50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayirli olsun cizelgen umarim yakin zamanda yildiz kayar saga dogru

Tamam sen gene arada monte ye ,ama jelibon inan çok zararlı biliyomusun,ben de severim ama

artık hiç yemiyorum,uzmanlar içindekileri bilseniz hayatta yemezsiniz diyolar...

İyiyiz Efsun,senden what's up?

Tamam kocum :) jeli´ye öyle diyorlarsa uzak durayim bende.
Ay em fayb sagol :)

Good morning...

Hmm nasıl puanlasam bu menüyü

Kahvaltın yok -1,

Ara yok -1,

Öğlen güzel,akşam yemeğin çok az -1 de ordan,yani besleyici yiyecek açısından bakıyorum kusura bakma,

Bir de hiç ekmek ve meyve göremedim menüde, -1,

meyve suyunu görmüyorum,(galiba şekerli hazır olanlardan),ama çizi,çekirdek vb.kaçamaklar çok

olmuş,-1 de burdan üzgünüm,

Puanın 5...

Su da çok az iiçmişsin ama onu telafi edersizn alışana kadar
...

Son düzenleme:

Tebrikler,ayrıca teşekkür ederim...

Tamam kocum :) jeli´ye öyle diyorlarsa uzak durayim bende.
Ay em fayb sagol :)

Ok...

günaydın kızlar .
dün temizliğe kadın gelecek demiştim ya gelmedi .aradım geliyorsunuz değil mi diye.aaa çocuk sana haber vermedi mi dedi.yooo dedim. neyse geçerli bir sbebei vardı .memlkete gitmiş apar topar.ben de kendim yaptım.ama camları silmedim.bugün de ıvır zıvır işleri yapacağım,çekmece işleri falan.
suleulku nerde haberi olan var mı?tatile mi gitti ?
anchusa da taşınmış.umarım çok mutlu günler geçirir orada.

desene is basa düstü kolay gelsin ne diyelim..

suleulku artik sulisim :)

yaa jelibon zararlimiymis....

ama ben cok severim.. gecen sene regl öncesi tatli krizim tutmustu. yarim kiloluk paketlerden 5-6 tane yemistim yaninda cikolata tabi sonra alerjik reaksiyon 1 hafta boyunca tüm vucut kipkirmizi, kasimaktan yara icinde kalmisit :)))

sonra acayip tiksinmistim.. burada da zaten yemiyorm. türk marketine git sec al amaaaannnnn.....

inanirim. ben haribonun "saftgoldbeeren" i yerim arada. zaten hayvansal katki bulunmayan cok az cesit var.

Azulcum ben hiç susamıyorum,böbreklerim yüzünden bi ara doktorluk oldum,şimdi bunu bile zorla içiyorum düşün artık :18: Çekirdeği ve bisküviyi de anneme gitmiştik zorla yedirdi.Bunları aşıcam

Neyse ilk gün en azından cips ve çikolatayı kestiğim için sevinçliyim.
Bugün daha iyi olacak inşallah

Bi de bankada yemek saat 12 de yeniyo,kahvaltı yerine geçiyo benim için o kötü bişey.
Yanıma fındık ceviz falan alayım bundan sonra saat 10 gibi yesem iyidir heralde

Neyse azimliyim o puanı artırıjaaaaam

Ya aslında yediğimiz hazır kekler,gofretler bisküviler cipsler hepsi çok zararlı şeyler içeriyo,

Bizim bi tanıdık var ilaç mümessili,bu abur cubur şeylerin içinde öyle şeyler var ki ilaçlara bile

konulamayacak şeyler diyo,resmen zehir diyo,bişey alırken mutlaka içeriğine bakıyo,bi madde varmış

adını hatırlamıyorum da o yoksa alıyo,

Ben de artık cips,hazır kek,gofret falan yemiyorum,çikolata yiyorum sadece,keki de evde kendim

yapıyorum,zaten ev kekinin tadı bambaşka oluyo,hem uzmanlar da ev yapımı sıvı yağ ile yapılan

kekleri tercih edin diyolar,

Ben hiç margarin kullanmam mesela,ne yemeklerde ne kekte ne de kahvaltıda,

Margarinin molekülü plastik molekülünün bir eksiği imiş,yani nerdeyse plastik o yediğimiz margarin,

Bi yazı okumuştum,margarini dışarı açığa koyun kesinlikle sinek falan gelmez diyo,yani besleyici hiçbir

madde içermiyomuş da ondan...

Son düzenleme:
Bi de bankada yemek saat 12 de yeniyo,kahvaltı yerine geçiyo benim için o kötü bişey.
Yanıma fındık ceviz falan alayım bundan sonra saat 10 gibi yesem iyidir heralde

Bu konuda senden cok farkli sayilmam ama sabah 7-9 arasi kahvalti yapmayi aliskanlik edinmelisin, bende öyle. ama ben önce hic yapmazken, simdi az uz yiyorum bisey, bu da daha sonra daha az yememi sagliyor. Zor biliyorum ama kendini zorlamaya calis ..

Findik ve cevizleri de kahvalti ile ögle arasinda yersin

Tamam hadi bakalım yüksek puanlı menüler bekliyoruz...

Kesinlikle öyle. Tanidigina o maddenin ismini sorabilir misin ?
Cipsi ben belki senede 1 belki 2 kez yerim, bi canim ister sonra aylarca hic yiyesim bile gelmiyor Allahtan. Ev yapimi kekin tadi bambaska oluyor. Ben hazir unlu tatlilar aliyorum bazen ama firinlardan, onlar taze hazirlandigi icin paketle satilanlardan iyi oldugunu düsünüyorum.
Kekde margarin kullanmam, sivi yagdan baskasi o tadi vermiyor ama kurabiye yapiminda kati yag süper oluyor. gerci ben hic margarin kullanmiyorum tereyagi hastasiyim ben :) ne kadar kolesterol su bu deseler de, margarinden iyi oldugunu düsünüyorum cok fazla tüketilmedikce. ekmege sürmek icin icinde kanola katkili tereyagi kullaniyorum, cünkü kanola sayesinde buzdolabinda da dursa, hemen ekmegine sürebiliyorsun.

Vaybe, sinekler bile varmiyor margarine demek, pes..

Aslında vaktim olsa ben de marketten hiç abur cubur almicam.Ama yapamıyorum işte.

Öğle yemeklerinde hiç ekmek yemem.Ama sabah kahvaltıda ve akşam yemeğinde biraz yiorum.

Bi ara gerçekten çok dengeli ve güzel şeylerle besleniyodum.Salatam balığım peynirim suyum sağlıklı olan herşeyden yiodum.Zayıfladım ve iyi hissediyodum.Ama evlenince cozuttum.Hep o kocamın yüzünden yok cips almadınmı yok çitos almadın mı bilmemne

aslinda evlilikte daha bi düzenli yasar insan ama esinin isteklerini de katinca, kendince bir plan uygulamak eminim zordur. Abur cubur al, ama az al. Sabah kahvaltida ve ögle yemeginde ekmek ye, aksam yememeye gayret et cünkü aksam ne kadar az karbonhidrat alsak o kadar iyidir. Uyudugumuzda, yediklerimizi yakiyoruz ya, önce midedeki karbonhidrata saldirirmis mekanizmamiz, eger mideyi karbonhidratla doldurursak, kendi yaglarimiza sira gelmiyor. insan farkediyor zaten, aksami daha hafif gecirince, sabahleyin göbegi inmis oluyor. ama tikininca tabiki sabah da ayni his oluyor ve ayrica sabah kahvalti yapmamamiza vesile oluyor, cünkü haliyle fazla aclik olmuyor sabah, aksamdan cok yediysek. ben zayiflamakta en önemli sartin düzenli beslenme oldugunu düsünüyorum.

Efsuncum ben de tereyağ kullanıyorum,ama onu da Ghee yapıyorum,

O da ne demeyin...sitede var,

Teyeğaını tencereye koyup eritiyosun,çıkan köpüklerini topluyosun kaşıkla,

Zararlı madeleri köpükte kalıyomuş sanırım...

Valla görürsem o bizim tanıdığı sorarım ama pek görmüyorum genelde,neyse aklımda olsun...

Biliyorum gecenlerde bunu bi sitede okudum, bende deniycem eger iyiyse yapilmasi gerekir diye düsünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…