aslinda evlilikte daha bi düzenli yasar insan ama esinin isteklerini de katinca, kendince bir plan uygulamak eminim zordur. Abur cubur al, ama az al. Sabah kahvaltida ve ögle yemeginde ekmek ye, aksam yememeye gayret et cünkü aksam ne kadar az karbonhidrat alsak o kadar iyidir. Uyudugumuzda, yediklerimizi yakiyoruz ya, önce midedeki karbonhidrata saldirirmis mekanizmamiz, eger mideyi karbonhidratla doldurursak, kendi yaglarimiza sira gelmiyor. insan farkediyor zaten, aksami daha hafif gecirince, sabahleyin göbegi inmis oluyor. ama tikininca tabiki sabah da ayni his oluyor ve ayrica sabah kahvalti yapmamamiza vesile oluyor, cünkü haliyle fazla aclik olmuyor sabah, aksamdan cok yediysek. ben zayiflamakta en önemli sartin düzenli beslenme oldugunu düsünüyorum.
desene is basa düstükolay gelsin ne diyelim..
suleulku artik sulisim :)
ben haftasonlar iyi besleniyorum sanırım.
sabah sıkı bi kahvaltı yapıyorum.ama sadece kahvaltılık yiyorum öyle sucuk,tava yumurta patates kızartma falan yok.
öğlen kayınvalidemde oluyorum sağolsun salata eksik olmaz sebze yemeği yapar,hasta olduğu için az yağ ve az tuzlu yapar ve tam buğday ekmeği yedirir.Öğle yemeğinden sonra ara öğünü vardır.İncir fındık biraz.
Akşam da yine sebze yemeği yedirir arkasından meyvemizi çayımızı verip gönderir.
Acaba ben kendimi kayınvalide kampına mı alsam
Kendisi günde 2 kere de yürüyüş yapıor
valla sağlıklı zayıflarım :13:
ya benim tenim böyle beyazlasti derim biraz pul pul olur gibi olduacayip kasiniyorum.
ama deli gibi kasiniyor. kasindikca kizariyor..
neden olabilir acaba_??
iyi aksamlar arkadaslar.
ben bugunku menumu yazip yazmamak arasinda gidip geliyorum.benim bugun arkadaslarla kahvalti gunumdu.slk slk bulusup yiyoruz.tabi arkadas grubunda hemen herkes kilolu. kilolarimizla mutluda degiliz ama genede yiyoruz. yemeyi seviyoruz.neyse ben bi sure kotu listeler verip listenin sonunda yer alabilirim ama olcak olcak bu is biraz sabir eveeet korkunc listem
kahvalti:18:
2 kucuk gozleme (yani ebatlari turkiyenin gozlemesinin bi tanesi bile degildir)
1.5 dilim ekmek
1 ucgen dilim tava boregi
2 ince dilim kasar
1 kasik cokelek
3salatalik 3 domates dilimi
2 kasik pancar salatasi ( yogurtlu)
2 kasik patates salatasi
1 tatli kasigi gul receli
oglen 6 kasik karnibahar
6 kasik yogurt
2 dilim esmer ekmek
cok az makarna
arada 10 tane kadar fistikli biskuvit
aksam 2-3 kasik karnibahar
simdi cay icerim
150 ip atladim
50 mekik cektim.
Canım öğlenden önceki yazdıkların sırf kahvaltı mıydı;?:44:
Ara yapıp yapmadığını anlayamadım böyle,boşluk bırakarak yazarsan daha kolay ve lehine
puanlayabileceğim...
iyi aksamlar arkadaslar.
ben bugunku menumu yazip yazmamak arasinda gidip geliyorum.benim bugun arkadaslarla kahvalti gunumdu.slk slk bulusup yiyoruz.tabi arkadas grubunda hemen herkes kilolu. kilolarimizla mutluda degiliz ama genede yiyoruz. yemeyi seviyoruz.neyse ben bi sure kotu listeler verip listenin sonunda yer alabilirim ama olcak olcak bu is biraz sabir eveeet korkunc listem
kahvalti:18:
2 kucuk gozleme (yani ebatlari turkiyenin gozlemesinin bi tanesi bile degildir)
1.5 dilim ekmek
1 ucgen dilim tava boregi
2 ince dilim kasar
1 kasik cokelek
3salatalik 3 domates dilimi
2 kasik pancar salatasi ( yogurtlu)
2 kasik patates salatasi
1 tatli kasigi gul receli
oglen 6 kasik karnibahar
6 kasik yogurt
2 dilim esmer ekmek
cok az makarna
10 tane kadar fistikli biskuvit
aksam 2-3 kasik karnibahar
simdi cay icerim
150 ip atladim
50 mekik cektim.
tesekkurler kocum sen cok iyisin ben kendime daha kotu bi puan vermistimHmm sabah kahvaltın baya bi çok olmuş,-1 ordan kırıyorum,
Araların yok,-3 ordan,
Öğlen yemeğin iyi,
Akşam da fena değil,ama bisküvi,patates,börek,gözleme,hep karbonhidrat olmuş,ve hiç meyve
yok,burdan da -1,
Puanın 5 malesef...üzgünüm...
tesekkurler kocum sen cok iyisin ben kendime daha kotu bi puan vermistimama sanirim bundan sonrada meyvede hep slklntl cekcem.meyveyle aram hic iyi degil.nadiren meyve yiyorum.belki haftada 1-2 kere anca yiyorum
yok kesinlikle kokusuna bile tahammulum yok.ama meyve biri onume getirirse yerim:2:
Sağolasın canım,
Sigara içenler genelde hiç meyve yeme ihtiyacı hissetmezler,sigara içmiyosun sen değil mi?
Canım menün konusunda önceki sayfalara bi göz gezdirirsen nasıl bi planla yediklerimizi yazdığımızı
daha kolay anlayabilirsin,seni listeye eklemiş miydik tam da hatırlayamadım,ilk kez menü yazıyosun
sanırım...doğru mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?