bence şart değil canım sonuçta eşyalarınızda yeniymiş biraz büyüsün o zaman olur aslındakizlar size de fikir sorayim..
benim evim malumunuz 2+1
salonum yatak odam ve oturma odam var, orda da tv, bilgisayar ve bir kose koltugum var.
tum odalarim dolu;
bebek odasi yapip yapmamak da kararsizim
bana kalsa cok heves ediyorum da, esim diyor ki esyalarimiz cok yeni atmayalim yazik olur, bebek 2 yasina falan gelince oda yapariz diyor
sizce bebek odasi sart mi? yoksa belli yasa gelene kadar fuzuli mi??
kizlar size de fikir sorayim..
benim evim malumunuz 2+1
salonum yatak odam ve oturma odam var, orda da tv, bilgisayar ve bir kose koltugum var.
tum odalarim dolu;
bana kalsa cok heves ediyorum da, esim diyor ki esyalarimiz cok yeni atmayalim yazik olur, bebek 2 yasina falan gelince oda yapariz diyor
bence eşin haklı.....çocuk kendi başına yatmaya başlamadan alınan odalar kullanılmıyor.... bence hemen yapmanıza gerek yok....
bence şart değil canım sonuçta eşyalarınızda yeniymiş biraz büyüsün o zaman olur aslında
hmm sagolun kkizlar fikir verdiginiz icin;
inan hamilelik topigine yaziyorum burdaki gibi yanit veren olmuyor :-(((
burdaki arkadaslik hicbiyerde yok
sirketten bi arkadasim da ben olsam ne olursa olsun oda yapardim, oturma odami gozden cikarirdim dedi, moralimi bozdu biraz
ama sizin soyledikleriniz daha mantikli geldi simdi dusununce
iyiyim kalanchoecim sen nasılsın canımcım. aynen devam canım
ben bazi psikologlarin, cocugun en basindan beri ayri yatmasinin daha iyi oldugunu soylediklerini duymustum.. kisisel ozguven, gelisim, anneye bagimli olmamak gibi sebeplerden...
ama ne bileyim bence bebisle anne hep yanyana olsunlar... yani bir bebek yatagi ve esyalari icin komodin sizin odaniza yerlestiriliri. yeterli olur bu...
sirketten bi arkadasim da ben olsam ne olursa olsun oda yapardim, oturma odami gozden cikarirdim dedi, moralimi bozdu biraz
amannn onunki de is,
esi askere gidecekken cocuk yapmasaydi keske hic;
ya da evini kapatip annesinin yaninda kalsin gidip doguma kadar yaa, oyle olur mu, herkes onunla mi ugrasacak
ilginc yaa
kizlar size de fikir sorayim..
benim evim malumunuz 2+1
tum odalarim dolu;
amann ona bakma sen, çocuk istediğinden değil, zaten kendine bakmazken çocuğa nasıl bakıcak bilemiyorum. çocuk üzerinden kendine ilgi toplayacak abisinin önüne geçecek.
amacına da ulaşıyor hamilelik bahanesiyle herşeyi çevresine yaptırıyor işte.
.
amannn senin ark fazla entelmiş.....bence bebek ve annenin aynı ortamı sıcaklığı paylaşması önemli..... tam bir aile olabilmek için....o sıcaklığı hissetmek gerekli....
bence bizim türk geleneklerine göre aileye düşkünlük taa burdan başlıyor..ama bağımlılık ayrı bir şey o bebekken değil çocuk büyüdükçe yapılanlardan oluyor....
bence yanında olsa gece falan uyanırsın falan devamlı gözün üzerinde olur. zaten ufacık bebek odayı kullanamayacakki beşiği olacak zaten bence ufakken gerek yok ilerde zaten yatağı alınır falan o zaman gerek olur. şimdilik bencede fuzuli hem odanda yokmuş fazla olsaydı tamam ama yokmuş bence gerek yok
amann ona bakma sen, çocuk istediğinden değil, zaten kendine bakmazken çocuğa nasıl bakıcak bilemiyorum. çocuk üzerinden kendine ilgi toplayacak abisinin önüne geçecek.
amacına da ulaşıyor hamilelik bahanesiyle herşeyi çevresine yaptırıyor işte.
hiç gerek yok, ilk sene sizin odanızda olacak beşiği zaten, eşin haklı yani.
ayrıca ilk sene anne güvenini alması için yanında olman lazım. yoksa güvensizlik geliştirir. 2.2.5 yaşından sonra özerklik dönemine girerken ayrı odasını hazırlarsınız.
bu mudur yani.....hamileliğin amacı....hayret bir şey......çocuk doğuncaa çocukla sürdürcek ilgiyi....bir şey değil bu sizin bebiş olunca ozman tam kıskanır sizi..... öne geçeceği hiç bir şey kalmıcak.....
ayy valla cok sagolun kizlar;
ne zaman aklima bisey takilsa sizinle konusunca rahatliyorum, valla baska topige gerek yok, bizim topikteki bayanlar her konuda cok bilgili ve kendini gelistirmis
tekrar sagolun, o zaman ben dedigiiz gibi yapayim, 2 yasindan sonra insallah Allah omur saglik verirse ayiririz odasini.
optum hepinizi
--lachem haklisin gorumcen bana birini cagristiriyorrr (benim abimin esini )
bu mudur yani.....hamileliğin amacı....hayret bir şey......çocuk doğuncaa çocukla sürdürcek ilgiyi....bir şey değil bu sizin bebiş olunca ozman tam kıskanır sizi..... öne geçeceği hiç bir şey kalmıcak.....
bir de benim uzun bir koridorum var;
portmanto var yarisina kadar,
esim portmantonun devamini yaptiralim diyor; icini bolmeli cekmeceli , sepetli falan yaptiririz, bebisin ayakkabilarini, oyuncaklarini, bezlerini, bakim urunlerini oraya koyariz diyor.
onu da yaptirirsak bir de besik, sifonyer, yeterli olur diy mi..
bir de benim uzun bir koridorum var;
portmanto var yarisina kadar,
esim portmantonun devamini yaptiralim diyor; icini bolmeli cekmeceli , sepetli falan yaptiririz, bebisin ayakkabilarini, oyuncaklarini, bezlerini, bakim urunlerini oraya koyariz diyor.
onu da yaptirirsak bir de besik, sifonyer, yeterli olur diy mi..
aynen katiliyorum,
cocuk olunca da cocuf-guna baktirir milleti, benim bebegim var diye nazlanir
bence de lachem hamile kalirsa cok kiskanclik yapar o kiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?