50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben haftasonlar iyi besleniyorum sanırım.

sabah sıkı bi kahvaltı yapıyorum.ama sadece kahvaltılık yiyorum öyle sucuk,tava yumurta patates kızartma falan yok.
öğlen kayınvalidemde oluyorum sağolsun salata eksik olmaz sebze yemeği yapar,hasta olduğu için az yağ ve az tuzlu yapar ve tam buğday ekmeği yedirir.Öğle yemeğinden sonra ara öğünü vardır.İncir fındık biraz.

Akşam da yine sebze yemeği yedirir arkasından meyvemizi çayımızı verip gönderir.

Acaba ben kendimi kayınvalide kampına mı alsam
Kendisi günde 2 kere de yürüyüş yapıor
valla sağlıklı zayıflarım :13:

Kayinvaliden harikaymis. o Kampa girmesen de onun yaptiklarini uygulamaya calisabilir. Kadin bu isi cözmüs.

ya benim tenim böyle beyazlasti derim biraz pul pul olur gibi oldu acayip kasiniyorum.

ama deli gibi kasiniyor. kasindikca kizariyor..

neden olabilir acaba_??

iyi aksamlar arkadaslar.
ben bugunku menumu yazip yazmamak arasinda gidip geliyorum.benim bugun arkadaslarla kahvalti gunumdu.slk slk bulusup yiyoruz.tabi arkadas grubunda hemen herkes kilolu. kilolarimizla mutluda degiliz ama genede yiyoruz. yemeyi seviyoruz.neyse ben bi sure kotu listeler verip listenin sonunda yer alabilirim ama olcak olcak bu is biraz sabir eveeet korkunc listem
kahvalti:18:
2 kucuk gozleme (yani ebatlari turkiyenin gozlemesinin bi tanesi bile degildir)
1.5 dilim ekmek
1 ucgen dilim tava boregi
2 ince dilim kasar
1 kasik cokelek
3salatalik 3 domates dilimi
2 kasik pancar salatasi ( yogurtlu)
2 kasik patates salatasi
1 tatli kasigi gul receli
oglen 6 kasik karnibahar
6 kasik yogurt
2 dilim esmer ekmek
cok az makarna
10 tane kadar fistikli biskuvit
aksam 2-3 kasik karnibahar
simdi cay icerim
150 ip atladim
50 mekik cektim.

Son düzenleme:
ya benim tenim böyle beyazlasti derim biraz pul pul olur gibi oldu acayip kasiniyorum.

ama deli gibi kasiniyor. kasindikca kizariyor..

neden olabilir acaba_??

Hayırdır gzmnc,geçmiş olsun,

yediğin bişeyden mi oldu acaba?farklı bişey yedin mi bugün düşün bakalım...
:44:

Canım öğlenden önceki yazdıkların sırf kahvaltı mıydı;?:44:

Ara yapıp yapmadığını anlayamadım böyle,boşluk bırakarak yazarsan daha kolay ve lehine

puanlayabileceğim...

Canım öğlenden önceki yazdıkların sırf kahvaltı mıydı;?:44:

Ara yapıp yapmadığını anlayamadım böyle,boşluk bırakarak yazarsan daha kolay ve lehine

puanlayabileceğim...

malesef ogle karnibahar yazan yere kadar kahvaltiydi ama 10.30 yaptim ara yok oglen yemegimide 3.40gibi yedim

Hmm sabah kahvaltın baya bi çok olmuş,-1 ordan kırıyorum,

Araların yok,-3 ordan,

Öğlen yemeğin iyi,

Akşam da fena değil,ama bisküvi,patates,börek,gözleme,hep karbonhidrat olmuş,ve hiç meyve

yok,burdan da -1,

Puanın 5 malesef...
üzgünüm...

tesekkurler kocum sen cok iyisin ben kendime daha kotu bi puan vermistimama sanirim bundan sonrada meyvede hep slklntl cekcem.meyveyle aram hic iyi degil.nadiren meyve yiyorum.belki haftada 1-2 kere anca yiyorum

:2:
tesekkurler kocum sen cok iyisin ben kendime daha kotu bi puan vermistimama sanirim bundan sonrada meyvede hep slklntl cekcem.meyveyle aram hic iyi degil.nadiren meyve yiyorum.belki haftada 1-2 kere anca yiyorum

Sağolasın canım,

Sigara içenler genelde hiç meyve yeme ihtiyacı hissetmezler,sigara içmiyosun sen değil mi?

evet pazar günü beni de aranıza alırmısınz demiştim evet demiştiniz:)) bende cup diye atladımmm:)))

bu arada buggunkü menüm daha iyi gibi

kalkar kalkmaz 1 bardak sirkeli su içtim ve koca bi yokuş tırmandım işe gitmek için ( evimden 10 dakika uzakta ama yokusun tepesinde)

sabah
yarım altın ekmeklerden içine 1 kaşık labne ve salatalık...

ara
kalan altın ekmeğimin yarısı (bu arada altın ekmeklerin içinde fındık ve üzüm var paketi 60 gr kendisi de 200kcal)

öğlen
2 (tahta)kaşık ıspanak 1(tahta) kaşık makarna 2 kaşık yoğurt

ara

tekrar altın ekmeğim ve ananas suyu 1 bardak

akşam da
peynirli omlet ve pırasa varmış hepsinden 2şer tahta kaşık alıcam 8 gibi

gün içinde 7000 adım atmışım dünden 1000 adım fazla... gittikçe artıyor hareketlerim.
ama bugun su içemedim sadece yarım lt.ama uyuyana kadar bi yarım daha içerim

teşekkür ederimmmm beni de aranıza aldığınız içinn:)

azimliyim başarıcam ve artık sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getircem,
koçum bgn biraz daha güzel menü ile burdayım:))

sabah
2 dilim kepek ekmek (1 dilimin üzerine labneyle reçel sürdüm)
domates
1 dilim dana jambon
peynir
tahin pekmez karışımı (1 çay kaşığı kadar)
5 zeytin
1 bardak siyah çay

ara
1 piko bir bardak sade şekersiz nescafe

öğle
dışarda olduğum için böyle oldu
yarım simit
1 karper peynir
bi bardak hazır meyve suyu

ara
fırsat bulamadığımdan yok

akşam
hımmm(annecim yaptı hepsini ellerine sağlık)
1 kase şehriyeli tavuk çorba
1 pors.kereviz sepeti(havuçlu,bezelyeli,patatesli,dereotlu)
5 adet yaprak sarma

ara
yeşil çay içicem, nescafe içicem sonra 1 adet meyve yerim

bir de bende çizelge eklemek istiyorum nasıl yapıcam???

uzun bir süreden sonra tekrar merhaba.ben gr veremedim arkadaşlar.çok üzgünüm.diyet yapınca halsiz düşüyorum.spor yapmam lazım biliyorum ama çok yorgun hissediyorum ve bebişte saat 1 de uyuyor bana hiç vakit vermiyor.ama bu sefer çok kararlıyım.hiç olmazsa bol bol mekik çekicem ve bu göbişten 4 ay içinde kurtulucam.ve tabi 8 kiloda vericem.ayda 2 kiloyu sağlıklı vericem hem de hedef kiloma kaavuşmuş olucam.bana şans dileyin.

Bugünki Menüm:

Kahvaltı: 2 adet kuru incir
Ara: 1 büyük kupa yağsız süt, 3 adet eti form bisküvi
Öğle:1 kase çorba, 2 adet eti form bisküvi, 1 adet elma
Ara: 1 dilim tiramisu
Akşam: 3 yumurta akı, 50 gr lor ve tavuk jambon ile hazırlanmış omlet, haşlanmış brokoli
Ara: yemeyi düşünmüyorum, tiramisu yedim çünkü.

1,5 - 2 lt su, 3 kupa filtre kahve, 1 kupa bitki çayı (erikli tarçınlı)

Bugünki Spor: 300 ip atlama, 150 mekik, 150 oblik, bacak egzersizleri

Son düzenleme:
selam kizlar..bugün ben cok düzensiz yedim..bebeyim beni cok uykusuz birakiyo..o yüzden öylen uyudum..uykusuz olunca sporda cok zorlaniyorum.. yemek hazirlamam biraz gecikince cok karisti yemek düzenim...

kahvalti...
1 kupa yesil cay
2 dilim ekmek
1 t.k.labne peynir
1 dilim ince kasar light peynir
1 sivri biber
3 zeytin

ara..1 kan portakal..6 badem..5 findik..20 iri kabak cekirdeyi..1 cay bardagi sütlü espresso..

öyle...1 dilim esmer ekmekle 1 dilim hindi janbon.
3 kasik yogurtlan 1 kasik müsli
lahana sarmasi yaparken 4 lokma bulgurlu lahana yapragi yedim..:93:
10 tane fistikli cips..(erdnussflips)

ara..1 sütlü beyaz unlu az tatli kücük ekmek (milchbrötchen)....kednimi test etme amaciyla 1 cay kasigi sarelle sürdüm biraz ekmeyin ucuna..tadi cok kötü geldi ..nerdeyse geri cikartacaktim..neyse birdaha agzima deydirmem dedim yuttum:120:..o cikolatanin tadi agzimdan gitsin diye 5 badem yedim..
2 kiymali lahana sarmasi..1 y.k. kapuska...
1 yarim bardak portakal suyu..

aksam..
1 kepce sehriye corbasi.
3 bulgurlu kiymali lahana dolmasi üzerine 2 kasik sarimsakli yogurt
2 y.k.kapuska...1 y.kasigi kadar kabak ve aycicek cekirdeyi

ara yok...dolmalari biraz fazla yedim o yüzden bugün aksam araögün düsünmüyorum zaten hala acikmadim...

su..1,5 litre ictim simdilik

spor...30 dakika leslie
40 dakika pilates....

bugün bayagi kacamaklar yapmisim...yarin telafi ederim insallah...düzensiz yenildiginde kacamak yapma riski büyük...dikkat etmek lazim..

Son düzenleme:
ama beni rahatlatan sevindiren birsey oldu ..haytimda birgün normal sütlü cikolatadan ve sarelleden tiksineceyim hic aklima gelmezdi..hayal bile edemezdim.....1 ay önceye kadar yine kendimi denedim..1 kücük kare cikolatanin yarisini yemek istedim..yine tadi cok kötü geldi..o günü yutamadim o cikolatayi..tekrar cikartamk zorunda kaldi,...4 ay öncesine 1 bütün paket yiyen ben simdi kücük cikolata karesinin yarisini bile yiyemiyorum...demekki damak tadimizi neye alistirirsak onu hep yemek istiyormusuz..önceden sarelleyi nasil yerdim buraya yazmak bile istemiyorum....simdi midemi bulandiriyo nerdeyse...cok ilginc..sanirim hayatim boyunca ne normal sütlü cikolata yiyebileceyim nede sarelle....ama bitter cikolataya hayir demem onuda ayda 1-2 kez alip yiyorum..

Sabah: 2 dilim siyah ekmek, üzerine labne sürdüm ve bir orta boy domates dildim yedim
Ara: Süt dilimi
Ögle: bir tabak kellogg´s süt ile
Ara: 1 kücük muz
Aksam: 1,5 tabak mercimek corbasi, biraz yesil fasülye kavurmasi, 2 kasik kadar, 1 kücük dilim kabak tatlisi, yaninda yarim kasik kadar vanilyali dondurma, tatli kasiginin ucuyla kaymak
Ara: bir kivi

gün icerisinde farkli caylar ictim su ihtiyacim tamamdir
ve 3 kere steppere bindim, toplam 45 dakika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…