bugünkü menüm:
sabah
1.5 muffin
ara
3-4 leblebi
öğlen
2 dilim fırında pırasa
1 kase yoğurt
ara
4-5 leblebi
akşam
1 dilim fırında pırasa
1 kase yoğurt
ara
mandalina yerim sanırım.
menünü ne kadar karşık yazmışın...insan öğünlerin arasında boşluk bırakır..günleri ayırır...
şimdi big mac menü ne ben biliyoum..içindekileri yazarsan puanı vereyim....araların yok ama sınav dönenimmiş neyse diyoruz... bugün puanı 6....
sen fazlasıyla zayıfısn boyile kilo arasnda 10 fark ideal derler sen onunda altındasın.....aman dikkat et hasta olmada...
firinda pirasa suleulku nun verdigi tarif miydi?? merak ettim simdi....
of yaa burada sebze inanilmaz pahali... kg.si 3 euro ve biseye benzese alcam da.. tr.dekilerin tadi hic yook.. hasret kaldim resmen. dondurulmus sebzelerden de gina geldi
ispanakla yapilsa olur mu??? dondurulmus ispanakla denesem???
unu çoğaltıp kabartma tozu da ekleyerek ıspanaklı kek olur, ama o normal ıspanaktan yapılıyor. dondurulmuşu da biraz suda haşlayıp az ama ince ince kıyıp ya da rondolayıp olabilir
dondurulmusu kiyilmis zaten... :)) buzunu cozmek icinde tencerede kisik ateste kendi suyuyla birakiyorum... himm deneyeyim birgun :)
kocum ben oglene ekmek yemedim :) ama 1 adet 15 gr lik cikolata kacirdim :))
biliyorum kızlar söylediklerinizin ne kadar doğru olduğunu zaten ama mesela sütü o yüzden sordum çünkü çok severim sık tüketirim :81:
Ama zaten sağlıksız beslenmiyorum ki sadece tuz, şeker, un vs. yok hazır meyva suyu ve kola yok meyve yerim zaten ara öğünlerde elmayı severim mesela abur cubura herkes gibi bayılırım ama en son ne zaman bisküvi vs. yediğimi hatırlamıyorumkola cips yok :26:
bu kadar yani sizce sağlıksız mı :18::18::18::18:
kızlar ben size bir şey soracağım şimdi yemekte ıspanaklı börek var hani şu gül börek varya ondan yanında da tuzsuz yağsız ayran filan içsem olur mu sizce yoksa kilo aldırıcı mı işin kötüsü bu günde uzun bir aradan sonra ilk defa (3-4 hafta) çikolata yemiştim keşke yemeseydim börek yiyeyim mi şimdi sizce yoksa başka bir şey mi
koçum dünkü menüme yazdıklarında çok haklısın..bugün ben oruç tuttum. aralarım falan yok tabi ama inşallah begenirsin..
SAHUR:
1 br su
2 dilim kepek ekmek
maydonozlu peynirli 1 yumurtadan omlet
az sütüzeri ve bal
çok az krem peynir
1küçük kase portakallı muhallebi (az şekerli)
birkaç çubuk kraker
küçük br şekersiz çay
AKŞAM:
1 br ılık su
1 tabak sütlü şehriye çorbası
1 yumurta sarısı 1 lokma ekmek
(1 SAAT SONRA)
biraz yeşil fasülye ve
yeşil mercimekli bulgur pilavı
biraz salata yicez inş.
ARADA meyve ya da yoğurt yerim yarın yazarım akşamdan sonrasını ve sporu..
merhaba arkadaşlar, bugün yediklerim;
sabah;
1 dilim tam buğday ekmeği, kk peynir, küçük bir domates, 2 zeytin, 1 çay kaşığı bal, şekersiz çay
ara:
1 mandalin
öğle:
Çorba, 1 dilim ekmek, salata
ara:
1 avuç fındık
akşam:
küçük bir kase çorba, 2 kaşık mantı,
canım çok tatlı istemişti dayanamadım fırın sütlaç yedim
akşam arasında 1 portakal yemeyi düşünüyorum...
Bugün çok yoruldum, spor yapamıycam
bugünkü menüm:
sabah
1.5 muffin
ara
3-4 leblebi
öğlen
2 dilim fırında pırasa
1 kase yoğurt
ara
4-5 leblebi
akşam
1 dilim fırında pırasa
1 kase yoğurt
ara
mandalina yerim sanırım.
Selam kızlar dün ve bugün baya bi sağlıksız beslendim sınavlara çalşıyorum daha çok da açlık hissedyorm ve gözm hep sağlksz gıdalara kaçıyor ama 2 gün boynca evdeym tatldeym :)
Sağlıklı beslenmeye dewam edeceğim yani.
Dünkü menüm(Pazartesi)
Sabah:1 tane tost 1 bardak yeşil çay
Öğlen:Big mac menü.Dışardaydm mectanısı terch ettim. =(
Akşam:1 tane lahmacun.Ayran.
Ara:Yarım paket bisküvi 2 bardak şekersz çay
Bugünkü menüm (Salı)
Sabah:1 tane tost.1 bardak greyfurt suyu
Öğlen:Yarım ekmek kokoreç 1 bardak ayran
Akşam:Melemen 1 servis kaşığı makarna 1 kase yoğurt.
merhaba
bugünkü menüm şöyle
sabah
iki etimek ve krem peynir
ara
yok
öğlen
yarım kase mercimek çorbası, 2 servis kaşığı bulgur pilavı , 1 servis kaşığı türlü, yarım kase cacık.
ara
kakoulu süt , incecik bir dilim pasta
akşam
birazdan dışarıda salata yiycem
ara
portakal suyu içicem eve gelince inşallah
kızlar ben akşam yemeğimden ötürü börek filan dedim ama vazgeçtim 1 elma yedim çeyrekte muz yedim (muzun glisemik indeksi yüksek olduğu için) ufakta bir mandalina yemeği düşünüyorum bu kadar :98:
genemi etimek ve krem peynir.... hiç olmamış hiç sağlıklı değil onun yerine tost yapsan yanınada çay meyvesuyu süt olsa çok daha güzel olur...eğer yarında bunlaru yersen hem 0 vercem hemde - alacaksın ona gör....
aran niye yok bakalım...öğlenyemeğin çok güzel.... 2. aranda.. amammmmaaaa akşm yemeğinde tek salata olmaz....çok azz yemek yemelisin az da olsa.. en kötü ihtimal çorba ve ayran olsun bari....
puanın 7
şimdi bumu akşam yeeğin... dikkat et kendineee böyle giderse hasta olacakı zayıflama hastası ve çok çirkin görüneceksin.... sen şişmanlamaktan korkarken kemikleri sayılan dişleri çıkmış 2 büklüm birisi olacaksın.......
ama ben sabahları ofisde kahvaltı ediyorum, simit poğaca yemekdense böylesi daha iyi diye düşünüyorum yıllardırda etimek peynir ve çay ile yaparım kahvaltımı :2:
öğlen yemeğine kadar acıkmıyorum o yüzden arada birşey yemek gelmiyor aklıma.
ok birazdan dışarı çıkıcam salatanın önüne bir çorba yada salatanın üzerine et parçacıkları isterim.
teşekkürler yorumun için
oof of haklısın amasaatte geç oldu şimdi yesem kaş yaparken göz çıkarmış olurum gibi
yaa ne geçiiii.... ben daha çay aramı yanında kuru yemişle saat 10 a doğruda meyve aramı yapacam......
o zaman yiyiyorum şimdi hemen ya çok teşekkür ederim burası bana daha şimdiden iyi gelecek galiba
iyi çok güzel sağlıklı ama çok az be güzelim....dünü dengiliyorsun desem dünde o az yedin....değerlendirme kuralalırına göre puanın 10 ( ama yarın böyle az isitemiyorum ona göre.....)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?