metabolizmamı hızlandırmak ve en önemlisi de boğazımı tutmak için ne yapmalıyım? amma da seviyormuşum sigarayı. 1 yıl oldu hala eksikliğini hissediyorum. hala çayı tek içemiyorum.
artık tekrar hayata döneyim, yürüyüş yapayım diyorum.
ama bağırsak uyarıcı birşey de lazım bana. öneriniz var mı?
ben de video seyrederek pilates yapabilecegm artik :))
yasasin :) naber tatlis ?
süüppeerrr!!! ailemle hasret giderip vakit geciriyorum. aksamlari tv izlemenin tadini cikariyorum....
Sürpriz yaptin mi peki yoksa haber ettin mi ?
evet evet supriz oldu.. iyi ki de supriz oldu. cunku ucagim tam 4 saat rötar yapti..
1 saatini havaalaninda gecirdik, biliyorduk da sonra 3 saat ucagn icindeydik... ariza var, simdi olur simdi olur diye diye 3 saat oyaladilar. cok stresliydi. annemler bilseydi iyice cildirirlardi bence...
varinca cok cok sasirdilar... beni ertesigun bekledikleri icin cok guzel oldu...
Rica ederim Yediğin zaman da çok huzursuz olma lütfen. İnsan özlüyor valla o tarz gıdaları da, aramıza çok net limit koyunca da az da olsa yemesini beceremeyip abartıyoruz :))
Benim de öyle tecrübelerim çokturAma iyi oluyor ya, insan yerken mutlu oluyor, sonrasında da mide rahatsızlığıyla birlikte cezasını buluyor
aaa ne var bu kadar üzülecek... arada olur böyle şeyler... yarın ekmekten kısarsın biraz dengelersin olur biter...üzülme lütfen..
canin isteseydi neyse de keske yapmasaydin yaaaa.... ama aglanacak bisey yok, lanet edecek de.
istigfari hic düsünme. spor ile cezalandir bence kendini madem ceza istiyorsun :)
canim olur böyle ara sira yapariz böyle yaramazliklar...ama birdaha olmazsa iyi olur tabi..ayni sey bendede olmustu aralik ayinda..2 hafta icinde 2 kilo almistim..tabi 2 tane dogum günleri üst üste geldi..o yetmedi birde yilbasi vardi..aldim 2 kiloyu...ama 1 hafta sonra verdim hemen..yeni alinan kilolar cabuk gidermis....ben böyle abur cubur krizi tuttugunda gidip hemen sekersiz sakiz cigniyorum..1 paket aldim icinde 100 tane var..cok faydasi oluyo inan..biraz aciktiriyo tabi ama abur cubur yemekten iyidir..sonra midem cok kazinirsa 1 tane meyve veya tarcinli yogurt yiyorum.sonra ne tatli krizi kaliyo nede abur cubur yeme krizi kaliyo..
yasasin :) naber tatlis ?[/QUO
Oooo..efsun 58 çok yakışmış çizelgene inşallah 55i de görürsün..bu arada boyun kaç senin..
bu haftanın koçu kim olacak acaba kimseler yok ortalıkta
yasasin :) naber tatlis ?[/QUO
Oooo..efsun 58 çok yakışmış çizelgene inşallah 55i de görürsün..bu arada boyun kaç senin..
bu haftanın koçu kim olacak acaba kimseler yok ortalıkta
Cok tesekkür ederim canim. Ben boyum konusunda emin degilim, her ölcüde farkli sonuc cikti 1,62-1,65 arasi ama en son 1,64 ölcmüstü doktor.
Hmm bilmem , bakalim kim olacak.
Herkese günaydın,
Nerdesiniz hanımlar,kimseler yok hayret...:44:
Günaydin Azulcum. Evet ya cok sakin burasi hayrola :44:
Az önce tam KK yeni acmisken kapidan ses geldi bide baktim büyük patronhic gelmez öyle. Adama öyle baktim galiba biseyler getirdi, patronun masasina koydu gitti. Hayirdir insallah garip bi gün :44:
Cok tesekkür ederim canim. Ben boyum konusunda emin degilim, her ölcüde farkli sonuc cikti 1,62-1,65 arasi ama en son 1,64 ölcmüstü doktor.
Hmm bilmem , bakalim kim olacak.
Günaydin Azulcum. Evet ya cok sakin burasi hayrola :44:
Az önce tam KK yeni acmisken kapidan ses geldi bide baktim büyük patronhic gelmez öyle. Adama öyle baktim galiba biseyler getirdi, patronun masasina koydu gitti. Hayirdir insallah garip bi gün :44:
Günaydın,ya burda bazı arkadaşlar nickini falan mı değiştirdi,:44:
Tanıdık kimse yok sanki,hep yeni katılan arkadaşlar var şu an galiba...
kizlar selam. biliyorum bu hafta ben de uzaklastim forumdan islerimden dolayi. kilo bildirimi yalnizca uc kisi yapti. listeyi bu aksam yayinlayabilecegim cunku su an eskisehir yolundayim. gecikmeden oturu ozur dilerim. umarim herkes iyidir, hersey yolundadir
selam arkadaslar;
bu hafta kocunuz benim.
aksam uzeri girip bakarim menulerinize.
puanlamayi ben de 10 uzerinden yapicam,
eksik ogunlerden ve kacamaklardan puan dusucem
umarim guzel bir hafta olur
optum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?