50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

he heee ben de.... suan hicbirsey yapmiyorum... hocayla dun toplantimi da yaptm.. stresi de kalkti uzerimden...

nette geyiniyorum

kocişin işleri vardı bana kaldı ben hallettim çalıştığı için canım işlerde uzadı ancak geldim

öylemiii çok geçmiş olsun......Allah şifası versin.....

bende bir değişiklik yok..dönem sonu geldi not mot işlerini hallettik şimdi cumayı bekliyoruz.....

sağolun kızlar teşekkür ederim. altın kahveye boyatıyorum. kendim tutturamıyorum ben de o rengi. kuaföre gidicem, regl iken dışarı çıkmaktan da nefret ediyorum, ev işlerine de hala başlamadım ne yapcam bilmiyorum, canım bişey yapmak istemiyor yarın giderim belki kuaföre.
sarı istiyorsan kuaföre git kendin yapma canım yıpranır saçın. ama sarının da çok tonu var, önce onu araştır resim falan bul öyle git. istanbula gelince boyatırsın orada pahalıysa:) gelmiş miydin yoksa:)

görümcem çok zor biri değil de bayık biri, sıkıyor insanı.

Koçummmm dün yarım saat yavaş tempoda yürüyüş yaptım. Dün bildirememiştim, şimdi bildireyim dedim. Pazartesi hiçbir şey yapamadım zaten...

Bugünde omurga egzersizlerimi yapıp ardından başka egzersizler yapmayı düşünüyorum. Yapınca bildiririm.

bende seni öptüm aha

cuma yolculuk :)) ben de orada kuaforde boyatmayi dusunuyorum ama vazgecedebilirim bilmiyorum yaa cok kararsizim.. kardesimle dusunur tasiniris o beni herseye ikna edebilir...

:) kolay gelsin ne diim....

selam kizlar..gzmnc..tesekkür ederim pazartesi menüsü puanlamasi icin..tamam canim hedef kiloya ulasana kadar o cissss yiyeceklerden yemem daha...
gerci bu sabahda kücük bi parca yedim..birdaha olmaz..

sabah kahvaltidan sonra pilatesimi yaptim 45 dakika..leslie yaparmiyim bugün belli deyil..

birde dün gece karnim zil caldi..saat 12 de..bende 3-4 kasik yagsiz tarcinli yogurdun icine 1 parca armut dogradim yedim...acaba bu grupta yapiliyormu gec vakit kücük ögünler...eyer yanlis yapiyorsam yapmam birdaha..ama gec yattim..kizimin uyumasini bekledim gece 2 de uyudum

rica ederim...

hmm genelde aksam 7 den sonra yemek yememege, 10 dan sonra da hicbirsey yememege dikkat ediyoruz... ama sen gec yattigin icin buna uyamayabilirsin... yatmadan enaz 2 saat öncesinde yemeyi kesmek gerekiyor benim bildigim....

ben geldim........ öğle arası yeni bitti.derse girdik bende sizlere bir bakayım dedim.... nbr siniz..... neler yapıyorsunuz????

cuma yolculuk :)) ben de orada kuaforde boyatmayi dusunuyorum ama vazgecedebilirim bilmiyorum yaa cok kararsizim.. kardesimle dusunur tasiniris o beni herseye ikna edebilir...

:) kolay gelsin ne diim....

sarı saç risklidir, iyi düşün iyi seç, iyi bir kuaföre git, ama yakışana çok yakışıyor:)

lachesis cok gecmis olsun tatlim ablan icin..

gorumcen mi geliyor esi askere gitti mi onun?
kac aylik oldu hamileligi?

sağol hayatım. evet o gelcek. 6 aylık, eşi askere gitti 2-3 ay oldu. yalnız kalamadığı ve kendisine bakamadığı için nöbetleşe birileri kalıyor yanında. ben orda kalmayacağıma göre de 15 tatilde o bize gelecek

aaa okadar oldumu yaaa. maşşallah 6 aylık hemde...kocası ne zaman gelecekya uzun dönemmiydi.....

amannn onunki de is,
esi askere gidecekken cocuk yapmasaydi keske hic;

ya da evini kapatip annesinin yaninda kalsin gidip doguma kadar yaa, oyle olur mu, herkes onunla mi ugrasacak
ilginc yaa

kizlar size de fikir sorayim..

benim evim malumunuz 2+1
salonum yatak odam ve oturma odam var, orda da tv, bilgisayar ve bir kose koltugum var.

tum odalarim dolu;

bebek odasi yapip yapmamak da kararsizim
bana kalsa cok heves ediyorum da, esim diyor ki esyalarimiz cok yeni atmayalim yazik olur, bebek 2 yasina falan gelince oda yapariz diyor

sizce bebek odasi sart mi? yoksa belli yasa gelene kadar fuzuli mi??

slm kızlarr
hugocuk devrmci nasılsınız?
devrimcim sana msj atmaya çalıştım ama msj kutun dolu heralde gdip gtmediğinden emin olamadım bi bak cnm istersen.

bence eşin haklı.....çocuk kendi başına yatmaya başlamadan alınan odalar kullanılmıyor.... bence hemen yapmanıza gerek yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…