50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Öncelikle saglikli beslenmelisin. Ac kalmamali, yeterince hareket etmelisin. Beslenme aliskanligin dogru olup sporda yaparsan, zayiflarsin. Sigara ihtiyactan cok aliskanlik iste. Ama istersen hayatindan cikarabilirsin, ki o adimi atmissin. Mutlaka arkasinda dur bu kararirin, sonucta sagligina hic de iyi degil.
Yürüyüs iyi bir secim. Biz burada haftaici yediklerimizi tek tek yaziyoruz, o haftaki koc degerlendiriyor, yanlis yaptiklarimizi kesfedince otomatikman daha az yapiyoruz o hatalari ve belirli süre sonra düzenli olarak saglikli beslenmeye calisiyoruz. Metabolizmam benimde cok yavas ama azim edince belirli süre gecse de hizlaniyor. su an cok daha iyiyim. Genel olarak mesela aksamlari karbonhidrati daha az tüketmeye bak. Cok sey var dikkat edilmesi gereken. Istersen sen de günlük yediklerini yaz pazartesinden itibaren hergün, ne dersin ?

Sürpriz yaptin mi peki yoksa haber ettin mi ?

evet evet supriz oldu.. iyi ki de supriz oldu. cunku ucagim tam 4 saat rötar yapti..
1 saatini havaalaninda gecirdik, biliyorduk da sonra 3 saat ucagn icindeydik... ariza var, simdi olur simdi olur diye diye 3 saat oyaladilar. cok stresliydi. annemler bilseydi iyice cildirirlardi bence...
varinca cok cok sasirdilar... beni ertesigun bekledikleri icin cok guzel oldu...

aa evvet, anneler özellikle endiselenir bu durumda iyi ki öyle yapmissin. Tadini cikar canim. Annecigine de selam et. Ne kadar ordasin?

aynen öyle ya yasakmış gibi düşünce daha çok ilgi çekiyor

aaa ne var bu kadar üzülecek... arada olur böyle şeyler... yarın ekmekten kısarsın biraz dengelersin olur biter...üzülme lütfen..

sağol cnmm
ekmekten kısmadım ben detoks yapacaktım ama pek öyle olamadı gün içnde toplam 2 elma 1 port. 1 mandalina 1 de yarım tabak filan salata yedim yani yine kısmen detoks gibi ( dayanabilirsem yarında detoks yapmayı düşünüyorum biraz daha düzenli olarak işte o bir gün böyle abartmasaydım gerek kalmıycaktı ama yaptım bir hata

Son düzenleme:

olmayacak inş. bir daha, yani umarım kendime güvenemiyorum da boğaz konusunda bu krizde neden oldu ne ara oldu bilemedim kısıtlayınca canım daha çok istiyor

kizlar selam. biliyorum bu hafta ben de uzaklastim forumdan islerimden dolayi. kilo bildirimi yalnizca uc kisi yapti. listeyi bu aksam yayinlayabilecegim cunku su an eskisehir yolundayim. gecikmeden oturu ozur dilerim. umarim herkes iyidir, hersey yolundadir

selam arkadaslar;

bu hafta kocunuz benim.
aksam uzeri girip bakarim menulerinize.

puanlamayi ben de 10 uzerinden yapicam,
eksik ogunlerden ve kacamaklardan puan dusucem

umarim guzel bir hafta olur

optum hepinizi

Slm Anchusacim, sana iyi yolculuklar dilerim. Nasilsin ? bu hareket hic iyiye alamet degil, hayirdir bi sorun mu var ? Umarim sende de hersey yolundadir..

selam arkadaslar;

bu hafta kocunuz benim.
aksam uzeri girip bakarim menulerinize.

puanlamayi ben de 10 uzerinden yapicam,
eksik ogunlerden ve kacamaklardan puan dusucem

umarim guzel bir hafta olur

optum hepinizi

Selam peppermint,ya arkadaşlar nereye kayboldu,

Herkes tatile mi çıktı acaba?

Demek koçumuz sensin,hadi bakalım hayırlı olsun...
:97:

Anchusa ben sana kaç kez özel mesaj attım kilomu bildirdim ama galiba ulaşmıyo,neden bilmiyorum...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…