50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

rica ederim canım benim.ben teşekkür ederim.sen sporuna başlayabildinmi.neler yedin bugün

bugün çok işim vardı öğleye kadar dolandım durdum. dün başladım ama listeme uymaya. bugünde uydum. sabah kaşık tahinpekmez ( listemde yoktu ben ilave ettim diyetisyenimin haberi yok ) 1 dilim peynir 1 dilim çavdar ekmeği domates yeşilbiber 1 adet kivi yedi. arada 1 çay bardağı sütlü şekersiz türk kahvesi ve 1 kuru incir öğlense sadece 1 dilim çavdar ekmeği ve 80 gr. ton balığı yiyebildim salata yetiştiremedim

yazıyı okudum..bu yeni bir şey değil demekki taaa marmariste bile kullanılığına göre....acaba neden daha önce duymadıkki...yazılanlaragöre işe yarıyormuş....

İnşaALLAH yarıyodur da ben doğurana kadar gelişir yaygınlaşır...çok korkuyorum da...

kesinlikle katılıyorum hızlı verince hemen geri alıyor insan..ama yavaş yavaş verince çok daha sağlıklı sen bile şaşırıyorsun kilo almamana

evet canım şaşırdım valla eskiden olsa göbek çıkardı hemen. gerçi ben düzelebilmek için bolca meyve yedim yemekleride yedim ayrı yapmadım kendime. yani tatlı şeker hariç yedim. ama hiç almadım üstelik sporda yoktu. eskiden olsa ohooo göbek hemen 6 aylık olurdu valla

selam dünkü menüm

sabah
1 dilim kepek ekmeği ile beyaaz peynir meyve çayı

öğle
1 kase yayla çorbası
1 tabak mantarlı bulgur pilavı yanında bezelye yemeği
turşu

ara
3 çiğ köfte 1 fincan Türk kahvesi

akşam
2-3 kaşık eezogelin çorba
1 tabak fırında tavuk patates yanında makarna

ara
meyve

su 2 lt

spor 30 dk pilates

merhaba canim.
s--1
a--0
ö--3
a--1
aksam--2 (yogurt salata grubu eksik canim)
a--1

toplam puanin 8.

pazartesi günü spor yapmışmıydın....

ilahi

hugocuk gittiğin diyetisyenin adı neydi

suleulkucüm ben de spor listesine katılacağımı belirtmiştim dün yazdın mı beni de

canım dün sana cevap yazdım ama görmedin sanırım......

bizde sporda günlük 1,5 saati geçmeyecek yoksa fazla olan kadaar süresini siliyoruz...... o yüzden hala katılmak istiyorsan yaptığın sporların süresini azaltmalısın.....

karar senin???

hmm görmemiştim canım
1,5 saat az aslında az değil tabi ki ama neyse ben vaz geçeyim canım daha sonra belki

arkadaşlar az önce kilo almak isteyenlerin topiğinde bir yazı okudum arkadaşın birisi ara öğünlerde meyve veya yoğurt kesinlikle olmalı demiş kilo almamda onlarda yarar sağladı demiş e öyleyse bizde ara öğünlerimizde yoğurt, meyve vs. yiyiyoruz anlamıyorum ben bu nasıl iş ha bir de ballı süt demişler bal katmıyorum elbet ama bende sütü sık tüketiyorum bazı zamanlar günde yarım litre yarım yağlı süt içtiğim oluyor mesela öyleyse azaltayım mı bu ölçüyü

Canim sen bi ara topparlamistin.. baslamis yine takintilarin....

her bunyede farklidir.. ayrica sebze meyve süt ürünleri tüketmessen emin ol ilerisinde kilodan cok daha büyük problemlerin olabilir....

Canim sen bi ara topparlamistin.. baslamis yine takintilarin....

her bunyede farklidir.. ayrica sebze meyve süt ürünleri tüketmessen emin ol ilerisinde kilodan cok daha büyük problemlerin olabilir....

yok canım ya bu uzun zamandır olmuş olan en iyi halim keşke hep böyle olsam ama yine de arada yoklamıyor değil hani ama yine de iyiyim bile burası sayesinde o da

ben bugünkü menümü yazayım kızlar

kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 adet kivi, 1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı, 1 dilim peynir, domates yeşilbiber

ara: 1 çay bardağı şekersiz sütlü türk kahvesi, 1 kuru incir

öğlen: 80 gram yağı süzülmüş ton balığı, 1 dilim çavdar ekmeği. malesef salatamı yetiştiremedim

ara: 1 madensuyu, 5 nbadem 1 kurukayısı

akşam: 3 kaşık haşlanmış karnıbahar. 3 kaşık ot yemeği, 3 kaşık bulgur, 1 dilim ekmek, 1 kepçe çorba, pancar salatası ve yarım bardakta yoğurt

ara: 1 küçük boy yerli muz, 1 portakal ve 1 bardak şekersiz sütlü türk kahvesi

spor yapamadım vaktim yoktu ama dışarda işlerim vardı 1 saat yürüdüm

canim puanin 9. o da sadece öglen yogurt salata grubu eksik oldugu icin... umarim en kisa zamanda kilo verirsin cunku 3 gündür menün cok dengeli tebrikler...

canim puanin 9. o da sadece öglen yogurt salata grubu eksik oldugu icin... umarim en kisa zamanda kilo verirsin cunku 3 gündür menün cok dengeli tebrikler...

sağol canım öğleyin yoğurt yok. günlük 2 bardak süt veya yoğurt hakkımvar onuda bölüştürdü

Sabah
1,5 dilim kepek ekmek
1-1,5 kk diyet peynir
2 yaprak marul
3-4 dal tere
yarım domates
yarım salatalık
5 petit beurre bisküvi

Ara
yarım elma

Öğle
2 kupa 5 i bir yerde çay
yarım simit
1 tabak salata (tere, maydanoz, marul, domates) (tuz-yağ yok)
1 dilim orta boy kepek ekmek
5-6 çorba kaşığı yoğurt
2-3 mandalina
50 adet sarı leblebi

Ara
yarım elma

Ara
1 meyve

Akşam
en fazla 10 adet lahana dolması (etsiz)
5-6 kaşık yoğurt
1-2 mandalina

Ara
1 ya da 2 kupa sade mate çayı

Ara
1 ya da 2 adet meyve

2,5-3 lt su

45 dk maxi plus pilates
200-250 ip atlama
50-55 dk yürüyüş
20-30 dk dans (kesin değil)

Son düzenleme:

canim öglen de aksam da protein grubu eksik..
s--1
a--1
ö--2
a--1
ak--2
a--1

toplam 8 puan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…