50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Amanııııın ( çok zordur böyle ya, dilerim en kolay şekilde atlatırsınız bu zorlu günleri. Kilo ve bebeklerle uğraşmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın

Yazmadan önce profiline baktıydım, evli bekar kısm gözükmüyordu, yanlış tahminde bulunmuşum :)

Geçmiş olsun, özellikle serumlar çok fena olabiliyor cidden.

canim olur böyle ara sira yapariz böyle yaramazliklar...ama birdaha olmazsa iyi olur tabi..ayni sey bendede olmustu aralik ayinda..2 hafta icinde 2 kilo almistim..tabi 2 tane dogum günleri üst üste geldi..o yetmedi birde yilbasi vardi..aldim 2 kiloyu...ama 1 hafta sonra verdim hemen..yeni alinan kilolar cabuk gidermis....ben böyle abur cubur krizi tuttugunda gidip hemen sekersiz sakiz cigniyorum..1 paket aldim icinde 100 tane var..cok faydasi oluyo inan..biraz aciktiriyo tabi ama abur cubur yemekten iyidir..sonra midem cok kazinirsa 1 tane meyve veya tarcinli yogurt yiyorum.sonra ne tatli krizi kaliyo nede abur cubur yeme krizi kaliyo..

devrimc66 tarifler için teşekkürler, normalde o tarz öneriler leziz olmaz ama okuyunca canım çekti hepsinden

Ayrıca yeni gelen arkadaşlar cümleten hoşgeldiniz :119:

Ben kaçıyorum, iyi geceler :80:

devrimc66 tarifler için teşekkürler, normalde o tarz öneriler leziz olmaz ama okuyunca canım çekti hepsinden

Ayrıca yeni gelen arkadaşlar cümleten hoşgeldiniz :119:

Ben kaçıyorum, iyi geceler :80:
dene canim cok lezziz oluyo..

birde bu var..

ölcüler..

Nasıl sağlıklı bir seçim yaparım?
Günlük hayatta en sık tükettiğimiz yiyecekler ve değişim miktarları hakkında bilgi sahibi olmanızda fayda var. Böylece neyi yediğinizde diğerlerinin yerine geçeceğini öğrenmiş olacaksınız ve seçimlerinizi doğru yaparak daha dikkatli tüketeceksiniz.

- 1 dilim kek yediğinizde İçinde yaklaşık 1.5 dilim kadar ekmek, 2 tatlı kaşığı kadar sıvıyağ, 1 elmadaki kadar şeker vardır.
- 1 kase sütlü tatlı yediğinizde 1 bardak süt, 1 dilim ekmek, 1 meyve yemiş olursunuz böylece hiç yağ almadan, kalsiyum ve protein yönünden uygun bir seçim yapmış olursunuz.
- 1 poğaça yediğinizde 1-2 dilim ekmek 2 tatlı kaşığı sıvıyağ ile sadece un ve yağ yemiş olursunuz. Bunun yerine 2 dilim kepek ekmek ve peynir ile yapılan bir sandviç yerseniz içerdiği protein, kalsiyum ve lif ile daha sağlıklı ve yağ içermeyen bir seçim yapmış olursunuz.

Sütlaç (1 kase) = 1 bardak süt + 1 dilim ekmek + 1 meyve
Muhallebi ( 1 kase) = 1 bardak süt + 1 dilim ekmek + 1 meyve
Kısır ( 2 yemek kaşığı) = 1 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ
İçli köfte (1 adet) = 1 köfte kadar et + 1 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ
Kadınbudu köfte ( 1 adet) = 1 köfte kadar et 1/2 dilim ekmek + 2 tatlı kaşığı yağ
Mercimek Köftesi ( 2 adet) = 1 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ
Patates salatası ( 2 yemek kaşığı) = 1 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ
Mantı ( 2 küçük kepçe) = 1 köfte kadar et + 2 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ
Kıymalı pide (1 adet) = 4 dilim ekmek + 2 köfte kadar et + 1 tatlı kaşığı yağ
Hamburger ( 1adet) = 2 dilim ekmek + 2 köfte kadar et

Son düzenleme:

kız aşk olsun onu dublajlayan benim dermişim...yok ben değilim de benim arkadaşım...yazık kızcağız ne kadar uğraştı vatana millete faydası olur belki diye...

ahh canım yaa gündüzleri bi şekilde vakit geçiyoda geceleri bitmek bilmiyor malesef...
bi de oğlum 2,5 yaşında biliyo babasının yokluğunu sürekli sorup duruyo o çok zor oluyo.. allahtan daha kızın aklı ermiyo da sormuyo

Ben de daha geçen yıla kadar 47 kiloydum. Sigarayı bırakınca 59 kilo oldum. nasıl vereceğim bilmiyorum. hala yiyorum. üstelik sigarayı bıraktığımdan beri bağırsaklarım da çalışmıyor. belki biliyorsunuzdur, sigaranın bağırsakları uyarıcısı etkisi var.
hiçbir kıyafetim olmuyor, hayatım boyunca kilo sorunu yaşamamıştım. şimdi aynaya bile bakmak istemiyorum. en kötüsü de şişlik hissi...
(

Allah kavustursun.

bize katil bence. ama sakin sakin sakin ha sigaraya yine baslama..

Efsuncum denedim canım ama arkadaşın dediği gibi **** böyle yıldızlar çıkıyor canım...

metabolizmamı hızlandırmak ve en önemlisi de boğazımı tutmak için ne yapmalıyım? amma da seviyormuşum sigarayı. 1 yıl oldu hala eksikliğini hissediyorum. hala çayı tek içemiyorum.

artık tekrar hayata döneyim, yürüyüş yapayım diyorum.
ama bağırsak uyarıcı birşey de lazım bana. öneriniz var mı?

tşk ederimm arkadaşım ben bilmiyodummm umarım krise qirdiğimde bunları uyqulrım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…