50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar,yani hamile olanlar,gzmnc,peppermint,başka var mı bilmiyorum,doğumdan benim gibi

korkuyosanız,haberlerde bişey okudum,doğum acısını sıfıra indiren bi jel varmış,

Kadın Doğum bölümüne ekledim yazıyı okumak isterseniz...

Ben daha hiç hamile bile kalmasam da aklım doğumda olduğu için araştırıyorum

Son düzenleme:
ben zayıflayınca allah bana ve tüm isteyenlerin kucağını dolduracak bi bebecik nasip etsin şöyle tosun gibi topacık olsun

amin insallah
Allah isteyen herkese versin
benimkini de sagsalim dunyaya getirmeyi nasip etsin guzel Allah'im

aaa hayret yaa, yazik
kendi annesine acimayandan ne beklersin
bizim gelinde annesi 2-3 ayda bir evine gelir, 60 yasinda kadina bi dunya utu yaptirir, yemekleri ona pisirttirir (annem geliyo diye azirlik yapmaz, kadin kendi yapar gelince yemekleri ) birikmis sokuk dugme vs kadin diker, kizinin sevdigi tatli pastalari yapar, oyle gider kadin
y.disindan ablasi geldi bi yaz, camlarini sildirdi ablasina hamileydi o zaman gerci
ama ben yine de kiyamam, kadin tutarim onun yerine

ee arada virgul var ama emin olamadim.. karisiklik olmasin diye de yazmak istedim.. canim ben hamile degilim.. evli bile degilim

kiz azul;
dur naptin
gzmnc henuz bekar, ogrenci okuyor o daha hamile degill

o jeli ben de haberlerde duydum dunyaa,
dogum yaklassin doktoruma sorucam,
sagol cnmmm

simdi demek ki normalde genis karinlilar e bide hamilelik.. karin iyicene genisliyor tabe :)))

bugün yediklerim

uyanınca 2 bardak su 1 t.k bal,1 ç.k tartıç,1ç.k çörek otu

kahvaltı 1 yumurta 1 dilim k ekmeği 1 k.k peynir açık şekersiz çay kahve

ara 2 bardak su 1 tarçın çayı,1 yeşil çay 1 aktiva

öğle 1 limonlu su,salata,1 kepçe çorba 1 dilim k ekmeği 6 yemek kaşığı etli sebze yemeği

arada 2 bardak su ,form çayı,1 bardak süt 3 etiform

akşam 1 bardak sirekli su,salata,ton balığı,çorba

ara 1 bardak süt 1 elma veya havuç yerim 2 bardak maydonoz suyu

çok sulu bir diyet hugocum yorumunu bekliyorum hayatım..benim diyetisyen suyu çok seviyoır

merhaba canim...

s--1
a--1
ö--3
a--1
ak--2 (ekmek pilav grubu eksik)
a--1

oldukca saglikli... toplam puanin 9..

Ayy pardonnnnnnn...inanmıyorum senin nicki de mi yazmışım...gzmnc

Kusurabakma...

:)) yok yok önemli degil, insallah evlendigim zaman, istedigimde Allahim hayirli bir evlat nasip eder... hos gecen rüyamda 6 deneydiler ama neyse :)) 2+4 seklinde

ben zayıflayınca allah bana ve tüm isteyenlerin kucağını dolduracak bi bebecik nasip etsin şöyle tosun gibi topacık olsun

Amin isteyen herkese inş....

ayyyy kıyamam annesine bunu yapan herkese her şeyi yapar...Allah kocsına sabır vrsin...geçim dirlik versin eğer böyle yapan biri mutsuz olursa korkulur ondan......

:)) yok yok önemli degil, insallah evlendigim zaman, istedigimde Allahim hayirli bir evlat nasip eder... hos gecen rüyamda 6 deneydiler ama neyse :)) 2+4 seklinde

hheee 6 dene bide maşalah......

tatlım diyetisyenin verdiği listeye ne denebilirki değilmi. ödemin varsa canım bence ondan vermiştir kesin. ödem atılır şimdi senden ve bikaç kilo fark olur. bendede olduydu eşimde zayıflamış sanmıştı ilk baş çok sevinmişti. şimdi seninkide sevinir fark oluyo çünkü ödemde kilo gibi şişiriyor gayet güzel ben ilerde yaparım bunu ödem olunca canım. sağol paylaştığın için fikir oluyo banada

teşekkür ederim puanlaman için ama diyetisyenimin verdiklerine uyuyorum

uy uy canım uyulduğu zaman çok güzel sonuçlar alınıyo yavaş veriyosun bi süre sonra yavaşlıyo ama kiloda alınmıyo. 2 hafta hasta oldum yedimde yedim ama tatlı yoktu şekerde yoktu ama kayınvalide korktu gözlerimin altı çöktü bişey olcak diye yedirdide yedirdi. eşimde yedirdi valla 2 haftada 1 gram almamışım canım. eskiden sağlıksız diyetlerle zayıflamış olsaydım şimdiye 2 haftada 5 kilo alırdım kesin

rica ederim canım benim.ben teşekkür ederim.sen sporuna başlayabildinmi.neler yedin bugün

kesinlikle katılıyorum hızlı verince hemen geri alıyor insan..ama yavaş yavaş verince çok daha sağlıklı sen bile şaşırıyorsun kilo almamana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…