ya benim tenim böyle beyazlasti derim biraz pul pul olur gibi olduacayip kasiniyorum.
ama deli gibi kasiniyor. kasindikca kizariyor..
neden olabilir acaba_??
bu arada buggunkü menüm daha iyi gibi
kalkar kalkmaz 1 bardak sirkeli su içtim ve koca bi yokuş tırmandım işe gitmek için ( evimden 10 dakika uzakta ama yokusun tepesinde)
sabah
yarım altın ekmeklerden içine 1 kaşık labne ve salatalık...
ara
kalan altın ekmeğimin yarısı (bu arada altın ekmeklerin içinde fındık ve üzüm var paketi 60 gr kendisi de 200kcal)
öğlen
2 (tahta)kaşık ıspanak 1(tahta) kaşık makarna 2 kaşık yoğurt
ara
tekrar altın ekmeğim ve ananas suyu 1 bardak
akşam da
peynirli omlet ve pırasa varmış hepsinden 2şer tahta kaşık alıcam 8 gibi
gün içinde 7000 adım atmışım dünden 1000 adım fazla... gittikçe artıyor hareketlerim.
ama bugun su içemedim sadece yarım lt.ama uyuyana kadar bi yarım daha içerim
teşekkür ederimmmm beni de aranıza aldığınız içinn:)
Arkadaşlar günaydın,
Sulisim, Evet katılmak isterim, dünki sporları detaylandırıyorum:
treadmillde 30 dk eğimli yürüyüş
200 ip atlama
100 mekik
100 oblik
Adedini hatırlamadığım boyun egzersizleri.
Spor listesine katılmak için başka ne yapmam gerekiyor?
Teşekkürler
günaydın kızlar .
dün temizliğe kadın gelecek demiştim ya gelmedi .aradım geliyorsunuz değil mi diye.aaa çocuk sana haber vermedi mi dedi.yooo dedim. neyse geçerli bir sbebei vardı .memlkete gitmiş apar topar.ben de kendim yaptım.ama camları silmedim.bugün de ıvır zıvır işleri yapacağım,çekmece işleri falan.
suleulku nerde haberi olan var mı?tatile mi gitti ?
anchusa da taşınmış.umarım çok mutlu günler geçirir orada.
desene is basa düstükolay gelsin ne diyelim..
suleulku artik sulisim :)
bir de bende çizelge eklemek istiyorum nasıl yapıcam???
uzun bir süreden sonra tekrar merhaba.ben gr veremedim arkadaşlar.çok üzgünüm.diyet yapınca halsiz düşüyorum.spor yapmam lazım biliyorum ama çok yorgun hissediyorum ve bebişte saat 1 de uyuyor bana hiç vakit vermiyor.ama bu sefer çok kararlıyım.hiç olmazsa bol bol mekik çekicem ve bu göbişten 4 ay içinde kurtulucam.ve tabi 8 kiloda vericem.ayda 2 kiloyu sağlıklı vericem hem de hedef kiloma kaavuşmuş olucam.bana şans dileyin.
ama beni rahatlatan sevindiren birsey oldu ..haytimda birgün normal sütlü cikolatadan ve sarelleden tiksineceyim hic aklima gelmezdi..hayal bile edemezdim.....1 ay önceye kadar yine kendimi denedim..1 kücük kare cikolatanin yarisini yemek istedim..yine tadi cok kötü geldi..o günü yutamadim o cikolatayi..tekrar cikartamk zorunda kaldi,...4 ay öncesine 1 bütün paket yiyen ben simdi kücük cikolata karesinin yarisini bile yiyemiyorum...demekki damak tadimizi neye alistirirsak onu hep yemek istiyormusuz..önceden sarelleyi nasil yerdim buraya yazmak bile istemiyorum....simdi midemi bulandiriyo nerdeyse...cok ilginc..sanirim hayatim boyunca ne normal sütlü cikolata yiyebileceyim nede sarelle....ama bitter cikolataya hayir demem onuda ayda 1-2 kez alip yiyorum..
ben tatildeyim.....o yüzden foruma sadece sporları okuyup listeye yazmak için giriyorum yediklerme pek dikkat etmiyorumama her gün yürüyüşümü yapıyorum....
slm selincim, sabah sabah iyi bi start vermissin ne güzel. kocumuz menünü yorumlayacaktir ama genel olarak bakinca güzel gibime geldi, farkli seyler yemissin, özellikle ögle menünü cok sevdim.
Adimlarini nasil saydin ? ben bir sayac almak istiyorum ama bi magazaya gittim yoktu orda.
Nerede hareket orada bereket, yakinda güzel sonuclar alacaksindir..
Selincim bu arada biz aksamdan sonra bi ara yapiyoruz ama galiba sen erken yatiyordun,yemezsen de olur tabi öyleyse. yoksa aksam özellikle tv karsisinda falan ac durunca en gec gece yatarken buzdolabina saldirabiliyoruz. suyu asla ihmal etme.
yok kesinlikle kokusuna bile tahammulum yok.ama meyve biri onume getirirse yerim
bu arada buggunkü menüm daha iyi gibi
kalkar kalkmaz 1 bardak sirkeli su içtim ve koca bi yokuş tırmandım işe gitmek için ( evimden 10 dakika uzakta ama yokusun tepesinde)
sabah
yarım altın ekmeklerden içine 1 kaşık labne ve salatalık...
ara
kalan altın ekmeğimin yarısı (bu arada altın ekmeklerin içinde fındık ve üzüm var paketi 60 gr kendisi de 200kcal)
öğlen
2 (tahta)kaşık ıspanak 1(tahta) kaşık makarna 2 kaşık yoğurt
ara
tekrar altın ekmeğim ve ananas suyu 1 bardak
akşam da
peynirli omlet ve pırasa varmış hepsinden 2şer tahta kaşık alıcam 8 gibi
gün içinde 7000 adım atmışım dünden 1000 adım fazla... gittikçe artıyor hareketlerim.
ama bugun su içemedim sadece yarım lt.ama uyuyana kadar bi yarım daha içerim
teşekkür ederimmmm beni de aranıza aldığınız içinn:)
azimliyim başarıcam ve artık sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getircem,
koçum bgn biraz daha güzel menü ile burdayım:))
sabah
2 dilim kepek ekmek (1 dilimin üzerine labneyle reçel sürdüm)
domates
1 dilim dana jambon
peynir
tahin pekmez karışımı (1 çay kaşığı kadar)
5 zeytin
1 bardak siyah çay
ara
1 piko bir bardak sade şekersiz nescafe
öğle
dışarda olduğum için böyle oldu
yarım simit
1 karper peynir
bi bardak hazır meyve suyu
ara
fırsat bulamadığımdan yok
akşam
hımmm(annecim yaptı hepsini ellerine sağlık)
1 kase şehriyeli tavuk çorba
1 pors.kereviz sepeti(havuçlu,bezelyeli,patatesli,dereotlu)
5 adet yaprak sarma
ara
yeşil çay içicem, nescafe içicem sonra 1 adet meyve yerim
bir de bende çizelge eklemek istiyorum nasıl yapıcam???
Bugünki Menüm:
Kahvaltı: 2 adet kuru incir
Ara: 1 büyük kupa yağsız süt, 3 adet eti form bisküvi
Öğle:1 kase çorba, 2 adet eti form bisküvi, 1 adet elma
Ara: 1 dilim tiramisu
Akşam: 3 yumurta akı, 50 gr lor ve tavuk jambon ile hazırlanmış omlet, haşlanmış brokoli
Ara: yemeyi düşünmüyorum, tiramisu yedim çünkü.
1,5 - 2 lt su, 3 kupa filtre kahve, 1 kupa bitki çayı (erikli tarçınlı)
Bugünki Spor: 300 ip atlama, 150 mekik, 150 oblik, bacak egzersizleri
selam kizlar..bugün ben cok düzensiz yedim..bebeyim beni cok uykusuz birakiyo..o yüzden öylen uyudum..uykusuz olunca sporda cok zorlaniyorum.. yemek hazirlamam biraz gecikince cok karisti yemek düzenim...
kahvalti...
1 kupa yesil cay
2 dilim ekmek
1 t.k.labne peynir
1 dilim ince kasar light peynir
1 sivri biber
3 zeytin
ara..1 kan portakal..6 badem..5 findik..20 iri kabak cekirdeyi..1 cay bardagi sütlü espresso..
öyle...1 dilim esmer ekmekle 1 dilim hindi janbon.
3 kasik yogurtlan 1 kasik müsli
lahana sarmasi yaparken 4 lokma bulgurlu lahana yapragi yedim..:93:
10 tane fistikli cips..(erdnussflips)
ara..1 sütlü beyaz unlu az tatli kücük ekmek (milchbrötchen)....kednimi test etme amaciyla 1 cay kasigi sarelle sürdüm biraz ekmeyin ucuna..tadi cok kötü geldi ..nerdeyse geri cikartacaktim..neyse birdaha agzima deydirmem dedim yuttum:120:..o cikolatanin tadi agzimdan gitsin diye 5 badem yedim..
2 kiymali lahana sarmasi..1 y.k. kapuska...
1 yarim bardak portakal suyu..
aksam..
1 kepce sehriye corbasi.
3 bulgurlu kiymali lahana dolmasi üzerine 2 kasik sarimsakli yogurt
2 y.k.kapuska...1 y.kasigi kadar kabak ve aycicek cekirdeyi
ara yok...dolmalari biraz fazla yedim o yüzden bugün aksam araögün düsünmüyorum zaten hala acikmadim...
su..1,5 litre ictim simdilik
spor...30 dakika leslie
40 dakika pilates....
bugün bayagi kacamaklar yapmisim...yarin telafi ederim insallah...düzensiz yenildiginde kacamak yapma riski büyük...dikkat etmek lazim..
Sabah: 2 dilim siyah ekmek, üzerine labne sürdüm ve bir orta boy domates dildim yedim
Ara: Süt dilimi
Ögle: bir tabak kellogg´s süt ile
Ara: 1 kücük muz
Aksam: 1,5 tabak mercimek corbasi, biraz yesil fasülye kavurmasi, 2 kasik kadar, 1 kücük dilim kabak tatlisi, yaninda yarim kasik kadar vanilyali dondurma, tatli kasiginin ucuyla kaymak
Ara: bir kivi
gün icerisinde farkli caylar ictim su ihtiyacim tamamdir
ve 3 kere steppere bindim, toplam 45 dakika
günaydınn işe gitmeden önce hemen yaziim dedimm:)) pedometre aldım netten siparişle ama.. genelde medikal yerlerde satılıyor... dün foruma 7000 dedim ama uyuyana kadar 9672 yaptım adımları:)
ben zaten yemeğimi 7ile 8 arası yiyorum ve 9 9bucukta da yatakta oldugum için bi ara daha yapmıyorum. zaten uykudan yapamıyorum:)))
dun funda suyu aldım mate 5i 1 yerde çayı aldım... bagun onları da kullanıcam hatta fundayı dun gece ve bu sabah içtim...
ayrıcaaa:)))))) pazar 55.5 çıkmıstım bugun tam 55 im... sanırım iyi gidiyorummm:))) üstelik kıyafetlerimle tartıldım bu sefer:)))))
akşam menumu bildiririm
iyi çalışmalar kızlarrrr
Bugün kahvaltı yapılmış,az da olsa güzell,
Canım ya tatlıyla yapılan araları saymıyoruz malesef,ordan -1,
Öğlen de çok az olmuş,puan kırsam mı acaba :44:
Akşamın güzel,yalnız biraz ekmek yersen daha iyi olacak sanırım,
Hadi bugün sana yüksek bi puan geliyo,9 puannnn.....
rekor rekor rekor
rekor ben de arkadaşlar insan nasıl olurda 3 gün üst üste aynı akşam menüsünü denk getirir kendime şaştım dün yemekte eltimdeydim maalesef menüde yine mercimek çorbası ve bulgur pilavı vardı. sağ böbreğimde mercimek çorbası ağacı sol böbreğimde bulgur pilavı ağacı çıkacak galibaa..neyse fazla sulandırmadan menüme geçeyim
sabah : şekersiz çay yarımdilim ekmek 3-4 zeytin krem peynir ve baharatlı cevizli salça
ara 8-10 badem
öğlen 1,5 kase mercimek çorbası yarım yufkayla tamamen yağsız yapılmış kaşarlı yoğurtlu gözleme, 1 kk kadar kaşar peynir 2 kk kadar browni
ara 2 domates
akşam yemekten 1 saat önce şekerli türk kahvesi
akşam1 kepçe mercimek çorbası 1 sk bulgur pilavı 2 yk yoğurt
ara yapmadım 2 litre su spor yokk.
ama dayanamadım bu sabah tartıldım yarın tarılmam gerekiyodu 1 gram bile vermemişim. herhalde zor olacak benim için (aralarda buraya yazmadığım hiçbirşey kaçırmıyorumm)
Haklisin kocum.Puanim süper ! Tesekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?