50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba canim..

sabah--1
ara--1
ögle--2 salata yogurt grubu eksik
ara--0
aksam--3
ara--1

toplam puanin 8.

gecmis olsun umarim ciddi birsey yoktur...

canim dun menu bildiri yaptin mi??

hatirliyorsan yap istersen...

ben de hemnen menümü yazayım.geçmişi okuyyayım

sabah kalkınca: 2 tane kuru kayısı

ara: 1 tane bisküvi, şekersiz çay

öğle: velime gittik. orada 1 tane peynirli börek, 2-3 kaşık patetes salatası, 1 kepçe mercimek çorbası
daha bir sürü şey vardı yemedim.

ara: derse gittim.öğrencini annesi paskalya çöreği yapmış yarım tane ondan yedim.ama ikisinde de yemesem ayıp olacaktı.

akşam: 4 kaşık kereviz yemeği, 1 sb ayran, 1 dilim ekmek .

ara: geçe kaldı o yüzden bitki çayı içececğim.

Son düzenleme:

sabah kahvaltisi cok zayif.. arada tatli ile yapilinca puan veremiyorum meyveye ozendirmek icin..

sabah--1
ara--1
ögle--3
ara--0
aksam--3
ara--1

-1 puan da kacamaklara....

ögretmenim, iradenize sahip cikip cok az yemissiniz kacamaklardan bunu tebrik ediyorum.. ama malesef listeye gore puan vermeliyim....

biraz daha sebze-meyve agirlikli....

toplam 8 puan..

canım benim dansta kesinleşti yani toplamda
45 dk pilates
50-55 dk tempolu yürüyüş (yük ile)
200-250 ip atlama
20 dk dans

canım bizim bi kuralımız var yaptığımız sporlar 1.5 saat geçmicek..... seninki geçmiş azaltıp yazayım mı?

oooo harikaa çok güzel biir haber ...insanın morli düzeliyor....

spor listemize katılmak ister misiniz???
iyi aksamlar kizlar,

ben aksam spora gidemedim ,oglumu doktora götürmem gerekti,o yüzden sporumdan

20 dk yürüyüs+30 dk fitnesi cikariyorum bugün,kusura bakmayin,bir dahaki sefere ertesi gün yazicam menülerimi

geçmiş olsun canım....... hepimz yaşıyoru evdeki hesap çarşıya uymuyor... sporlarını hepisin yapınca yazabiirsinn yada istersen ertesi gün tüm menünle birlikte.....nasıl uygun olursa sana

Son düzenleme:
ben de menumu yazayip kacayim...

sabah

1 dilim kepek ekmegi
kk peynir
süt

ara

1 mandalina

ögle

patatesli mantarli kofte
salata

ara

1 mandalina

aksam

ayni yemek
yogurt

ara

1 mandalina

-------------

hocayla toplantimi da yaptim icim rahat.... tatil moduna girebilirim bence

ama tabe yine bissuru is verdi orasi da ayri :)

herkese iyi aksamlaarrr..........

kocum, ben simdi 35 dakika yuruyecegim havada buz gibi ama olsun....

sabah
yarım simitten biraz fazla , eritme peynir, çay

ara yok

öğlen
tavuk yemeğinin sadece patateslerinden
yarım pors. pilav
bir pors. yeşil salata
yoğurt

ara
yarım kase kspecial ve süt

akşam
2 lor peynirli poğaca, bir dilim ekmek üzeri kaymak ve nutella, çay ((
akşam yemeğimin tuhaflığınn farkındayım ama regl olmak üzereyim içim daralıyor canım tatlı stiyor engel olamıyorum

merhaba canim..

sabah--1
ara--1
ögle--2 salata yogurt grubu eksik
ara--0
aksam--3
ara--1

toplam puanin 8.

gecmis olsun umarim ciddi birsey yoktur...
cok tesekkür ederim canim..8 puanda güzel..kizimin dogustan biraz böbreklerinde sorun var..o yüzden 3 ayda bi kontrol oluyo antibiotik tedavi görüyo malesef..

dün moralim biraz bozuktu karmakarisik ve düzensiz yedim

ama hatirladigim kadariyla sabah kahvaltisinda sütlü esmer kelogs yedim yanina 1 elma

öylen 1 dilim esmer ekmek 1 citir sosis 1 dilim salam..

ara olarak cerez niyetine esmer keloks yedim 1 kücük kase 2 kücük kan portakal yedim

aksam yemeyinde 1 tabak dolusu brüksel lahana yedim üzerine 3 kasik yogurt döktüm..yemek cok sisirdigi icin ekmek yemedim

aksam yemeyinde ekmek yemedigim icin saat aksam 9 da 1 kücük kaze yogurtlu esmer kelogs ,2 kücük kan portakal..yarim dilim esmer ekmek 1 dilim ince kasar peynir yedim..yani dün not etmedim yediklerimi..:44:

allah kolaylık versin şifa versin canım. biliyorum işin gerçekten zor senin zaten o yüzden hassas davrandım seni korudum. zorda olana her zaman arka çıkarım

benim vefali arkadasimmm..allah o temiz gönlüne göre güzellikler versin..

estafurullah o senin dostluğun canım. bu arada ben 1. takımada takılmaya başladım makeup orda o yüzden maibeyazda orda. ordada arkadaşlarım var. iki topiktede yazıcam az garip oldu galiba ama ordada arkadaşlarım var o yüzden.

ben diyer topikten iyice sogdum..bakmiyorum ilgilenmiyorum bile.....ilk baslarda zor oldu..cünkü aylardir ordaydik ama simdi alistim...o sevdigimiz alistigimiz arkadaslarlada özelden yazisiriz.

sağol canım.aslında yanımda meyvem vardı ama yemek için vakit bulamadım.dediğim gibi ikramlardan yemesem ayıp oalcaktı.ama 8 puan da fena değil.teşekkürler.he bir de akşam için bitki çayı demiştim ama kefir içeceğim unutmuşum.her akşam mayalıyorum 9- 10 gibi içiyorum bağırsaklarıma çok iyi geldi çok güzel çalıştırıyor.

ben diyer topikten iyice sogdum..bakmiyorum ilgilenmiyorum bile.....ilk baslarda zor oldu..cünkü aylardir ordaydik ama simdi alistim...o sevdigimiz alistigimiz arkadaslarlada özelden yazisiriz.

bende öyle sadece bugün kalanchoe için girdim çıktım hemencik ama özelden mesajlaşıyorum vefalı arkadaşlar varmış gerçekten

aaa kefiri kendnmi mayalıyorsun zor olmuyormu 48 saat falan bekletmek sıcaklıı tam ayarlamak gerekiyormuş diye okumuştum...

bende mrketten alıp içiyorumm...gerçekten bağırsaklar için harika.....

ben malesef 1,5 mil leslie yapabildim..takildi kaldi cünkü 20 dakika sonra...
ama pilatesimi yaptim strec vardi bugün..

canım bugünkü sporun 45 dk pilates 20 dl leslie değilmi???

dün yok tu sanırım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…