50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de ılık limonu suyumu içtim
biraz beyaz peynir biraz kaşar peynir 4 zeytin acılı ezme 3 etimek yedim

gunaydin kizlar herkeslere

ben de bugun kalkar kalkmaz mekiklerimi cektim oturup kalkma hareketini de yaptim sicak suyumu ictim
kahvalti
sut
kahvaltilik gevregi

bende şimdi tatlımı yiyiyorum dün gece yememiştim
öğle yemeği yerine geçecek-tatlicadiarzu-

ben bayramdan beri tatlı yemiyorum nerdeyse
çikolatayı da en son 2 hafta önce yemiştim

evet haklısın canım moral verdiğin için teşekkürler opuyorumnanaktan bişey sorucam haftada yada ayda ne kadar kilo vermek sağlıklı?CADIARZU:uhm:

Arkadaş bir topicte paylaşmış,bu sayede 9 kilo verdiğinden bahsetmiş.Yiyecekleri çok fazla sayıda çiğneyip sonrasında yutuyormuş.Ben de 58 kiloyum boyum ise 1,75.Başladım bakalım etkili olabilecek mi?:hulya:

nasıl dayanıyorsun ben kesinlikle dayanamam birde kendime yasaklayınca
daha fazla arzuluyorum tatlı bnm herşeyim:icecream:

ahhhh nasıl dayanıyorum ben de bilmiyorum bide regli dönemimdeyim düşün
ama canım tatlı isteyince dişimi fırçalıyorum tatlı krizine iyi geliyor

evet haklısın canım moral verdiğin için teşekkürler opuyorumnanaktan bişey sorucam haftada yada ayda ne kadar kilo vermek sağlıklı?CADIARZU:uhm:

selam cnm
daha önceleri diyetisyene gitmiştim 15 te bir randevum vardı 69 la başladım 64 te bıraktım bnden 15 te en az 1.5 kilo vermemi istiyordu ben 500 gr veya 1 kilo verice yüzünü ekşitiyordu
yani ayda ortalama 3 veya 4 kilo en sağlıklısı fazlazı zararyerimseniben

ahhhh nasıl dayanıyorum ben de bilmiyorum bide regli dönemimdeyim düşün
ama canım tatlı isteyince dişimi fırçalıyorum tatlı krizine iyi geliyor

bnmde 10 gün var bakalım ben nasıl atlatıcam şu ara eskiye nazaran daha disiplinliyim
diş fırçalamayı hiç denemedim ılık
ılık suya tarçın atınca tatlı krizini bastırıyormuş CADIARZU

benim zaten 2 kilo vermem yeterli yerimseniben acaba 15 günde verir miyim 15 gün sonra memleketime gidicem de şöyle 55 olarak gitsem ne sevinirim :lepi::Saruboceq::dance:

evet sütün içine 1 tane rulo tarçın koyup içersen de iyi geliyor tatlı krizine

o işi ben de başladım yemek yerken aklıma geldiçe daha uzun çiynemeye çalışıyorumakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…