50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

botany duymamıştım ama ben de doğadan form almıştım hala duruyor tadı kötü olan şeyleri de pek içemiyorum. ben de keten tohumu var.yoğurda falan katıyorum ama nasıl bi bağırsak sa o bile günde kere yiyince fayda ediyor biraz her zamanda yenmiyo.teşekkür ederim form çayımı bitirmeye çalışıyım en iyisi..

Azulcum, puanlama için teşekkürler Ekpa tahmin ettiğin gibi pasta, pelit'in ürünü, çok lezzetli ama azıcık yedim, o kadarcık kaçamak hakkımız vardı değil mi

Efsuncum, geçen cuma için 50.7 diyelim (diyelim dememin nedeni, ben önceden pazartesi sabahları tartılıyordum ama bu gruba üye olduğum için bu hafta cuma tartıldım, bu durumda geçen cumayı 50.7 varsayabiliriz.) bu sabah ise 50.2'yi gördüm.

Hepinize sağlıklı menülü, ve kilo kayıplı bir hafta diliyorum arkadaşlar...

Son düzenleme:
Arkadaslar su an ki kilolarinizi buraya yazabilirsiniz. Mümkünse önceki hafta cumaki kilonuzu da yazarsaniz daha da iyi olur.

Bildirimleri liste haline getirip en gec pazartesi günü yayinlayacagim.
[/QUOTE]

PEKİ UFSUNCUM İLK İLAN EDEN BEN OLAYIM YENİ OLUN APEK HEVESLİYİM HENÜZ İLK HAFTAM

GEÇEN CUMA TAM OLARAK 56.7 İDİMM
BU GÜN ....................... 56.4 OLDUM
PEK İÇ AÇMIYO AMA OLSUNNNN

Arkadaşlar bugünkü menülerinizi de 18.30 dan önce yazarsanız iyi olur,

Belki yarın giremem nete,akşamdan yazarım ok ... ?

çizelgeyi yapıyorum bbcode deki url den img ye kadar olan kısmı kopyalayıp çizelge kısmına yapıştır diyorum uygun formatta değil diyor neresi yanlış anlamadım ya

Ahmet Maranki tarafından tavsiye edilen göbek eritme kürü ile 5 haftada göbek zayıflama sürecine gireceksiniz. Göbek eriten kürün temel besini elma olacak. Her gün öğle ve akşam yemeğinden 30 dakika önce 1 er adet kabuğu soyulmuş elma veya elma hoşafını tüketiyoruz. Elma nın posasının doygunluk verici ve tok tutucu etkisi nedeniyle zayıflatan bir etkisi olan meyve kompostosu olduğunu biliyorduk.

Elma içerisinde yer alan doğal meyve şekeri, kandaki glisemik indeksi yükseltmekte ancak kan şekeri düzeyini düşük tutmaktadır. Bundan dolayı elma, doygunluk hissi vererek tok tutan bir etki yapmaktadır. Yemeklerden yarım saat kadar önce elma kürü yapılmasının nedeni ise elmada bulunan fruktoz şekerinin kana karışma süresinin en az 20 dakika gerektirmesidir. Elma kürü, yemeklerde daha az yemenizi sağlayarak 5 haftada 5 kilo zayıflama ve göbek bölgesinde bölgesel incelme sağlayacaktır. Elma kürünün ardından yemeklerinizde salata ya da çorba tüketimi ve de günlük 45 dakika yürüyüş, 5 hafta sonunda 10 kilo kadar zayıflama sağlayacaktır. Ahmet Maranki‘nin resmi sitesinde haber olarak verilen Elma kürü, özellikle elma sezonunun 4 mevsim açık olduğu ülkemizde kolaylıkla uygulanacak bir diyet kürüdür

arkadaşlar evrim de yaptığı gibi elme zayıflamaya yardımcı oluyormuş..

Ahmet Maranki tarafından tavsiye edilen göbek eritme kürü ile 5 haftada göbek zayıflama sürecine gireceksiniz. Göbek eriten kürün temel besini elma olacak. Her gün öğle ve akşam yemeğinden 30 dakika önce 1 er adet kabuğu soyulmuş elma veya elma hoşafını tüketiyoruz. Elma nın posasının doygunluk verici ve tok tutucu etkisi nedeniyle zayıflatan bir etkisi olan meyve kompostosu olduğunu biliyorduk.

Elma içerisinde yer alan doğal meyve şekeri, kandaki glisemik indeksi yükseltmekte ancak kan şekeri düzeyini düşük tutmaktadır. Bundan dolayı elma, doygunluk hissi vererek tok tutan bir etki yapmaktadır. Yemeklerden yarım saat kadar önce elma kürü yapılmasının nedeni ise elmada bulunan fruktoz şekerinin kana karışma süresinin en az 20 dakika gerektirmesidir. Elma kürü, yemeklerde daha az yemenizi sağlayarak 5 haftada 5 kilo zayıflama ve göbek bölgesinde bölgesel incelme sağlayacaktır. Elma kürünün ardından yemeklerinizde salata ya da çorba tüketimi ve de günlük 45 dakika yürüyüş, 5 hafta sonunda 10 kilo kadar zayıflama sağlayacaktır. Ahmet Maranki‘nin resmi sitesinde haber olarak verilen Elma kürü, özellikle elma sezonunun 4 mevsim açık olduğu ülkemizde kolaylıkla uygulanacak bir diyet kürüdür

arkadaşlar devrimin de yaptığı gibi elme zayıflamaya yardımcı oluyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…