50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yormuyorsa sorun olmaz tatlım. bende 3 yıdır düzenli koşuyorum. pilatese başladım

sabah--1
ara--1
ögle--2 (et baklagil grubu eksik)
ara--1
aksam--3
ara--1

toplam 9 puan canim....

saglikli beslendigin icin kacamaklarin hic kalmamis... tebrikler....

evet ben de fark ediyorum sağlıklı beslendikçe kaçamaklarım azalıyor çok teşekkür ederim koçum

Geldim yine bugünkü menümle... Eve gelmek yaradı bana... Çok sağlıklı beslendiğimi söyleyemesemde yurtta olduğum dönemle arasında ciddi fark var.

Sabah :
Çeyrek ekmekten biraz fazla ekmek arası kaşarlı tost
1 bardak şekersiz çay

Ara :
1 mandalina

Ara:
1 adet küçük salatalık turşusu

Öğle :
15 adet yaprak sarma
5 kaşık yoğurt

Ara:
1 adet beyaz gofret

Akşam :
2 dilim ekmek
Biraz kırmızı et
Biraz dövülmüş soğan
2 bardak şekersiz çay

Ara :
1 Türk kahvesi içicem veya mandalina yicem

sabah uyanınca 1 bardak su
kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kivi, 1 dilim peynir, domates yeşilbiber

ara: 1 çay bardağı yarım yağlı sütle yapılmış sütlü türk kahvesi şekersiz, 1 tane kuru incir

öğle yemeği: 1 dilim çavdar ekmeği, 80 gr. yağı süzülmüş ton balığı, fesleğenli yağsız yeşil salata

ara: 1 madensuyu, 5 badem, 1 kuru kayısı

akşam yemeği: 1 kepçe tavuksuyu çorba, 1 dilim çavdar ekmeği, 3 kaşık ot uemeği, 3 kaşık haşlnamış karnıbahar, yarım su bardağı yoğurt, 3 kaşık bulgur pilavı ve pancar salatası
yarım saat pilates.

ara: 2 portakal ve 1 bardak yarım yağlı sütle pişirilmiş şekersiz türk kahvesi

sebze yemeği hakkım 6 kaşık o yüzden 3 kaşık karnıbahar 3 kaşık ot yemeği yedim. toplama günlük 3 yemek kaşığı yağ kullandım bugün :81:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar :119:

Şulecim bugün 30 dk zumba+dambıl yaptım. Uzun bi ara verdiğim için, yetti de arttı bu kadar spor

Hugocuk menün çok güzel, tebrikler. Zaten bu sıralar hangi menüyü okusam hepsini çok beğeniyorum :)

Buarada dün tartıda kıyafetimle 56 çıktım demiştim. Dün pek dikkat ettiğimi söyleyemesem de, bugün de aynı kıyafetlerle tartıldım 55,2 kiloydum. :86: Demek ki bi günlük şişlik falan varmış, çok sevindim. :118:

canim aksamdaki arayi mandalina ile yaparsan 10 yoksa 9. öglen biraz eksik... yesillik falan da yeseydin keske... ama yine de guzel...

canim 10 puan aldin. tebrikler :))

canim aksamdaki arayi mandalina ile yaparsan 10 yoksa 9. öglen biraz eksik... yesillik falan da yeseydin keske... ama yine de guzel...

canim 10 puan aldin. tebrikler :))

yok canım bildirmedim dün düzensizdi evde değildim bugün başladım listeme canım

gzmncim menüm

KALKINCA
2 Kuru kayısı
1 br ılık su

SABAH
2 kakaolu krep(arasında ceviz kırıntıları ve 1 muz vardı)
kk beyaz peynir
1 br yeşil çay

ARA
1 kasek-fleaks

ÖGLE
1 kase ezogelin çorb.

ARA
2-3 biskrem1 petibör yarım incirçok çok az mısır

AKŞAM
1 kase çorba
3 köfte kuskusun üstünde
2-3 kaşık salata
yarım dilim ekmek

ARA
2-3 biskrem
1 çy br süt

ARA
1portakal

4 br su

sabah--1
ara--1
öglen--1 (et baklagil grubu ve salata-yogurt grubu eksik)
ara--0 atistirmalik tatlilarla yapilan aralar sayilmiyor.. keske direk 2 incir yeseydin ama bisk yemeseydin
aksam--3
ara--1

-1 puan aksam yine kacamak yapmisin...

toplam 6

iyi akşamlar azimliyol arkadaşlarım ben de bugün yediklerimi yazayım.
SABAH
iki bardak sıcağa yakın limonlu su
bir bardak muzlu ballı tarçınlı layt süt

ARA
bir yeşil elma
bir yeşil çay

ÖĞLEN
pirinç pilavı kuru fasulye
bir mandalina

ARA
üç bardak sıcak su
5 badem
2 kayısı
8 fındık

AKAŞAM
tavuklu şehriye çorba ve biraz bulgur pilavı
küçük bir kase yoğurt
45 dk sonrasında da 15 dklık leslie ile ısındım be biraz karın hareketleri yaptım.

birazdan yeşil çay içerim ve yatmadan bir bardak mandalina-portakal karışımı meyve suyu içerim.
biraz fazla mı yemişim sizce.bilemiyorum.bir de porsiyonlarınızı nasıl ayarlıyorsunuz.yani bir tabak dediğimiz ne ölçüde olmalı

iyi aksamlar kizlar,

ben aksam spora gidemedim ,oglumu doktora götürmem gerekti,o yüzden sporumdan

20 dk yürüyüs+30 dk fitnesi cikariyorum bugün,kusura bakmayin,bir dahaki sefere ertesi gün yazicam menülerimi

merhaba canim...

sabah--1
ara--1
ögle--2 (yogurt salata grubu eksik)
ara--1
aksam--3
ara--1

sabah kahvaltin zayif ama... ekmek,peynir,domates gibi seylerde tuketmeye calis....

toplam puanin 9.

dun bildirim yaptin mi?

benüm bugünkü menüm..

kalktiktan hemen sonra 1 bardak sirkeli su

kahvalti :1 kupa yesil cay,1 avuc kadar maydanoz,2 dilim esmer ekmek salca ve hardal sürdüm üzerlerine,2 dilim peynir,3 zeytin

ara: 1 armut ,5 badem

öyle yemeyimde: 2 kepce balkabagi corbasi,1 dilim esmer ekmek,2 kasik salcali makarna

ara yok

aksam yemeyimde: 2 kepce balkabagi corbasi,1 dilim esmer ekmek,1 büyük tabak ton balikli salata

ara olarak 2 kücük kan portakal ve 5 badem düsünüyorum..

sporda 2 mil leslie ve 45 dak.pilates yapmayi düsünüyorum..hala yapamadim..kizimin dr.da randevusu varmis o yüzden geciktim..puanlamayi sonra okurum..artik spor yapim..yoksa bugün kalacak sporum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…