başardım başardım benimde çizelgem var artık kaç haftada o yıldız sağa doğru kayar bilemiyorum ama
azulcum gayet iyisingerçi ben yeniyim diğer arkadaşların koçluğuna şahit olmadım.
bize gösterdiğin töleransı kendine tanımıyosun sanki
neyse kilolar gitsinde..herhalde ben ikinci hafta uyum sağlarım.. :44:
Tamam sen gene arada monte ye,ama jelibon inan çok zararlı biliyomusun,ben de severim ama
artık hiç yemiyorum,uzmanlar içindekileri bilseniz hayatta yemezsiniz diyolar...
İyiyiz Efsun,senden what's up?
bakalım verdim sipariş gelsin deneyip görcem tansiyon şeker yok kullanabilirmişim
bana da günaydın :)
Gud mornikk evribadi
Dünkü listem şöyle,biraz sağlıksız bi başlangıç oldu ama ilk günü sakin atlattım
Çalıştığım için pek hazırlık yapamadım.
sabah;1 şekersiz sütlü kahve
öğlen;2 küçük parça tavuk ızgara ve yarım kase salata
ara öğün;1 kutu şeftali suyu
akşam;4 baş parmak kadar sarılmış pazı dolması
akşamdan 2 saat sonra avuç içi kadar çekirdek,4 parça çizi kraker ve 2 bardak çay
maalesef 3 bardakçık su
yarım saat egzersiz :82:
başardım başardım benimde çizelgem var artık kaç haftada o yıldız sağa doğru kayar bilemiyorum ama
azulcum gayet iyisingerçi ben yeniyim diğer arkadaşların koçluğuna şahit olmadım.
bize gösterdiğin töleransı kendine tanımıyosun sanki
neyse kilolar gitsinde..herhalde ben ikinci hafta uyum sağlarım.. :44:
Tamam kocum :) jeli´ye öyle diyorlarsa uzak durayim bende.
Ay em fayb sagol :)
günaydın kızlar .
dün temizliğe kadın gelecek demiştim ya gelmedi .aradım geliyorsunuz değil mi diye.aaa çocuk sana haber vermedi mi dedi.yooo dedim. neyse geçerli bir sbebei vardı .memlkete gitmiş apar topar.ben de kendim yaptım.ama camları silmedim.bugün de ıvır zıvır işleri yapacağım,çekmece işleri falan.
suleulku nerde haberi olan var mı?tatile mi gitti ?
anchusa da taşınmış.umarım çok mutlu günler geçirir orada.
yaa jelibon zararlimiymis....
ama ben cok severim.. gecen sene regl öncesi tatli krizim tutmustu. yarim kiloluk paketlerden 5-6 tane yemistim yaninda cikolatatabi sonra alerjik reaksiyon 1 hafta boyunca tüm vucut kipkirmizi, kasimaktan yara icinde kalmisit :)))
sonra acayip tiksinmistim.. burada da zaten yemiyorm. türk marketine git sec al amaaaannnnn.....
Good morning...
Hmm nasıl puanlasam bu menüyü
Kahvaltın yok -1,
Ara yok -1,
Öğlen güzel,akşam yemeğin çok az -1 de ordan,yani besleyici yiyecek açısından bakıyorum kusura bakma,
Bir de hiç ekmek ve meyve göremedim menüde, -1,
meyve suyunu görmüyorum,(galiba şekerli hazır olanlardan),ama çizi,çekirdek vb.kaçamaklar çok
olmuş,-1 de burdan üzgünüm,
Puanın 5...
Su da çok az iiçmişsin ama onu telafi edersizn alışana kadar...
Bi de bankada yemek saat 12 de yeniyo,kahvaltı yerine geçiyo benim için o kötü bişey.
Yanıma fındık ceviz falan alayım bundan sonra saat 10 gibi yesem iyidir heralde
Azulcum ben hiç susamıyorum,böbreklerim yüzünden bi ara doktorluk oldum,şimdi bunu bile zorla içiyorum düşün artık :18: Çekirdeği ve bisküviyi de anneme gitmiştik zorla yedirdi.Bunları aşıcam
Neyse ilk gün en azından cips ve çikolatayı kestiğim için sevinçliyim.
Bugün daha iyi olacak inşallah
Bi de bankada yemek saat 12 de yeniyo,kahvaltı yerine geçiyo benim için o kötü bişey.
Yanıma fındık ceviz falan alayım bundan sonra saat 10 gibi yesem iyidir heralde
Neyse azimliyim o puanı artırıjaaaaam
Ya aslında yediğimiz hazır kekler,gofretler bisküviler cipsler hepsi çok zararlı şeyler içeriyo,
Bizim bi tanıdık var ilaç mümessili,bu abur cubur şeylerin içinde öyle şeyler var ki ilaçlara bile
konulamayacak şeyler diyo,resmen zehir diyo,bişey alırken mutlaka içeriğine bakıyo,bi madde varmış
adını hatırlamıyorum da o yoksa alıyo,
Ben de artık cips,hazır kek,gofret falan yemiyorum,çikolata yiyorum sadece,keki de evde kendim
yapıyorum,zaten ev kekinin tadı bambaşka oluyo,hem uzmanlar da ev yapımı sıvı yağ ile yapılan
kekleri tercih edin diyolar,
Ben hiç margarin kullanmam mesela,ne yemeklerde ne kekte ne de kahvaltıda,
Margarinin molekülü plastik molekülünün bir eksiği imiş,yani nerdeyse plastik o yediğimiz margarin,
Bi yazı okumuştum,margarini dışarı açığa koyun kesinlikle sinek falan gelmez diyo,yani besleyici hiçbir
madde içermiyomuş da ondan...
Aslında vaktim olsa ben de marketten hiç abur cubur almicam.Ama yapamıyorum işte.
Öğle yemeklerinde hiç ekmek yemem.Ama sabah kahvaltıda ve akşam yemeğinde biraz yiorum.
Bi ara gerçekten çok dengeli ve güzel şeylerle besleniyodum.Salatam balığım peynirim suyum sağlıklı olan herşeyden yiodum.Zayıfladım ve iyi hissediyodum.Ama evlenince cozuttum.Hep o kocamın yüzünden yok cips almadınmı yok çitos almadın mı bilmemne
Kesinlikle öyle. Tanidigina o maddenin ismini sorabilir misin ?
Cipsi ben belki senede 1 belki 2 kez yerim, bi canim ister sonra aylarca hic yiyesim bile gelmiyor Allahtan. Ev yapimi kekin tadi bambaska oluyor. Ben hazir unlu tatlilar aliyorum bazen ama firinlardan, onlar taze hazirlandigi icin paketle satilanlardan iyi oldugunu düsünüyorum.
Kekde margarin kullanmam, sivi yagdan baskasi o tadi vermiyor ama kurabiye yapiminda kati yag süper oluyor. gerci ben hic margarin kullanmiyorum tereyagi hastasiyim ben :) ne kadar kolesterol su bu deseler de, margarinden iyi oldugunu düsünüyorum cok fazla tüketilmedikce. ekmege sürmek icin icinde kanola katkili tereyagi kullaniyorum, cünkü kanola sayesinde buzdolabinda da dursa, hemen ekmegine sürebiliyorsun.
Vaybe, sinekler bile varmiyor margarine demek, pes..
Efsuncum ben de tereyağ kullanıyorum,ama onu da Ghee yapıyorum,
O da ne demeyin...sitede var,
Teyeğaını tencereye koyup eritiyosun,çıkan köpüklerini topluyosun kaşıkla,
Zararlı madeleri köpükte kalıyomuş sanırım...
Valla görürsem o bizim tanıdığı sorarım ama pek görmüyorum genelde,neyse aklımda olsun...
Biliyorum gecenlerde bunu bi sitede okudum, bende deniycem eger iyiyse yapilmasi gerekir diye düsünüyorum.
Valla tadı da daha güzel oluyo bence,genelde de herkes öyle söylüyo dene mutlaka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?