canım günlük verdiği ölçüyü bölüştürebilirsin dediğin gibi. benim akşam yemeğimde 6 kaşık sebze yemeği hakkım var bende 3 kaşık karnıbahar 3 kaşıkta ot yemeği yiyeceğim bugün ayrıca pancar salatası yapacağım çok faydalıymış ilkkez yapıcam. kocişi sorma kıymalı makarna yiyecek akşama. canım tavsiye üzerine arı polenine başladım ben. çok iyi geliyo. hani toplarlanamıyodum bi türlüya hemen toparlandım birde hergün 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi yiyorum canım. daha doğrusu sabahları tahin ve keçiboynuzu pekmezini karışıtırıyorym. diyetisyenim vermedi ama 1 kaşık pekmez tahin ne yapacak değilmi yani. arı polenini sanada tavsiye ederim tadı kötü ben direk suyla yutuyorum hemen ama mesela üşüme hissi hiç olmuyo çok enerji veriyo. internette araştırdım diyette sakıncası yokmuş tavsiye ediliyor. sanada tavsiye ederim canım
pancar salatasını ben sık yapıyorum...çok güzel oluyor tavsiye ederim....içine garnitür yeşillik koy birazda mısırrr.....sos olarak ta limon elma sirkesi nar eksişi ve yağ koyuyorumm......
sagol canim..dün sabah pilates yaptim..öyleden sonrada 2 mil leslie yaptim...bugün birsey yapmadim ..simdilik..yemekten sonra yapmayi düsünüyorum..hem pilates hem lesli...zaten bugün pilateste strec vardi..benim bebisim uykusuz birakiyo kac haftadir o yüzden iyice düzenim bozuldu..öylen uyududum biraz..sabah spor yapacak halim yoktu..ama yinede sporumu ihmal etmek istemiyorum..bi sekilde zaman bulup yapmak istiyorum..tamam yazdım...dün ve bugün spor yaptınmı ??
sagol canim..dün sabah pilates yaptim..öyleden sonrada 2 mil leslie yaptim...bugün birsey yapmadim ..simdilik..yemekten sonra yapmayi düsünüyorum..hem pilates hem lesli...zaten bugün pilateste strec vardi..benim bebisim uykusuz birakiyo kac haftadir o yüzden iyice düzenim bozuldu..öylen uyududum biraz..sabah spor yapacak halim yoktu..ama yinede sporumu ihmal etmek istemiyorum..bi sekilde zaman bulup yapmak istiyorum..
pancar salatası mı dedi biri tam benlik içine bir miktar yoğurt ve sarımsakla enfess
canim sendemi almanyadasin yoksa..burasida cok soguk ve rüzgarli..simdide kar yagiyor..ben baden würtemberg eyaletinde bir sehirdeyim..tamam canım akşama bir şeyler içeceğim artık korunmak için.....gerçi çok sıkı giyindin hiç üşümedim ama rüzgar yüzüme vurdu bazennnn....tedbir almakta fayda var dediğin gibi
pilates 45 dakika kadar sürüyo..leslide 30 dakika kadar sürdü..pilatas kaç dk sürdü ona göre yazacağımda....
yok canım ben türkiyedeym..... buralarda soğudu artık....tam kış havası var.....canim sendemi almanyadasin yoksa..burasida cok soguk ve rüzgarli..simdide kar yagiyor..ben baden würtemberg eyaletinde bir sehirdeyim..
pilates 45 dakika kadar sürüyo..leslide 30 dakika kadar sürdü..
evet canım gel beraber yiyelimakşama yarım bardak yoğurt hakkım var. o zaman ben yoğurdu hem pancara hemde karnıbahara bölüştüreyim sarımsakda dövdüm hazır.
bir de spor listesi yapıyormuşsunuz kızlar ben ek olarak yazmıyordum menümün altına yazıyordum sadece ama her gün yapıyorum beni de ekler misiniz
45 dk pilates
50-55 dk tempolu yürüyüş (yük ile)
200 ip atlama
belki 20 dk dans (ama kesin olmadığı için yazmayın en iyisi)
yormuyormu canım halsiz kalmayasın sonra.
Sabah
yaklaşık 1,5 dilim orta boy kepek ekmek
1,5-2 kk diyet peynir
1 orta boy domates
yarım salatalık
2 yaprak marul
1 adet petit beurre bisk. ve mjoy çikolatadan 2 minik kare
Ara
1 elma
Öğle
yarım mandalina
2 kupa 5 i bir yerde çay
yaklaşık yarım saat sonra
1 kase pul biberli tarhana çorbası
1 simit
3 yaprak marul
3 dal roka
Ara
1 kupa yarım yağlı süt içinede 3 çorba kaşığı sade cornflakes
1 orta boy muz
Akşam
1 ya da yarım kase kerevizli patates yemeği (salçalı ve sulu)
salata; içinde marul, roka, salatalık, domates
9-10 adet hamsi balığı (tavada mısır unuyla ama çok yağ koymadan)
1 mandalina
Ara
1 ya da 2 kupa sade mate çayı
Ara
herhangi 1 ya da 2 meyve
2,5-3 litre su
45 dk pilates
50-55 dk tempolu yürüyüş (yük ile)
200-250 ip atlama
belki 20 dk dans ( dans kesin değil)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?