hı hı hı
seni de sarmistir tatil havasi simdiden :))
öylemiii çok geçmiş olsun......Allah şifası versin.....
bende bir değişiklik yok..dönem sonu geldi not mot işlerini hallettik şimdi cumayı bekliyoruz.....
ayy evet evet..(
cok gecmis olsun ablana... ne renk dusunuyorsun?? ben de degistirmek istiyorum.. sari tonlari istemistim ama evde boyayinca acilmadi rengi.. bu tonu da begendim aslinda parlak kahve karamel arasi birsey... soluk gostermiyor yuzumu.. ama sariyi cok istiyorum.. bakalim...
hmm görümcen de zor biriydi sanirim degil mi? Allah kolayliklar versin....
Selam herkeselere, nasılsınız?
Ben yoğunum biraz biliyorsunuz o yüzden fazla giremiyorum. Girsem de çok şey yazıldığından olaydan kopmuş oluyorum ve bişey yazmıyorum.
Burası baya kalabalıklaşmış, yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, eskileri de yanaklarından öpüyorum
sağolun kızlar teşekkür ederim. altın kahveye boyatıyorum. kendim tutturamıyorum ben de o rengi. kuaföre gidicem, regl iken dışarı çıkmaktan da nefret ediyorum, ev işlerine de hala başlamadım ne yapcam bilmiyorum, canım bişey yapmak istemiyoryarın giderim belki kuaföre.
sarı istiyorsan kuaföre git kendin yapma canım yıpranır saçın. ama sarının da çok tonu var, önce onu araştır resim falan bul öyle git. istanbula gelince boyatırsın orada pahalıysa:) gelmiş miydin yoksa:)
görümcem çok zor biri değil de bayık biri, sıkıyor insanı.
selam kizlar..gzmnc..tesekkür ederim pazartesi menüsü puanlamasi icin..tamam canim hedef kiloya ulasana kadar o cissss yiyeceklerden yemem daha...
gerci bu sabahda kücük bi parca yedim..birdaha olmaz..
sabah kahvaltidan sonra pilatesimi yaptim 45 dakika..leslie yaparmiyim bugün belli deyil..
birde dün gece karnim zil caldi..saat 12 de..bende 3-4 kasik yagsiz tarcinli yogurdun icine 1 parca armut dogradim yedim...acaba bu grupta yapiliyormu gec vakit kücük ögünler...eyer yanlis yapiyorsam yapmam birdaha..ama gec yattim..kizimin uyumasini bekledim gece 2 de uyudum
cuma yolculuk :)) ben de orada kuaforde boyatmayi dusunuyorum ama vazgecedebilirim bilmiyorum yaacok kararsizim.. kardesimle dusunur tasiniris o beni herseye ikna edebilir...
:) kolay gelsin ne diim....
lachesis cok gecmis olsun tatlim ablan icin..
gorumcen mi geliyoresi askere gitti mi onun?
kac aylik oldu hamileligi?
sağol hayatım. evet o gelcek. 6 aylık, eşi askere gitti 2-3 ay oldu. yalnız kalamadığı ve kendisine bakamadığı için nöbetleşe birileri kalıyor yanında. ben orda kalmayacağıma göre de 15 tatilde o bize gelecek
sarı saç risklidir, iyi düşün iyi seç, iyi bir kuaföre git, ama yakışana çok yakışıyor:)
sağol hayatım. evet o gelcek. 6 aylık, eşi askere gitti 2-3 ay oldu. yalnız kalamadığı ve kendisine bakamadığı için nöbetleşe birileri kalıyor yanında. ben orda kalmayacağıma göre de 15 tatilde o bize gelecek
aaa okadar oldumu yaaa. maşşallah 6 aylık hemde...kocası ne zaman gelecekya uzun dönemmiydi.....
kizlar size de fikir sorayim..
benim evim malumunuz 2+1
salonum yatak odam ve oturma odam var, orda da tv, bilgisayar ve bir kose koltugum var.
tum odalarim dolu;
bebek odasi yapip yapmamak da kararsizim
bana kalsa cok heves ediyorum da, esim diyor ki esyalarimiz cok yeni atmayalim yazik olur, bebek 2 yasina falan gelince oda yapariz diyor
sizce bebek odasi sart mi? yoksa belli yasa gelene kadar fuzuli mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?