sağol canım sevgilim değil kocişim askerde...iki tane de bebeğim var...
benim yanımda çıtır sayılırsınız siz...ikinci doğumdan çıkınca bile 55 kiloydum ama sonra rahatsızlandım ilaçlar ve serumlar beni böyle şişko yaptı...
canim olur böyle ara sira yapariz böyle yaramazliklar...ama birdaha olmazsa iyi olur tabi..ayni sey bendede olmustu aralik ayinda..2 hafta icinde 2 kilo almistim..tabi 2 tane dogum günleri üst üste geldi..o yetmedi birde yilbasi vardi..aldim 2 kiloyu...ama 1 hafta sonra verdim hemen..yeni alinan kilolar cabuk gidermis....ben böyle abur cubur krizi tuttugunda gidip hemen sekersiz sakiz cigniyorum..1 paket aldim icinde 100 tane var..cok faydasi oluyo inan..biraz aciktiriyo tabi ama abur cubur yemekten iyidir..sonra midem cok kazinirsa 1 tane meyve veya tarcinli yogurt yiyorum.sonra ne tatli krizi kaliyo nede abur cubur yeme krizi kaliyo..kızlar ben bugün iğrenç bir şey yptım ne bulursam yedim abur cubur olarak yani mesela yılbaşında yerizya ya da özel bir günde vs. cips-kola-pizza-hamburger vs. değil ama çikolata, bisküvi, çubuk kraker çerez (fıstık) kendimden iğreniyorum nasıl böyle bir şey yaptım ben böyle iradesiz birisi değilim ki işin garip yanı canım istemediği halde yedim ve yedkten sonra ağladım neden yiyorum diye ama acısını çıkarıcam 2 ya da 3 gün detoks yapıcam lanet olsun bana istifra edebilsem keşke ama o da yok ne oluyor bana bilmiyorum bugünden sonra devam etmiycek eminim ama 1 gün 1 gündür kilo almam inş. 1 günden
Belli bir isim vermem mümkün değilki egzersiz için... Doktorumun verdiği hareketler...Omurga ve kas güçlendirici egzersiz bunlar...
dene canim cok lezziz oluyo..devrimc66 tarifler için teşekkürler, normalde o tarz öneriler leziz olmaz ama okuyunca canım çekti hepsinden
Ayrıca yeni gelen arkadaşlar cümleten hoşgeldiniz:119:
Ben kaçıyorum, iyi geceler :80:
Karın egzersizleri:
Dailymotion - Le Challenge Callanetics Special Abdos - une vidéo Spor
Doğru yapmasını becerirsen mekik gibi sırtı çok zorlamadan göbişi çok güzel çalıştırıyor. (eğer zorlanırsan bil ki yanlış yapıyorsun)
Ay biliyorum ben o dublajlıyı :))) normalde pro. dublajları bile sevmem, bilmeden amatör dub. versiyonunu indirmişim, o kadar kötü geldi ki videonun sesini silmiştim, sen diyince hatırladım o günleriBi de o zaman net kotalıydı, orjinali indirmeden, sessiz versiyonunu yapıyordum :86:
Link versen de **** lı çıkıyor burda. Google dan her türlüsünü bulur sanırım... Hotfile linkleri çıkıyor sanırım burda ama yasak mı bilmem.
kız aşk olsun onu dublajlayan benim dermişim...yok ben değilim de benim arkadaşım...yazık kızcağız ne kadar uğraştı vatana millete faydası olur belki diye...
Amanııııın( çok zordur böyle ya, dilerim en kolay şekilde atlatırsınız bu zorlu günleri. Kilo ve bebeklerle uğraşmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın
Yazmadan önce profiline baktıydım, evli bekar kısm gözükmüyordu, yanlış tahminde bulunmuşum :)
Geçmiş olsun, özellikle serumlar çok fena olabiliyor cidden.
sağol canım sevgilim değil kocişim askerde...iki tane de bebeğim var...
benim yanımda çıtır sayılırsınız siz...ikinci doğumdan çıkınca bile 55 kiloydum ama sonra rahatsızlandım ilaçlar ve serumlar beni böyle şişko yaptı...
Ben de daha geçen yıla kadar 47 kiloydum. Sigarayı bırakınca 59 kilo oldum. nasıl vereceğim bilmiyorum. hala yiyorum. üstelik sigarayı bıraktığımdan beri bağırsaklarım da çalışmıyor. belki biliyorsunuzdur, sigaranın bağırsakları uyarıcısı etkisi var.
hiçbir kıyafetim olmuyor, hayatım boyunca kilo sorunu yaşamamıştım. şimdi aynaya bile bakmak istemiyorum. en kötüsü de şişlik hissi...
(
1 elma rendeleyin icine tarcin ve isteye göre findik badem ceviz kirintilari serpistirin..priene arkadsin lezziz tarifi.....
1 muz ezin biraz suyu cikana kadar buzdolapta 1 saat bekletin..üzerine isteye göre yine tarcin ve badem ,findik veya ceviz kiriklari serpistirin..yasemin arkadasimizin tarifi..
isteye göre herhangi bir meyve..ben genelde elma tercih ediyorum..elmalari küp küp dogruyorum bi kac kasik yogurtlan karistirip yine tarcin ve arzuya göre badem findik ceviz kirintilari serpistiriyorum
1 fincan sütlü türk kahvesini zaten hugocuk arkadasimiz yazmisti..
tarcinli zencefilli sicak süt..
yesil cayinda cok faydasi oluyo
potasyum eksikligide tatli krizlerine yol acabiliyormus..adet dönemlerinde yine tatli krizlerinde muz yenilmesi cok faydaliymis.
birde bazen hani oluyorya birseyler yeme krizine giriyoruz..ama ne yiyeceyimizi bilmiyoruz..öyle durumlarda abur cubur düzensiz atistirmaktansa ben sekersiz sakiz cigniyorum..onunda cok faydasi oluyo..
bitter cikolatayida kilo verdigimde kendime ödül olarak aliyorum...ama 2 kücük parcayi asmamasi gerkiyo..ben bazen fazla kaciriyorum..3-4 kücük parca yiyorum..
günde 4-5 dilim ekmekten az yenilirse tatli krizlerine yol acabilirmis..bu bilgiyide hugocuk arkadasimiz vermisti...simdilik aklima gelen bunlar..yine bircogunuz bunlari biliyorsunuzdur ama bilmeyen arkadslar faydasini görür umarim..kolay gelsin kizlar..
uygula canim tavsiye ederim..öyle gözüktüklerine bakmayintşk ederimm arkadaşım ben bilmiyodummm umarım krise qirdiğimde bunları uyqulrım :))
platese benzemiyor mu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?