herkese selam,ancak fırsat buldum uyumadan nete girip cezamı öğreneyim dedim.mekik + bacak kaldırma hareketi demişsiniz.sırtüstü konumdayken mi 90 derece, ayakteyken mi acaba?
evet canim o yzuden hic sevmiyorum regl iken tartilmayilmaz: artik dedigin gibi yaparim canim :lepi:
53 kiloyum 46-47 civarına kadar inmek istiyorum
Fakat su içsem yarıyor
evet canim zaten tartiyi her istedigimde kullanamiyorum bana kalsa hic inmem heralde yanlis oldugunu bildigim halde
bu arada bacak kaldirma hareketi demisken ben de bi bacak kaldirma hareketi yapiyorum kolay gibi gorunuyor ama bayaa zorluyor
eller popoda ayaklar yere hic degmeyecek ama cok havada degil yere cok yakin hatta indirip kaldiracagiz:)
ilk hareketten bahsediyorum ona benziyor bi de topsuz olanindan:)
hehe yaa ben dayanamadım az bir salata kalmış bi porsiyon kadar az yağlı onu yedim mandalin kesmedi-tatlicadiarzu-
Hosgeldin canim aramiza boyun kac acaba?
ben kaçtım kızlar yoksa bnmkiklava:göstermeden pc yi kapatayım
günaydın kıslarr yürüyüşe çıkıcaktım ama dışarda acayip rüzgar var
sevgi bence tartılma hele bide reglisin iyice moralin bozulur hafta da 1 gün tartıl
ah kızlar bu gruptaydım 58 den 53 e ındım ama sımdı hamıleyım tekrar:) tekrar alıcam anlasılan oglumda 22 kılo almıstım 72 olmustum dogumda 10 kılosu gıtmıstı dogumdan sonrada 4 kılo kadarı sonra zayıflama kararı almıstım tam kılolar gıttı derken hop bebıs gelıo artık 2 yıl sonra tekrar baslarım:) sıze ıyı zayıflamalar kızlar
ne güzel bi bebeğin daha olucak
sağlıkla kucağına alırsın inşllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?