rica ederim canım benim.ben teşekkür ederim.sen sporuna başlayabildinmi.neler yedin bugün
yazıyı okudum..bu yeni bir şey değil demekki taaa marmariste bile kullanılığına göre....acaba neden daha önce duymadıkki...yazılanlaragöre işe yarıyormuş....
kesinlikle katılıyorum hızlı verince hemen geri alıyor insan..ama yavaş yavaş verince çok daha sağlıklı sen bile şaşırıyorsun kilo almamana
selam dünkü menüm
sabah
1 dilim kepek ekmeği ile beyaaz peynir meyve çayı
öğle
1 kase yayla çorbası
1 tabak mantarlı bulgur pilavı yanında bezelye yemeği
turşu
ara
3 çiğ köfte 1 fincan Türk kahvesi
akşam
2-3 kaşık eezogelin çorba
1 tabak fırında tavuk patates yanında makarna
ara
meyve
su 2 lt
spor 30 dk pilates
selam dünkü menüm
sabah
1 dilim kepek ekmeği ile beyaaz peynir meyve çayı
öğle
1 kase yayla çorbası
1 tabak mantarlı bulgur pilavı yanında bezelye yemeği
turşu
ara
3 çiğ köfte 1 fincan Türk kahvesi
akşam
2-3 kaşık eezogelin çorba
1 tabak fırında tavuk patates yanında makarna
ara
meyve
su 2 lt
spor 30 dk pilates
evet canım şaşırdım valla eskiden olsa göbek çıkardı hemen. gerçi ben düzelebilmek için bolca meyve yedim yemekleride yedim ayrı yapmadım kendime. yani tatlı şeker hariç yedim. ama hiç almadım üstelik sporda yoktu. eskiden olsa ohooo göbek hemen 6 aylık olurdu valla
suleulkucüm ben de spor listesine katılacağımı belirtmiştim dün yazdın mı beni de
canım dün sana cevap yazdım ama görmedin sanırım......
bizde sporda günlük 1,5 saati geçmeyecek yoksa fazla olan kadaar süresini siliyoruz...... o yüzden hala katılmak istiyorsan yaptığın sporların süresini azaltmalısın.....
karar senin???
arkadaşlar az önce kilo almak isteyenlerin topiğinde bir yazı okudum arkadaşın birisi ara öğünlerde meyve veya yoğurt kesinlikle olmalı demiş kilo almamda onlarda yarar sağladı demiş e öyleyse bizde ara öğünlerimizde yoğurt, meyve vs. yiyiyoruz anlamıyorum ben bu nasıl iş ha bir de ballı süt demişler bal katmıyorum elbet ama bende sütü sık tüketiyorum bazı zamanlar günde yarım litre yarım yağlı süt içtiğim oluyor mesela öyleyse azaltayım mı bu ölçüyü
ilahi
hugocuk gittiğin diyetisyenin adı neydi
Canim sen bi ara topparlamistin.. baslamis yine takintilarin....
her bunyede farklidir.. ayrica sebze meyve süt ürünleri tüketmessen emin ol ilerisinde kilodan cok daha büyük problemlerin olabilir....
ben bugünkü menümü yazayım kızlar
kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 adet kivi, 1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı, 1 dilim peynir, domates yeşilbiber
ara: 1 çay bardağı şekersiz sütlü türk kahvesi, 1 kuru incir
öğlen: 80 gram yağı süzülmüş ton balığı, 1 dilim çavdar ekmeği. malesef salatamı yetiştiremedim
ara: 1 madensuyu, 5 nbadem 1 kurukayısı
akşam: 3 kaşık haşlanmış karnıbahar. 3 kaşık ot yemeği, 3 kaşık bulgur, 1 dilim ekmek, 1 kepçe çorba, pancar salatası ve yarım bardakta yoğurt
ara: 1 küçük boy yerli muz, 1 portakal ve 1 bardak şekersiz sütlü türk kahvesi
spor yapamadım vaktim yoktu ama dışarda işlerim vardı 1 saat yürüdüm
canim puanin 9. o da sadece öglen yogurt salata grubu eksik oldugu icin... umarim en kisa zamanda kilo verirsin cunku 3 gündür menün cok dengeli tebrikler...
Sabah
1,5 dilim kepek ekmek
1-1,5 kk diyet peynir
2 yaprak marul
3-4 dal tere
yarım domates
yarım salatalık
5 petit beurre bisküvi
Ara
yarım elma
Öğle
2 kupa 5 i bir yerde çay
yarım simit
1 tabak salata (tere, maydanoz, marul, domates) (tuz-yağ yok)
1 dilim orta boy kepek ekmek
5-6 çorba kaşığı yoğurt
2-3 mandalina
50 adet sarı leblebi
Ara
yarım elma
Ara
1 meyve
Akşam
en fazla 10 adet lahana dolması (etsiz)
5-6 kaşık yoğurt
1-2 mandalina
Ara
1 ya da 2 kupa sade mate çayı
Ara
1 ya da 2 adet meyve
2,5-3 lt su
45 dk maxi plus pilates
200-250 ip atlama
50-55 dk yürüyüş
20-30 dk dans (kesin değil)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?