spor yap, daha iyi hissedersin

zaten her gün 45-50 dk yürüyorum ve pilates yapıyorum beslenmeye gelince çığır açtım sanırım. sırf sağlıksız beslenmemek için arkadaşlarımla bir yere bile gitmiyorum
5 i bir yerde çay içiyorum her gün 2-3 fincan, onun dışında yaklaşık 5 litre su içiyorum her gün ekmek asla beyaz yemiyorum kim bilir en son ne zaman yedim peynirim diyet peynir tuz ve şeker asla z.yağı bile kullanmıyorum kola asla hmm bunun dışında 1 ay önce filan haftada 1 kere düşük kalorili bir çikolata yiyiyordum artık takıntım gittikçe arttığı için 3 ya da 4 haftada bir çikolata yiyorum tatlı asla yok poğaça filan yok öyle işte kızlar ben site bir soru sorucam süt kilo aldırır mı sizce

elbette ki tercih meselesi ama biraz fazla yüklenmiyor musun kendine???

bence süt kilo aldirir mi aldirmaz mi diye dusunme cunku vucudun ihtiyaci var ona...

yasin kac acaba??

elbette ki tercih meselesi ama biraz fazla yüklenmiyor musun kendine???

bence süt kilo aldirir mi aldirmaz mi diye dusunme cunku vucudun ihtiyaci var ona...

yasin kac acaba??

bilmiyorum ki fazla mı yükleniyorum takıntı oldu artık o yüzden sanırım ama yinede yiyip pişman olacağıma yemeyip aç kalmak daha mantıklı geliyor bana
23

selam cnm

yaa nilufert geldi mi? hic rastlamadim ben?

orange ile ozelden konusmustum 1-2 kez. iyiyim demisti en son.. hamillelik iste napsinn

2 hafta önce geldi gibime geliyor :44:ama tam da emin degilim

Iyi olsun da, az da gelse olur..simdi bizim topicte kac hamile var ? ben geldigimde kimse hamile degildi, istek vardi.

bilmiyorum ki fazla mı yükleniyorum takıntı oldu artık o yüzden sanırım ama yinede yiyip pişman olacağıma yemeyip aç kalmak daha mantıklı geliyor bana
23

sagligindan daha önemli olup olmadigina sen karar vermelisin...

(en basit örnek) Allah korusun ileride kemik erimesi rahatsizligin oldugunda o zaman sütün kilo aldirip aldirmadigindan ziyade ne kadar da gerekli birsey oldugunu düsündügünde cok gec kalmis olabilirsin....

yaa sen napıyrsu kendine..... kilo alacam korkusuylaa yaşanırmı yaaa..Alah korusun hasta olrusn burda bir ark vardı bulumeria oldu çok uyardık onu 1000 kaloryi geçmicem zayıflıcam diye hasta oldu....

z.yağı yemiyosun ama içinde minerallaer var ona ihtyacın var.... azda olsa kullanman gereli yemeklere... çikolata yiyceğime süt iç meyve yee...eğer yeterli kalsiyumu alamazsan vücudun kas kaybetmeye başlar haberin olsun...

tatilin ilk gunu 24 aralikta 50 kg ciktim tartida o eski baskuldu. donunce magazada kampanya vardi uygun fiyata digital aldm. sabahlari tartiliyorum. 51.8 ciktim en son... :))

BRAVO CNM
BEN TEAKP ETMEYELİ EPEY ZAYİFLAMİSSİN

canim,
seni fazla takintili gordum ben.
yasinin kucuk oldugunu tahmin ediyorum, o yuzden bir abla gibi uyarayim canim seni, bak bu kadari iyi degil; anoreksik olursun sonra, turlu hastalik kapini calar Allah korusun.

47 kilo birinin diyet peynir yemesi hic mantikli dedil
3-4 haftada bir cikolata yemek ne demek
z.yagi saglikli biseydir vucudumuza girmesi lazim
tuza da , sekere de ihtiyacimiz var belli olculerde,

hele ki sen sut kilo aldirir mi diyecek duruma gelmissin

cnm dikkat et kendine,

buraya gunluk menulerini bi yaz bakalim biz degerlendirelim

aynada kendini sisman mi goruyorsun canim ??

agzimdan aldin cnm

ne güzel hareket her zaman iyidir. ara sira süt ic derim ben, süt cok iyi bir besindir. az yaglisindan icmeni tavsiye ederim. anladigim kadariyla cok kisiyorsun, kendine eziyet etmeden dengeli ve saglikli beslenmeye calis. arada kacamaklara imkan ver ki sonra birden kendini birakma... 5l su bence fazla. yaz olsa neyse de kisin vücuda 2litre versen tamamdir,caylar falan da var... mideyi büyüttügünü duymustum yemek yerken su icmenin.

biliyorum kızlar söylediklerinizin ne kadar doğru olduğunu zaten ama mesela sütü o yüzden sordum çünkü çok severim sık tüketirim :81:
Ama zaten sağlıksız beslenmiyorum ki sadece tuz, şeker, un vs. yok hazır meyva suyu ve kola yok meyve yerim zaten ara öğünlerde elmayı severim mesela abur cubura herkes gibi bayılırım ama en son ne zaman bisküvi vs. yediğimi hatırlamıyorum kola cips yok :26:
bu kadar yani sizce sağlıksız mı :18::18::18::18:

günlük menülerini yazar misn?

sabah
---

ara
---

oglen
---

ara
---

aksam
---

ara
---

seklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…