benüm bugünkü menüm..
kalktiktan hemen sonra 1 bardak sirkeli su
kahvalti :1 kupa yesil cay,1 avuc kadar maydanoz,2 dilim esmer ekmek salca ve hardal sürdüm üzerlerine,2 dilim peynir,3 zeytin
ara: 1 armut ,5 badem
öyle yemeyimde: 2 kepce balkabagi corbasi,1 dilim esmer ekmek,2 kasik salcali makarna
ara yok
aksam yemeyimde: 2 kepce balkabagi corbasi,1 dilim esmer ekmek,1 büyük tabak ton balikli salata
ara olarak 2 kan portakal ve 5 badem düsünüyorum..
sporda 2 mil leslie ve 45 dak.pilates yapmayi düsünüyorum..hala yapamadim..kizimin dr.da randevusu varmis o yüzden geciktim..
benüm bugünkü menüm..
kalktiktan hemen sonra 1 bardak sirkeli su
kahvalti :1 kupa yesil cay,1 avuc kadar maydanoz,2 dilim esmer ekmek salca ve hardal sürdüm üzerlerine,2 dilim peynir,3 zeytin
ara: 1 armut ,5 badem
öyle yemeyimde: 2 kepce balkabagi corbasi,1 dilim esmer ekmek,2 kasik salcali makarna
ara yok
aksam yemeyimde: 2 kepce balkabagi corbasi,1 dilim esmer ekmek,1 büyük tabak ton balikli salata
ara olarak 2 kücük kan portakal ve 5 badem düsünüyorum..
sporda 2 mil leslie ve 45 dak.pilates yapmayi düsünüyorum..hala yapamadim..kizimin dr.da randevusu varmis o yüzden geciktim..puanlamayi sonra okurum..artik spor yapim..yoksa bugün kalacak sporum..
ben de hemnen menümü yazayım.geçmişi okuyyayım
sabah kalkınca: 2 tane kuru kayısı
ara: 1 tane bisküvi, şekersiz çay
öğle: velime gittik. orada 1 tane peynirli börek, 2-3 kaşık patetes salatası, 1 kepçe mercimek çorbası
daha bir sürü şey vardı yemedim.
ara: derse gittim.öğrencini annesi paskalya çöreği yapmış yarım tane ondan yedim.ama ikisinde de yemesem ayıp olacaktı.
akşam: 4 kaşık kereviz yemeği, 1 sb ayran, 1 dilim ekmek .
ara: geçe kaldı o yüzden bitki çayı içececğim.
canım benim dansta kesinleşti yani toplamda
45 dk pilates
50-55 dk tempolu yürüyüş (yük ile)
200-250 ip atlama
20 dk dans
Buarada dün tartıda kıyafetimle 56 çıktım demiştim. Dün pek dikkat ettiğimi söyleyemesem de, bugün de aynı kıyafetlerle tartıldım 55,2 kiloydum. :86: Demek ki bi günlük şişlik falan varmış, çok sevindim. :118:
spor listemize katılmak ister misiniz???iyi akşamlar azimliyol arkadaşlarım ben de bugün yediklerimi yazayım.
SABAH
iki bardak sıcağa yakın limonlu su
bir bardak muzlu ballı tarçınlı layt süt
ARA
bir yeşil elma
bir yeşil çay
ÖĞLEN
pirinç pilavı kuru fasulye
bir mandalina
ARA
üç bardak sıcak su
5 badem
2 kayısı
8 fındık
AKAŞAM
tavuklu şehriye çorba ve biraz bulgur pilavı
küçük bir kase yoğurt
45 dk sonrasında da 15 dklık leslie ile ısındım be biraz karın hareketleri yaptım.
birazdan yeşil çay içerim ve yatmadan bir bardak mandalina-portakal karışımı meyve suyu içerim.
biraz fazla mı yemişim sizce.bilemiyorum.bir de porsiyonlarınızı nasıl ayarlıyorsunuz.yani bir tabak dediğimiz ne ölçüde olmalı
iyi aksamlar kizlar,
ben aksam spora gidemedim ,oglumu doktora götürmem gerekti,o yüzden sporumdan
20 dk yürüyüs+30 dk fitnesi cikariyorum bugün,kusura bakmayin,bir dahaki sefere ertesi gün yazicam menülerimi
herkese iyi aksamlaarrr..........
kocum, ben simdi 35 dakika yuruyecegimhavada buz gibi ama olsun....
cok tesekkür ederim canim..8 puanda güzel..kizimin dogustan biraz böbreklerinde sorun var..o yüzden 3 ayda bi kontrol oluyo antibiotik tedavi görüyo malesef..merhaba canim..
sabah--1
ara--1
ögle--2 salata yogurt grubu eksik
ara--0
aksam--3
ara--1
toplam puanin 8.
gecmis olsun umarim ciddi birsey yoktur...
cok tesekkür ederim canim..8 puanda güzel..kizimin dogustan biraz böbreklerinde sorun var..o yüzden 3 ayda bi kontrol oluyo antibiotik tedavi görüyo malesef..
dün moralim biraz bozuktu karmakarisik ve düzensiz yedim
ama hatirladigim kadariyla sabah kahvaltisinda sütlü esmer kelogs yedim yanina 1 elma
öylen 1 dilim esmer ekmek 1 citir sosis 1 dilim salam..
ara olarak cerez niyetine esmer keloks yedim 1 kücük kase 2 kücük kan portakal yedim
aksam yemeyinde 1 tabak dolusu brüksel lahana yedim üzerine 3 kasik yogurt döktüm..yemek cok sisirdigi icin ekmek yemedim
aksam yemeyinde ekmek yemedigim icin saat aksam 9 da 1 kücük kaze yogurtlu esmer kelogs ,2 kücük kan portakal..yarim dilim esmer ekmek 1 dilim ince kasar peynir yedim..yani dün not etmedim yediklerimi..:44:
benim vefali arkadasimmm..allah o temiz kalbine göre güzellikler versin..allah kolaylık versin şifa versin canım. biliyorum işin gerçekten zor senin zaten o yüzden hassas davrandım seni korudum. zorda olana her zaman arka çıkarım
benim vefali arkadasimmm..allah o temiz gönlüne göre güzellikler versin..
mailbeyaz hala yok ama..her seferinde bakiyorum hala cezali...oda bize katilacakti
ben diyer topikten iyice sogdum..bakmiyorum ilgilenmiyorum bile..estafurullah o senin dostluğun canım. bu arada ben 1. takımada takılmaya başladım makeup orda o yüzden maibeyazda orda. ordada arkadaşlarım var. iki topiktede yazıcamaz garip oldu galiba ama ordada arkadaşlarım var o yüzden.
sabah kahvaltisi cok zayif.. arada tatli ile yapilinca puan veremiyorummeyveye ozendirmek icin..
sabah--1
ara--1
ögle--3
ara--0
aksam--3
ara--1
-1 puan da kacamaklara....
ögretmenim, iradenize sahip cikip cok az yemissiniz kacamaklardan bunu tebrik ediyorum.. ama malesef listeye gore puan vermeliyim....
biraz daha sebze-meyve agirlikli....
toplam 8 puan..
ben diyer topikten iyice sogdum..bakmiyorum ilgilenmiyorum bile.....ilk baslarda zor oldu..cünkü aylardir ordaydik ama simdi alistim...o sevdigimiz alistigimiz arkadaslarlada özelden yazisiriz.
sağol canım.aslında yanımda meyvem vardı ama yemek için vakit bulamadım.dediğim gibi ikramlardan yemesem ayıp oalcaktı.ama 8 puan da fena değil.teşekkürler.he bir de akşam için bitki çayı demiştim ama kefir içeceğim unutmuşum.her akşam mayalıyorum 9- 10 gibi içiyorum bağırsaklarıma çok iyi geldi çok güzel çalıştırıyor.
ben malesef 1,5 mil leslie yapabildim..takildi kaldi cünkü 20 dakika sonra...
ama pilatesimi yaptim strec vardi bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?