50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm:

sabah
1.5 muffin

ara
3-4 leblebi

öğlen

2 dilim fırında pırasa
1 kase yoğurt

ara
4-5 leblebi

akşam
1 dilim fırında pırasa
1 kase yoğurt

ara
mandalina yerim sanırım.

firinda pirasa suleulku nun verdigi tarif miydi?? merak ettim simdi....

of yaa burada sebze inanilmaz pahali... kg.si 3 euro ve biseye benzese alcam da.. tr.dekilerin tadi hic yook.. hasret kaldim resmen. dondurulmus sebzelerden de gina geldi

ispanakla yapilsa olur mu??? dondurulmus ispanakla denesem???

big mac menü hamburgar patates ıce tea şeftali

unu çoğaltıp kabartma tozu da ekleyerek ıspanaklı kek olur, ama o normal ıspanaktan yapılıyor. dondurulmuşu da biraz suda haşlayıp az ama ince ince kıyıp ya da rondolayıp olabilir

unu çoğaltıp kabartma tozu da ekleyerek ıspanaklı kek olur, ama o normal ıspanaktan yapılıyor. dondurulmuşu da biraz suda haşlayıp az ama ince ince kıyıp ya da rondolayıp olabilir

dondurulmusu kiyilmis zaten... :)) buzunu cozmek icinde tencerede kisik ateste kendi suyuyla birakiyorum... himm deneyeyim birgun :)

dondurulmusu kiyilmis zaten... :)) buzunu cozmek icinde tencerede kisik ateste kendi suyuyla birakiyorum... himm deneyeyim birgun :)

ordakiler nasıl bilmiyorum ama bizim burdakiler fazla iri kıyılmış oluyor. baya küçük olmalı, büyük yapraklar hoş olmuyor

kocum ben oglene ekmek yemedim :) ama 1 adet 15 gr lik cikolata kacirdim :))

afiyet olsunnnnn...... valla çok güzel gidiyorsun.vaktim yok zamanım yok diyen herkesin seni örnk alması gerekyor.... menüdeki değişikleri güzel yapıorsun....

ayyy ben gerildim senin vücudunun yerine.... tatlım sakin ol...kilo almak için 7000 kalıialma gerekli böyle menüyle mümkün değil.....hayatı kendine zehir etme bu kadar....kusura bakma ama böyle gidrsen ot gii yaşıcan hiç bir şeyin tadına bakmadan almaan yaşın geçip gidecek.....

eğer yeterli k.hidrat ve kalsiyum almazsan kas kaybı başlar...bu sefer tv de gödüğün aşırı zayıflar gib olursun Allah korususn ozaman istesende yiyemezsin..... böreğini ye gönül rahatlığı ile.....

Allah kabul etsin canım... çok güzel beslenmişin.. bende oruçtum bugün....menünü listeye göre değerlendircem yapılmayan öğünlere 0 verecem....mecburiyetten ama tebrik ederim çok güzel gidiyorsun..

puanın 6
(akşamki arayı yapmış kabul ettim...ona göre.:)))

çok az yemişsin ne öyle kuş kadar.... öğlen tek çorba ekmek salata olmaz bir kere..... akşamda öylee 2 kaşık mantı .... ama değerlendir kurallarıma göre puanın 8 ( yarında böyleaz yersen puanını keseceğim ona göre)))

iyi çok güzel sağlıklı ama çok az be güzelim....dünü dengiliyorsun desem dünde o az yedin....değerlendirme kuralalırına göre puanın 10 ( ama yarın böyle az isitemiyorum ona göre.....)))

dünün menüsü berbat biliyrsun sende zaten..... öğlene big mac yediğin için akşamki arayı beğenmedim insan meyve yer süt içer.hem 0 verdim hemde -......puanın 5

merhaba
bugünkü menüm şöyle

sabah
iki etimek ve krem peynir

ara
yok

öğlen
yarım kase mercimek çorbası, 2 servis kaşığı bulgur pilavı , 1 servis kaşığı türlü, yarım kase cacık.

ara
kakoulu süt , incecik bir dilim pasta

akşam
birazdan dışarıda salata yiycem

ara
portakal suyu içicem eve gelince inşallah

kızlar ben akşam yemeğimden ötürü börek filan dedim ama vazgeçtim 1 elma yedim çeyrekte muz yedim (muzun glisemik indeksi yüksek olduğu için) ufakta bir mandalina yemeği düşünüyorum bu kadar

Son düzenleme:

genemi etimek ve krem peynir.... hiç olmamış hiç sağlıklı değil onun yerine tost yapsan yanınada çay meyvesuyu süt olsa çok daha güzel olur...eğer yarında bunlaru yersen hem 0 vercem hemde - alacaksın ona gör....

aran niye yok bakalım...öğlenyemeğin çok güzel.... 2. aranda.. amammmmaaaa akşm yemeğinde tek salata olmaz....çok azz yemek yemelisin az da olsa.. en kötü ihtimal çorba ve ayran olsun bari....

puanın 7

kızlar ben akşam yemeğimden ötürü börek filan dedim ama vazgeçtim 1 elma yedim çeyrekte muz yedim (muzun glisemik indeksi yüksek olduğu için) ufakta bir mandalina yemeği düşünüyorum bu kadar :98:

şimdi bumu akşam yeeğin... dikkat et kendineee böyle giderse hasta olacakı zayıflama hastası ve çok çirkin görüneceksin.... sen şişmanlamaktan korkarken kemikleri sayılan dişleri çıkmış 2 büklüm birisi olacaksın.......

ama ben sabahları ofisde kahvaltı ediyorum, simit poğaca yemekdense böylesi daha iyi diye düşünüyorum yıllardırda etimek peynir ve çay ile yaparım kahvaltımı :2:
öğlen yemeğine kadar acıkmıyorum o yüzden arada birşey yemek gelmiyor aklıma.

ok birazdan dışarı çıkıcam salatanın önüne bir çorba yada salatanın üzerine et parçacıkları isterim.

teşekkürler yorumun için

oof of haklısın ama saatte geç oldu şimdi yesem kaş yaparken göz çıkarmış olurum gibi

sürekli aynı şey yeme ama değştir....yarın simit peynir ayran süt yada çay olsun öbü gün ekmek arsı peynr yeşillk olsun...

arayı yapman lazım..metabolzimn için... yeme aran 2 saatten az 4 saatten çok olmamalı.....metabolizmn sürkli çalışır durumda olması için.......

akşam yemeğinde 3 besn grubundan besin almaya çlış

sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
buna göre ayarla kendini ve bana bildirki puanını düzelteyim....

oof of haklısın ama saatte geç oldu şimdi yesem kaş yaparken göz çıkarmış olurum gibi

yaa ne geçiiii.... ben daha çay aramı yanında kuru yemişle saat 10 a doğruda meyve aramı yapacam......

iyi çok güzel sağlıklı ama çok az be güzelim....dünü dengiliyorsun desem dünde o az yedin....değerlendirme kuralalırına göre puanın 10 ( ama yarın böyle az isitemiyorum ona göre.....)))

ama pırasa dilimleri çok büyük ve kalındı. 1.5 kg pırasayı küçük dikdörtgen borcama sığdırmaya çalışınca baya kalın olmuşlar:S yoğurtlarda 6 tepeleme yemek kaşığı vardır. ben aşırı yoğurt yediğimden mi zayıflayamıyorum acaba diye düşündüm bugün hatta:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…