50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm selincim, sabah sabah iyi bi start vermissin ne güzel. kocumuz menünü yorumlayacaktir ama genel olarak bakinca güzel gibime geldi, farkli seyler yemissin, özellikle ögle menünü cok sevdim.
Adimlarini nasil saydin ? ben bir sayac almak istiyorum ama bi magazaya gittim yoktu orda.
Nerede hareket orada bereket, yakinda güzel sonuclar alacaksindir..
Selincim bu arada biz aksamdan sonra bi ara yapiyoruz ama galiba sen erken yatiyordun,yemezsen de olur tabi öyleyse. yoksa aksam özellikle tv karsisinda falan ac durunca en gec gece yatarken buzdolabina saldirabiliyoruz. suyu asla ihmal etme.

yaptığın sporların adı derken cinsini kastetmiştim..yürüşyüş pilates aerobik gibi....200 ip atlama 100 mekik süresini bilmedğim için yazamam.... bizde her sporın puanı ayrı o yüzden gerekli bu bilgler....

desene is basa düstü kolay gelsin ne diyelim..

suleulku artik sulisim :)

ben tatildeyim.....o yüzden foruma sadece sporları okuyup listeye yazmak için giriyorum yediklerme pek dikkat etmiyorumama her gün yürüyüşümü yapıyorum....

sans degil, basarilar diliyorum..

bence bu psikolojik bisey :) salatalar cici, cikülatalar ciss :) bende bayagi azalttim. ama her yedigim parcanin tadini cikariyorum artik devami yok diye :)

günaydınn işe gitmeden önce hemen yaziim dedimm:)) pedometre aldım netten siparişle ama.. genelde medikal yerlerde satılıyor... dün foruma 7000 dedim ama uyuyana kadar 9672 yaptım adımları:)

ben zaten yemeğimi 7ile 8 arası yiyorum ve 9 9bucukta da yatakta oldugum için bi ara daha yapmıyorum. zaten uykudan yapamıyorum:)))

dun funda suyu aldım mate 5i 1 yerde çayı aldım... bagun onları da kullanıcam hatta fundayı dun gece ve bu sabah içtim...

ayrıcaaa:)))))) pazar 55.5 çıkmıstım bugun tam 55 im... sanırım iyi gidiyorummm:))) üstelik kıyafetlerimle tartıldım bu sefer:)))))
akşam menumu bildiririm
iyi çalışmalar kızlarrrr

rekor rekor rekor
rekor ben de arkadaşlar insan nasıl olurda 3 gün üst üste aynı akşam menüsünü denk getirir kendime şaştım dün yemekte eltimdeydim maalesef menüde yine mercimek çorbası ve bulgur pilavı vardı. sağ böbreğimde mercimek çorbası ağacı sol böbreğimde bulgur pilavı ağacı çıkacak galibaa.. neyse fazla sulandırmadan menüme geçeyim

sabah : şekersiz çay yarımdilim ekmek 3-4 zeytin krem peynir ve baharatlı cevizli salça

ara 8-10 badem

öğlen 1,5 kase mercimek çorbası yarım yufkayla tamamen yağsız yapılmış kaşarlı yoğurtlu gözleme, 1 kk kadar kaşar peynir 2 kk kadar browni

ara 2 domates

akşam yemekten 1 saat önce şekerli türk kahvesi

akşam 1 kepçe mercimek çorbası 1 sk bulgur pilavı 2 yk yoğurt

ara yapmadım 2 litre su spor yokk.

ama dayanamadım bu sabah tartıldım yarın tarılmam gerekiyodu 1 gram bile vermemişim. herhalde zor olacak benim için (aralarda buraya yazmadığım hiçbirşey kaçırmıyorumm)

Hmm rica ederiz ne demek,hoşgeldin tekrar...

Genel olarak güzel,kahvaltın biraz eksik,bi de ara da sadece ekmek yemişsin,ordan 1 puan kırıyorum,

Ananas suyu güzel,akşam yemeğin çok az olmuş,ama düzelticeksin diye şimdilik puan kırmıyorum,

Bir de meyve yemeye ve daha çok su içmeye çalışırsan daha iyi olur diye düşünüyorum...puanın 9...

Kahvaltın çok güzel,ama çikolata ve kahveyle yapılan araları saymıyoruz,-1,

Öğle yemeğin de az olmuş,hem hazır meyve suyu da var,-1,

Aran yok,-1,

Akşam yemeğin güzel,puanın 7...

Çizelge yapmak için ana sayfada konusu var,şimdi bulamam ama bi ara bakıp bulursam link eklerim...

Hmm nerden puan versem şaşırdım,:44:

Kahvaltın çok çok az olmuş,-1,

Öğle de az,hem hiç ekmek yememişsin gün içinde,-1,

Tatlı ile yapılan aralar da sayılmıyo canım yaa,-1,

Bisküvileri de görmüyorum,bi kez kaçamak hakkımız var günde,

Aranın biri de yok,-1

Puanın 6 malesef...

Kahvaltın güzel,araların maşaALLAH çok dolu dolu,

Öğlen de iyi,yalnız kabak çekirdeği ve fıstıklı cipsden 1 puan kırıyorum,çok olmuş ondan yani,

Aranın biri de yok,-1,eh diğer kaçamakları da görmüyorum hadi,puanın 8...

Bugün kahvaltı yapılmış,az da olsa güzell,

Canım ya tatlıyla yapılan araları saymıyoruz malesef,ordan -1,

Öğlen de çok az olmuş,puan kırsam mı acaba :44:

Akşamın güzel,yalnız biraz ekmek yersen daha iyi olacak sanırım,

Hadi bugün sana yüksek bi puan geliyo,9 puannnn.....

Günaydin Selincim,

pedometre aldin ha, bende alicam ama satan bi yer bulmaliyim önce. nette buldum ama cok basit seylerde var. bu yüzden kararsizim. bide ben hem adimlarimi saysin hemde nabzimi ölcsün istiyorum ama bakalim.

Son aradan kar ediyorsun desene :) Funda yapragi, mate/ 5i bi yerde süperler. Cok iyi basladin ..
yine de haftada bir kere tartilmani tavsiye ederim.

Sana da iyi calismalar, sagol.
Günaydin bu arada herkese

Haklisin kocum.Puanim süper ! Tesekkür ederim.

Sabah kahvaltın güzel,aralar da güzel,browniyi es geçiyorum,

Aranın biri yok,-1

Su da güzel,puanın 9...

Sen devam et verirsin yakında merak etme...

Haklisin kocum.Puanim süper ! Tesekkür ederim.

Ayy yoruldum yaz yaz,

Rica ederim,herkese günaydın bu arada,

Ben de hazır bitirmişken yazayım menümü,

Çarşamba Menüm:

Sabah:Yarım top kepek ekmeği,bi kk peynir,iki zeytin,bi ceviz,az tereyağ,bi bardak az şekerli çay

Ara:İki mandalina

Ara:10-13 adet çekirdek

Öğle:1,5 kıymalı-kaşarlı pide,yanına bi bardak çay(ayran olsun isterdim ama yoktu malesef)

Ara:Bi kupa 3ü 1 arada kahve

Ara:bi elma

Akşam:Bi tabak mercimek çorbası,5 küçük az yağda pişirilmiş mantar,5-6 kaşık pirinçli pırasa,bi top+bi

çeyrek kepek ekmeği,bi kase yoğurt,bi tabak salata(yeşil soğan,yeşil sarımsak,domates,kırmızı

biber,yeşil biber)

İki ısırık çikolata

Ara:iki kivi,çeyrek portakal

Spor:15 dk.leslie yürüyüş yaptım,2 lt.su içtim bu kadar...

..................

Evet azull,kahvaltı aralar güzel,öğlen biraz az olmuş ama neyse,

Akşamın da biraz çok olmuş sanki,hmm nerden puan kırsam :44:

Kırmayım ya de mi,bulamadım valla puan kıracak yer,kendime 10 puan mı versem,neyse öğlenden 1

puan kırayım bari,

Puanın 9 azul...

Kızlar bakın haberlerde ne buldum...

Yeni süper yiyecek

Bilim adamları özellikleri çocukların çok sevdiği çikolatanın süper yiyecek olabileceğini belirlediler.

The Telegraph'ta yer alan habere göre, Hershey Sağlık ve Beslenme Merkezi'nde yürütülen araştırmada, çikolata birçok meyve suyundan daha fazla sağlıklı bitkisel bileşen içeriyor. Araştırmacılar, çekilmiş bitter çikolatanın kalp hastalığı ya da kanser gibi çeşitli hastalıklardan vücudu koruduğu düşünülen antioksidan ve polifenollerden daha fazla içerdiğini tespit ettiler.

Araştırmacılar, bitter çikolata, kakao, sıcak çikolata karışımı ile Acai berry, kızılcık ve nar gibi çeşitli meyve sularını karşılaştırdılar. Sonuçlara göre bitter çikolata ile kakaonun meyvelerden daha fazla antioksidan aktivitesine ve flavonola sahip olduğu belirlendi.

Chemistry Central Journal isimli dergide yer alan çalışmada, çikolatanın ısıtılması halinde sağlıklı özelliklerin yok olduğu açıklandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…