ebruli hoşgeldin bebişim sevindim seni gördüğüme
ben zayıflayınca allah bana ve tüm isteyenlerin kucağını dolduracak bi bebecik nasip etsin şöyle tosun gibi topacık olsun
ya evine gittik geçen, ben o yokken şu fırında pırasayı yapmıştım, annesi de çok yoruluyor diye üzüldüm. tatlı falan da yaptım, sonra annesi o gelince hadi sen de şunu yap dedi, banane yapamam sen ne güne duruyorsun diye yapmadı, kadın yalvardı yakardı, bir de kızdı annesine ya, şok oldumkadın işini gücünü bıraktı gece gündüz onla ilgileniyor yaranamıyor sonra ben kalktım yaptım pilavı da, o da kendince salata yaptı:S
Kızlar,yeni hamile olanlar,gzmnc,peppermint,başka var mı bilmiyorum,doğumdan benim gibi
korkuyosanız,haberlerde bişey okudum,doğum acısını sıfıra indiren bi jel varmış,
Kadın Doğum bölümüne ekledim yazıyı okumak isterseniz...
Ben daha hiç hamile bile kalmasam da aklım doğumda olduğu için araştırıyorum
Kızlar,yeni hamile olanlar,gzmnc,peppermint,başka var mı bilmiyorum,doğumdan benim gibi
korkuyosanız,haberlerde bişey okudum,doğum acısını sıfıra indiren bi jel varmış,
Kadın Doğum bölümüne ekledim yazıyı okumak isterseniz...
Ben daha hiç hamile bile kalmasam da aklım doğumda olduğu için araştırıyorum
amin insallah
Allah isteyen herkese versin
benimkini de sagsalim dunyaya getirmeyi nasip etsin guzel Allah'im
aaa hayret yaa, yazik
kendi annesine acimayandan ne beklersin
bizim gelinde annesi 2-3 ayda bir evine gelir, 60 yasinda kadina bi dunya utu yaptirir, yemekleri ona pisirttirir (annem geliyo diye azirlik yapmaz, kadin kendi yapar gelince yemekleri ) birikmis sokuk dugme vs kadin diker, kizinin sevdigi tatli pastalari yapar, oyle gider kadin
y.disindan ablasi geldi bi yaz, camlarini sildirdi ablasinahamileydi o zaman gerci
ama ben yine de kiyamam, kadin tutarim onun yerine
bugün yediklerim
uyanınca 2 bardak su 1 t.k bal,1 ç.k tartıç,1ç.k çörek otu
kahvaltı 1 yumurta 1 dilim k ekmeği 1 k.k peynir açık şekersiz çay kahve
ara 2 bardak su 1 tarçın çayı,1 yeşil çay 1 aktiva
öğle 1 limonlu su,salata,1 kepçe çorba 1 dilim k ekmeği 6 yemek kaşığı etli sebze yemeği
arada 2 bardak su ,form çayı,1 bardak süt 3 etiform
akşam 1 bardak sirekli su,salata,ton balığı,çorba
ara 1 bardak süt 1 elma veya havuç yerim 2 bardak maydonoz suyu
çok sulu bir diyet hugocum yorumunu bekliyorum hayatım..benim diyetisyen suyu çok seviyoır
ee arada virgul var ama emin olamadim.. karisiklik olmasin diye de yazmak istedim.. canim ben hamile degilim.. evli bile degilim
Ayy pardonnnnnnn...inanmıyorum senin nicki de mi yazmışım...gzmnc
Kusurabakma...
:)) yok yok önemli degil, insallah evlendigim zaman, istedigimde Allahim hayirli bir evlat nasip eder... hos gecen rüyamda 6 deneydiler ama neyse :)) 2+4 seklinde
6 az kız 12 olsun bari...
Ya bi arkadaş daha vardı hamile olan,bak hatırlayamadım,onu yazacaktım sanki,neyse tekrar kusurabakma...
Ha link de şu:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/415313-dogum-sancisi-tarih-oldu.html#post17296180
ben zayıflayınca allah bana ve tüm isteyenlerin kucağını dolduracak bi bebecik nasip etsin şöyle tosun gibi topacık olsun
ya evine gittik geçen, ben o yokken şu fırında pırasayı yapmıştım, annesi de çok yoruluyor diye üzüldüm. tatlı falan da yaptım, sonra annesi o gelince hadi sen de şunu yap dedi, banane yapamam sen ne güne duruyorsun diye yapmadı, kadın yalvardı yakardı, bir de kızdı annesine ya, şok oldumkadın işini gücünü bıraktı gece gündüz onla ilgileniyor yaranamıyor sonra ben kalktım yaptım pilavı da, o da kendince salata yaptı:S
:)) yok yok önemli degil, insallah evlendigim zaman, istedigimde Allahim hayirli bir evlat nasip eder... hos gecen rüyamda 6 deneydiler ama neyse :)) 2+4 seklinde
6 az kız 12 olsun bari...
Ya bi arkadaş daha vardı hamile olan,bak hatırlayamadım,onu yazacaktım sanki,neyse tekrar kusurabakma...
Ha link de şu:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/415313-dogum-sancisi-tarih-oldu.html#post17296180
bugün yediklerim
uyanınca 2 bardak su 1 t.k bal,1 ç.k tartıç,1ç.k çörek otu
kahvaltı 1 yumurta 1 dilim k ekmeği 1 k.k peynir açık şekersiz çay kahve
ara 2 bardak su 1 tarçın çayı,1 yeşil çay 1 aktiva
öğle 1 limonlu su,salata,1 kepçe çorba 1 dilim k ekmeği 6 yemek kaşığı etli sebze yemeği
arada 2 bardak su ,form çayı,1 bardak süt 3 etiform
akşam 1 bardak sirekli su,salata,ton balığı,çorba
ara 1 bardak süt 1 elma veya havuç yerim 2 bardak maydonoz suyu
çok sulu bir diyet hugocum yorumunu bekliyorum hayatım..benim diyetisyen suyu çok seviyoır
merhaba canim...
s--1
a--1
ö--3
a--1
ak--2 (ekmek pilav grubu eksik)
a--1
oldukca saglikli... toplam puanin 9..
teşekkür ederim puanlaman için ama diyetisyenimin verdiklerine uyuyorum
tatlım diyetisyenin verdiği listeye ne denebilirki değilmi. ödemin varsa canım bence ondan vermiştir kesin. ödem atılır şimdi senden ve bikaç kilo fark olur. bendede olduydu eşimde zayıflamış sanmıştı ilk baş çok sevinmişti. şimdi seninkide sevinir fark oluyo çünkü ödemde kilo gibi şişiriyor gayet güzel ben ilerde yaparım bunu ödem olunca canım. sağol paylaştığın için fikir oluyo banada
uy uy canım uyulduğu zaman çok güzel sonuçlar alınıyo yavaş veriyosun bi süre sonra yavaşlıyo ama kiloda alınmıyo. 2 hafta hasta oldum yedimde yedim ama tatlı yoktu şekerde yoktu ama kayınvalide korktu gözlerimin altı çöktü bişey olcak diye yedirdide yedirdi. eşimde yedirdi valla 2 haftada 1 gram almamışım canım. eskiden sağlıksız diyetlerle zayıflamış olsaydım şimdiye 2 haftada 5 kilo alırdım kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?