50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne güzel bu kadar emegi harcama,listelerini falan yap tabiki. Aramiza hosgeldin
Bende merak ettim neler yaptin ? Paylasirsan bizde faydalaniriz belki :)

Kocum bugün yediklerim:

Sabah: bir üstü peynirli ekmekcik
Ara:4 top lokma gibi yagda kizartilmis bi hamur, cok canim cekmisti
Ögle: Bezelye, Zeytin, Salatalik tursusu, misir ve ton baligindan olusan salata
Ara: yogurt
Aksam: az bulgurlu, patates küplü corba ve bir dilim cörek corbada cok az bulgur ve patates aldim, yaninda cörek var diye ve bol pul biber döktüm
Ara:bir dilim elma, bir kücük muz

Spor: 25 dakika cok hizli olmayan yürüyüs,40 dakika stepper

Bende geldim kızlaaaaaaaaaaaaaar =)

Bir ara düzene girer gibi olmuştum ama bugün boşa gitti her şey... Çok yoğun ve de koşuşturmacalı bir gündü. Bundan 20 gün önce Fiat Linea almıştık. Ben Antalya'ya dönmeden benim oralarda başıma bela olmasın diye kontrol ettirelim dedi babamlar... Servise götürdük bakımı yapılsın diye... Bir de ne öğrelim? 2008 model ve 90 000 km diye aldığımız araç 200 000 km'de!!! Kilometreyi düşürüp satmışlar bize... Resmen sahtekarlık yaaa!! Dikkat etmek lazım. Artık kulağımızda küpe servise göstermeden araç almayız. Aracı iade ettik tabi... Dolandırıcılık resmen bu! Tüm gün bir servis bir galeri derken aç kaldım resmen... Gitti bütün diyet...

İyi veya kötü... Neyse artık... Olan oldu. Yazayım ben menümü...

Sabah:
Annemin yaptığı bir küçük köstebek pasta (1 dilim kakaolu kekin ortasında krema var yani)
1 büyük bardak şekersiz çay

Öğle:
Yok! Çok acıktım ama vaktim olmadı hiç.. :111: :105:

Akşam:
1 dilim ekmek
1 porsiyon çorba
1 porsiyon mantı
Biraz salata

Ara :
1 bardak şekersiz çay

Ara:
1 porsiyon kakaolu puding

Veee ben hala açım! :S Çünkü çok kötü geçti bugün... Offf yarında hastanede kontrolüm var. Umarım düzenli bir şeyler yerim.

Canim gecmis olsun ya. Sahtekarlar gelde sinirlenme. Neyseki yakin zamanda farketmissiniz.
Umarim daha güzel, gercekten daha az km yapmis güzel bir arac alirsin, bu da sadece yasanmasi gereken ders alinacak bir durum olur.

Hala ac olman normal cünkü eksik yemissin tatsiz durumdan dolayi. Ama vücut istiyor yine de,ayrica insan moralim düzelsin diye atistirmayi sever. Genel olarak sana bi tavsiyede bulunabilirim. Seker iceren seyler yerine meyveyi tercih etmeye calis. Gerekli seker onda da oluyor ve vücut istedugi seye kavusuyor. Ben sunu farkettim, az tatli ürün yedigimde, sonrasinda bi tatli krizi yasamamaya basladim.
Her zaman kendimi tutamiyorum ama bazen ise yariyor.

Kizlar aynaya baktigimda sacimin belirli kisminda beyaz saclar gördüm, hep ayni yerde. Nette biraz bakinayim derken, konu yine benim farkli bi sorunda karsilastigim biseye geldi. Bi ara birden saclarim döküldü cok da yaglilardi. Onu ararken vücudun ph dengesiyle ilgili biseyler okumustum. Sanirim bunun türkcesi asidoz, nette o isim cikiyor genellikle türkce aradigimda. Bu konuda bilgisi olan var mi ?
Sacim döküldügünde ph degeri falan okuyunca evde daha önce bir diyet ürününün yanisira aldigim ph degeri testi icin minik kagitlar vardi, onu denemistim ve cok "eksi" oldugumu farketmistim. ki belirtiler hepsi uygundu. Simdi de, gri saclarda ayni seye rastlayinca devam okudugumda, kilo vermeyi de önleyebildigini okudum. Ilginc geldi, paylasayim dedim...

Kızlar gelen kilo bildirimleri aşağıdaki şekilde. Performans çooook kötü..Ben de tartılamadım bu hafta, inanın tartılmaya vaktim olmadı. Dulciyi tebrik ediyoruz
Dulci 55- 54.4- 600 gr vermiş
Efsun 58- 57.6- 400 gr vermiş
Sulisim 51.9- 51.7- 200 gr vermiş

Son düzenleme:

canim detoks menusu oldugu icin nasil puan verecegimi bilemedim.
detoks (d) diye not edicem seni cnm . ok?

sabahki aran olmadigi icin 1 puan kirdim,
bir de ogle yemegin cok az ve meyve yemedigin icin bir puan kirdim.
puanin 8 cnm

super cnm
sebze, et, meyve, k.yemis hepsi var
10 puan

Günaydın arkadaşlar,

Pazartesi menümü yazıyorum:

Sabah:Bir dilim kepek ekmeği,bir haşlanmış yumurta,azcık tereyağ,az çemen,bi kk peynir,2 ceviz,bi bardak az şekerli çay

Ara:bir elma

Ara:bi çokoprens

Öğle:Bir kepek ekmekli,bir de çavdar ekmekli kaşarlı tost,bi kupa çay

Ara:10 kaju fıstığı

Akşam:Bi tabak tarhana çorbası,bi tabak tirit (haşlanmış tavuk eti ve yufkadan yapılıyo,belki bilmeyen

olur,ben evlenmeden önce bilmiyodum da)
Bi tabak havuç+turp salatası,bi kase yoğurt

Ara:yapamadım malesef

Spor:Bir saat leslie yürüyüş ve fitness hareketleri yaptım,2 lt.su içtim.:97:

Son düzenleme:

cnm menun besin degeri acisindan biraz fakir kalmis. ozellikle ana ogunlerin.
sabahki aradaki kizartmadan 1 puan kirdim.
bir de ogunlerindeki eksiklerden 1 kirdim.
puanin 8 cnm

cnm kahvaltin yok (-1)
ogle yok (-3)
manti ve puding ayni gun (-1)
puanin 5 cnm ne yazik ki :-(

Son düzenleme:

cnm menun hic fena degil.
oglenin besin degeri biraz az olmus (-1)
aksam ki aran yok (-1)
bir de cokoprensten kirmak zorundayim cnm (-1)

puanin 7

kizlar kocunuzun dunku menusu

kendime puan vermeyecegim

sabah
yarim simit
yarim salatalik
1 kk ezine peynir

ogle
2-3 cubuk kraker
1 ad gunkurusu kayisi

ogle
2 kasik bulgur pilavi
1 ad tavuk sis izgara
1 kase cacik

ara
yarim simit
yarim salatalik
1 kk ezine peynir

aksam
1 kasik pirinc pilavi
2 kasik izmir kofte
1 bardak ayran
yarim dilim ekmek

ara
1,5 ad portakal

Bu hafta gercekten performans kötü, nerdesiniz kizlar ? :) Anchusacim, benim önceki kilom 58,4 dü,yani 800 g verdim. Normalde söylemem de, bu kadar verdigime mutluyum diye cumadan cumaya. simdi daha fazladirim yine zaten.

Dulcicim tebrikler.

cnm menun besin degeri acisindan biraz fakir kalmis. ozellikle ana ogunlerin.
sabahki aradaki kizartmadan 1 puan kirdim.
bir de ogunlerindeki eksiklerden 1 kirdim.
puanin 8 cnm

Sagol kocum. Menüm berbatti, sabah ve aksam sirf karbonhidratti neredeyse...
Sporla telafiye ugrastim. Bugün daha ümitliyim

Kocumuzdan örnek bir Menü. Masallah !

peppercim ben bu hafta menü yazamıcam...annemin yanındayım..dikkat ediyorum ama genede tam olmuyor bu hafta böyle geçireyim artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…