50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pancar salatasını ben sık yapıyorum...çok güzel oluyor tavsiye ederim....içine garnitür yeşillik koy birazda mısırrr.....sos olarak ta limon elma sirkesi nar eksişi ve yağ koyuyorumm......

pancar salatasını ben sık yapıyorum...çok güzel oluyor tavsiye ederim....içine garnitür yeşillik koy birazda mısırrr.....sos olarak ta limon elma sirkesi nar eksişi ve yağ koyuyorumm......

ben ilkkez yapıcam canım çekti pazarda görünce. benim yaramazlara alıyordum çok seviyorlar pancarı. almışken salatasını yapayım dedim. sarımsakta eklerim içine. dediğin gibi yaparım artık

tamam yazdım...dün ve bugün spor yaptınmı ??
sagol canim..dün sabah pilates yaptim..öyleden sonrada 2 mil leslie yaptim...bugün birsey yapmadim ..simdilik..yemekten sonra yapmayi düsünüyorum..hem pilates hem lesli...zaten bugün pilateste strec vardi..benim bebisim uykusuz birakiyo kac haftadir o yüzden iyice düzenim bozuldu..öylen uyududum biraz..sabah spor yapacak halim yoktu..ama yinede sporumu ihmal etmek istemiyorum..bi sekilde zaman bulup yapmak istiyorum..

pilatas kaç dk sürdü ona göre yazacağımda....

Kızlar bi de örnek diyet listesi buldum ve çok şaşırdım,tıpkı bizim yaptığımız gibi ve herkesin genelde

yediği sağlıklı şeyler,demek ki biz doğru yolda doğru adımlarla kilo veriyoruz,çok sevindim yaa...

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİREN ÖRNEK DİYET LİSTESİ-

Kahvaltı: 1 bardak yağsız süt,

4 kaşık müsli,

1 orta boy portakal veya 1 adet nar

Ara: 1 avuç kuru üzüm,

2 tane ceviz içi veya 8 tane badem,

Öğle: 3 köfte kadar ızgara et- tavuk veya balık- (Izgara, haşlama veya fırında),

Nane-tere-marul-maydanoz ve havuçtan oluşan salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı bol limon ile),

2 dilim tam buğday ekmeği

Ara: 1 meyveli yoğurt,

1 tatlı kaşığı keten tohumu

Akşam: 8 yemek kaşığı zeytinyağlı brokoli

Semizotu salatası

1 dilim tam tahıllı ekmek

1 orta boy kivi

Ara: 1 fincan yeşil çay 1 fincan ıhlamur

1 dilim ananas ve 6-7 adet çilek.

tamam canım akşama bir şeyler içeceğim artık korunmak için.....gerçi çok sıkı giyindin hiç üşümedim ama rüzgar yüzüme vurdu bazennnn....tedbir almakta fayda var dediğin gibi
canim sendemi almanyadasin yoksa..burasida cok soguk ve rüzgarli..simdide kar yagiyor..ben baden würtemberg eyaletinde bir sehirdeyim..

bir de spor listesi yapıyormuşsunuz kızlar ben ek olarak yazmıyordum menümün altına yazıyordum sadece ama her gün yapıyorum beni de ekler misiniz

45 dk pilates
50-55 dk tempolu yürüyüş (yük ile)
200 ip atlama
belki 20 dk dans (ama kesin olmadığı için yazmayın en iyisi )

hava çok soğuk kar yağıyor. ekmek ufalıyorum dışardaki kuşlar için. balkona koyuyorum ekmek kırıntılarını yiyorlar serçeler güvercinler. hava çok soğuk onlarda aç kalmasın

canım bu bir günde yapacağın spormu

Sabah
yaklaşık 1,5 dilim orta boy kepek ekmek
1,5-2 kk diyet peynir
1 orta boy domates
yarım salatalık
2 yaprak marul
1 adet petit beurre bisk. ve mjoy çikolatadan 2 minik kare

Ara
1 elma

Öğle
yarım mandalina
2 kupa 5 i bir yerde çay
yaklaşık yarım saat sonra
1 kase pul biberli tarhana çorbası
1 simit
3 yaprak marul
3 dal roka

Ara
1 kupa yarım yağlı süt içinede 3 çorba kaşığı sade cornflakes
1 orta boy muz

Akşam
1 ya da yarım kase kerevizli patates yemeği (salçalı ve sulu)
salata; içinde marul, roka, salatalık, domates
9-10 adet hamsi balığı (tavada mısır unuyla ama çok yağ koymadan)
1 mandalina

Ara
1 ya da 2 kupa sade mate çayı

Ara
herhangi 1 ya da 2 meyve

2,5-3 litre su

45 dk pilates
50-55 dk tempolu yürüyüş (yük ile)
200-250 ip atlama
20 dk dans

Son düzenleme:
yormuyormu canım halsiz kalmayasın sonra.

yoo cnm tam tersi yapmayınca kendimi kötü hissediyorum biraz daha zamanım olsa daha ne sporlar yapacağım ama zaman kısıtlı ip atlamak filan çok eğlenceli sıkmıyor insanı onu arttırmayı planlıyorum mesela çok kalori yakıyormuş tavsiye ederim canımm

pilates 45 dakika kadar sürüyo..leslide 30 dakika kadar sürdü..

sabah--1
ara--1
ögle--2 (et baklagil grubu eksik)
ara--1
aksam--3
ara--1

toplam 9 puan canim....

saglikli beslendigin icin kacamaklarin hic kalmamis... tebrikler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…