selam arkadaslar;
bu hafta kocunuz benim.
aksam uzeri girip bakarim menulerinize.
puanlamayi ben de 10 uzerinden yapicam,
eksik ogunlerden ve kacamaklardan puan dusucem
umarim guzel bir hafta olur
optum hepinizi
kızlarrrrr
çok uzun zamandır giremiyordum foruma. her şey yolunda, ama işler ,inanılmaz yogun! gün içinde degil foruma yazmak, tuvalete bile giremiyorum. hepinizi çok özledim. bakıyorum yepyeni arkadaşlarımız da var..hepiniz hoşgeldiniz!
var mı yeni havadisler? peppercim en çok seni merak ediyorum..yolunda her şey degil mi? yegenimiz nasıl bakalım
2-3 kilo vermem lazım benim.. 50 olmam lazım,bu arada midemde mikrop ve ülser çıktı kızlar
sabah 10 buçuk
1 adet kuru kayısı
2 adet zytin
1 dilim kepek ekmeği
1 adet light kalper peynir
saat 1
20 dk spor ( 50 tam mekik,50 yarım mekik ve bacak egzersizleri)
saat 2
1 kepçe çorba
1 dilim kepek ekmeği
saat 4
3 adet galeta
1 bardak adaçayı
saat 6
4 kaşık patlıcan yemeği(etsiz ve zeytinyağlı)
1 dilim kepek ekmeği
saat 7 buçuk
3 adet galeta
saat 10'da 5 adet kepek ekmeği,saat 12de de ayran içeceğim.. ben böyle ne kadar zamanda verecem bu istediğim kiloları acep... neyse YORUMLARINIZI BEKLİYOORUM,SİZLERİ SEVİYORUM.
mrb cnm hoşgeldin saat 10da derken akşam 10 mu ve o saatte 5 kepek ekmek ? anlamadım akşam saat 10 da 5 dilim kepek ekmek mi yiyorsun
ben geldım...
hatırlayan varmı bılmıyorum.. yazın sızınle cok guzel zaman gecırmıstık burda.. hemde zayıflıyordum.. hedefe ulasmak uzereydımkı...ama asıl derdım yan yaglarımdı... tam 6 - 7 aydır kafamda bır dıyet lafı dolanıyor.. yapıyorum bozuyorum yarın baslıycam dye bazen cok yıyorum.. böyle gectı gunler.. :26:geldık 2011 subata hatta ama ben hala dıyet dıyorum... ve 57 kılodayım yanlar portlemıs.. :18:moral motıvasyon olarak yapıcam dıyorum yapmıyorum sınırlerım bozulduve cok zaman gecmıs o ayda 7 kıloyu bıle verırdım..
neyse bayan sıkayet gerı dondu..:44:
su tatıl donemı boyunca ..
yenıden aranızdayım.......:79:
baslıyorum dıyete :)
2-3 kilo vermem lazım benim.. 50 olmam lazım,bu arada midemde mikrop ve ülser çıktı kızlar
sabah 10 buçuk
1 adet kuru kayısı
2 adet zytin
1 dilim kepek ekmeği
1 adet light kalper peynir
saat 1
20 dk spor ( 50 tam mekik,50 yarım mekik ve bacak egzersizleri)
saat 2
1 kepçe çorba
1 dilim kepek ekmeği
saat 4
3 adet galeta
1 bardak adaçayı
saat 6
4 kaşık patlıcan yemeği(etsiz ve zeytinyağlı)
1 dilim kepek ekmeği
saat 7 buçuk
3 adet galeta
saat 10'da 5 adet kepek ekmeği,saat 12de de ayran içeceğim.. ben böyle ne kadar zamanda verecem bu istediğim kiloları acep... neyse YORUMLARINIZI BEKLİYOORUM,SİZLERİ SEVİYORUM.
hoşbuldum canım,akşam 1 evet,5 kepekli bisküvi yanlış yazmışım eheheheee
bende ebrulinin bugünkü piltes tekrarini bekliyorum hala yok piyasada...ben en iyisimi gecen hafta pazartesinin piltesini yapim..kızlar şimdi de 200 mekik çektim feci yanıyor karnım ama bence çk faydalı azıcık sıkın dişinizi emin olun faydasını göreceksinz yapmayan arkadşlar için
slm arkadaşlar bende geçen sene 60 - 69 grubunda 65 den 54 e düşmüştüm. Düzenli beslenme alışkanlığı kazanmıştım 1 yılda ama bu aralar bozuldu. 55 olmuşum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. kendime bi liste yapmam gerekiyor yeniden
kızlarrrrr
çok uzun zamandır giremiyordum foruma. her şey yolunda, ama işler ,inanılmaz yogun! gün içinde degil foruma yazmak, tuvalete bile giremiyorum. hepinizi çok özledim. bakıyorum yepyeni arkadaşlarımız da var..hepiniz hoşgeldiniz!
var mı yeni havadisler? peppercim en çok seni merak ediyorum..yolunda her şey degil mi? yegenimiz nasıl bakalım
ben geldım...
hatırlayan varmı bılmıyorum.. yazın sızınle cok guzel zaman gecırmıstık burda.. hemde zayıflıyordum.. hedefe ulasmak uzereydımkı...ama asıl derdım yan yaglarımdı... tam 6 - 7 aydır kafamda bır dıyet lafı dolanıyor.. yapıyorum bozuyorum yarın baslıycam dye bazen cok yıyorum.. böyle gectı gunler.. :26:geldık 2011 subata hatta ama ben hala dıyet dıyorum... ve 57 kılodayım yanlar portlemıs.. :18:moral motıvasyon olarak yapıcam dıyorum yapmıyorum sınırlerım bozulduve cok zaman gecmıs o ayda 7 kıloyu bıle verırdım..
neyse bayan sıkayet gerı dondu..:44:
su tatıl donemı boyunca ..yenıden aranızdayım.......:79:
baslıyorum dıyete :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?